یک منبع آگاه از حمله بزرگ ارتش و حشدالشعبی عراق به مواضع داعش پس از ماه رمضان خبر داد.

حمله بزرگ حشدالشعبی به مواضع داعش بعد از ماه رمضانیک منبع آگاه در حشدالشعبی در گفت‌وگو با  خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره برنامه نیروهای عراقی برای حمله به مواضع داعش عنوان داشت: در ماه مبارک رمضان عملیات خوبی انجام گرفت و "فلوجه" از دست داعش خارج شد.

وی ادامه داد: پس از ماه رمضان ارتش و حشدالشعبی عملیات بزرگی را برای باز پس‌گیری سایر سرزمین‌ها و به خصوص مناطق غربی از دست داعش انجام می دهند.


موضوعات مرتبط: نظامی
برچسب‌ها: پاتوق رضا- ارتش عراق ، حشد الشعبی ، تروریست های داعش ، عملیات حشد الشعبی علیه داعش ، داعش-,

تاريخ : یک شنبه 30 خرداد 1395 | 7:54 | نویسنده : رضا |
دادخواست رسمی تهران علیه دولت ایالات متحده آمریکا را نماینده رابط جمهوری اسلامی ایران در دیوان دادگستری بین المللی در لاهه (هلند) ثبت کرد.
ایران از آمریکا به دیوان دادگستری بین المللی شکایت کردبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دادخواست رسمی تهران علیه دولت ایالات متحده آمریکا را نماینده رابط جمهوری اسلامی ایران، عصر روز چهارشنبه گذشته در دیوان دادگستری بین المللی در لاهه (هلند) ثبت کرد.
 
رییس جمهوری، اردیبهشت ماه امسال و در سفر به استان کرمان اطمینان داد که ایران از هیچ اقدامی برای مقابله با رفتار غیر قانونی آمریکا در مصادره و ضبط قریب 2 میلیارد دلار اموال ایران در آمریکا فرو گذار نمی کند و برای برگرداندن این پول، در مراجع قضایی بین المللی علیه آمریکا شکایت خواهد نمود.
 
دکتر روحانی در مراسم چهارشنبه شب در جمع خانواده‌های شهدا و جانبازان، از این مصاف حقوقی خبر داد و حراست از حقوق مردم و بیت‌المال در صحنه جهانی را ادامه راه شهدا و ایثارگران برشمرد.
 
روابط عمومی مرکز امور حقوقی بین المللی نهاد ریاست جمهوری تایید کرد که این دادخواست بر اساس تجارب حاصله از چند بار حضور ایران در دیوان بین المللی و با مشورت اساتید و حقوقدانان مجرب داخلی و خارجی در حوزه حقوق بین الملل و همچنین با نظر کارشناسان بانک مرکزی و وزارت امور خارجه تهیه و تدوین شده است.
 
در این دادخواست دولت جمهوری اسلامی ایران اعلام نموده که اقدامات دولت آمریکا و دادگاه های آن کشور با تعهدات ایالات متحده که در سال 1334 بین دو کشور منعقد و امضا شده و هنوز فسخ نشده و معتبر است، و همچنین با موازین ذیربط در حقوق بین الملل مغایر می باشد.
 
به موجب این دادخواست ایران اعلام کرده که ایالات متحده در چندین مورد از تعهدات بین المللی خود در معاهده مذکور تخلف کرده است.
 
"نقض استقلال شخصیت حقوقی شرکتها و موسسات و نهادهای وابسته به دولت ایران به ویژه بانک مرکزی و نیز نقض مصونیت بانک مرکزی و نقض حق دسترسی و دفاع انها برخلاف ماده (2) (1)3 معاهده مذکور" ، "رفتار تبعیض آمیز و غیر منطقی با شرکتها و نهادهای مستقل دولتی ایرانی از جمله بانک مرکزی و نادیده گرفتن حقوق و منافع مکتسبه و حقوق قراردادی آنها و توقیف و مصادره اموال انها در مغایرت با ماده (1)4 و (2)4 معاهده فیمابین" ، "اعمال محدودیت در پرداخت و انتقال وجوه و آزادی تجارت بین دو کشور به خلاف مواد (1)7 و (1)10 معاهده" و "نقض مصونیت دولت ایران و شرکتها و نهادهای مستقل دولتی به ویژه بانک مرکزی بر خلاف مواد (1)3 و (4)11 معاهده و نیز بر خلاف الزامات حقوق بین الملل"، از جمله مواردی است که در این دادخواست به آنها اشاره شده است.
 
ایران از دیوان دادگستری بین المللی درخواست نموده که ایالات متحده بخاطر اقداماتی که بر خلاف تعهدات خود انجام داده، در مقابل ایران مسئولیت دارد و باید خسارات وارده را بپردازد.
 
براساس مطالبه ایران در این دادخواست، آمریکا باید بخاطر نادیده گرفتن استقلال شخصیت حقوقی موسسات و نهادهای دولتی ایرانی و بانک مرکزی از دولت، وضع و اجرای قوانین خاص علیه دولت و اموال دولت و موسسات و نهادهای دولتی ایرانی از جمله بانک مرکزی، رفتار ناعادلانه و تبعیض آمیز با این موسسات و نهادها و با اموال انها در آمریکا، محروم کردن ایران و بانک مرکزی از حق دفاع واقعی نزد دادگاههای ایالات متحده، نقض مصونیت آنها و دولت جمهوری اسلامی و سرانجام به خاطر نقض آزادی تجارت بین دو کشور، مسوول شناخته شده و محکوم شود.
 
بنا به گزارش مرکز امور حقوقی بین المللی نهاد ریاست جمهوری، از دیوان خواسته شده که ایالات متحده باید ملزم شود که از هرگونه اقدام بر اساس قوانین و مقررات اجرایی و احکام قضایی مغایر با تعهدات آن کشور خودداری کند، ومصونیت دولت ایران و نهادهای وابسته به دولت و اموال آنها را تا حدی که در معاهده فیمابین و حقوق بین الملل به رسمیت شناخته شده، محترم شمارد و حق دسترسی آزادانه به دادگاههای ایالات متحده و حق دفاع شایسته از حقوق و منافع مکتسبه را تضمین نموده و از هر گونه اقدام بر اساس قوانین و مقررات داخلی و احکام قضایی مغایر با معاهده از جمله اجرای احکام علیه اموال و منافع ایران، نهادها و اشخاص ایرانی اجتناب کند.
 
در دادخواست ایران تاکید شده که ایالات متحده باید خسارات وارده به جمهوری اسلامی ایران ناشی از نقض این تعهدات بین المللی را جبران نماید.
 
دکتر محسن محبی رییس مرکز امور حقوقی بین المللی نیز در مورد صلاحیت دیوان برای رسیدگی به این دعوی گفت: ماده 21(1) این معاهده تصریح دارد که چنانچه اختلافات طرفین در مورد تفسیر و اجرای آن از طریق دیپلماسی حل نشود، در صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری است.
 
وی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران خود را به اساسنامه دیوان بین المللی دادگستری که جزئی از منشور است، ملتزم می داند و به تعهدات بین المللی خود نیز پایبند و وفادار می باشد، در مورد مداخله و اقدامات جانبدارانه دولت آمریکا در دعاوی مطروحه علیه ایران در محاکم آن کشور و حتی محروم کردن ایران و بانک مرکزی از حق دفاع با وضع یک قانون خاص برای توقیف و سپس مصادره قریب 2 میلیارد دلار اوراق بهادار بانک مرکزی ایران به نفع عده ای آمریکایی و حتی غیر آمریکایی که در استخدام دولت آمریکا بوده اند، به دیوان بین المللی دادگستری مراجعه نموده است و انتظار دارد که مطابق اصول و موازین حقوق بین الملل و تعهدات عهدنامه ای آمریکا به این شکایت رسیدگی شود.
 
دکتر محبی اضافه کرد که صرفنظر از الزامات و تعهدات آمریکا در معاهده دوجانبه، این رفتار آمریکا در نقض مصونیت قضایی و اجرایی دولتهای خارجی ازجمله ایران به بهانه های واهی، در حقوق بین الملل بی سابقه است و آشکارا یک عمل متخلفانه بین المللی است.
 
رییس مرکز امور حقوقی بین‌المللی ریاست جمهوری افزود: یکی از ارکان مسلم حقوق بین الملل تساوی حاکمیت دولتها و احترام به این حاکمیت است. مصونیت قضایی و اجرایی دولت در دادگاههای خارجی ثمره همین اصول پایه است و دیوان بین المللی دادگستری، چند سال قبل حساسیت خود را در برابر این نوع اقدامات هنجار شکن بر ضد اصل مصونیت دولت ها، نشان داده است.




موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: :پاتوق رضا- دولت ، دیوان دادگستری ، شکایت ایران

تاريخ : یک شنبه 30 خرداد 1395 | 7:52 | نویسنده : رضا |
ارتش سوریه تعدادی از تروریست‌های مسلح را در منطقه "حمیدیه"حومه قنیطره به هلاکت رساند.

ارتش سوریه تروریست های مسلح را در ریف یک منبع آگاه در نیروهای وطنی سوریه در گفت‌وگو با  خبرنگار  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  درباره تحولات میدانی جنوب سوریه عنوان داشت: تعدادی از افراد مسلح که قصد نفوذ به یکی از نقاط تجمع ارتش سوریه را داشتند کشته شدند.

وی ادامه داد: بمب‌های دست ساز ارتش سوریه موجب شد تا تروریست‌های مسلح در منطقه "حمیدیه" که در "حومه قنیطره" است کشته شوند.


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا- حمیدیه ، حومه قنیطره ، قنیطره ، ارتش سوریه ، جنوب سوریه

تاريخ : یک شنبه 30 خرداد 1395 | 7:49 | نویسنده : رضا |
پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) و خروش ملت ایران در 22 بهمن 57 شکل گرفت و این موفقیت تداوم یافت تا جنگ تحمیلی آغاز شد.

   "امام خمینی (ره)" به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در قدرت نظامی و توان دفاعی کشور داشتند و با رهنمودهای ایشان نیروهای مسلح در دوران دفاع مقدس پیروزی های مهمی را کسب کردند.

پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) و خروش ملت ایران در 22 بهمن 57  شکل گرفت و این موفقیت تداوم  یافت تا جنگ تحمیلی آغاز شد و حکومت "صدام حسین" دیکتاتور سابق عراق به مرزهای جمهوری اسلامی ایران در 31 شهریور ماه حمله کرد.

امام خمینی (ره) با راهبرد دفاع همه جانبه و استفاده از بسیج نیروهای انسانی در جنگ تحمیلی وارد شدند و سرانجام هم با پیروزی ملت ایران و معمار کبیر انقلاب اسلامی آوردگاه نبرد با رژیم بعث را پایان دادند.


**مجلس و دولت انقلابی همگام با بنیانگذار جمهوری اسلامی

امام خمینی (ره) با رهنمودهایی که داشتند ؛ حصر "سوسنگرد" را به کمک فرماندهان دوران دفاع مقدس شکستند و از سقوط "آبادان" جلوگیری کردند و مجلس و دولت انقلابی آن زمان هم ، همکاری ویژه ای با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران داشت.


راهبرد


از آغاز جنگ تحمیلی ، ارتش رژیم بعث  پیشروی های گسترده ای را در استان های مرزی کشور داشت و  این پیشروی ها تا سقوط  "خرمشهر"  ادامه پیدا کرد. با حضور امام خمینی (ره ) به عنوان فرمانده و راهنمای نیروهای مسلح پیروزی های جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

ابتدا  "سوسنگرد"،  "آبادان" و  "بستان"  و بعد ها  "خرمشهر"  و مناطق دیگر یا حصرشان شکسته شد و یا از چنگال دشمن خارج شدند و راهبرد امام خمینی (ره) در این پیروزی ها تکیه بر بسیج مردمی و نقش هم افزا و تکمیل کننده ارتش و سپاه و سایر نیروهای مسلح در کنار برای انهدام و هزیمت لشکر صدام بود. 


امام خمینی ویژگی های مهمی را در رزمندگان ایجاد کردند که نمونه آن؛ داشتن روحیه قناعت و صرفه جویی در جنگ،
 ابتکار عمل در ساخت قطعات، وسایل و تجهیزات مورد نیاز،  خودکفایی در کالاها و تجهیزات اساسی در مقابل تحریم‌های اقتصادی ، رشد باورهای دینی و معنوی، تولد تفکر بسیجی به عنوان ایدئولوژی کارآمد دفاع مقدس،  تکلیفی عمل کردن در دفاع به عنوان یک وظیفه بود.



***رزمندگان اسلام در عمل به فرامین "امام خمینی (ره)"  در ده ها عملیات دوران دفاع مقدس پیروز شدند

رزمندگان اسلام در عمل به فرامین بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ده ها عملیات دوران دفاع مقدس پیروز شدند و موفق شدند  علاوه بر اینکه تمام سرزمین های اشغالی را پس بگیرند ، در عمق استراتژیک دشمن هم نفوذ کنند و ارتش رژیم بعث را در تنگناه قرار دهند.

از برکات مهم دفاع مقدس، تقویت اعتماد به نفس و خود باوری بود. ملت ایران در دوران دفاع مقدس به این نتیجه رسید‌ که باید خود را باور کند و با تکیه بر توانمندی‌های خود بویژه جوانان، کشور را اداره نماید.

تأثیر این خودباوری، بعد از جنگ در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فناوری‌های نوین دفاعی، نمود فزاینده‌ای داشت و این مهم از تاثیر گرفتن از اندیشه های امام خمینی نشات می گیرد. 


راهبرد


جنگ تحمیلی، فشار و مشکلات زیادی برای ملت و دولت ایران به وجود آورد و این فشارها، خصوصاً تحریم‌ تسلیحاتی از سوی بسیاری از کشورهای بلوک غرب و شرق و حمایت‌ مالی و انسانی تعدادی از کشورهای عربی منطقه از صدام  باعث شد که نیروهای داوطلب مردمی در سازمان رزمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کارگرفته شوند و با گسترش توانایی‌های ایران، به عنوان قدرت بازدارنده در پیشروی‌های ارتش رژیم بعث عراق، ایفای نقش نمایند و  ارتش جمهوری اسلامی به یک خودکفایی قابل قبول در صنعت دفاعی دست یابد.

نکته مهم دیگری که وجود داشت اینکه در زمان اوایل پیروزی انقلاب اسلامی  برخی در صدد انحلال ارتش بودند که امام خمینی (ره) به شدت با این موضوع مخالف بود و از انحلال ارتش جلوگیری کرد.

امیر سرتیپ  "احمد رضا پوردستان"  فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این زمینه عنوان داشت: حرکت استکبار و دشمن برای جلوگیری از وسعت انقلاب اسلامی، خلع سلاح نظام اسلامی ایران بود و در همین راستا، انحلال ارتش را مطرح کردند که این یک شعار آمریکایی بود.


فرمانده زمینی ارتش ادامه داد: حضرت امام(ره) با درایت، این توطئه را تشخیص دادند  و دسیسه مذکور (منحل کردن ارتش ) را خنثی  کردند.


**قدرت منطقه ای و جهانی جمهوری اسلامی متاثر از دیدگاه امام و رهبری

نکته دیگری که شایان ذکر است به آن اشاره کنیم اینکه نیروهای مسلح در سایه رهنمودهای امام خمینی (ره) به یک قدرت برتر منطقه ای تبدیل شده ؛ جمهوری اسلامی  با رهنمودهای امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب و اتحاد و انسجام ملی به آنچنان قدرتی در منطقه دست پیدا کرده که هیچکدام از کشورهای جهان جرات اقدام نظامی علیه ایران را ندارند.


راهبرد

راهبرد


رهنمودهای  "امام خمینی (ره)"  در دوران جنگ تحمیلی باعث شد تا کشور استقلال خود را حفظ کند و حتی یک وجب از خاک کشور را از دست ندادیم و همچنین نیروهای مسلح خودکفا شدند و سپاه پاسداران به عنوان یک عامل قدرت و توسعه امنیت ملی ایجاد شود و گسترش یابد.

دیدگاه امام خمینی درباره "احزاب" چه بود؟

از دید بنیانگذار جمهوری اسلامی، احزاب تا چه میزان در فعالیت خود مجاز و آزاد بودند؟
 دیدگاه امام نسبت به موضوعاتی نظیر احزاب بسیار متفاوت بود با موضوع فعالیت مجاز و غیرمجاز و حدود آزادی آن‌ها در کشور، زیرا در اندیشه امام کشف قانون یا وضع قوانین موضوعه جزء وظایف نهادهای قانونگذاری است که حوزه فعالیت احزاب و جواز و حدود فعالیت‌های آن‌ها را تعیین می‌نماید. حتی مسائل مهمتری هم هست که دیدگاه‌های حضرت امام مبنای عمل قرار نمی‌گیرد. مثلا امام از لحاظ اعتقادی یک مسلمان شیعه دوازده امامی بوده‌اند و به اعتقادات خود سخت پایبند اما نمی‌توان به مسلمانان سنی مذهب و اقلیت‌های مذهبی گفت چون رهبر انقلاب در مورد نبوت و امامت چنین اعتقادی دارند، شما هم باید همان اعتقادات را داشته باشید.
 
دیدگاه امام خمینی درباره
 
بنابراین حدود آزادی‌های احزاب را قانون تعیین می‌کرده و نه نظر امام خمینی(ره)، اما به طور طبیعی نظرات بنیانگذار در برخی امور از جمله نگاه به احزاب تاثیرگذار بوده است و چون احزاب در ایران نه در زمان مشروطه و نه در دوران ملی شدن نفت و نه در قیام پانزده خرداد و نه در زمان شکل‌گیری انقلاب با همه فراز و نشیب‌هایش چندان موفق نبوده به رغم آنکه ایشان شخصیتی حزبی مانند مرحوم مهندس بازرگان را به عنوان رئیس دولت موقت برگزیدند در حکم ایشان چنین مرقوم داشتند: «جنابعالى را بدون در نظر گرفتن روابط حزبى و بستگى به گروهى خاص، مأمور تشکیل دولت موقت مى‏‌نمایم.» 
 
**چگونگی موافقت امام با تشکیل حزب جمهوری اسلامی
 
تابستان سال 56 چند نفر از شاگردان امام خمینی(ره) ایجاد یک حزب تمام عیار اسلامی را میان خود طرح کردند و به گفته آقای هاشمی رفسنجانی: «وقتی که فضای سیاسی ایران یک مقداری باز شد، کسی را خدمت امام فرستادیم. امام آن موقع اواخر ایام اقامتشان در نجف بود. آن موقع ایشان موافقت نکردند. تعبیری که بعداً من خودم شنیدم از امام درباره اینکه چرا موافقت نمی‌کنند این بود که می‌گفتند حزب یک چیز تدریجی‌الحصول است. من نمی‌توانم چیزی را که هر زمان می‌تواند یک وضع داشته باشد که اکنون قابل پیش‌بینی نیست، تایید کنم. شماها را می‌توانم تایید کنم چون می‌دانم شما خوب کار می‌کنید. اما حزب بالاخره یک سازمانی می‌شود. یک سازمان وجود خاصی برای خودش پیدا می‌کند و تداوم دارد. ادوار بعد را من نمی‌دانم چه می‌شود. لذا تایید نمی‌کردند. اما با استدلال ایشان مبنی بر نیاز روحانیت به انسجام و تشکل به منظور ساختن کادرهای مورد نیاز نظام و همچنین بدست گرفتن ابتکار عمل، در نهایت امام با پیشنهاد تاسیس حزب موافقت کردند و حتی مبلغ 5 میلیون تومان نیز در ابتدای حزب به منظور فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی کمک کردند.»
 
از جملات فوق به خوبی برمی‌آید که تاسیس آن حزب لااقل در بدو طرح آن مورد رضایت امام نبوده است. با این حال لازم به یادآوری است که در فضای پرشور نهضت اسلامی بسیاری از احزابی که توسط رژیم شاه منحل شده بود، تجدید سازمان کرده و شروع به فعالیت کردند. با پیروزی انقلاب افراد و گروه‌های مختلف نیز شروع به تشکیل حزب نمودند. در چنین فضایی در 29 بهمن1357 یعنی یک هفته پس از پیروزی انقلاب، پنج نفر از شخصیت‌های روحانی مورد اعتماد و علاقه امام نیز تصور کردند بدون داشتن تشکیلات حزبی قادر به تاثیرگذاری مطلوب در روند انقلاب نخواهند بود و لذا مبادرت به تشکیل حزب جمهوری اسلامی کردند. نظر به آنکه موسسین اولیه حزب عموماً مورد تایید و علاقه امام بودند، اینگونه در جامعه القا شده که امام مشوق تاسیس آن بوده‌اند، حال آنکه به نظر می‌رسد حتی اگر مطالب آقای هاشمی هم وجود نداشت به حصر عقل و به دلائل زیر نباید امام نسبت به تاسیس آن حزب رضایت قلبی داشته باشند حتی اگر به علت اصرار آقایان موافقت و کمک مالی هم به اعضای آن کرده باشند:
 
دیدگاه امام خمینی درباره
 
اعضای آن حزب اکثراًً عضو شورای انقلاب بودند و مصوبات شورا می‌توانست در افکار عمومی به منزله القائات حزب جمهوری تلقی شود.
 
اعضای موسس همگی روحانی بودند و امام خمینی اگر چه به داشتن تشکل و نظم و انضباط بین روحانیون اهمیت زیادی می‌دادند اما بسیار بعید است که با حزبی شدن روحانیت هم موافق باشند. زیرا احزاب در رقابت با یکدیگر قرار می‌گیرند که ممکن است آن‌ها را در تقابل با احزاب دیگر قرار دهد. 
 
در شرایط پیچیده ابتدای انقلاب که امام به شخصیت‌های کاملاً مورد وثوق محتاج بودند تا مسئولیت‌های زیادی از آن‌ها بخواهند، بدیهی است که هم انتظار داشتند که این افراد وقت خود را بیشتر صرف مسئولیت‌های حیاتی‌تر نمایند و نیز شائبه طرفداری از منافع حزبی نسبت به آن‌ها در افکار عمومی شکل نگیرد. 
 
در طول انقلاب جملات فراوانی از امام وجود دارد که گویی امام خمینی نگران تشتت نیروهای انقلاب تحت نام احزاب مختلف بودند که یک نمونه بارز آن چنین جملاتی است: «و اعتصموا بحبل اللَّه مطلوب است. همان است که اقرأ باسم ربک. اسم رب همان ریسمانى است که همه به آن باید اعتصام کنند. مردم را دعوت کنید به وحدت. دعوت کنید به اینکه گروه گروه نشوند. الآن مشغولند شیاطین به اینکه این انسجامى که پیدا شد براى ملت ما، و با این انسجام پیش بردند و بحمد اللَّه پیروز شدند تا اینجا، این را به همش بزنند. گروه گروه کنند: حزب کذا، حزب کذا، جمعیت کذا. چه اسم رویش بگذارند «جمعیت اسلامى» کذا؛ چه اسم بگذارند «جمعیت دمکراتیک» کذا. امروز روز این نیست که تکه تکه بشود این ملت، گروه گروه بشود. امروز تمام گروه‌ها باید ادغام بشوند در یک گروه. و آن گروه اسلامى است. همان طورى که تمام گروه‌ها ادغام شد در یک گروه و تمام قول‌ها و تمام فریادها ادغام شد در یک فریاد، و آن فریاد مرگ بر این رژیم و عرض بکنم که اسلام، جمهورى اسلامى مى‏‌خواهیم. آن ادغام گروه‌ها در هم و توجه به اسلام بود که این سد بزرگ شیطانى را شکست، و همه حساب مادیین را باطل کرد.»

برچسب‌ها: :پاتوق رضا- امام خمینی ، اخبار سیاسی ، لانه جاسوسی ، ارتحال-,

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:58 | نویسنده : رضا |
محسن رضایی در یادداشتی به چهار موردی که می‌توانست انقلاب ایران را از مسیر خود خارج کند و توسط ولایت فقیه دفع شد، اشاره کرد.

 محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک سالگرد انتخاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به رهبری انقلاب اسلامی، به بیان چهار موردی که می توانست انقلاب اسلامی ایران را دچار انحراف کرده و ماشین ملت ایران را از جاده خارج کند اشاره کرد.

متن این یادداشت محسن رضایی که در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرده به شرح زیر است:

سالروز ولایت و زعامت رهبر بزرگوار انقلاب را به ملت ایران تبریک می گویم. اگر ولايت فقيه نبود تاكنون در چهار دوره ماشين ملت ايران از جاده خارج مي شد:

بار نخست در زمان بنی صدر كه قصد داشت كشور را به بحران بكشد.

 بار دوم در زمان دولت موسوم به سازندگی ، كه كارگزاران می خواستند رفراندوم كنند و رياست جمهوري را از دو دوره به چند دوره تبديل كنند.

 يك بار هم در زمان دولت اصلاحات كه مشارکتی ها در مجلس تحصن کردند و می خواستند علاوه بر داشتن دولت و مجلس ، اختيارات رهبری را نيز سلب كنند.

 و بار دیگر در زمان دولت قبل چه بتوسط جریان فتنه یا حلقه مشايی.

اگر ولايت فقيه نبود در چهار دوره ماشين ملت ايران از جاده خارج می‌شد+عکس

 


برچسب‌ها: :پاتوق رضا - محسن رضایی ، دبیر مجمع تشخیص مصلحت ، انقلاب ایران ، زعامت رهبر معظم انقلاب ، ولایت فقیه ، مشایی-,

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:55 | نویسنده : رضا |
روحیه مبارزه و جهاد در راه خدا ریشه در بینش اعتقادی و تربیت خانوادگی و شرایط سیاسی - اجتماعی طول دوران زندگی حضرت امام خمینی(س) داشته است.
  روحیه مبارزه و جهاد در راه خدا ریشه در بینش اعتقادی و تربیت خانوادگی و شرایط سیاسی - اجتماعی طول دوران زندگی حضرت امام خمینی(س) داشته است.
 
مبارزات ایشان از نوجوانی آغاز، و سیر تکاملی آن به موازات تکامل ابعاد روحی و علمی ایشان از یکسو و اوضاع و احوال سیاسی و اجتماعی ایران و سایر جوامع اسلامی از سوی دیگر در اشکال مختلف ادامه یافته است.
 
 از مبارزات انقلابی امام خمینی(ره) تا دستگیری و تبعید امام در سال 1342
 
**مرجعیت امام خمینی (ره) 
 
پس از سقوط رضاخان، شرایط برای تحقق مرجعیت عظمی فراهم گردید. آیت الله العظمی بروجردی شخصیت علمی برجسته ای بود که می توانست با رهبری خود سبب حفظ کیان حوزه باشد. 
 
 این پیشنهاد از سوی شاگردان آیت الله حائری و از جمله امام خمینی به سرعت تعقیب شد و در امام خمینی(ره) در این راستا مجدانه تلاش کرد و در زمان هجرت آیت الله بروجردی به قم، ایشان برای تحکیم موقعیت زعامت و مرجعیت آیت الله بروجردی کوشش فراوان به کار برد و به گفته شاگردان امام برای همین منظور نیز در جلسات درس اصول مرحوم آیت الله بروجردی شرکت می کرد. 
 
پس از رحلت آیت‌الله بروجردی در شهریور ماه 1340 ه.ش علیرغم اینکه امام خمینی (ره) شرایط مرجعیت را داشتند، هیچ گونه تلاشی در این مورد نکردند، ولی ابعاد روحی و علمی آن حضرت از یک سو و اعتقاد به جهاد در راه خدا که موجب فعالیت های سیاسی ایشان بود از سوی دیگر، سبب مرجعیت عظمای امام گردید.  
 
 
از مبارزات انقلابی امام خمینی(ره) تا دستگیری و تبعید امام در سال 1342
 
**مخالفت با لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی 
 
لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی یکی از لوایحی است که به موجب آن شـرط «مسلمان بـودن، سوگند بـه قرآن کریـم و مرد بودن انتخاب کنندگان و کاندیداها» تغییر می یافت.  
 
این لایحه در 14 مهر 1341 ه.ش  بـه تصویب کابینـه اسدالله علم رسیـد. در این لایحه حذف و تغییر دو شرط نخسـت به منظور قانونی کردن حضور عناصر بهایی در مصادر امـور کشور طراحی شـده بود.  
 
نقش حضرت امام در روشن ساختن اهداف واقعی رژیم شاه و گوش‌زد کردن رسالت خطیر علما و حوزه های علمیه در این شرایط بسیار مؤثر و کارساز بود. 
 
تلگراف‌ها و نامه های سرگشاده اعتراض آمیز علما به شاه و اسداللّه علم  موجی از حمایت را در اقشار مختلف مردم برانگیخت. 
 
رژیم شاه ابتدا دست به تهدید و تبلیغات علیه روحانیت زد، با وجود این، دامنه قیام‌ها به خصوص در شهرهای تهران و قم رو به فزونی نهاد. 
 
سرانجام رژیم شاه تن به شکست داد و رسماً در 7 آذر 1341 هیأت دولت، مصوبه قبلی را لغو کرد و خبر آن را به علما و مراجع تهران و قم اطلاع داد. 
 
 امام خمینی در نشست با علمای قم مجدداً بر مواضع خویش پای فشرد و لغو مصوبه در پشت درهای بسته را کافی ندانست و اعلام کرد تا زمانی که لغو آن در رسانه ها پخش نشود، قیام ادامه خواهد داشت. 
 
 فردای آن روز خبر لغو لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی روزنامه های دولتی منعکس شد و مردم نخستین پیروزی بزرگ خویش را پس از نهضت ملی شدن صنعت نفت جشن گرفتند. 
 
 
**مخالفت با رفراندوم لوایح شش گانه 
 
رژیم شاه پس از چند شکست پی در پی، طرح امریکایی انقلاب سفید را در دی ماه 1341 در معرض افکار عمومی قرار داد. 
 
 امام خمینی با توجه به اهدافی که شاه و امریکا در پشت این طرح به ظاهر اصلاحی داشتند، و عمق خطرات ناشی از آن، قدم به صحنه ی مبارزه گذارد و با مطلع کردن علما و مراجع قم، و آگاهی دادن به مردم، یورش همه جانبه ای را برای شکستن تهاجم جدید رژیم آغاز کرد. 
 
بر اثر اصرار و مقاومت امام خمینی قرار شد مراجع و علما مخالفت با رفراندوم را صریحاً اعلام و شرکت در آن را تحریم کنند.
  
با صدور بانیه محکم امام خمینی در دوم بهمن 1341 متعاقب آن بازار تهران تعطیل شد و مأمورین پلیس به تجمع مردم حمله بردند و در آستانه رفراندوم تحمیلی، ابعاد مخالفت مردم فزونی گرفت. شاه ناگزیر برای کاهش دامنۀ مخالفت ها در چهارم بهمن عازم قم گردید. 
 
امام خمینی از قبل با پیشنهاد استقبال مقامات روحانی از شاه به شدت مخالفت نمود، و حتی خروج از منازل و مدارس را در روز ورود شاه به قم تحریم کرد. 
 
 امام خمینی با سخنرانی ها و بیانیه های خویش همچنان به افشاگری دست می زد. از آن جمله اعلامیه ای بسیار تند و در عین حال مستدل تنظیم نمود که به اعلامیه 9" امضایی" معروف و منتشر گردید و در آن ضمن برشماری اقدامات خلاف قانون اساسی شاه و دولت دست نشانده وی، سقوط کشاورزی و استقلال کشور و ترویج فساد و فحشا به عنوان نتایج قطعی اصلاحات شاهانه پیش بینی شده بود.  
 
با پیشنهاد امام خمینی عید باستانی نوروز سال 1342 در اعتراض به اقدامات رژیم تحریم شد. در اعلامیه حضرت امام از انقلاب سفید شاه به انقلاب سیاه تعبیر و همسویی شاه با اهداف امریکا و اسرائیل افشا شده بود. 
 
 
 از مبارزات انقلابی امام خمینی(ره) تا دستگیری و تبعید امام در سال 1342
 
 
**واقعه مدرسه فیضیه 
 
شاه در مورد آمادگی جامعه ایران برای انجام اصلاحات امریکا به مقامات واشنگتن اطمینان داده بود و نام اصلاحات را انقلاب سفید نهاده بود. مخالفت علما برای وی بسیار گران می آمد و  تبلیغات وسیعی علیه روحانیت و امام خمینی آغاز شد. 
 
شاه تصمیم به سرکوبی قیام داشت روز دوم فروردین 1342 که مصادف با شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) بود مأمورین مسلح رژیم با لباس مبدل اجتماع طلاب علوم دینی در مدرسه فیضیه را بر هم زدند و متعاقب آن نیروهای پلیس با سلاح گرم، وحشیانه به مدرسه فیضیه یورش بردند و به کشتار و جرح طلاب پرداختند. 
 
 همزمان مدرسه دینی طالبیه تبریز نیز مورد هجوم مأمورین دولتی قرار گرفت. در پی این حوادث، منزل امام خمینی در قم هر روز شاهد حضور گروه های زیادی از نیروهای انقلابی و مردم خشمگینی بود که برای ابراز همدردی و حمایت علما و دیدن آثار جنایت رژیم به قم می آمدند. 
 
حضرت امام در روز 13 فروردین 1342 اعلامیه معروف خود راتحت عنوان «شاه دوستی یعنی غارتگری» منتشر ساخت. در این اعلامیه که یکی از تندترین بیانیه های سیاسی امام خمینی است، رژیم شاه به محاکمه کشیده شده و در پایان آن تأکید شده بود که در این شرایط تقیه حرام است و اظهار حقایق واجب؛ 
 
 
**دستگیری و تبعید امام در سال 1342 
 
سال 1342 با تحریم مراسم عید نوروز آغاز و با خون مظلومین فیضیه خونرنگ شد. شاه بر انجام اصلاحات مورد نظر امریکا اصرارمی ورزید و امام خمینی بر آگاه کردن مردم و قیام آنان در برابر دخالت های امریکا و خیانت های شاه پافشاری داشت. 
 
امام خمینی در پیامی (به تاریخ 12/2/1342) به مناسبت چهلم فاجعه فیضیه بر همراهی علما و ملت ایران در رویارویی سران ممالک اسلامی و دول عربی با اسرائیل غاصب تأکید ورزید و پیمان‌های شاه واسرائیل را محکوم کرد و در سخنرانی خود در اجتماع مردم، شاه را "مردک" عنوان کرد و با شجاعت از شخص شاه به عنوان عامل اصلی جنایات و هم پیمان با اسرائیل یاد کرد و مردم را به قیام فرا خواند و شدیداً ازسکوت علمای قم و نجف و دیگر بلاد اسلامی در مقابل جنایات تازۀ رژیم انتقاد کرد. 
 
ماه محرّم 1342 که مصادف با خرداد بود فرا رسید. امام خمینی این فرصت را برای دعوت مردم به قیام علیه رژیم مستبد شاه غنیمت شمرد. 
 
روز عاشورا جمعیت صدهزار نفری در تهران با داشتن عکس هایی از امام به تظاهرات پرداختند و در مقابل کاخ مرمر محل استقرار شاه- برای اوّلین بار در پایتخت شعار «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند. روزهای بعد نیز در دانشگاه و بازار و مقابل سفارت انگلیس تظاهرات گسترده ای در حمایت از قیام امام برپا بود.
 
امام خمینی عصر عاشورای سال 1383 هجری قمری (13 خرداد 1342 شمسی) در مدرسه فیضیه نطق تاریخی خویش را که آغازی بر قیام 15 خرداد بود ایراد کرد. 
 
سخنان امام خمینی همچون پتکی بر روح شاه که جنون قدرت و تکبر فرعونی او زبانزد خاص و عام بود فرود آمد. 
 
 شاه فرمان خاموش کردن صدای قیام را صادر کرد. نخست جمع زیادی از یاران امام خمینی در شامگاه 14 خرداد دستگیر و ساعت سه نیمه شب (سحرگاه پانزده خرداد 42) صدها کماندوی اعزامی از مرکز، منزل حضرت امام را محاصره کردند و ایشان را در حالی که مشغول نماز شب بود دستگیر و سراسیمه به تهران برده و در بازداشتگاه باشگاه افسران زندانی کردند و غروب آن روز به زندان قصر منتقل نمودند. 
 
 امام خمینی پس از نوزده روز حبس در زندان قصر به زندانی در پادگان نظامی عشرت آباد منتقل شد. 
ایشان در حبس از پاسخ گفتن به سؤالات بازجویان، با شهامت و اعلام اینکه هیأت حاکمه ایران و قوه قضاییه آن را غیر قانونی و فاقد صلاحیت می داند، اجتناب ورزید.
  
حضرت امام در سلول انفرادی پادگان عشرت آباد نیز فرصت را از دست نداد و به مطالعه کتب تاریخ معاصر و از آن جمله تاریخ مشروطیت ایران و کتابی از آثار جواهر لعل نهرو پرداخت.
 
 پس از دستگیری امام خمینی اعتراضات گسترده ای از سوی روحانیت و اقشار مختلف مردم از سراسر کشور آغاز و خواستار آزادی رهبر خویش شدند. 
 
امام خمینی(ره) به عنوان‌ نظریه‌پرداز نهضت‌ اسلامی‌ و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ‌توانست نقش رهبری را به بهترین شکل ممکن در تاریخ ایران و حتی جهان روشن سازد که پیروزی انقلاب اسلامی ‌نتیجه نقش مؤثر رهبری در هدایت خیزش مردمی ‌و عبور از حوادث سخت و گوناگون در طول دوران شکل‌گیری، پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی‌بوده است.

موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: :پاتوق رضا - امام خمینی ، انقلاب اسلامی ، مارزات سیاسی

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:50 | نویسنده : رضا |
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دنیا مطمئن باشد که صنایع موشکی ایران کاملاً دفاعی است.

  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، صبح امروز در دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری، هیأت علمی، امور بین المللی و دبیرخانه اجرای سومین اجلاس بین‌المللی «تعامل هوشمند بازارهای پولی و سرمایه‌ در تجارت جهانی»، با اشاره به سالگرد قیام پانزده خرداد و رحلت امام خمینی(ره)، افزود: پانزده خرداد نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم ایران علیه رژیم پهلوی بود که اگر چه پس از آن امام را بازداشت کردند، اما شاگردان ایشان و مردم نگذاشتند چراغ مبارزه خاموش شود و سرانجام به پیروزی مردم انجامید.

وی با تأکید بر این نکته که امام (ره)، شخصیتی بی‌نظیر در تاریخ معاصر ایران بود، گفت: رحلت امامی که همه چیز جامعه و انقلاب اسلامی بود و هر چه داریم، از ایشان داریم، برای همه‌ دلسوزان رنج‌آور است و باید با افکار امام مردم را متحد کنیم و جامعه را به سوی توسعه متوازن ببریم.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیلی از برنامه‌های توسعه‌ای کشور از نخستین سال‌های پس از جنگ تحمیلی، گفت: دولت سازندگی توجه به زیرساخت‌ها را براساس سیاست‌های سازندگی که امام تبیین کرده بودند، شروع کرد که شاخص‌های متعددی در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی داشت.

آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره‌ موضوع پیوستن ایران به تجارت جهانی که توسط یکی از حاضران در جلسه طرح موضوع شده بود، اظهار داشت: پس از پایان جنگ و شروع سازندگی، احساس کردیم که باید وارد تجارت جهانی شویم، با رهبری صحبت کرده و تا این حد پیش رفته بودیم که اصل پیوستن به WTO را بپذیریم تا بعدها به شرایط برسیم.

وی با برشمردن ویژگی‌های مثبت پیوستن در تجارت جهانی، گفت: وقتی بنا شد وارد بازار جهانی شویم، باید مردم و مسؤولان آماده باشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشریح چرایی و چگونگی تدوین سیاست‌های کلی در بخش‌های متعدد، سند چشم انداز بیست ساله نظام و همچنین اصلاح اصل 44 در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: با تأکید بر محوریت دانش و باهدف رسیدن به توسعه‌ی پایدار و متوازن و با نگاه به آمایش سرزمینی، سیاست‌های بسیار مناسب با شرایط آن روز جامعه تدوین شده بود که اگر دولت وقت به آن عمل می‌کرد، تحریم‌ها به جای تهدید فرصتی برای شکوفایی اقتصاد مقاومتی می‌شدند، اما متأسفانه در اجرا به دست دولتی افتاد که به روزمرگی عادت داشت و به کارهای با برنامه اعتقادی نداشت.

آیت الله هاشمی رفسنجانی وجود نیروهای تحصیلکرده، با تجربه و متخصصان با ارزش در داخل و ایرانیان علاقه‌مند به حضور و سرمایه‌گذاری در کشور را بهترین سرمایه‌ برای اجرای عالمانه سند چشم‌انداز دانست و گفت: صدر اصل 44 در قانون اساسی اول مشکل و مانع اجرای کامل اسناد بالادستی نظام بود که با اصلاح آن همه‌، مخصوصاً رهبری انتظار انقلاب اقتصادی داشتند، اما دولت وقت با عبارت شیرین و فریبنده سهام عدالت و حتی واگذاری‌های نادرست که اصلاً پاسخگو نیستند، باعث انحراف مسیر اقتصاد کشور از سند چشم‌انداز شد.

وی با تشریح صدر و ذیل اصل 44 که علمای تدوین کننده قانون اساسی اول با هوشیاری به آن توجه کرده بودند، گفت: در ذیل همان اصل آمده بود، صدر اصل 44 تا موقعی معتبر است که باعث زیان اقتصادی نشود و بعدها وقتی جامعه متوجه شد که مهمترین راه رونق اقتصادی میدان دادن به بخش خصوصی است، نظام برای اصلاح آن با تفسیری مناسب اقدام کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، درآمدهای بالای نفتی در مقطعی از تاریخ هشت سال گذشته‌ی دولت سابق را فرصتی مناسب برای ایجاد اشتغال و رونق تولید دانست و گفت: به جای تقویت تولید، به واردات روی آوردند، چون با ارز فراوانی که داشتند، ضرورت‌های زندگی را خیلی راحت وارد می‌کردند که نتیجه آن تعطیلی کارخانجات تولیدی در کشور شد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی نقدینگی لگام گسیخته در کشور را باعث افزایش تورم و به تبع آن ایجاد رکود در اقتصاد دانست و گفت: علمای علم اقتصاد می‌گویند وقتی رکود و تورم با هم باشند، فلاکت به بار می‌آید و در عمل نیز دیدیم که چگونه بنگاه‌های تولیدی را به خاطر ورود بی‌رویه کالاهای بی‌کیفیت از چند کشور معروف دنیا، به فلاکت رساندند.

وی راه برگشت تولیدگرایان به مسیر رونق و احیا را مدیریت درست نقدینگی فراوان در بانک‌ها دانست و با اشاره به موفقیت چند استان، گفت: با ایجاد زمینه‌های پرداخت تسهیلات جدید و راه حلی برای معوقات بانکی، می‌توانند کارخانجات را به تولید و کارگران را به اشتغال برگردانند.

آیت الله هاشمی برجام را فرصتی مناسب برای استفاده از تعامل با دنیا در جهت تقویت اقتصاد داخلی دانست و گفت: حتی اقتصاد مقاومتی نیز دو بعد درون‌زایی و بیرون‌گرایی دارد، تا پایه‌های کشور تقویت و محکم شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با انتقاد از حرف‌های غیرکارشناسی مخالفان برجام و نگاه سیاسی آنان به منافع ملی، گفت: یک پرونده چندین ساله که مانع حرکت کشور به سوی توسعه‌ی همه جانبه بود، با مجاهده دیپلماسی تیم مذاکره کننده، تلاش‌های دولت و حمایت‌های رهبری در جهت مصالح عمومی و منافع ملی و راه ورود ایران به اقتصاد جهانی و تقویت روابط بین‌المللی باز شد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این جمله که الان تحریم‌ها رسماً برداشته شد، به کارشکنی‌های چند کشور از جمله آمریکا اشاره کرد و گفت: آنها انتظار داشتند که به خاطر نقشی که در 1+5 برای تصویب برجام و لغو قطعنامه‌های سازمان ملل داشتند، مانند دیگر طرف‌های اروپایی مورد توجه ایران باشند و شاید در بعد داخلی، به خاطر مخالفت‌های جمهوری‌خواهان در پارلمان احساس حقارت می‌کنند که البته باید بپذیرند ظلم‌های تاریخی آنان سابقه‌ی بدی نزد مردم ایران ایجاد کرده است.

وی، مخالفت جدی جمهوری‌خواهان، صهیونیست‌ها و عرب‌های خلیج‌فارس با برجام و همراهی برخی تندروها در داخل با آنان را شگفت‌انگیز خواند و گفت: در حالی تمام دنیا منطق دیپلماتیک ایران را تحسین می‌کنند، عده‌ای با مواضع شعاری سعی در مخالفت دارند، در حالی که آنچه ما در این مذاکرات به عنوان عضو رسمی باشگاه هسته‌ای دنیا به دست آوردیم، به مراتب بهتر از تهمت‌هایی است که دشمنان در گذشته برای تلاش ایران در جهت دسترسی به سلاح‌‌های هسته‌ای می‌زنند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این جمله که «رهبر ایران به عنوان یک مجتهد، ساخت بمب هسته‌ای را حرام دانسته بودند»، گفت: آنچه برای ایران مهم بود، تکنولوژی هسته‌ای در جهت استفاده از مواهب صلح‌آمیز است که در ایران بومی شده و ایرانیان همان ملتی هستند که امامشان در زمان جنگ به مسؤولان و فرماندهان دستور می‌دادند که اگر برای مقابله به مثل قصد بمباران و موشک‌باران شهری در عراق را دارید، 48 ساعت قبل اعلام کنید تا مردم بتوانند خود را نجات دهند.

وی با تأکید بر این جمله که «ایران برای اجرای همه‌ی بندهای برجام جدی است و آن را یک سند معتبر بین‌المللی می‌داند»، به طرف‌های مذاکره و به خصوص آمریکا یادآوری کرد و تذکر داد که اگر ایران در اجرای هر بند برجام تخلف ببیند، طبق همان سند می‌تواند تخلف نماید.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اقدام دادگاه‌های آمریکا را کاری خودسرانه و برای مصرف داخلی خودشان دانست و گفت: هر کشوری می‌تواند در دادگاه‌های محلی خویش به بهانه‌های سیاسی، کشورهای دیگر را محکوم به پرداخت‌های میلیونی و میلیاردی نماید و این کار با روح اقدامات دیپلماسی سازگار نیست.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر این نکته که «برجام به نفع همه است»، گفت: باید این سند را جدی بگیریم که البته در داخل ایران هم کسانی پیدا می‌شوند که می‌گویند باید برجام را نقض کنیم و گویا نمی‌دانند که پشتوانه این سند در داخل تصمیمات نظام و سال‌ها، مذاکره و بحث می‌باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خویش به نتایج دو انتخابات اخیر در ایران اشاره و تأکید کرد: دنیا افکار اصلی ایرانیان اصیل را درک کرده و می‌بینیم که چگونه برای سفر به ایران و سرمایه‌گذاری در این کشور با هم مسابقه گذاشتند.

ایشان حفظ وحدت و همدلی مردم و همکاری همه‌ی نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌ها به خصوص دولت و مجلس را برای هموار کردن مسیر حرکت کشور به سوی توسعه‌ی پایدار و متوازن، ضروری دانست و گفت: مجلس در کنار دولت و دولت در کنار مجلس با بررسی برنامه‌ی ششم و حتی شاید اصلاح بودجه کار را شروع می‌کنند که مردم به این مجلس و این دولت امید بسته‌اند.

در آغاز این دیدار، آقای دکتر حیدری، دبیرکل سومین اجلاس بین‌المللی تعامل هوشمند بازارهای مالی، پولی و سرمایه در تجارت جهانی که روزهای 26 و 27 مرداد در سالن همایش‌های اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود، دکتر فطانت، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور ـ دکتر محمود امراللهی، قائم مقام رئیس کل بانک مرکزی و آقای اسفندیار امیدبخش، یکی از مدیران اتاق بازرگانی ضمن ارائه گزارشی از اهداف و دلایل برگزاری اجلاس تعامل هوشمند، به بیان دیدگاه‌های خویش در خصوص تجارت جهانی، اصلاح ساختار نظام بانکی کشور، نقش بازار بورس در نظام اقتصادی، فرصت‌ها و تهدیدهای حاکم بر صنعت بیمه در دوره‌ی تحریم و پسابرجام و اقتصاد مقاومتی پرداختند.


برچسب‌ها: :پاتوق رضا- اقتصاد مقاومتی ، مجمع تشخیص مصلحت نظام ، برجام-,

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:46 | نویسنده : رضا |
وزیر سابق اطلاعات گفت: مدیریت برجسته مقام معظم رهبری در دفاع از ارزش‎های انقلاب، موجب خنثی شدن توطئه دشمنان در جنگ نرم شده است.
نقش تبیین اندیشه‌های مقام معظم رهبری در قدرت نیروهای مسلححجت الاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات در گفتگو با خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نقش تبیین کننده اندیشه های مقام معظم رهبری در قدرت نیروهای مسلح  اظهار داشت: مدیریت برجسته ایشان در دفاع از ارزش‎های انقلاب، موجب خنثی شدن توطئه دشمنان در جنگ نرم شده است.

وزیر سابق اطلاعات افزود: مدیریتی که مقام معظم رهبری نسبت به انقلاب اسلامی برای پیشبرد اهداف انقلاب داشته اند در سه بعد معرفی شده است که نخستین آن ایجاد حکومت اسلامی در کشور می‌باشد.در ادامه بیداری اسلامی در دنیای اسلام و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی مطرح بوده و در نهایت زمینه سازی برای ظهور امام عصر(عج) از دیگر ثمرات مدیریت ایشان است.
 
حجت الاسلام مصلحی در پایان خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری با توطئه‌های دشمن مقابله کردند و  مدیریت این مقوله را نیز برای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی داشتند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: موارد ذکر شده چار چوب اندیشه دفاعی مقام معظم رهبری در بحث دفاع از انقلاب بوده و همه اینها بر اساس مدیریت ایشان شکل گرفته است.
 

موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا - نیروهای مسلح ، انقلاب اسلامی ، اندیشه دفاعی

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:42 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود