فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در پیامی، درگذشت جلال طالبانی رئیس جمهور پیشین عراق را تسلیت گفت.

بحران کنونی کردستان عراق ناشی از خلأ شخصیت طالبانی استبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت جلال طالبانی رئیس جمهور پیشین عراق و دبیر کل اتحادیه‌ میهنی کردستان عراق را تسلیت گفت.

متن پیام سردار سلیمانی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر، رئیس جمهور فقید عراق جناب آقای جلال طالبانی نه تنها مردم مسلمان عراق بلکه همه ملت های منطقه را متاثر و متالم نمود.

مرگ شخصیت مجاهدی که قریب به بیش از شصت سال برای آزادی ملت عراق اعم از عرب، کُرد، ترکمن، شیعه، سنی، مسیحی و ایزدی مبارزه نمود، مردی که به حق کلمه «مام» برازنده او بود. شخصیتی که بارها سنگر خود را سنگر دفاع از شیعه، سنی، کُرد و عرب قرار داد.

منزلت این مرد بزرگ هنوز در بین ملت عراق شناخته نشده است، کما اینکه در کردستان عراق نیز آنگونه که باید، فرصت شناساندن و شناخت این رجل بارز حاصل نشد.

طالبانی مردی بزرگ بود که ریاست های جدید بر بزرگی او نیفزود بلکه جایگاه ها را ارزشمند و بزرگ نمود. شخصیتی که بارها موجب نجات ملت عراق از گرداب ها، کشمکش ها و تفرقه ها گردید.

این مصیبت برای مردم کردستان عراق بیش از دیگر آحاد ملت این کشور سنگین تر است و به خوبی می دانند که طالبانی بزرگ با چه مهارت و حکمتی در کنار حقوق دیگر اقوام عراقی، حقوق مردم کردستان عراق را در قانون اساسی تصویب و تثبیت نمود.

شخصیت بزرگی که پیوسته استقلال و یکپارچگی عراق را مد نظر داشت و معتقد بود حقوق همه اقوام و مذاهب عراقی می بایست در قالب یک کشور واحد در قانون اساسی دیده و گنجانده شود.

پارلمان و دولت کنونی عراق که نماد حضور همه قومیت ها، اقوام و مذاهب گوناگون عراق است نمونه بارزی از حکمت این مرد بزرگ و چریک خستگی ناپذیر است که با درایت و کمک دیگر رهبران عراقی به خوبی طراحی و اجرا گردید.

طالبانی بزرگ در استراتژی خود جهان اسلام را مامن و کشورهای همسایه خصوصاً جمهوری اسلامی ایران را عمق این استراتژی می دانست، لذا در تمام بحران ها و کشمکش ها این دو بعد بعنوان خط قرمز غیرقابل عدول، مدنظر برای آن بزرگوار محسوب می شد و از آن مراقبت می نمود.

بر همین اساس، در زمان اشغال عراق توسط آمریکا برغم حساسیت های بالای اشغالگران، طالبانی بزرگترین مانع بر سر راه تخریب رابطه استراتژیک ملت عراق با جمهوری اسلامی ایران بود و با مهارت و حکمت خاص خود ایران را پیوسته پشتوانه ملت عراق قرار داد و خواهان این پیوستگی برای همیشه بود و به این دلیل جمهوری اسلامی ایران را وطن دوم خود می دانست.

طالبانی بدون اعتنا به مخالفت های آمریکا در زمان اشغال عراق، به دلیل فهم دقیق از حقایق منطقه، پیوسته از همبستگی ملت های عراق و ایران و دیگر کشورهای منطقه دفاع نمود.

ویژگی و برجستگی دیگر این شخصیت مبارز بزرگ این بود که اجازه ورود و ظهور و هیچ گونه مشروعیتی به دشمنان عالم اسلامی خصوصاً رژیم صهیونیستی نداد و او به خیلی از شخصیت های اسلامی اعم از شیعه و سنی کمک نمود و در رشد و توسعه عالم اسلامی خصوصاً در صحنه عراق نقش اساسی داشت.

طالبانی از اخلاق و ادب ویژه اسلامی برخوردار بود که این برجستگی ادب و اخلاق او، ایشان را تبدیل به یک شخصیت قابل احترام برای همه شخصیت های و مسئولین جهان نموده بود.

کتابخانه او مملو از کتاب های اسلامی و سرگذشت مبارزان بود، لذا طالبانی ضمن درس آموزی از مکتب اسلام و بزرگان آن که این مسئله در رفتار و اخلاق او کاملاً نمایان بود از سرگذشت دیگر مبارزان جهان نیز بخوبی درس آموزی نموده بود و این دو ویژگی باعث شده بود وی محور و مرکز رجوع عموم قومیت ها و گروههای عراقی برای حل و فصل مناقشات قرار گیرد.

امروز جای آن دوست عزیز و فقید خالی است و بحران کنونی در کردستان عراق ناشی از خلاء وجود چنین شخصیت حکیم و موقعیت شناسی می باشد. شخصیتی که پیوسته نه تنها بر موج احساسان سوار نمی شد بلکه احساسات را در یک چارچوب منطقی و عقلانی هدایت می نمود.

طالبانی عمر خود را فدای ملت عراق نمود و حقیقتاً باید ایشان را شهید راه عراق دانست. رحمت واسعه خداوند بر آن مرد بزرگ باد که پیوسته مرهمی بر زخم های ملت عراق در زمان حکومت ستمگر بعث و پس از آن نیز علمدار وحدت و یکپارچگی عراق بود.

طالبانی مدرسه خاصی تاسیس کرد که امیدواریم شاگردانی که در این مدرسه درس خوانده و تربیت شده اند راه آن بزرگ مرد را در پیش گیرند که آن راه همواره تاکید دیگری بر خود بود و ترجیح وحدت بر تفرقه و تفکیک و رجحان منطق بر احساسات و اولویت همسایه بر بیگانه و برتری اسلام بر کفر و ترجیح آزادی بر اشغالگری و ترجیح فلسطین بر رژیم صهیونیستی، دیگر برجستگی هایی که ذکر آن نیازمند کتاب های قطوری می باشد.

اینجانب خود را در غم از دست دادن این مرد بزرگ و استاد وارسته مبارزه و شخصیتی که از اخلاق و ادب اسلامی بهره های فراوانی برده بود، عزادار می دانم و این حزن بزرگ را به خانواده محترم آقای طالبانی، همسر و فرزندانش و دیگر رهبران کردستان عراق خصوصاً حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق تسلیت عرض می نمایم و برای آن دوست سفر کرده مجاهد، مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای خانواده بزرگوارش صبر و اجر از خداوند سبحان خواستارم.

سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 18 مهر 1396 | 21:11 | نویسنده : رضا |

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: رفتار آمریکا جهانیان را کلافه کرده است و وقت آنست که به آمریکا درس‌های جدید داده شود.

وقت آنست که به آمریکا درس‌های جدید داده شودبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سردار سرتیپ پاسدار سیدمسعود جزایری سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر قرار دادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی با صدور اطلاعیه‌ای گفت: ظاهرا دولت ترامپ حرفی جز دشنام را نمی‌فهمد و نیاز به شوک‌هایی دارد که مفهوم جدید قدرت در جهان امروز را متوجه شود.

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: اگر قرار بود خط سیر رو به رشد توان دفاعی کشور تحت تأثیر یاوه‌گویی‌های بیگانه قرارگیرد، اصولا این حرکت غرورانگیز را شروع نمی‌کردیم و اکنون در مرحله‌ای هستیم که حرف‌های زیادی در این عرصه برای گفتن داریم.

سردار جزایری تأکید کرد: سیاست و منطق جمهوری اسلامی ایران در راستای ارتقای قدرت دفاعی کشور یک مسئله تردید ناپذیر است و امروز در حالی که آمریکایی‌ها رسما و صراحتا ما را تهدید نظامی می‌کنند مردم جهان به درستی این تدبیر دقیق، بیشتر واقف می‌شوند.

وی در پایان با بیان اینکه مقابله با تجاوزگری آمریکا یک امر جدی و تمرین شده است، تصریح کرد:‌ دوران حضور و سلطه آمریکا در غرب آسیا به پایان رسیده و مدت‌ها از مرگ خاورمیانه جدید آمریکایی گذشته است.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 18 مهر 1396 | 21:10 | نویسنده : رضا |

سخنگوی وزارت خارجه گفت: آگوستین ماهیگا وزیر خارجه تانزانیا فردا در رأس هیئتی و برای گفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران خواهد شد.

وزیر خارجه تانزانیا  فردا به تهران می‌آیدبه گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان از سفر وزیر امور خارجه تانزانیا به ایران خبر داد و گفت: آقای آگوستین ماهیگا وزیر امور خارجه تانزانیا فردا (چهارشنبه) در رأس هیئتی و برای دیدار و گفت‌گو با مقامات کشورمان وارد تهران خواهد شد.

وی همچنین افزود: وزیر امور خارجه تانزانیا علاوه بر ملاقات با ظریف وزیر امور خارجه، با ریاست جمهوری و چند تن از وزرای اقتصادی دیدار و در خصوص راه‌های گسترش روابط دو‌جانبه گفت‌وگو خواهد کرد.

لازم به ذکر است سفیر آکردیته تانزانیا در تهران نیز روز دوشنبه در دیدار با مرتضی سرمدی قائم مقام وزیر خارجه کشورمان رونوشت استوارنامه خود را تقدیم کرد.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در دارالسلام (پایتخت تانزانیا) در سطح سفیر اداره می‌شود و موسی فرهنگ عهده‌دار سفارت ایران در این کشور است.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 18 مهر 1396 | 21:8 | نویسنده : رضا |

کمیسیون امنیت ملی طی بیانیه‌ای تصریح کرد: سپاه حق دارد همانگونه که با گروه‌های تروریستی برخورد می‌کند با نیروهای آمریکایی نیز برخورد کند.

کمیسیون از هر اقدام متقابل سپاه علیه نیروهای آمریکایی حمایت می‌کندبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیانیه‌ای به دنبال اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا علیه سپاه پاسداران صادر کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

اگر سپاه نبود کشور هم نبود. امام خمینی (ره)

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شجره طیبه انقلاب اسلامی و یادگار جاودانه بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی رضوان‌الله تعالی علیه در همه سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی مهمترین نقش را در پاسداری از نظام جمهوری اسلامی ایران و ارزش‌های انقلاب اسلامی و مردم ایفا نموده است و به همین علت همواره خار چشم دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده و هست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول سال‌های اخیر نقش ارزشمندی در برقراری امنیت در عراق و سوریه و مبارزه با گروه‌های تروریستی به ویژه داعش که دست پرورده آمریکا در جهان هستند ایفا نمود و اگر این نقش‌آفرینی نبود امروز این منطقه حساس دچار بحران‌های نگران‌کننده‌ای بود.

اخیراً علیرغم این واقعیت‌ها رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی وقیحانه تهدید نموده است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار خواهد داد.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم نمودن این تفکر نابخردانه اعلام می‌نماید اگر چنین اظهارات احمقانه‌ای بخواهد محقق شود کمیسیون از هر اقدام متقابل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه نیروهای آمریکایی که طبق ماده 4 قانون مقابله با اقدامات ماجراجویانه آمریکا حامی گروه‌های تروریستی هستند حمایت می‌نماید و اعلام می‌کند سپاه حق دارد همانگونه که با گروه‌های تروریستی برخورد می‌کند با آنها نیز برخورد نماید.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 18 مهر 1396 | 21:8 | نویسنده : رضا |

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جلسه هیئت نظارت بر برجام بعدازظهر امروز تشکیل می‌شود و نتیجه آن اعلام می‌شود.

جلسه هیات نظارت بر برجام  بعدازظهر امروز تشکیل می‌شودبه گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛علی‌اکبر ولایتی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از دیدار با سفیر سوریه در ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به تشکیل جلسه هیئت نظارت بر برجام اظهار کرد: این جلسه بعدازظهر امروز تشکیل می‌شود و نتیجه آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی افزود: به زودی آخرین آثار تکفیری‌ها و تروریست‌ها از سوریه پاک خواهد شد و حاکمیت این کشور به دست دولت قانونی آن خواهد افتاد.

ولایتی تصریح کرد: بی‌شک تمامیت ارضی سوریه مانند عراق مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت قرار خواهد گرفت و هر طرحی که در جهت تضعیف و تجزیه کشورهای منطقه طراحی شود مردم منطقه و جهان اسلام با آن مقابله خواهند کرد و موضع جمهوری اسلامی ایران در عراق کاملا مشخص است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به صحبت‌های دولت آمریکا مبنی بر تحریم‌ سپاه پاسداران و این مسئله که اگر برجام در طی چند روز آینده توسط آمریکا تایید نشود پاسخ ایران چه خواهد بود، بیان کرد: این حرف تازه‌ای نیست و آمریکا باید بداند که سپاه پاسداران نماینده مردم ایران در جبهه مقاومت در برابر زیادی‌خواهی‌ها و توسعه طلبی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد ایستاد.

وی افزود: سپاه استوانه مقاومت در ایران و منطقه است و بدون شک اگر، تدابیر سپاه نبود امروز داعش بر عراق و سوریه حکمرانی می‌کرد. به همین دلیل است که ‌آمریکا که از حامیان داعش و تروریسم است از سپاه ناراحت است.

ولایتی عنوان کرد: آمریکا کوچکتر از آن است که بخواهد اقدامی بر علیه سپاه پاسداران انجام دهد چرا که تمام مردم ایران یکپارچه و متحدند و از تمامیت ارضی نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کنند لذا هرگونه مخالفت با سپاه پاسداران به معنای مخالفت با مردم ایران است .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: اختیار تعهدهای آمریکا به دست فردی غیرقابل پیش‌بینی است که منطقی در گفتار و رفتار وی حاکم نیست. جمهوری اسلامی ایران که توانمندی خود را در عرصه‌های مختلف در زمینه صلح و مقاومت نشان داده است اما همه‌ی گزینه‌ها را روی میز دارد و اگر آمریکا بخواهد اقدامی به عمل آورد باید بداند که با پاسخ قدرتمند ایران مواجه خواهد شد.

وی ادامه داد: وظیفه امضاکنندگان برجام است که آمریکا را وادار کنند تا دست از بی‌منطقی، سرکشی و طغیان در برابر روابط بین‌الملل بردارد چرا که آمریکا در دهه‌های گذشته آبروی خود را از دست داده و این ته‌مانده آبروی آمریکا نیز با اقدامات دولت این کشور از بین خواهد رفت و دیگر جامعه جهانی به این کشور اعتماد نخواهد کرد و این فقدان اعتماد بزرگترین ضرری است که دولت آمریکا باید جلوی آن را بگیرد.

ولایتی افزود: تعداد زیادی از نیروهای تروریستی در ادلب جمع شدند، برای نظارت بر آن‌ها تصمیم گرفته شده که سه کشور ایران، روسیه و ترکیه مراقب باشند تا آن‌ها دست از پا خطا نکنند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 18 مهر 1396 | 21:7 | نویسنده : رضا |

رئیس جمهور گفت: جنگ و تشدید اختلافات منطقه‌ای به نفع هیچ کشوری نیست و همه دولت‌های منطقه باید برای برقراری صلح تلاش کنند.

جنگ و تشدید اختلافات منطقه‌ای به نفع هیچ کشوری نیست/ آمادگی تهران برای ارائه خدمات فنی_ مهندسی به ارمنستانبه گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه‌شنبه در دیدار «کارن کاراپتیان» نخست وزیر ارمنستان، روابط و همکاری‌های دو کشور را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: توسعه مناسبات با ارمنستان به عنوان کشوری دوست و همسایه، همواره برای ایران حائز اهمیت بوده است.

رئیس جمهور با اشاره به آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ارایه بیشتر خدمات فنی – مهندسی و تشویق بخش خصوصی از جمله در حوزه جاده، مسکن، سد و نیروگاه برق در ارمنستان، تصریح کرد: دولت ایران مصمم به توسعه همکاری‌ها و روابط دوستانه با کشورهای همسایه از جمله ارمنستان است و هیچ محدودیتی در این مسیر قایل نیست.

رییس جمهور با اشاره به روابط تاریخی، فرهنگی و تمدنی ایران و ارمنستان در منطقه و مواضع مشترک دو کشور در عرصه‌های مختلف بین‌المللی، خاطر نشان کرد: امروز روابط سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، تهران – ایروان در سطح مطلوبی قرار دارد، اما در زمینه مناسبات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی، تلاش بیشتر در راستای استفاده حداکثری از توانمندی‌ها برای توسعه روابط به نفع دو ملت ضروری است.

روحانی با بیان اینکه ایران و ارمنستان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، ترانزیت و صنایع می‌توانند همکاری‌های مطلوبی با یکدیگر داشته باشند، افزود: توسعه همکاری‌ها و روابط دو جانبه و چند ‌جانبه در تقویت مناسبات منطقه ای بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پیوستن ایران به جمع کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اورآسیا در شکل گیری روابط و همکاری‌های جدید در منطقه نقش بسزایی دارد، اظهارداشت: باید از ظرفیت و توانمندی‌های مناطق آزاد تجاری در مرزهای دو کشور در جهت توسعه همکاری‌ها و تحرک در مناسبات تجاری و اقتصادی ایران و ارمنستان استفاده حداکثری داشته باشیم.

روحانی با تأکید بر ضرورت ایجاد صلح و ثبات پایدار در منطقه، خاطر نشان کرد: جنگ و تشدید اختلافات منطقه ای به نفع هیچ کشوری نیست و همه دولت‌های منطقه باید برای برقراری صلح پایدار و آرامش، تلاش کنند.

رئیس جمهور ، اوضاع کشورهای منطقه از جمله سوریه، یمن و عراق را نگران‌کننده دانست و گفت: حل و فصل مسایل و بحران‌های موجود در هر یک از کشورها موجب خوشحالی و به نفع کل منطقه خواهد بود که در این راستا ایران و ارمنستان می‌توانند، همکاری‌های خوبی را با یکدیگر داشته باشند.

موضع‌گیری متوازن ایران، ضامن صلح و ثبات در منطقه خواهد بود

«کارن کاراپتیان» نخست وزیر ارمنستان نیز در این دیدار با اشاره به ضرورت توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف، گفت: باید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در ایران و ارمنستان برای توسعه حداکثری همکاری‌های اقتصادی و تجاری فی‌مابین، استفاده کنیم.

نخست وزیر ارمنستان با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل خوب مناطق آزاد مرزی ایران و ارمنستان برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور، خواستار حضور بیشتر شرکتها و سرمایه‌گذاران ایرانی در مناطق آزاد ارمنستان شد.

وی همکاری های سه جانبه ایران و ارمنستان با گرجستان در حوزه ترانزیت و با ترکمنستان در بخش انرژی را مهم دانست و بر لزوم تلاش بیشتر کمیسیون های مشترک همکاری دوکشور برای ساماندهی این مناسبات تاکید کرد.

کاراپتیان مواضع جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل را در راستای توسعه روابط دوستانه میان کشورها برشمرد و گفت: موضع‌گیری متوازن ایران در راستای مسایل منطقه ضامن صلح و ثبات بیشتر در منطقه خواهد بود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 18 مهر 1396 | 21:6 | نویسنده : رضا |

سخنگوی دولت گفت: سپاه هم مدافع از ملت و مهاجم به تروریست‌هاست، به وجود آن افتخار می‌کنیم و استمرار و قوت او را قوت ملت می‌دانیم.

نشست خبری سخنگوی دولت آغاز شدبه گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز سه‌شنبه(18 مهر) در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دولت درباره تذکر نمایندگان مبنی بر کم بودن حقوق بازنشستگان چه کاری انجام می دهد، گفت: تردید نکنید به هر میزان توانایی مالی داشته باشیم به آنها خدمت خواهیم کرد و همچون سال گذشته‌ رقم ویژه ای برای بازنشستگان در نظر گرفته ایم.

سپاه ارگانی رسمی، انقلابی و ارزشی است

سخنگوی دولت درباره لفاظی‌های اخیر آمریکا و طرح قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست سازمان‌های تروریستی، عنوان کرد: مواضع دولت نسبت به سپاه روشن است، سپاه یک ارگانی رسمی، انقلابی و ارزشی است و یکی از مولفه های قدرت برای دفاع از ملت است.

وی تاکید کرد: مردم هیچ‌گاه شجاعت و ایثار سپاه را در دفاع از کشور فراموش نمی‌کنند و جهان باید با چشم واقع‌بینانه دفاع سپاه در برابر تهاجم تروریست ها به ویژه داعش را تایید کند که می‌کند.

وی اظهار کرد: سپاه هم مدافع از ملت و هم مهاجم به تروریست هاست، اگر آمریکا این اقدام را انجام دهد خودش را در صف تروریست ها قرار می دهد.

نوبخت خاطرنشان کرد: همه باید به سپاه مباهات کنیم و جهان و بشریت هم باید از سپاه برای مبارزه با تروریسم قدردانی کند، هر کشوری که نسبت به سپاه این موضع را داشته باشد در مواضع با تروریست ها مشترک می شود، ما همواره به وجود سپاه افتخار می کنیم و استمرار و قوت آن را قوت مردم می دانیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر افزایش بودجه سپاه پاسداران، گفت: این افزایش بودجه مصوبه مجلس شورای اسلامی است و شورای نگهبان هم آن را تایید کرده است.

ادعای دست داشتن دولت در ماجرای بالا رفتن نرخ ازر تهمت است

نوبخت درباره بالا رفتن نرخ دلار و سکه و ادعای دست داشتن دولت در ماجرای جبران کسری بودجه، گفت: سیاست دولت این نیست که پول ملی تضعیف شود، با کاهش ارزش ریال در برابر دلار مخالف هستیم و سیاست مدیریت نرخ ارز شناور است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: نرخ دلار کاهش پیدا خواهد کرد، سال گذشته هم دلار بالا رفت و من به عنوان سخنگو گفتم که کاهش پیدا می کند و کرد.

وی تاکید کرد: سیاست دولت کاهش نرخ تورم است و این یک تهمت به دولت است که می‌گویند در این امر دست دارد، آقای رئیس‌جمهور در جلسات اقتصادی نسبت به افزایش قیمت دلار نسبت به ریال بسیار حساس است و تذکر می دهد.

نوبخت با بیان اینکه ما غالبا این حرف‌ها را از کسانی می‌شنویم که در انعکاس تشنج حرف‌های ترامپ و کشاندن آن به داخل محابایی ندارند، اظهار کرد: بر کسی پوشیده نیست که دولت آمریکا چگونه است؛ ممکن است پایان هفته ترامپ حرف‌هایی بزند این نباید باعث آشفتگی کشور ما شود، ما باثبات هستیم و در سخت‌ترین شرایط اقتصاد خود را کنترل می‌کنیم. باید همه در برابر یک آدم هرزگو متحد باشیم.

وی ادامه داد: این برجام هیچ کاری هم نکرده باشد به سال 92 نگاه کنید کدام کشور منزوی بود و امروز چه کسی منزوی است، امروز ایران به عنوان یک کشور پایبند به تعهدات بین‌المللی قابل احترام است و آمریکا مورد احترام نیست. ما حقانیت خود را به جهان ثابت کردیم.

نوبخت تصریح کرد: هر زمانی که لازم باشد به قبل از برجام بازگردیم با قدرت برمی گردیم و دنیا هم این را می داند، دولت خواهان تقلیل ارزش پول ملی و افزایش قیمت دلار نیست.

مردم کُرد سرمایه ای بزرگ و محبوب ما هستند

وی درباره حضور رئیس جمهور در نشست سه جانیه ایران و ترکیه و عراق در خصوص اقلیم کردستان گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران یکپارچگی کشور همسایه ما عراق است، مردم کرد سرمایه ای بزرگ و محبوب ما هستند و یکی از با شرافت ترین اقوام ایرانی اند.

سخنگوی دولت ادامه داد: ما مردم اقلیم کردستان را دوست داریم و از مسئولان آن انتظار داریم به گونه ای عمل کنند که مردم خوب آنجا در آسیب قرار نگیرند. دولت عراق از ما کمک خواست و معتقدیم باید به این کشور کمک کنیم و یک هماهنگی بین ایران ترکیه وجود دارد. هر زمانی که لازم باشد جلسات مشترکی ایجاد شود، دولت آمادگی دارد.

نوبخت با اشاره به سفر اردوغان به تهران گفت: سفر رئیس‌جمهور ترکیه به ایران در خصوص اقلیم کردستان بود. ما هیچگاه راضی نمی‌شویم که سیاست‌های ما موجب آسیب مردم اقلیم کردستان شود

باید منتظر گزارش وزارت اطلاعات درباره دری اصفهانی باشیم

نوبخت در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اظهارات وزارت امور خارجه درباره دری اصفهانی گفت: مباحث جاسوسی از وظایف وزارت اطلاعات است، همانگونه که گزارش‌های و شهادت وزیر اطلاعات در مورد مباحث جاسوسی فرزندان یکی از روسای قوا قبول کردیم که واقعا هم باید قبول کنیم، پاسخ این سوال را هم واگذار کنیم که وزیر اطلاعات به عنوان گزارش نهاد اطلاعاتی به ما و جامعه بدهد.

اعتبار دولت برای اربعین

سخنگوی دولت در واکنش به گران شدن نرخ بلیط اتوبوس‌ها در مراسم اربعین، گفت: اتوبوسران‌ها معتقدند که در مراسم اربعین تنها زائران را به مرزها منتقل می‌کنند و به صورت خالی باز می‌گردند و نمی‌توانند ضرر کنند، دولت هم در این شرایط نمی تواند تحکم داشته باشد که شما ضرر کنید؛ ما برای اربعین اعتبار خاصی در نظر گرفتیم و در اختیار وزارت کشور است.

نوبخت درباره حساسیت رئیس‌جمهور به پدیده فساد گفت: خط قرمزی برای رئیس دولت در برخورد با فساد وجود ندارد و این را هم نشان داده است. دولت، مجلس و قوه قضائیه باید با فساد مبارزه کنند، باید اعتماد کنیم و این فرصت را به قوه قضائیه بدهیم که با استقلال به پرونده ها ورود و رسیدگی کند، انتظار دیگر این است که این قوه مستقل کنش ها و واکنش هایش به گونه ای باشد که شبهه سیاسی بودن به آن نزنند، آن وقت هم بحث اصلی مبارزه با فساد مخدوش می شود و هم آثار سویی بر جامعه می گذارد.

سخنگوی دولت تاکید کرد: باید بین سران سه قوا اتحاد باشد. مردم هم همین را می‌خواهند. عده ای در آن سر دنیا آمریکا حرف‌هایی می‌زند و در داخل هم عده‌ای دیگر همان‌ها را تکرار می‌کنند. اختلاف سران سه قوه نگرانی بین مردم را بیشتر می‌کند.

وی در ادامه درباره لایحه بازنشستگی پیش از موعد گفت: در این مورد اطلاعات لازم را ندارم.

درباره وزارت نیرو به جمع‌بندی رسیدیم

نوبخت درباره معرفی دو وزیر علوم و نیرو و تاخیر دولت در این مورد، بیان کرد: درباره وزارت نیرو جمع‌بندی لازم انجام شده است، اما وزارت علوم حساس است و باید به دست کسی سپرده شود که ارکان نظام درباره وی اتفاق نظر داشته باشند.

وی تاکید کرد: مسؤلان عالی رتبه نظام درباره وزیر این وزارت‌خانه حساس هستند و قصد داریم مانند گذشته نشود که چند نفر معرفی شوند و رأی نیاورند.

پرونده برادر جهانگیری ارتباطی به این دولت ندارد

سخنگوی دولت درباره بازداشت برادر معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در این مورد شاهد روح بزرگ و خویشتنداری آقای جهانگیری بودیم که با صراحت به قوه قضائیه اعلام کرد که هر چه می‌خواهید دنبال کنید، این موضوع هیچ ارتباطی به دولت ندارد و موضوعاتی که دوستان دنبال می‌کنند مربوط به قبل از دولت یازدهم است.

حرف‌های آمریکا در قبال برجام نباید موضع جهان تلقی شود

سخنگوی دولت درباره ادعای غربی‌ها پیرامون مذاکره بر سر قدرت موشکی، گفت: به هیچ وجه قدرت موشکی ما قابل مذاکره نیست؛ ما برای افزایش قدرت دفاعی هر جایی که لازم بدانیم تخصیص اعتبار بیشتری می‌دهیم؛ آن کسی که برای خروج از برجام تلاش می‌کند آمریکا و هم فکرانش هستند و ما نباید این طرز فکر را تقویت کنیم.

وی ادامه داد: یک کشور مخالف برجام است و این موضع نباید موضع جهان تلقی شود. آمریکا، با این کارهایش مردم کشورش و جهان را به زحمت می‌اندازد، این کشور گاف زیاد می‌دهد، اما ما می‌توانیم عقلانی رفتار کنیم.

اصلاح نظام بانکی و اقدامات دولت در این راستا

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره اصلاح نظام بانکی، خاطر نشان کرد: برای اصلاح نظام بانکی مجموعه‌ای از فعالیت‌ها در دست اقدام بوده و بحث نرخ سود بانکی و تقلیل معوقات بانک‌ها انجام خواهد شد.

نوبخت در پاسخ به سوالی درباره اینکه اگر برجام تایید شود آیا در مورد سایر موارد اختلاف ایران آماده مذاکره است، گفت: تصمیم گیری در این مورد بر عهده مسئولان عالی نظام است و تصمیشان پخته، با تعقل و فکر خواهد بود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 18 مهر 1396 | 21:4 | نویسنده : رضا |

آیت‌الله مهدوی‌کنی می‌گوید: بعد از اینکه انتخابات تمام شد و آراء اعلام شد و جناب آقای خامنه‌ای به ریاست جمهوری انتخاب شدند، هیئت دولت را تشکیل دادیم.

مخالفت‌های آیت‌الله خامنه‌ای برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سوم/چرا آیت‌الله مهدوی‌کنی و هیئت دولت استعفا کردند؟ + صوتبه گزارش حوزه  احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ انتخابات سوم ریاست جمهوری در حالی برگزار شد که پس از شهادت شهیدان رجایی و باهنر، کابینه موقت به مسئولیت آیت‌الله مهدوی‌کنی تشکیل شده بود و در شرایط حساس و بحرانی امور اجرایی کشور را بر عهده داشت. آیت‌الله مهدوی‌کنی که خود از نامزدهای سومین دوره ریاست‌جمهوری بود در کتاب خاطراتش که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است درباره انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای در 10 مهر ماه 1360 توسط مردم می‌گوید: «در جریان ریاست‌جمهوری آیت‌الله خامنه‌ای، آنچه به یادم مانده است، این است که پس از شهادت آقای باهنر و آقای رجایی، بحث ریاست جمهوری جداً مطرح بود. روزی ما در راهروی مجلس، جلسه‌ای داشتیم. جلسه غیر رسمی بود، در آن جلسه: من، مقام معظم رهبری، جناب آقای هاشمی و جناب آقای موسوی اردبیلی بودیم. ظاهراً حاج احمد آقا هم بودند. دوستان در آن جلسه به آقای خامنه‌ای پیشنهاد دادند که شما نامزد ریاست جمهوری بشوید. ایشان گفتند من به چند جهت نمی‌پذیرم؛ یکی اینکه من بیمار هستم. من تازه از بیمارستان آمده‌ام (به خاطر همان جریان انفجار) و آمادگی ندارم. مسئله دوم اینکه خوب نیست دو تا روحانی ریاست قوه مجریه را داشته باشند. آقای مهدوی‌کنی که نخست‌وزیر هستند، من هم رئیس‌جمهور بشوم؛ دو تا آخوند خوب نیست. مردم می‌گویند همه چیز را خودشان قبضه کرده‌اند. 

جهت سوم اینکه اگر قبول بکنم دلم می‌خواهد کسی نخست‌وزیر باشد که بتوانم با او چون و چرا داشته باشم، مهدوی برادر بزرگ ماست. ما نمی‌توانیم از او پاسخ بخواهیم. این تعبیر ایشان در آن وقت بود. من اطلاع ندارم در آن موقع جامعه مدرسین چه می‌گفتند. شاید جامعه مدرسین به خاطر همان سابقه موضع‌گیری سلبی امام در قبال کاندیداتوری روحانیون در انتخابات اول ریاست جمهوری، آن‌ها نیز در اینجا پیشقدم نبودند. جناب آقای خامنه‌ای هم این طور می‌فرمودند.

بنده در پاسخ ایشان گفتم که الان بهتر از شما کسی نیست و این اشکال‌های شما وارد نیست؛ اما اشکال اول که آخوند و ملا نباید کار اجرایی بکند، زیرا حکومت، حکومت آخوندی می شود، این اشکال وارد نیست، ما چه بخواهیم و چه نخواهیم حکومت آخوندی شده، ما دیگر نمی‌توانیم بگوییم نیست. قوه قضائیه روحانی است، ریاست مجلس روحانی است، بسیاری از مسئولیت‌های دیگر روحانی است، از همه بالاتر رهبر هم روحانی است، چه اشکال دارد که رئیس‌جمهوری نیز روحانی باشد. در این اوضاع آنچه مهم است مدیریت صحیح، خدمت به مردم و انقلاب و رفع مشکلات مردم است. اما در مورد اشکال دیگر که کسالت بود، گفتم که انشاءالله حالتان خوب می‌شود، البته زیاد روی آن تکیه نکردیم. تکیه اصلی ما روی مسئله روحانی بودن بود.

اما اینکه آیا مهدوی باشد یا نباشد، من دو تا پاسخ دادم؛ اولا من اگر هم برادر بزرگ باشم نشان داده‌ام که روح ناسازگاری ندارم. این طور نیست که تکروی داشته باشم هر چه خودم می‌پسندم انجام بدهم. من اهل دعوا و استبداد نیستم. مسئله دیگر هم این بود که گفتم اگر شما از بودن من خیلی ناراحت هستید من استعفا می‌دهم، که شما ناراحت نباشید و هیچ دغدغه‌ای نداشته باشید. گفتند نه، نمی‌شود شما استعفا بدهید! آقای موسوی اردبیلی گفتند یعنی چه؟ تو می‌خواهی استعفا بدهی که چه بشود؟ گفتم بالاخره دنبال کار دیگری می‌رویم. کار که در دنیا کم نیست. لزومی ندارد بنده نخست‌وزیر باشم. ایشان اصرار می‌کردند که نه ! نمی‌شود. گفتم نه! می‌شود. حالا می‌بینید که می‌شود. بالاخره به اینجا که رسید تقریباً همه قبول کردند و نتیجه‌اش این شد که پس از انتخابات بنده استعفا بدهم. قرار شد که بنده و جناب آقای دکتر شیبانی و آقای عسگراولادی به منظور احتیاط نیز نامزد ریاست‌جمهوری شویم.

در آن ایام که ما به حسب ظاهر نامزد ریاست‌جمهوری شدیم از برادران نهضت آزادی؛ آقای مهندس بازرگان و آقای صباغیان به دفتر نخست‌وزیری آمدند و گفتند اگر شما جداً نامزد هستید ما آماده‌ایم برای شما تبلیغ کنیم. من گفتم اولا نامزدی من صوری است و جدی نیست و ثانیاً اگر جدی هم بود من علاقه‌ای به تبلیغ و تأیید شما نداشتم. بالاخره یک روز قبل از انتخابات چون به حسب ظاهر من نیز نامزد شده بودم مثل سایر کاندیداها مصاحبه کردم، منتها من به جای اینکه برنامه خود را بیان کنم، کلیات وظایف ریاست‌جمهوری و اهمیت نقش رئیس‌جمهوری را بیان کردم.

 گرچه آن موقع برای رئيس‌جمهور در قانون اساسی نقش زیادی قائل نبودند و نخست‌وزیر در امور اجرایی مسئولیت بیشتری داشت؛ ولی من با تشریح اصولی از قانون اساسی نقش رئیس‌جمهور را خیلی بالا بردم. خود آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند تو خیلی خوب صحبت کردی. در پایان هم گفتم اما با تمام این حرف‌ها بنده فکر می‌کنم بهترین کسی که این نقش را می‌تواند ایفا بکند آیت‌الله خامنه‌ای هستند. بنابراین بنده الان اعلام انصراف می‌کنم و از ملت می‌خواهم به ایشان رأی بدهند.

فردای آن روز (روز رأی گیری و انتخابات)، آقای هاشمی زنگ زدند و گفتند: چرا نشسته‌ای؟ یک عده دارند به نام تو رأی می‌دهند. چون متوجه نشده‌اند که تو انصراف داده‌ای. گفتم حالا چطور می‌شود، یک چند نفری هم به نام ما رأی بدهند، ما هم بگوییم چند نفر به ما رای داده‌اند. گفت نه! خوب نیست. رأی‌ها متفرق می‌شود. ایشان گفتند اگر مصلحت بدانید الان یک مصاحبه بکنید، بالاخره نصف روز باقی مانده. گفتم اشکال ندارد. یک مصاحبه رادیو، تلویزیونی کردم و در آنجا مردم را بیشتر تشویق کردم و گفتم مردم! ممکن است شما ناراحتی‌هایی داشته باشید، بعضی‌ها به خاطر پاره‌ای از حوادث برایشان ناراحتی پیش آمده باشد، ولی شما که با انقلاب قهر نکرده‌اید، با امام که قهر نکرده‌اید. ممکن است بنده بدی‌هایی کرده باشم، آن‌ها را به پای من بگذارید، ولی بیاید در انتخابات شرکت کنید و به خصوص رأی بدهید. هر چه رأی، بیشتر باشد بهتر است، به آقای خامنه‌ای رأی بدهید. بعضی‌ها به من گفتند این حرف‌های بعدازظهر تو، در روحیه آن‌ها که نمی‌خواستند رای بدهند اثرات خوبی داشت و در انتخابات شرکت کردند. این مصاحبه در ساعت ۲ بعدازظهر پخش شد.

بعد از اینکه انتخابات تمام شد و آراء اعلام شد و جناب آقای خامنه‌ای به ریاست جمهوری انتخاب شدند، هیئت دولت را تشکیل دادیم. من به خاطر اینکه نظر همه اعضا را جلب کرده باشم، گفتم حال دیگر انتخابات انجام شده و رئیس‌جمهوری هم معلوم شده. من بنا دارم استعفا بدهم. شماها هم قهراً موافقید و در دولت بعدی هم شاید باشید، شاید هم نباشید آن دیگر به من ربطی ندارد، آن‌ها هم از این امر استقبال کردند. بنده همان جا استعفانامه خودم را نوشتم و برای جناب آقای خامنه‌ای فرستادم. با اینکه هنوز حکم آیت‌الله خامنه‌ای از طرف امام به طور رسمی تنفیذ نشده بود. به هر حال ما بلافاصله استعفا کردیم و به رادیو و تلویزیون دادیم تا آن را قرائت کنند. مضمون استعفانامه این بود که با توجه به مسئولیت بزرگی که رئیس‌جمهور دارند و بایستی در انتخاب وزرا و اداره مملکت دستشان باز باشد، بنابراین نخست‌وزیر و هیئت دولت استعفای خود را رسماً اعلام می‌دارد تا شما برای انتخاب وزرا دستتان باز باشد و دولتی را که می‌توانید با آن کار کنید، انتخاب کنید و تا تنفیذ حکم ریاست‌جمهوری از سوی امام و تعیین دولت جدید با رأی اعتماد مجلس، وظایف محوله را انجام خواهیم داد.»


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:14 | نویسنده : رضا |

نیروهای عراقی رشته کوه‌های "مکحول"،‌ حد فاصل سه استان "صلاح الدین"، "کرکوک" و "دیالی" را از لوث گروه تروریستی داعش آزاد کردند.

نیروهای عراقی رشته کوه‌های به گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروهای عراقی در ادامه پیشروی‌‌های خود در عملیات آزادسازی "الحویجه"،‌ رشته کوه‌های "مکحول"،‌ حد فاصل سه استان "صلاح الدین"، "کرکوک" و "دیالی" را از لوث گروه تروریستی داعش آزاد کردند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:12 | نویسنده : رضا |

امیر سرتیپ دوم ساعدی به فرماندهی منطقه پدافند هوایی تهران منصوب شد.

امیر ساعدی فرمانده منطقه پدافند هوایی تهران شدبه گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر سرتیپ دوم ساعدی به فرماندهی منطقه پدافند هوایی تهران منصوب شد.
امیر ساعدی پیش از این فرمانده منطقه پدافند هوایی غرب کشور بود.

همچنین سرهنگ محمد رضا صادقی زاد به سمت فرماندهی منطقه پدافند هوایی غرب کشور منصوب شد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:11 | نویسنده : رضا |

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به مواضع مشترک ایران و ترکیه درباره همه پرسی کردستان عراق، گفت: نیروهای مسلح دو کشور از این پس همکاری های بیشتری در رزمایش‌های مشترک خواهند داشت.

همکاری های نظامی ایران و ترکیه افزایش می‌یابدبه گزارشحوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پس از دیدار با ژنرال حلوصی آکار رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امیدورام این سفر موجبات نزدیکی نیروهای مسلح دو کشور و تقویت همکاری ها شود.

وی افزود: در خصوص تهدیدات مشترک دو کشور از جمله موضوع همه‌پرسی کردستان عراق که دو کشور مواضع مشترکی مبتنی بر حفظ تمامیت ارضی عراق دارند، مذاکرات انجام شد.

باقری ادامه داد: در خصوص توفیقات ارتش سوریه و هم پیمانان در پیروزی علیه داعش تبادل نظر شد تا شاهد رهایی این کشور از پدیده تروربسم باشیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در خصوص مبارزه با تروریسم و امنیت مرزهای مشترک و همکاری نیروهای مسلح دو کشور و کشورهای مسلمان برای کمک به مسلمانان مظلوم میانمار نیز مذاکراتی انجام شد.

سردار باقری بیان داشت: نیروهای مسلح دو کشور از این پس همکاری‌های بیشتری در زمینه های آموزشی و رزمایش های مشترک خواهند داشت که با سفر آینده آقای اردوغان این همکاری ها بیشتر خواهد شد.

ژنرال خلوصی آکار نیز در این نشست با تشکر از دعوت سردار باقری جهت سفر به ایران، گفت: ترکیه و ایران سابقه دوستی و برادری دیرینه و تاریخی دارند.

وی افزود: در چارچوب مشترکات به طور متقابل برای موضوعات منطقه ای همکاری خواهیم کرد و علاوه بر همکاری های سیاسی و اقتصادی تلاش داریم همکاری های نظامی را نیز گسترش دهیم.

آکار خاطرنشان کرد: برای مبارزه با تروریسم و امنیت مرزها به طور ویژه همکاری خواهیم کرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:10 | نویسنده : رضا |

استاندار ایلام گفت: حدودا 100 هزار نفر برای سفر به کربلا و شرکت در مراسم تاسوعا و عاشورا حسینی از مرز مهران وارد عراق شدند.

///محمدرضا مروارید استاندار ایلام در گفت‌‌وگو با خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بازگشت زائران تاسوعا و عاشورا از کربلای معلی، اظهار کرد: از عصر روز گذشته و صبح امروز، بازگشت زائرانی که در ایام تاسوعا و عاشورا به کربلا سفر کرده بودند، آغاز شده است.

وی افزود: حدودا 100 هزار نفر برای سفر به کربلا و شرکت در مراسم تاسوعا و عاشورا از مرز مهران وارد عراق شدند.

مروارید گفت: بازگشت این زائران یک یا دو روز طول می‌کشد و با وجودی که اکنون پایانه مرزی مهران شلوغ است، خوشبختانه مشکل خاصی وجود ندارد.

استاندار ایلام با بیان اینکه اکنون تعداد گیت‌های داخلی پایانه مرزی مهران فعال است، ادامه داد: برای جمعیت فعلی زائران از همان تعداد گیت‌های موجود استفاده می‌کنیم، اما در صورت لزوم برای تردد بهتر زائران از گیت‌های بیشتری استفاده خواهیم کرد.

وی یادآور شد: همه زائرانی که به منظور شرکت در مراسم تاسوعا و عاشورا به کربلا سفر کردند، روادید داشتند البته چندین نفر قصد داشتند بدون ویزا از کشور خارج شوند که با مخالفت مواجه و مجبور به بازگشت شدند.

مروارید تصریح کرد: اکنون روند بازگشت زائران طبیعی است و اکثر زائران با تهیه ویزا به صورت کاروانی به عراق سفر کردند.

استاندار ایلام اضافه کرد: هنگام ورود زائران به کشور گذرنامه‌ها و وسایل آنها برای حفظ مسائل امنیتی بررسی می‌شود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:9 | نویسنده : رضا |

عضو شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت: ایران بنا ندارد با آمریکا وارد مذاکره جدید شود.

رسولیحسن رسولی عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، درباره اینکه آمریکا خواستار مذاکره مجدد و اضافه شدن ضمیمه‌ای به برجام شده است، اظهار کرد: دولت ترامپ تحت تاثیر دکترین خود در انتظار این است که در ترسیم روابط و مناسبات آینده خود با ایران فراتر از موضع برجام وارد سایر مسائل فی مابین نیز شود.

وی ادامه داد: آنچه که بیش از هر چیزی برای ترامپ و دولتش در این چارچوب مطرح است موضوع امنیت اسرائیل و حمایت بی چون و چرا از این رژیم است.

رسولی تصریح کرد: به نظرم نیت اصلی مردان امروز کاخ سفید از طرح اما و اگرهایی در مورد برجام نه خروج کامل از آن بلکه دست مایه قرار دادن این قرارداد بین المللی است که ایران را در مورد سایر موضوعات به پای میز مذاکره بنشانند.

ایران براساس نرمش قهرمانانه حاضر به گفت‌وگو در مورد موضوع هسته‌ای شد

عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت: ایران در مقطع زمانی تصمیم‌گیری در مورد برجام، هوشمندانه و به صورت تفکیکی و انحصاری با دکترین خود و نرمش قهرمانانه حاضر به گفت‌وگو فقط در مورد موضوع هسته‌ای شد.

وی افزود: جمهوری اسلامی در مقام دفاع از خود در مقابل هجمه‌های سنگین امپراطوری رسانه‌ای صهیونیستی و آمریکایی که تحریم‌های گسترده‌ای را به صورت ظالمانه علیه ما وضع کرده بودند، به دنبال اثبات حقانیت خویش و انتقال این پیام به جهان بود که ایران  کشوری صلح طلب است و دنبال تولید سلاح هسته‌ای نیست.

رسولی تاکید کرد: رهبری معظم انقلاب اسلامی در فتوایی تولید و استفاده از سلاح‌ هسته‌ای را حرام اعلام کردند و دنیا از این جهت گیری راهبردی ایران به نحو مطلوبی حمایت کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: حاکمان امروز آمریکا افزون بر رقابت دیرینه‌ای که با دموکرات‌ها و شخص اوباما دارند، درصدد آن هستند که در قالب تئوری حزب جمهوری خواه الحاقات و اضافاتی را مطابق منافع منطقه‌ای و جهانی خودشان بر پروژه برجام بار کند.

وی اظهار کرد: طبیعی است با توجه به شرایط ناپایداری که امروز بر ثبات تصمیم‌گیری‌های راهبردی در کاخ سفید حکم فرماست، جمهوری اسلامی  بنا نخواهد داشت با دولت عهدشکن آمریکا در هیچ حوزه‌ای  وارد مذاکره جدید شود.

نتیجه تهدید ایران استقامت بیشتر است

رسولی تاکید کرد: سرانجام این فضاسازی‌ها و تهدیدها علیه ایران به استقامت و پایداری بیشتر کشورمان می‌انجامد و آن طرف قضیه که دولت ترامپ است حداکثر می‌تواند با تکیه بر ایران هراسی، حجم بیشتری از سلاح‌های خود را به کشورهای منطقه بفروشد.

عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان درباره آخرین وضعیت تغییرات در شورای عالی سیاستگذاری، خاطر نشان کرد: گزارش کمیته‌ای که مسئول نظرخواهی و جمع آوری نقطه نظرهای اصلاح‌طلبان بود، در جلسه هفته آینده شورای مرکزی ارائه و تصمیم نهایی اتخاذ می شود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:8 | نویسنده : رضا |

نیروی هوایی ارتش سوریه استحکامات و خودرو‌های زرهی داعش در حومه دیر الزور را نابود کرد.

انهدام استحکامات و خودرو‌های زرهی داعش در حومه دیرالزوربه گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی هوایی استحکامات و خودرو‌های زرهی گروه تروریستی داعش در الموحسن، المیادین، صیدا بن موینع، طیبه شامی، بقرص التحتانی و بقرص الفوقانی در حومه شرقی دیر الزور را نابود کرد.

نیروی هوایی با انجام عملیات خود علیه حرکت تروریست‌های داعش در روستای فیضة بن موینع در جنوب غرب شهر دیر الزور تعدادی از تروریست‌ها را به هلاکت رساند و استحکامات و خودرو‌های زرهی را نابود کرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:8 | نویسنده : رضا |

وزیر امور خارجه گفت: کشورهای عضو 1+5 و اتحادیه اروپا از برجام و ضرورت رعایت آن و غیر قابل مذاکره بودن آن حمایت می‌کنند.

کشورهای عضو 1+5 و اتحادیه اروپا از غیرقابل مذاکره بودن برجام حمایت می‌کنندبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حاشیه سفر امروز خود به عمان، پیش از دیدار با سلطان قابوس، در جمع خبرنگاران گفت: روابط جمهوری اسلامی ایران با عمان، روابط بسیار ویژه‌ای است و ما در زمینه سیاسی و گفتگو‌های منطقه‌ای و مشورت‌هایی که برای امنیت منطقه لازم است و همچنین در روابط دو جانبه، اقتصادی، ترانزیت و انرژی روابط بسیار گسترده و خوبی داریم.

وی افزود: در سفر کوتاه منطقه‌ای که بنده به عمان و قطر دارم هم درباره مباحث منطقه‌ای و هم درباره وضعیت بحرانی در منطقه ما صحبت شد و در ملاقاتی که دقایقی دیگر با سلطان قابوس خواهم داشت، با وی بحث خواهم کرد. از مسائل مشترک میان دو کشور بحث خط لوله گاز با عمان است و همینطور همکاری‌های بسیار خوب بانکی با عمان نیز شروع شده در عین حال در حوزه رفت و آمد، گردشگری سلامت، گردشگری زیارتی و همینطور سایر گردشگری‌هایی که با عمان داشتیم، بحث‌های خوبی انجام شده است.

وزیر امور خارجه افزود: در چند ماه گذشته توسعه بسیار خوبی در همه این حوزه‌ها انجام شده، که امیدوارم در این سفر هم با دستوراتی که سلطان عمان و وزرای خارجه دو طرف خواهند داشت، پیشرفت بیشتری در روابط صورت گیرد.

وی موضع عمان در خصوص کردستان عراق و اینکه آیا بین دو طرف همسویی وجود دارد یا خیر؟ عمانی‌ها تقریبا مواضع کاملا مشابه با جمهوری اسلامی دارند. همسویی در مواضع تقریبا در سطح بین المللی هم موجود است یعنی ما هیچ کشوری را در سطح بین المللی سراغ نداریم که این حرکت یعنی رفراندوم در کردستان را حمایت کند.

ظریف افزود: عمانی‌ها در مساله شمال عراق موضع کاملا مشابه ایران دارند. ضرورت حفظ تمامیت ارضی و رعایت حاکمیت ملی، اصل اول و اساسی در عراق است که بر این اساس، وحدت ملی عراق مورد تاکید عمانی‌ها هم قرار دارد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به پرسشی درباره برجام و رایزنی‌هایی که وی در نیویورک داشته و اینکه در صورت خروج امریکا موضع ایران چیست، گفت: تقریبا تمامی کشورها، هم اعضای برجام یعنی ٥ کشور و اتحادیه اروپا و هم سایر اعضای جامعه بین المللی، از برجام و ضرورت رعایت آن و غیر قابل مذاکره بودن آن حمایت می‌کنند.

ظریف گفت: در گفتگویی که با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل داشتم نیز وی تاکید کرد که یکی از شش موضوعی که تقریبا در همه سخنرانی‌ها در مجمع عمومی مطرح شده یعنی بیش از ١٩٠ سخنرانی که در مجمع عمومی انجام شد، برجام، حمایت از برجام و غیر قابل مذاکره بودن برجام بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما هم بار‌ها اعلام کردیم که ایران انتخاب‌های متعددی دارد گرچه ترجیح ما رعایت برجام توسط همه است و جهموری اسلامی ایران نیز بار‌ها اعلام کرده که اولین نقض کننده برجام نخواهد بود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:7 | نویسنده : رضا |

وزارت کشور در پایان دهه اول ماه محرم اطلاعیه‌ای صادر کرد.

صدها هزار مجلس عزاداری در کمال آرامش و امنیت برگزار شدبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت کشور در پایان دهه اول ماه محرم اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:

مردم شریف ایران اسلامی، اصحاب ارجمند رسانه

اکنون که با توفیق الهی، دهه اول ماه محرم؛ ماه سوگواری و اقامه عزای حضرت سیّدالشهداء امام حسین علیه السلام و از جمله روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی به پایان رسیده و صدها هزار مجلس و هیئت و دسته عزاداری ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت در اقصی نقاط کشور با مشارکت هموطنان مسلمان و حتی دیگر هموطنان عزیز از سایر ادیان و مذاهب در کمال آرامش و با امنیت کامل و بدور از بروز هرگونه تنش و حتّی بی‌نظمی و بلکه بی‌انضباطی برگزار شده، لازم است ضمن شکرگزاری این نعمت بزرگ به درگاه الهی از همراهی‌های ستوده هموطنان عزیز و تلاش‌های گسترده خدمتگزاران مردم در دستگاه های مختلف تقدیر شود.

در این میان، مدیریت مؤثر و مراقبت واهتمام پیوسته بخش‌های مختلف عضو در شورای امنیت کشور و شوراهای تأمین استان‌ها از جمله بخش‌های مختلف امنیتی و انتظامی که برای اقامه عزای سبط نبی مکرم اسلام در امنیت و آرامش کامل، زمینه‌سازی کردند و علیرغم تهدیدات بالقوه و بالفعل دشمنان اسلام و ایران، موجبات استمرار حضور پرشور و شعور و امن مردم در این سنت ریشه‌دار را فراهم آوردند، شایسته سپاسگزاری و تقدیر مضاعف است.

وزارت کشور همچنین و به طور خاص، مراتب سپاس خود را از همراهی‌های گسترده عموم عزاداران، ائمه جماعت و اعضای هیئت امنای مساجد، مسؤولان و عوامل هیئت‌های عزاداری و تکیه‌های حسینی، برای برگزاری مراسم عزاداری در چارچوب‌های اصیل و غیرخرافی و همچنین کمال همکاری با مأموران انتظامی و پلیس راهور در راستای برقراری نظم و آرامش ابراز می‌کند.

بی‌شک ریشه اصلی این توفیق بزرگ در الهی بودن این حرکت و اهتمام ویژه اهل بیت به آن است، اما مشارکت میلیون‌ها هموطن با سلایق و علائق و حتی اعتقادات متفاوت در گرد محور واحد محبت و مودت ذوی القربی پیامبر اعظم ( صلوات‌الله و سلامه علیه) و همکاری همه بخش‌های مسئول از جمله بخش‌های مختلف اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و نظامی در پیرامون این حرکت الهی تحت هدایت رهبری فرزانه انقلاب اسلامی، حمایت رئیس محترم جمهور و نصایح مشفقانه مراجع معظم تقلید، می‌تواند به عنوان الگویی برای دیگر صحنه‌ها و عرصه‌های ملّی و مذهبی مورد تأسی و تبعیت قرار گیرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 10 مهر 1396 | 19:6 | نویسنده : رضا |

امیر سرتیپ اسماعیلی:قابلیت کشف و انهدام موشک‌های بالستیک با بُرد بلند را داریم

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) ارتش با بیان اینکه قابلیت کشف موشک ‌های بالستیک با بُرد بلند را داریم، گفت: توانایی انهدام این موشک‌ها را نیز داریم.

 

 فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) ارتش با بیان اینکه قابلیت کشف موشک‌های بالستیک با بُرد بلند را داریم، گفت: توانایی انهدام این موشک‌ها را نیز داریم.
امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) در گفت‌وگویی در خصوص توانمندی این قرارگاه برای مقابله با موشک‌های بالستیک اظهار داشت: در رزمایش «دماوند» موشک بُرد بلند و دارای سرعت بالا را با موشک پدافندی مورد اصابت قرار دادیم که نشان دهنده توانمندی ما در انهدام موشک‌های بالستیک و بُرد بلند است.
وی افزود: ما در حال حاضر با رادارهای رزونانس قدرت کشف موشک‌های بالستیک را داریم و پس از کشف می‌توانیم به راحتی موشک‌ها را منهدم کنیم.
 امیر سرتیپ اسماعیلی ادامه داد: اگر کسی بخواهد با موشک بُرد بلند بالستیک علیه ما اقدام کند، طبعا ما با تمام ظرفیت علیه آن اقدام خواهیم کرد.
وی در خصوص اقدام متقابل و پاسخگویی به دشمن متجاوز گفت: دشمن در صورت انجام هر اقدامی، پاسخ محکمی دریافت خواهد کرد.
وی همچنین در گفت و گویی که به مناسبت دهم شهریور روز پدافند هوایی با رادیو ایران داشت، گفت: به واسطه اقتدار پدافند هوایی در برقراری امنیت آسمان کشور،سازمان بین المللی هوانوردی جهان
«ایکائو »در تیرماه سال 1393 آسمان ایران را امن ترین آسمان منطقه خاورمیانه دانست.

امیر سرتیپ اسماعیلی گفت: امروزه به جز پروازهای هواپیماهای داخلی،جنگنده های نیروهای مسلح کشور،بالگردهای نظامی و فوریت های پزشکی، قریب به 1700 پرواز تجاری از طریق آسمان کشور انجام می شود که برقراری این امنیت در شبکه یکپارچه پدافند و با تلاش کارکنان خدوم این قرارگاه به صورت شبانه روزی انجام می شود.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی،واژه  «لبه فناوری »در پدافند را یک واژه ثابت شده عنوان کرد و گفت:امروز ما به واسطه همت جوانانمان در قرارگاه پدافند هوایی، صنعت دفاعی ودانشگاه ها، جزو 6 کشور برتر دنیا در ساخت رادار هستیم و توانسته ایم موشک های هوشمند و رادارهای پیشرفته ای را تولید و در بحث دفاع هوایی به کار بگیریم واز این طریق لبه فناوری دنیا را با لبه خودمان خودمان منعطف و منطبق کنیم وابتکار عمل را در دست گیریم.
سرتیپ اسماعیلی در بخش دیگری از این گفت و گو گفت: امروز به دلیل پایگاه های نظامی کشورهای فرامتطقه ای در اطراف ما تهدیدهای پیرامونمان 360 درجه است و ما ضمن هوشیاری کامل توانسته ایم سامانه های پدافندی خود را سه برابر افزایش دهیم.
وی سامانه های سماء،بصیر،سمیع،صامت وعروج را از مهم ترین سامانه های به روز و پیشرفته پدافند هوایی دانست و گفت: موفق شده ایم در این زمینه رادارهایی را تولید کنیم که نفس دشمن را حس کنیم.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم الانیا(ص) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام ایران اسلامی به ویژه شهدای پدافند گفت: قرارگاه پدافند، امروز جوانترین و نوپاترین یکان نیروهای مسلح به شمار می آید و توانسته ایم پله های ترقی که پیشکسوتانمان بعنوان میراث برایمان به یادگار گذاشته اند را ارتقاء ببخشیم وامید داریم که حتما لقبی که فرماندهی معظم کل قوا(مد ظله العالی) دادند و فرمودند پدافند در اولویت است را به طور کامل معنا ببخشیم.
وی افزود: ما با همکاری همه نیروهای مسلح تحت عنوان پدافند یکپارچه توانسته ایم از 400 نقطه پدافندی به 3700 نقطه خودمان را ارتقاء دهیم.
امیر سرتیپ اسماعیلی در پایان شهادت طلبی جوانان و حضور ولایت فقیه را لنگرگاه ایران اسلامی دانست و گفت: با تمام توان درسی را که شهدا و ایثارگرانمان در طول هشت سال دفاع مقدس به دشمن دادند را محکمتر از گذشته به آنها خواهیم داد.

 


برچسب‌ها: :پاتوق رضا پدافند,

تاريخ : سه شنبه 4 مهر 1396 | 23:23 | نویسنده : رضا |

فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد:اسکورت چهار هزار شناور تجاری در آب‌های ناامن خلیج عدن و اقیانوس هند

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: طی ۹ سال اخیر با حضور در آب های بین المللی بیش از چهار هزار شناور تجاری در آب‌های ناامن خلیج عدن و شمال اقیانوس هند توسط نداجا اسکورت و محافظت شده است.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: طی ۹ سال اخیر با حضور در آب های بین المللی بیش از چهار هزار شناور تجاری در آب‌های ناامن خلیج عدن و شمال اقیانوس هند توسط نداجا اسکورت و محافظت شده است.
امیردریادار حبیب الله سیاری در مراسم استقبال و بدرقه ناوگروه های نیروی دریایی ارتش بیان داشت: نیروی دریایی ارتش امروز به عنوان یک قدرت دریایی در بین کشورهای دنیا شناخته می شود و حضور در آب های بین المللی نشان از قدرت دفاعی ایران دارد.
وی با اشاره به اینکه نیروی دریایی با فرمان مقام معظم رهبری ماموریت حضور در آب های بین المللی و آزاد در راستای تامین امنیت خطوط تجاری و اقتصادی ایران را دارد، عنوان کرد: نیروی دریایی ارتش ۹ سال است که با افتخار در آب های بین المللی و ناامن خلیج عدن و باب المندب حضور دارد و طی این مدت توانسته کشتی های بزرگ تجاری ایرانی و غیر ایرانی را اسکورت و از حمله دزدان دریایی در امن نگه دارد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: تا کنون ۴۷ ناوگروه جهت انجام ماموریت به خلیج عدن، تنگه باب المندب و شمال اقیانوس هند اعزام شده اند و حتی در برخی از ماموریت ها در سایرآب های کشورهای منطقه جهت رساندن پیام صلح دوستی حضور یافته است.
دریادار سیاری افزود: ناوگروه چهل و هفتم توانسته است امنیت یک هزار و ۸۵۱ فروند کشتی تجاری و نفت‌کش داخلی و خارجی را در خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ تأمین کند و در بندر دقم عمان پهلو بگیرد.
وی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک قدرت نظامی و دفاعی
انکار ناپذیر در دریاست، اظهارداشت: نیروی دریایی طی سال های اخیر در تحریم های شدید و ظالمانه بدون کمک از کشورهای در مسیر خطوط دریایی، توانسته ماموریت های بلند مدت را به نحوه احس انجام دهد
.
امیر دریادار سیاری خاطرنشان کرد: ناوگروه چهل و هشتم هم امروز عازم ماموریت خواهد شد و امیدواریم در آینده دورترین آب های بین المللی را هم درنوردیم.


برچسب‌ها: :پاتوق رضا- نیروی دریای

تاريخ : سه شنبه 4 مهر 1396 | 23:22 | نویسنده : رضا |

صبح امروز صورت گرفت؛بازدید دریادار سیاری از ناوشکن های در حال ساخت سهند و سینا

فرمانده نیروی دریایی ارتش از پروژه های در حال ساخت کارخانجات این نیرو در منطقه یکم بندرعباس بازدید کرد.

 
 فرمانده نیروی دریایی ارتش از پروژه های در حال ساخت کارخانجات این نیرو در منطقه یکم بندرعباس بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی نداجا، دریادار حبیب الله سیّاری فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در روز دوم حضور خود در منطقه یکم این نیرو (بندر عباس) صبح امروز از پروژه های در حال ساخت و در دست تعمیر کارخانجات بازدید کرد.
دریادار سیّاری ابتدا با حضور در محل پروژه ساخت ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «سهند» روند اجرای طرح های جدید و قابلیّت های پیشرفته بر روی این ناوشکن را مورد ارزیابی قرار داد.
وی همچنین ضمن بررسی شرایط تکمیل سایر پروژه های در دست ساخت کارخانجات اعم از ناو موشک انداز سینا ۴ و ناو شیراز، از ناو پشتیبانی رزمی بندرعباس و زیردریایی نوح که مراحل تعمیرات اساسی را طی می کنند بازدید کرد.
در حین بازدید امیر دریادار سیّاری، ناخدایکم شیخی فرمانده کارخانجات نداجا در بندرعباس توضیحات جامع و دقیقی از اقدامات صورت گرفته در این کارخانجات ارائه کرد.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در ادامه با حضور در ناوتیپ زیر سطحی منطقه یکم این نیرو ضمن دیدار با کارکنان این یکان از زیردریایی های کلاس کیلو (سنگین) و میدجت (سبک) بازدید و میزان آمادگی این شناورهای زیرسطحی را مطلوب ارزیابی کرد.
اسکله بزرگترین ناو خاورمیانه مقصد نهایی بازدید امیر دریادار حبیب الله سیّاری بود که فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش طیّ آن از قسمت های مختلف ناو بالگرد بر «خارک» بازدید کرد.
شایان ذکر است، بازدید از صنایع دریایی شهید درویشی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلّح از دیگر برنامه های فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش درمدّت حضور در بندرعبّاس خواهد بود.
 

برچسب‌ها: پاتوق رضا- نیروی دریایی,

تاريخ : سه شنبه 4 مهر 1396 | 23:21 | نویسنده : رضا |

گوینده کره شمالی

کره‌شمالی در بیانیه‌ای که از تلویزیون رسمی این کشور پخش شد، انجام ششمین آزمایش هسته‌ای را تایید کرد و آن را موفقیت آمیز خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ در این بیانیه آمده است: کره شمالی با موفقیت یک بمب هیدروژنی را آزمایش کرده است.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- : بمب هیدروژنی- کره شمالی -زرادخانه هسته ای -,

تاريخ : سه شنبه 4 مهر 1396 | 23:20 | نویسنده : رضا |
قاسمی

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ، با رد گزارش جدید حقوق بشری «اسما جهانگیر »گفت : این گزارش را به رسمیت نمی شناسیم و معتقدیم رویکردهای سیاسی و گزینشی به تضعیف جایگاه و شان حقوق بشر در جهان می انجامد .

به گزارش ایسنا،‌ بهرام قاسمی پیرامون انتشار  گزارش جدید خانم "اسما جهانگیر" گزارشگر  وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران که قرار است به نشست آتی کمیته سوم مجمع  عمومی ارائه شود، گفت: جمهوری اسلامی ایران عمیقا اعتقاد دارد گزارشی که توسط این گزارشگرِ ویژه  تهیه شده  و  ماموریت  ایشان  بر پایه  قطعنامه ای مبتنی بر اهداف و اغراضِ کاملا  سیاسی و گزینشی برخی کشورهای مشخص و با اهداف معین بر عهده گرفته است، را به رسمیت نمی شناسد و  آن را کاملا مردود و غیر قابل قبول می داند.

این دیپلمات افزود: متاسفانه به رغم پاسخ های مکرر، مفصل و مستدل جمهوری اسلامی ایران به ادعاهای بی اساس مطرح شده، محتوایِ گزارش کماکان  مبتنی بر مجموعه ای از اطلاعاتِ نادرست و پیش داوری های ناصواب در خصوص وضعیت حقوق بشر ایران و با استفاده از منابع غیر معتبر تهیه شده است که وجاهت و اعتبار گزارش را به صورت جدی خدشه دار می سازد؛ به نظر می رسد  متاسفانه  گزارشگر ویژه   چشم بر موارد متعددی از پیشرفت های حقوق بشری در ایران  فرو بسته است و همچنان با بکارگیری عباراتی مبهم و با اظهار نگرانی های بلاوجه بر اساس اطلاعات غیرموثق، سعی نموده تصویری  تاریک و یک سویه ای از وضعیت حقوق بشر در ایران ترسیم نماید ، و بی شک  این مسئله، اصل بی طرفی و  کار حرفه ای گزارشگر را تا حد  بسیاری  خدشه دار می سازد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: معتقدیم بهره گیری از رویکردهای  سیاسی ، تکراری و گزینشی از سوی  اندکی از کشورها در حوزه حقوق بشر، بخصوص در برهه ای که  بصورت همزمان، جامعه جهانی شاهد نادیده انگاشتن  موارد نقض فاحش حقوق بشر و فجایع انسانی توسط گروه های تروریستی مورد حمایت آنها در کشورهایی مانند یمن، بحرین، میانمار و ... هستیم، حاصلی جز تضعیف جایگاه و شان مقوله حقوق بشر در سطح جهان و رسوایی بیشتر مدعیان حقوق بشر در پی نخواهد داشت.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- حقوق بشر,

تاريخ : سه شنبه 4 مهر 1396 | 23:19 | نویسنده : رضا |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود