نیما عالمیان

نیما عالیمان با شکست مقابل نماینده رومانی مانند برادرش از بازی های المپیک ریو حذف شد.

به گزارش ایسنا از ریو، نیما عالمیان به عنوان آخرین نماینده تنیس روی میز ایران در المپیک ریو کار خود را در دور اول جدول اصلی بازی ها آغاز کرد.

او برابر اوویدیو اونیسکو از رومانی( رنکینگ78 ) قرار گرفت  که نتوانست با پیروزی کار را به پایان برساند و  مانند برادرش از المپیک ریو کنار رفت.

 عالمیان(رنکینگ 111) با نتیجه 4 بریک ( 11-7، 11-6، 11-9 ، 9-11، 11-4)  بازی را به نماینده رومانی واگذار کرد.

 پیش از این نوشاد عالمیان و ندا شهسواری از المپیک حذف شده بودند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا - بازیهای المپیک 2016 ریودوژانیرو-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:7 | نویسنده : رضا |

دستکش های بیمارستانی

متخصص زنان و زایمان گفت: عوامل مختلفی منجر به ایجاد درد در ناحیه لگن می‌شود که شایع‌ترین آن عفونت‌های حاد، اختلالات تخمدان و عوارض حاملگی است.

بهناز خانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به علل ایجاد دردهای لگنی در زنان اظهار کرد: "آندومتریوز" یکی از عوامل ایجاد درد در ناحیه لگن است که در آن لایه داخلی رحم بیرون از محل اصلی خود تشکیل می‌شود. رایج‌ترین محل پدید آمدن آندومتریوز، لگن است. همچنین علاوه بر ایجاد درد در دوران عادت ماهانه، دردهای لگنی حتی در دوران غیر از عادات ماهیانه در این زنان وجود دارد.

این متخصص افزود: همچنین زخم‌ها در دهانه رحم در صورتی که مدت زمان طولانی در بدن مانده باشد، در ایجاد دردهای لگنی و کمر درد نقش دارد.

خانی با بیان اینکه یکی از عوارض شایع آندومتریوز، نازایی است، اضافه کرد: درمان این بیماری با توجه به شدت درد، متفاوت است. در زمینه درمان کیست‌های تخمدانی نیز  اگر اندازه کیست‌ها کوچک باشد، با دارو بهبود می‌یابند، اما در کیست‌های بزرگ‌تر از هشت سانتی‌متر نیاز به جراحی است.

وی ادامه داد: در صورتی که علت درد در لگن بیمار، آندومتریوز یا مقاربت باشد، درمان دارویی تجویز می‌شود و در صورتی که علت درد، عفونت‌ها و آبسه باشد، لازم است لوله رحمی و رحم خارج شود.

این متخصص زنان و زایمان خاطرنشان کرد: در مواردی که بیمار به علت عمل جراحی، دچار چسبندگی رحم شده است نیز احساس درد در ناحیه لگن ایجاد می‌شود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا - درد درمان سلامت لگن پا منطقه اصفهان-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:6 | نویسنده : رضا |
ماجرا وقتی عجیب‎تر می‎شود که از بین تکه پاره‎‎های تن کسانی که خودشان را منفجر می‌کنند سر قاشق می‎زند بیرون.

به گزارش مشرق، هفته نامه پنجره نوشت: شب را با خبر جنازه‎‎های شناور روی دجله به صبح می‌رساندیم، با اجساد کسانی که شبانه سرشان را زیر آب کرده بودند. اما خبر ترکیدن یک آدم با کمربند انفجاری‎ مقابل ساختمان وزارتخانه، سفارت یا در مسجد و بازار میان جماعت، تقریبا بین چاشت تا ظهر می‎رسید، هنوز هم انتحاری‎ها بین همین ساعت‎ها با هم قرار ترکیدن می‎گذارند در عراق و سوریه.

ماجرا وقتی عجیب‎تر می‎شود که از بین تکه پاره‎‎های تن کسانی که خودشان را منفجر می‌کنند سر قاشق می‎زند بیرون.

ایدئولوی‎شان می‎گوید کشتن شیعیان یا هر مخالفی تا قبل از ظهر، پاداشش صرف ناهار با پیامبر (ص) است و گویا در این ایدئولوژی باید قاشقت را هم با خودت ببری که گویا در آن دنیا غذا‎های لذید آداب خاصی می‎طلبد.

واقعیتی تلخ که به طنزی میان مردم عراق و سوریه تبدیل شده است که می‎گویند تکفیری‎ها منوی غذایشان را هم با تعداد کشتگان انتخاب می‎کنند. اگر توفیق بود و آدم‎های بیشتری را لت و پار کردند، ناهار یک پرس قوزی (1) با حمص (2) یا سمک مشوی (3) سرو می‎شود و اگر بین سیطره‎ها (4) گیر افتادند و ضامن کمربند را میان دیوار‎های بتونی کشیدند، ناهار، تکه‎ای صمون (5) با خیار و گوجه‎ بیشتر نیست.

جنگ‎شان قاعده‎ای ندارد. همین چند روز پیش در خبر‎ها خواندم که در موصل چند نفر را به جرم خبرکشی، در حوضچه‎‎های اسید سولفوریک ریختند. از سربریدن در ملاءعام که بگذریم، دست و پا‎ها را از چهار سو به ماشین‎‎هایی می‎بندند و راننده‎ها همزمان take off می‎کنند که طرف به چهار قسمت مساوی تقسیم شود.

در ماموریت 40 روزه عراق یا سوریه با شنیدن این خبر‎ها شبی نبود که کابوس نبینم که اگر روزی گیرشان بیفتم می‎خواهند کدام شکنجه به‎کار نبرده‎ای را روی من تست کنند. در خاطرات یورگن تودنهوفر (6)، روزنامه‎نگار آلمانی که 10 روز را با داعش سرکرده می‎خواندم که از یک داعشی، دلیل این شکنجه‎‎های سخت و متنوع را علیه قربانیانشان می‌پرسد و جواب می‌شنود: «مجازات‎‎های داعش فیض الهی و رحمت است چون مانع مجازات‎‎های دیگر در جهنم می‎شود.»

فکر می‎کردم اگر اسیرشان شدم التماس می‎کنم که جان هر کس دوست دارید با یک تیر خلاصم کنید، مجازات‎های جهنم را تحمل می‎کنم!

اما بعد از ظهر‎ها که رسما داعشی‎ها حال مردم را مراعات می‎کردند و کمتر آدم‎ها را می‎فرستادند هوا، افکار فلسفی دور ذهنم می‎چرخید؛ مثلا در این فکر که این‎ها در متن تاریخند یا در تعطیلات آن؟

با پیشرفته‎ترین ابزار دوران مدرن مثل اسکایپ، فیسبوک و سلاح‎های به روز!

مگر می‎شود ادامه عقل مدرن بعد از هیلتر و موسیلینی و صدام، کسی مثل ابوبکر البغدادی (7) باشد! انگار تاریخ دنده‌عقب گرفته و دوباره به‎سمت قرون وسطا می‎رود. ماجرا که فقط محدود به عراق و سوریه نیست و حالا شعله‌هایش دارد از دیار دکارت و ولتر و فوکو هم زبانه می‎کشد.

آیا این بحران و انحطاطی است که می‎گویند تاریخ مغرب زمین از سپیده دمانش در صورت‎‎های مختلف به آن اندیشیده و آن را چاره کرده است؟

اگر این‎طور است چرا ماشین تاریخ یک جای قرن بیست‌ویکم ترمز کرده است؟ یا شاید سرعت تحولات آنقدر سریع است که فیلسوفان هنوز فرصتی برای تفلسف درباره‎اش نیافته‎اند و بحران و انحطاط «همچون برهوت در حال گسترش است.» (8)

پی‌نوشت:

1.‎ غذای گران و مورد علاقه عراقی‎ها که از گوشت گردن گوسفند و برنج تشکیل شده است.

2. حمص (به ضم ح و م)، دسر عربی که از نخود ساییده شده مخلوط با روغن زیتون، سیر و ادویه درست می‎شود.

3. همان ماهی سرخ شده است. ماهی‎‎های نسبتا بزرگ که از دجله صید می‎کنند و از قسمت استخوان فقرات، ماهی را باز می‎کنند و بعد از اضافه کردن ادویه مخصوص و برشته شدن روی آتش میل می‎کنند. غذایی نسبتا گران و لذیذ که در سواحل دجله به فروش می‎رسد.

4. پایگاه‎های ایست و بازرسی که در شهر‎های عراق و سوریه بخصوص مقابل مراکز مهم دولتی به وفور یافت می‎شود و با دیوار‎های بلند بتونی اطراف آن، به قصد جلوگیری از ورود تروریست‌ها ساخته شده‌اند که گاهی خود نگهبان‎‎های سیطره با تروریست‎ها دست به یکی می‎کنند و باعث انفجار مقابل این مراکز می‎شوند.

5. صمون (به ضم ص و م مشدد) نان‎های لوزی شکل که مصرف آن با خیار و گوجه یا چیز‎های دیگری مانند سیب‌زمینی و تخم‌مرغ ساده‎ترین غذای عراقی‎ها و سوری‎ها را تشکیل می‎دهد.

6. یورگن تودنهوفر، روزنامه‎نگار آلمانی که خاطراتش را از 10 روز گذراندن میان داعش در کتابی گردآوری کرده و این کتاب با ترجمه علی عبداللهی و زهرا معین‌الدینی به فارسی هم ترجمه شده است.

7. سرکرده گروه تروریستی داعش که یکبار تصویری از او در مسجدی از شهر موصل به‎عنوان مرکز خلافتش منتشر شده و تا‎کنون بار‎ها اخباری از کشته یا مجروح شدنش انتشار یافته است.
8 ‎. جمله‎ای از نیچه فیلسوف آلمانی که تاریخ مغرب زمین را با نیست‌انگاری یکی می‎داند و معتقد است در این نیست‌انگاری مانند برهوت در حال گسترش است


برچسب‌ها: پاتوق رضا - تکفیری ها ، منو غذای داعشی ها ، داعش ، عراق و سوریه-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:5 | نویسنده : رضا |
همزمان با نزدیک شدن موعد عملیات نیروهای ارتش عراق برای بازپس گیری موصل مرکز استان شمالی نینوی این کشور، منابع رسانه ای از تلاش گسترده داعش برای ایجاد شبکه های تونلی در داخل و اطراف این شهر خبر می دهند.

به گزارش جبهه جهانی مستضعفین به نقل از مشرق، همزمان با نزدیک شدن موعد عملیات نیروهای ارتش عراق برای بازپس گیری موصل مرکز استان شمالی نینوی این کشور، منابع رسانه ای از تلاش گسترده داعش برای ایجاد شبکه های تونلی در داخل و اطراف این شهر خبر می دهند.

 
نهضت تونل سازی داعش در موصل+عکس
 
بنابر این گزارش، بخش رسانه ای داعش ساعتی پیش طی گزارشی بخش هایی از فعالیت های واحد ویزه تونل این گروه را به تصویر کشیده است. لازم به ذکر است که از ابتدای بحران سوریه در سال 2011 و عراق در سال 2014 گروه های تروریستی تکفیری وابسته به شبکه القاعده مانند جبهه النصره و داعش استفاده گسترده ای از شبکه های تونلی کرده اند. این تونل ها با هدف بمبگذاری و انهدام مقرهای دشمن، استفاده در عملیات نفوذی، تردد امن میان مناطق، استراحت تروریستها و ذخیره سلاح، مهمات و مواد منفجره مورد استفاده قرار داشته است.
 
نهضت تونل سازی داعش در موصل+عکس
 
نهضت تونل سازی داعش در موصل+عکس
 
نهضت تونل سازی داعش در موصل+عکس
 
نهضت تونل سازی داعش در موصل+عکس
 
نهضت تونل سازی داعش در موصل+عکس

برچسب‌ها: پاتوق رضا - عکس- تونل‌سازی -داعش- موصل-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:4 | نویسنده : رضا |
 سخن امام رضا(ع) درباره خصلتهایی که نشانه کمال عقل است

گزارش بلاغ، امام هشتم حضرت رضا علیه السلام فرمودند: 

عقل شخص مسلمان تمام نيست، مگر اين كه ده خصلت را دارا باشد:
1ـ از او اميد خير باشد
2ـ مردم از بدى او در امان باشند
3ـ خير اندك ديگرى را بسيار شمارد
4ـ خير بسيار خود را اندك شمارد
5ـ هر چه حاجت از او خواهند دلتنگ نشود
6ـ در عمر خود از دانش طلبى خسته نشود
7ـ فقر در راه خدايش از توانگرى محبوبتر باشد
8ـ خوارى در راه خدايش از عزّت با دشمنش محبوبتر باشد
9ـ گمنامى را از پرنامى خواهانتر باشد
سپس فرمود: دهمین و چيست دهمین؟ به او گفته شد: چيست؟ 
فرمود: احدى را ننگرد جز اين كه بگويد او از من بهتر و پرهيزكارتر است.
 
 
متن حدیث:
 
لا يَتِمُّ عَقْلُ امْرِء مُسْلِم حَتّى تَكُونَ فيهِ عَشْرُ خِصال: أَلْخَيْرُ مِنْهُ مَأمُولٌ. وَ الشَّرُّ مِنْهُ مَأْمُونٌ. يَسْتَكْثِرُ قَليلَ الْخَيْرِ مِنْ غَيْرِهِ، وَ يَسْتَقِلُّ كَثيرَ الْخَيْرِ مِنْ نَفْسِهِ. لا يَسْأَمُ مِنْ طَلَبِ الْحَوائِجِ إِلَيْهِ، وَ لا يَمَلُّ مِنْ طَلَبِ الْعِلْمِ طُولَ دَهْرِهِ. أَلْفَقْرُ فِى اللّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ الْغِنى. وَ الذُّلُّ فىِ اللّهِ أَحَبُّ إِلَيْهِ مِنَ الْعِزِّ فى عَدُوِّهِ. وَ الْخُمُولُ أَشْهى إِلَيْهِ مِنَ الشُّهْرَةِ. 
ثُمَّ قالَ عليه السلام: أَلْعاشِرَةُ وَ مَا الْعاشِرَةُ؟ قيلَ لَهُ: ما هِىَ؟ قالَ عليه السلام: لا يَرى أَحَدًا إِلاّ قالَ: هُوَ خَيْرٌ مِنّى وَ أَتْقى».
 

برچسب‌ها: پاتوق رضا - حدیث-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:3 | نویسنده : رضا |

خبرگزاری فارس: آغاز عملیات پاکسازی دو شهرک راهبردی «کنسبا» و «کبانی» در شمال استان لاذقیة

ارتش سوریه و نیروهای تکاور دریایی طی دو روز گذشته عملیات محدودی را با پشتیبانی جنگنده های روسی و سوری در محدوده جنوب شهرک راهبردی «کنسبا» در جبل الاکراد (شمال شرق استان) آغاز کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در 48 ساعت گذشته، نیروهای سوری بخش هایی از مناطق جنوبی شهرک کنسبا از جمله روستاهای «شلف و طوبال» را آزاد کردند. شدت درگیری ها به قدری سنگین بوده که کنترل این مناطق در چندین مرحله دست به دست شده است.

از ظهر روز گذشته نیز عملیات نیروهای سوری به صورت جدی در دو محور برای پاکسازی دو شهرک راهبردی کنسبا و کبانی شروع شده است.

محور عملیات در شهرک کنسبا:

نیروهای سوری در محور کنسبا موفق شدند علاوه بر آزادسازی کامل دو روستای «شلف و طوبال» ، منطقه راهبردی«رویسة شمس» در محدوده جنوبی کنسبا را هم آزاد کنند.

با انجام این عملیات شهرک کنسبا از محور جنوب دوباره در تیررآس نیروهای سوری قرار گرفت. در درگیری های شبانه روز گذشته حداقل 110 تروریست کشته و دهها تن دیگر زخمی شدند.

محور عملیات در شهرک کبانی:

عملیات به صورت گسترده در مناطق جنوبی شهرک کبانی آغاز شده و نیروهای سوری توانستند تعدادی از ارتفاعات راهبردی را در جنوب شهرک پاکسازی کنند.

عملیات ارتش سوریه برای پاکسازی ارتفاعات الزویقات، 1154 و 1112 در جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق شهرک کبانی نیز شروع شده و نیروهای سوری به نزدیکی این مناطق رسیده اند.

باید توجه داشت وجود این ارتفاعات انجام عملیات را بسیار دشوارتر می کند و نیروهای سوری باید برای رسیدن به این شهرک تمامی ارتفاعات را پاکسای کنند.

استقرار تک تیراندازها و شلیک موشک های تاو از سوی تروریست ها یکی از عوامل تاخیر در عملیات به شمار می آید.

به گزارش فارس، در حال حاضر تروریست ها حجم زیادی از نیرو و تسلیحات را از طریق شهرک «بداما» در جنوب استان ادلب به مناطق درگیری اعزام کرده اند.

حجم حملات جنگنده های روسی و هدف قرار گرفته شدن تروریست ها در این محور بی سابقه بود و تحرکات آنها فلج شده است.

دو شهرک راهبردی کبانی و کنسبا دروازه های وروی نیروهای سوری به استان ادلب به شمار می آیند. نیروهای سوری با آغاز عملیات سنگین در این محورها درصدد هستند تمرکز گروه تروریستی جیش الفتح را تحت تاثیر قرار دهند.

با درگیر شدن تروریست های جیش الفتح در این جبهه عملیاتی، آنها امکان اعزام نیروهای تازه نفس به جنوب شهر حلب را ندارند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا -سوریه -داعش-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:1 | نویسنده : رضا |

 

خبرگزاری فارس: شهرام امیری؛ از آغاز تا فرجام

نقشه بسیار ساده بود؛ شناسایی افراد آگاه به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده برنامه هسته‌ای ایران، برقراری ارتباط پنهانی با آن‌ها، طرح پیشهادات وسوسه‌کننده مالی و رفاهی، انتقال آن‌ها به آمریکا و تخلیه اطلاعاتی.

گروه بین الملل خبرگزاری فارس: سال 2005 است و ایران فعالیت برنامه هسته‌ای خود را بر اساس توافقی با سه کشور اروپایی به حالت تعلیق درآورده است. مرکز یو‌.سی.اف اصفهان پلمپ شده و تمام فعالیت‌های مربوط به ساخت سانتریفیوژ و رآکتور آب سنگین هم متوقف شده است.

بر اساس تفاهماتی که در تهران، بروکسل و پاریس به دست آمده بود، قرار بود که در پاسخ به این «اقدامات داوطلبانه»، نه فقط اروپا از رفتن پرونده اتمی ایران به شورای امنیت جلوگیری کند، بلکه راه را برای عضویت تهران در سازمان تجارت جهانی هم باز کند.

اما در آن سوی میدان و همزمان با تعلیق در تهران، ایالات متحده که تحت رهبری «جورج بوش» شعار روی میز بودن تمام گزینه‌ها را می‌داد، در فکر آغاز عملیاتی تازه علیه ایران بود. دولت بوش که به واسطه جنگ در عراق و افغانستان تا حدی تمرکز بر ایران را کاهش داده و تعداد نیروهای «کارگروه ویژه ایران» را هم به شدت کم کرده بود، دوباره بر تهران متمرکز شده و برنامه تاز‌ه‌ای را به آژانس‌های اطلاعاتی سفارش داده است. برنامه‌ای که دو هدف عمده را دنبال می‌کرد؛ دستیابی به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده و تضعیف توان برنامه نوپای اتمی ایران. (لس آنجلس تایمز، 9 دسامبر 2007)

همان سال بود که آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) برنامه موسوم به «فرار مغزها» را کلید زد و از محل «بودجه سیاه» نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده مبالغ کلانی را برای «اغوا کردن» و «فریفتن» دانشمندان هسته‌ای و مقامات مطلع از اسرار ایران کنار گذاشت. (کتاب مخبرها، شاهدان پاسخگو و تحقیقات مخفیانه، ص 212، 2014)

نقشه بسیار ساده بود؛ شناسایی افراد آگاه به اطلاعات طبقه‌بندی‌شده برنامه هسته‌ای ایران، برقراری ارتباط پنهانی با آن‌ها، طرح پیشهادات وسوسه‌کننده مالی و رفاهی، انتقال آن‌ها به آمریکا و تخلیه اطلاعاتی.

در واقع این اولین بار نبود که نهادهای جاسوسی آمریکا چنین طرحی را در دستور کار قرار می‌دادند. سابقه چنین اقداماتی به دوران جنگ سرد و حتی پیش از آن بازمی‌گردد. در آن زمان واشنگتن تلاش می‌کرد با جذب دانشمندان و مقامات نظامی اتحاد جماهیر شوروی از برنامه‌های سری این کشور کسب اطلاع کند.

بر اساس قانون سال 1949 کنگره، سازمان سیا این اختیار را دارد که سالانه تا سقف 100 نفر را خارج از برنامه عادی مهاجرت به آمریکا، به این کشور منتقل کرده و به آ‌ن‌ها حق اقامت اعطا کند. در برنامه «فرار مغزها» هم که تمرکز اصلی‌اش بر برنامه اتمی ایران بود، مشوق‌های مالی و وعده اقامت در آمریکا، دو ابزار اصلی سیا برای فریب دانشمندان ایرانی بود. (واشنگتن‌پست، 2010)

بر این اساس سازمان سیا به ریاست «پورتر گاس» فهرستی از چند ده دانشمند و مقام ایرانی تهیه کرد، که احتمالا هم اطلاعات مناسبی از برنامه هسته‌ای ایران داشتند و هم نبودن آن‌ها به پیشرفت برنامه ایران لطمه می‌زد.

رسانه‌های آمریکایی آن زمان از قول یک مقام دولت این کشور در مورد مشخصه افراد مورد نظر نوشتند: «کسی که اگر از برنامه حذف شود، شدیدترین اثر را بر برنامه آن‌ها (ایرانی‌ها) داشته یا باعث کند شدن پیشرفت آن شوند.»

از سال 2005 به بعد، گزارش‌های جسته و گریخته‌ای از تلاش‌های آمریکا برای جذب نیروهای ایرانی منتشر شد؛ تلاش‌هایی که به نوشته رسانه‌های آمریکایی نتیجه چندانی در بر نداشته‌اند و «تعداد انگشت‌شماری» هم که از طریق این برنامه راهی آمریکا شدند، افراد رده پائینی بودند که دسترسی چندانی به اطلاعات پرونده هسته‌ای ایران نداشتند.

آنطور که روزنامه لس‌آنجلس تایمز در سال 2007 نوشت، تا آن زمان «کمتر از 6 ایرانیِ دارای موقعیت مناسب» از ایران جدا شده بودند و هیچ‌یک از آن‌ها هم «در جایگاهی قرار نداشتند که بتوانند اطلاعات جامعی در مورد برنامه هسته‌ای ایران» در اختیار آمریکا قرار دهند.

سال 2009 یعنی تقریبا همزمان با انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران، خبرهایی از ناپدید شدن «شهرام امیری» پژوهشگر دانشگاه مالک اشتر منتشر شد. وی که برای «حج» به عربستان رفته بود، تا یکسال بعد به ایران بازنگشت و در این مدت با انتشار ویدئوهایی اعلام کرد که در آمریکا به سر می‌برد.

اندکی بعد از ناپدید شدن امیری، مقامات ایرانی واشنگتن را عامل این رخداد معرفی کرده و منوچهر متکی وزیر خارجه وقت ایران با ارسال نامه‌ای به دبیر کل سازمان ملل رسما اعلام کرد که بر اساس اطلاعات تهران، آمریکا و عربستان در گم شدن این فرد نقش‌آفرینی کرده‌اند.

اما «یان کلی» سخنگوی وقت وزارت خارجه آمریکا چند روز پس از صحبت‌های متکی گفت که واشنگتن هیچ اطلاعی از وضعیت امیری ندارد و نمی‌داند که او کجاست. او گفت حتی نام این فرد هم برای آمریکا آشنا نیست و واشنگتن او را نمی‌شناسد.

اما انتشار ایمیل‌های هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا نشان داد که علاوه بر نهادهای اطلاعاتی، این وزارتخانه هم در جریان پرونده امیری بوده است.

در ایمیلی به تاریخ 5 جولای 2010، «ریچارد مورنینگ استون» نماینده موقت وزارت خارجه امریکا در امور انرژى اوراسیا بدون نام بردن از امیری، می‌گوید که وی می‌خواهد برای دیدن خانواده‌اش به ایران بازگردد. او به کلینتون توصیه می‌کند که واشنگتن اجازه این کار را به امیری بدهد.

اندکی بعد، یعنی زمانی که این پژوهشگر ایرانی خود را به دفتر حافظ منافع معرفی کرد، «جیک سالیوان» دستیار وقت وزیر خارجه در ایمیلی به کلینتون دلیل این کار امیری را ناخرسندی او از طولانی شدن روند خروج از آمریکا اعلام می‌کند.

عربستان ایستگاه انتقال به آمریکا

بر اساس گزارش‌هایی که آن زمان منتشر شد، امیری ابتدا توسط نیروهای امنیتی عربستان سعودی در فرودگاه جده برای چند ساعت «بازداشت» شده و مورد بازجویی قرار گرفته است.

روزنامه لس‌آنجلس تایمز پیشتر نوشته بود که تماس با اهداف مورد نظر آمریکا ابتدا با سه واسطه فاصله انجام می‌شود و رابطه ابتدایی از طریق مأموران سیا برقرار نمی‌شود. پس از این مرحله، فرد مستقیما توسط سیا یا «یکی از آژانس‌های اطلاعاتی متحد» مورد مصاحبه قرار گرفته و بعد به آمریکا یا کشور دیگری منتقل می‌شود.

امیری تا یکسال بعد که بالاخره خود را به دفتر حافظ منافع ایران در سفارت پاکستان تحویل داد، چند ویدئو منتشر کرد و اظهارات متناقضی را در مورد وضعیتش مطرح کرد. او نهایتا در تیر ماه سال 1389 به ایران بازگشت. همان زمان متکی در مورد امیری گفت: «باید اول ببینیم که در این دو سال چه گذشته و بعد ببینیم آیا او قهرمان است یا نه. باید برای ایران محرز شود که ادعاهای او در خصوص ربوده شدندش درست است.» (بی‌بی‌سی، تیر 1389)

در فاصله ناپدید شدن تا بازگشت امیری، رسانه‌های آمریکایی گمانه‌زنی‌هایی را در مورد اینکه امیری احتمالا جذب برنامه «فرار مغزها» شده را مطرح کردند، اما مقامات آمریکایی هرگز حاضر نشدند این ادعا را تائید کنند.

تنها بعد از بازگشت امیری بود که واشنگتن، که احتمالا این فرد را یک مهره سوخته به شمار می‌آورد، به صورت غیررسمی تائید کرد که وی هدف برنامه سازمان سیا بوده است.

روزنامه واشنگتن‌پست اندکی بعد از بازگشت این پژوهشگر ایرانی به تهران، از قول مقامات بی‌نام آمریکایی نوشت که سیا در قبال دریافت اطلاعات محرمانه، به امیری پول داده است.

به ادعای آن گزارش، به امیری بیش از 5 میلیون دلار پول و وعده اقامت در آمریکا داده شده بود. یک مقام آمریکایی به واشنگتن‌پست گفته بود که همین رقم نشان می‌دهد که اطلاعات دریافتی از وی تا چه حد ارزشمند بوده است، چراکه «شما چیزی نمی‌دهید که چیزی نگیرید.»

یک مقام آمریکایی دیگر هم گفت «یک بسته مزایای بلند مدت» به امیری پیشنهاد شده بود، که این امکان را به وی می‌داد که یک «زندگی مرفه و راحت» در آمریکا داشته باشد. (سی‌ان‌ان، سپتامبر 2015)

پس از آنکه امیری این پیشنهاد را پذیرفته، در ایالت «آریزونا» مستقر شده و مبلغ وعده داده شده در حسابی بلند مدت یا یک حساب سرمایه‌گذاری واریز شده، به نحوی که بتواند «زندگی وی را تأمین کند.»

مقامات آمریکایی به واشنگتن‌پست گفته بودند که امیری به حساس‌ترین اطلاعات هسته‌ای ایران دسترسی نداشته، اما در تائید اطلاعاتی که واشنگتن از منابع دیگر به دست آورده بوده و همچنین ارائه جزئیات در مورد چند سایت هسته‌ای ایران نقشی «ارزشمند» ایفا کرده است.

روزنامه نیویورک تایمز در سال 2010 نوشت که همکاری امیری با سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا سابقه‌ای چند ساله داشته و او زمانی که در ایران بوده، «اطلاعات مهمی» را در اختیار واشنگتن قرار داده است. بر اساس آن گزارش، اطلاعات امیری حتی در گزارش سال 2007 جامعه اطلاعاتی آمریکا در مورد برنامه هسته‌ای ایران هم نقش داشته است.

با وجود اطلاعاتی که واشنگتن می‌گوید از امیری دریافت کرده‌، آمریکایی‌ها چندان قدردان وی نبودند و بلافاصله بعد از بازگشت او اطلاعات گسترده‌ای در مورد فعالیت‌های وی در اختیار رسانه‌ها قرار دادند. امیری در جریان معامله با آمریکایی‌ها، هم تخلیه اطلاعاتی شده و هم پول وعده‌ داده شده را به واسطه تحریم‌ها از دست داده بود؛ مسئله‌ای که به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها چندان هم از آن ناراضی نبودند.

یک مقام آمریکایی بعد از بازگشت امیری گفت: «به لطف تحریم‌های مالی علیه ایران، هرچیزی که او دریافت کرده بود، حالا از دسترسش خارج است. او رفته، اما پولش نه. ما اطلاعاتش را داریم و ایرانی‌ها خودش را.»

شهرام امیری بعد از بازگشت از آمریکا به خبرنگاران گفت: «هر ایرانی دیگری نیز جای من بود حاضر نمی‌شد شرافت و حیثیت خود را فدای خواسته‌های مالی‌اش کند و کشور خود را به کشور بیگانه بفروشد.»

روز یک‌شنبه (امروز)، حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که شهرام امیری اعدام شده است. آقای اژه‌ای تاکید کرد که وی اسرار نظام را در اختیار دشمن قرار می‌داده است و بدین ترتیب جاسوس بودن وی را تائید کرد.

به گفته آقای اژه‌ای، این فرد طبق قانون در جلسات متعدد محاکمه شد و حکم دادگاه بدوی او مورد اعتراض قرار گرفت، بعد در دیوان عالی کشور با وسواس پرونده را مورد بررسی قرار دادند و در نهایت [حکم اعدام] تایید شد.

سخنگوی قوه قضائیه همچنین اظهار داشت: «با کمال تاسف این فرد توبه نکرد و خطای خودش را جبران نکرد... و تلاش کرد تا از درون زندان یک سری اطلاعات را بفروشد.»

نکته بسیار جالبی که حجت‌الاسلام اژه‌ای مورد اشاره قرار داد «رو دست خوردن آمریکایی‌ها از دستگاه اطلاعاتی ایران» بود. وی تاکید کرده که «ان‌شاءالله سیستم اطلاعاتی در زمان خودش این ماجرا را تشریح خواهد کرد.»


برچسب‌ها: پاتوق رضا - شهرام امیری-جاسوس-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:0 | نویسنده : رضا |

خبرگزاری فارس: پربحث‌ترین اخبار خبرگزاری فارس در 17مرداد

اگر برجام روال و رویه بشود، خیانت به کشور است و ۷۷ درصد تسهیلات قرض‌الحسنه ۴ بانک در سال ۹۴ به کارکنانشان اعطا شد؛ از جمله پربحث‌ترین اخبار خبرگزاری فارس در روز گذشته بودند.

پربحث‌ترین اخبار خبرگزاری فارس در روز گذشته (‌یکشنبه، 17مرداد) در قسمت پایین قابل مشاهده است:

 

خزانه دولت دخل بقالی نیست/ برجام برای ما چیزی نداشت/ کدام کاسب تحریم اصرار بر حذف تحریم‌ها می‌کند

مدیر مسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه برجام برای ما چیزی نداشت گفت: تنها دستاورد برجام این است که به آنهایی که با صراحت می‌گفتند به مذاکرات خوشبینیم و آمریکا را کدخدا می‌دانستند، نشان داد آمریکا قابل اعتماد نیست.

 

77 درصد تسهیلات قرض‌الحسنه 4 بانک در سال 94 به کارکنانشان اعطا شد+ سند

بررسی صورت‌های مالی چهار بانک نشان می‌دهد، این بانک‌ها در سال 94 در مجموع 4 هزارو 246 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرده‌اند که سهم کارکنان آنان 77.6 درصد بوده است.

 

اگر برجام روال و رویه بشود، خیانت به کشور است/به عنوان دفاع از برجام از آمریکایی‌ها دفاع نکنیم/خصومت آمریکایی‌ها ادامه دارد

سفیر اسبق ایران در پاریس با بیان اینکه برجام واقعه مهمی در تاریخ دیپلماسی ایران است گفت: اگر برجام بخواهد روال و رویه شود یکی از بزرگ‌ترین خیانت‌های جدی به کشور است.

 

دانش‌آموختگان صنعت نفت در اعتراض به خلف وعده وزیر نفت تجمع کردند

دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت نفت در اعتراض به خلف وعده وزیر نفت درباره بورسیه‌ها و استخدام مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

 

شهرام جزایری بازداشت شد

شهرام جزایری که دیروز (شنبه) با هدف سخنرانی درباره شرکت پدیده به مشهد سفر کرده بود با دستور قضایی بازداشت شد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا - اخبار-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 22:59 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود