فرماندهانی که در روزهای دفاع مقدس در سختترین صحنههای نبرد حضور داشتند در راه علم و تحصیل نیز بهترینها بودند.
به گزارش افکارخبر، بعد از ظهر روز گذشته(سه شنبه، 17 شهریور) نتایج کنکور سراسری اعلام شد و دانش آموزانی که دانشجو خواهند شد، با مشاهده کد محل قبولی خود از روزهای آینده برای ثبتنام راهی دانشگاهها خواهند شد. در این مجال ما نیز درصدد برآمدیم تا به معرفی فرماندهان شهیدی بپردازیم که در بهترین رشتهها و دانشگاههای کشور تحصیل میکردند، بپردازیم.
دانشگاه صنعتی شریف که تحصیل در آن، آرزوی هر درسخوانی است، تعدادی از فرماندهان شهید در این دانشگاه به تحصیل پرداختند.
در میان یکی از اینان شهید شاخصی است که از رشادتها و حماسههای او زیاد شنیدهایم، شهید محسن وزوایی در کنکور سراسری سال 1355 رتبه یک شیمی را کسب کرد و در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. وی در سال 58 در جریان تسخیر لانه جاسوسی، سخنگوی دانشجویان خط امام شد سپس به پادگان ولی عصر(عج) سپاه رفت و پس از مدتی فرمانده گردان 9 سپاه شد. با تشکیل تیپ محمدرسول الله(ص) فرمانده گردان حبیب شد و در عملیات بیت المقدس در حالی که حکم فرماندهی تیپ سیدالشهدا(ع) را داشت، در قامت فرمانده محور وارد عملیات شد و در جبهه خرمشهر به شهادت رسید.
شهید حسین قجهای فرمانده گردان سلمان تیپ محمد رسول الله(ص) نیز در این دانشگاه تحصیل کرده است.
شهید حسن باقری(غلامحسین افشردی) که بعدها مغز متفکر جنگ شد در کنکور سراسری رتبه 104 کسب کرد و در رشته حقوق قضایی دانشگاه تهران پذیرفته شد و تحصیل کرد.
شهید غلامعلی پیچک فرمانده عملیات سپاه غرب بود نیز قرار بود در رشته انرژی اتمی تحصیل و به خارج از کشور برود اما پیش از اعزام وارد جنگ شد و به شهادت رسید.
شهید مهدی زین الدین فرمانده لشکر 17 علی بن ابیطالب(ع) در دوران دفاع مقدس، دانشجوی رشته پزشکی در دانشگاه شیراز بود. وی پذیرش از سوی یکی از دانشگاههای فرانسه نیز داشت.
شهید مجید بقایی نیز همچون شهید زین الدین دانشجوی پزشکی بود که در دانشگاه جندی شاپور اهواز تحصیل میکرد. وی در دوران جنگ تحمیلی فرمانده قرارگاه کربلا بود.
شهید محمدابراهیم همت فرمانده محبوب لشکر 27 محمدرسول الله(ص) دوران تحصیلی خود را در رشته تربیت معلم در دانشگاه علامه طباطبایی(دانشگاه آزاد) گذراند.
شهید محمود شهبازی دستجرده نیز از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت و از همدورهایهای جاویدالاثر احمد متوسلیان در این دانشگاه بود. وی در عملیات بیت المقدس همچون وزوایی فرمانده محور بود که در آن عملیات به شهاد ت رسید.
شهید مصطفی چمران که فرمانده ستاد جنگهای نامنظم بود و در اوایل جنگ تحمیلی در جبهه دهلاویه به شهادت رسید، دورهی دکترای فیزیک پلاسما را در آمریکا گذرانده بود.
برچسبها: برچسب:پاتوق رضا-شهدا-,
به نظر می رسد بعد از گذشت چهار سال، جنگ در سوریه به مرحله حساس و تعیین کننده نزدیک شده است. علاوه بر بحران آورگان و سرازیر شدن میلیون ها سوری به کشورهای اروپایی، اخیراً روسیه نیز دست به تحرکات تازه ای در سوریه زده و نیروها و تجهیزاتی در غرب سوریه مستقر کرده است.
طبق اخبار رسانه های مختلف افسران عالی رتبه، جنگنده های پیشرفته میگ ۳۱ ، هواپیماهای جاسوسی، نفربرهای بی ام بی می و ... وارد سوریه شده و در مناطق پیرامونی لاذقیه استقرار یافته اند. همچنین نیروهای روسی به طور کامل کنترل فرودگاه لاذقیه را بر عهده گرفته و خبرگزاری رویترز عنوان کرده که پنج کشتی یگان دریایی روسیه مجهز به موشک برای برگزاری رزمایش هایی در آب های منطقه ای سوریه لنگر گرفته اند. همچنین بر اساس این اخبار مسکو تلاش می کند تا سامانه موشکی پیشرفته ضد جنگنده اس ای ۲۲ را به سوریه ارسال کند. علاوه بر این مسکو برنامه هایی برای ارسال تجهیزات دیگر نیز در دستور کار دارد و خبرهایی هم مبنی بر برنامه ریزی برای انجام مانورهای دریایی در شرق دریای مدیترانه منتشر شده است.
این در حالی است که مقامات آمریکا و اروپایی( فرانسه، انگلیس و آلمان) سخنان هشدار دهنده ای را نسبت به این اقدامات روس ها عنوان کرده اند.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا روز جمعه اعلام کرد بشار اسد افزایش حمایت روسیه را بدان علت خواستار شده که در حال از دست دادن کنترل این کشور است. اوباما که در پایگاه نظامی فورت مید در شرق آمریکا و در سالگرد ۱۱ سپتامبر سخن می گفت تاکید کرد به رغم افزایش حضور نظامی روسیه در سوریه، واشنگتن مسیر عملیات خود علیه داعش را در در عراق و سوریه تغییر نخواهد داد.
درباره چرایی ارسال نیرو و تجهیزات روسیه به سوریه در این مقطع زمانی حدس و گمانه های متفاوتی منتشر شده است.
برخی بر این عقیده اند که ولادیمیر پوتین زمانی تصمیم به افزایش فعالیت های نظامی در سوریه گرفته که ارتش سوریه رو به تضعیف است و داعش به نزدیکی های دمشق رسیده است. بنابراین روسیه برای مبارزه با تروریست ها و حفظ منافع خود، راساً وارد جنگ شد تا مانع از تکرار سناریوی لیبی شود. گفته های سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در راستای تائید این دیدگاه است.
لاوروف چند روز پیش در مسکو اعلام کرد روسیه در حال فرستادن تجهیزات نظامی به سوریه به منظور کمک به دولت اسد برای مبارزه با داعش است و کارشناسانی به منظور کمک به آموزش ارتش سوریه برای استفاده از این تجهیزات فرستاده شده است. اوباما نیز در سخنرانی خود همان طور که اشاره شد عنوان کرده بود این اقدامات در راستای افزایش حمایت از بشار اسد است.
در تکمیل این دیدگاه همچنین عنوان می شود که پوتین در پی جلوگیری از فروپاشی ارتش و برتری نیروهای دولت سوریه در مقابل تروریست ها است و در مرحله بعد پیگیر راه حل سیاسی و تشکیل حکومت انتقالی بر مبنای توان و ساختارهای حکومت بشار اسد است.
برخی دیگر هدف محدوتری برای ارسال نیرو و تجهیزات عنوان کرده اند. بر این اساس روس ها تمایلی به درگیری جدی با تروریست ها ندارند و صرفاً نمیخواهند تنها پایگاه خود در دریای مدیترانه، یعنی طرطوس را از دست بدهند. علاوه بر این مسکو می کوشد جای پای خود را در سوریه تثبیت کند تا قدرت بیشتری برای تحمیل راه حل سیاسی مدنظر خود در هر گونه محاسبات آینده داشته باشند.
اما هدف سومی نیز اشپیگل آنلاین به آن اشاره کرده که روسیه در حال اجرایی کردن طرحی کلی برای آینده سوریه و تقسیم آن به مناطق نفوذ میان جبههها و گروههای درگیر است. بر این اساس، روسیه میخواهد منطقه لاذقیه و بندر طرطوس را بهعنوان پلی برای ارتباط با جهان خارج در کنترل اسد نگه دارد و بخش بزرگی از بیابانهای مرکزی سوریه نیز سهم مخالفان اسد خواهد بود.
این اهداف در حالی عنوان می شود که علاوه بر آمریکا، انگلیس و فرانسه نیز در پی ایفای نقشی فعال در بحران سوریه هستند. در این راستا لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه روز جمعه عنوان کرد که اگر چه پاریس پروازهای شناسایی بر فراز سوریه انجام داده اما تصمیم به حمله نظامی به داعش از اختیارات رئیس جمهور است. این در حالی است که خود اولاند چند روز قبل عنوان کرده بود هیچ اقدامی در سوریه از جمله علیه گروه داعش نباید به تحکیم موقعیت بشار اسد و حفظ او در قدرت منجر شود. مجلس انگلیس نیز به نوبه خود، در ماه اکتبر، پیشنهاد دیوید کامرون، نخست وزیر این کشور، در رابطه با آغاز عملیات نظامی در خاک سوریه را بررسی خواهد کرد. در روزهای اخیر، دیوید کامرون به طور مستقیم حل و فصل بحران مهاجران در اروپا را با ضرورت انجام حملات هوایی علیه سوریه مرتبط دانسته بود که بشار اسد و داعش در آنجا موجب بی ثباتی اوضاع می شوند.
اما به نظر می رسد در همین نقطه است که اختلافات حل نشدنی به نظر می رسد؛ چرا که روس ها خواستار حفظ بشار اسد هستند اما کشورهای غربی خواهان تغییر نظام سیاسی در سوریه و برکناری او هستند.
گفتنی است تحرکات بازیگران بین المللی برای حل بحران سوریه در حالی تشدید شده که برخی بازیگران منطقه ای نظیر عربستان و ترکیه درگیر جنگ با یمن و پ.ک.ک شده اند و به نظر می رسد از قدرت اثرگذاری آنها در وقایع کاسته شده است.
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: برچسب:پاتوق رضا - سوریه-,
خبرگزاری فارس: در هنگام ناامیدی به کدام آیه قرآن مراجعه کنیم
گروه «فعالیتهای قرآنی»: در جلد سوم کتاب «شناختنامه قرآن برپایه قرآن و حدیث» نوشته «محمد محمدی ریشهری»، در داستان جالبى از امیرالمؤمنین حضرت على(ع) آمده است: روزى امام علی(ع) رو به سوى مردم کرد و فرمود: «به نظر شما امید بخشترین آیه قرآن کدام آیه است؟». بعضى گفتند: آیه 48 سوره میارکه «نساء» که میفرماید «إِنَّ اللّهَ لاَ یَغْفِرُ أَن یُشْرَکَ بِهِ وَیَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِکَ لِمَن یَشَاء؛ همانا خدا این [گناه] را که به او شرک ورزیده شود نمیآمرزد و غیر از آن را برای هر که بخواهد میآمرزد». امام علی(ع) فرمودند: «خوب است ، ولى آنچه من میخواهم نیست». بعضى به آیه 110 سوره مبارکه «نساء» اشاره کردند و گفتند: امید بخشترین آیه قرآن این آیه است «وَ مَنْ یَعْمَلْ سُوءاً أَوْ یَظْلِمْ نَفْسَهُ ثُمَّ یَسْتَغْفِرِ اللَّهَ یَجِدِ اللَّهَ غَفُوراً رَحیماً؛ و هر که کار بدی یا به خود ستم کند، سپس از خدا آمرزش طلبد خدا را آمرزنده و مهربان خواهد یافت»؛ امام علی(ع) فرمود: «خوب است، ولى آنچه را مىخواهم نیست». بعضى دیگر گفتند: آیه 53 سوره مبارکه «زمر» که میفرماید: «قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ؛ بگو اى بندگان من که دراثر گناه، بر خویشتن زیاده روی کردهاید، ازرحمت خدا مأیوس نشوید در حقیقت خدا همه گناهان را مىآمرزد که او خود آمرزنده مهربان است». حضرت امیرالمؤمنین(ع) فرمود: «خوب است، اما آنچه مىخواهم نیست!». بعضى دیگر گفتند که آیه «و الَّذِینَ إِذا فَعَلُوا فاحِشَةً أَوْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ ذَکَرُوا اللَّهَ فَاسْتَغْفَرُوا لِذُنُوبِهِمْ وَ مَنْ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا اللَّهُ؛ پرهیزکاران کسانى هستند که هنگامى که کار زشتى انجام مىدهند یا به خود ستم مىکنند به یاد خدا مىافتند، از گناهان خویش آمرزش مىطلبند و چه کسى است جز خدا که گناهان را بیامرزد» امیدبخشترین آیه قرآن است، اما حضرت امام علی(ع) فرمودند: «خوب است، ولى آنچه مىخواهم نیست». در این هنگام مردم از هر طرف به سوى امام متوجه شدند و همهمه کردند که ایشان فرمودند: «چه خبر است، اى مسلمانان؟»، آنها گفتند: «به خدا سوگند ما آیه دیگرى در این زمینه سراغ نداریم». امام علی(ع)فرمودند: «از حبیب خودم رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود: امید بخشترین آیه قرآن این آیه است «و اقم الصلاة طَرَفَیِ النَّهارِ وَ زُلَفاً مِنَ اللَّیْلِ إِنَّ الْحَسَناتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئاتِ ذلِکَ ذِکْرى لِلذَّاکِرِینَ؛ در دو طرف روز و اوایل شب، نماز را برپا دار؛ چرا که حسنات، سیئات و آثار آنها را از بین میبرند؛ این تذکّری است برای کسانی که اهل تذکّرند(آیه 114 سوره مبارکه هود)» و فرمود: اى على! آن خدایى که مرا به حق مبعوث کرده و بشیر و نذیرم قرار داده یکى از شما که برمىخیزد براى وضو گرفتن، گناهانش از جوارحش مىریزد، و وقتى به روى خود و به قلب خود متوجه خدا مىشود از نمازش کنار نمىرود مگر آنکه از گناهانش چیزى نمىماند و مانند روزى که متولد شده پاک مىشود و اگر بین هر دو نماز گناهى بکند نماز بعدى پاکش میکند، آنگاه نمازهاى پنجگانه را شمرد و بعد فرمود: یا على جز این نیست که نمازهاى پنجگانه براى امت من حکم نهر جارى را دارد که در خانه آنها واقع باشد، حال چگونه است وضع کسى که بدنش آلودگى داشته باشد، و خود را روزى پنج نوبت در آن آب بشوید؟ نمازهاى پنجگانه هم به خدا سوگند براى امت من همین حکم را دارد». |
برچسبها: برچسبها: پاتوق رضا, هنگام, ناامیدی, آیه قرآن
با اینکه هر دو مسافر از یک منطقه آمده بودند و تفاوتی در سفر آنها نبود، امام رضا(ع) نماز یکی را شکسته دانست و به دیگرى فرمود: نماز تو تمام است!
به گزارش رویش نیوز به نقل از سایت بنیاد بینالمللی امام رضا(ع)، 23 ذیالقعده (یکشنبه هفتم مهرماه) بنا به روایتی روز شهادت امام علیبن موسیالرضا(ع) بوده و بر اساس نقل قول محدثان، روز زیارتی مخصوص امام رضا(ع) است. به همین مناسبت حکایتی از آن امام همام نقل میشود:
اوایل قرن سوم هجری، دو مسافر به خراسان آمدند، در آنجا به خدمت حضرت رضا(ع) رفتند و پرسیدند: ما از فلانجا آمدهایم، آیا نماز ما شکسته است یا تمام؟ با اینکه آن دو نفر از یک منطقه آمده بودند و تفاوتی در سفر آنها نبود، امام به یکى از آنها فرمود: نماز تو شکسته است و به دیگرى فرمود: نماز تو تمام است! مسافران که از این پاسخ امام متعجب شده بودند، دلیل حکم امام را پرسیدند. ایشان خطاب به شخصی که نمازش را کامل دانسته بود، فرمود: تو به مقصد دیدار سلطان (مأمون) آمدهاى، بنابراین سفر تو، سفر گناه است و سفر گناه موجب قصر نماز نمىشود. (وسائل الشیعه ج 5، ص 510). به این ترتیب ملاحظه میشود که امام رضا(ع) حتى در مسائل شرعی هم از حکومت جائر برائت میجستند و مردم را از طاغوت بر حذر مىداشتند. این موضوع در سیره تربیتی آن حضرت نیز مشاهده میشد، به عنوان نمونه، بنان بن نافع نقل مىکند که روزى مأمون از جایى مىگذشت و حضرت جواد(ع) با کودکان بازى مىکرد. کودکان از ترس میدان بازى را ترک کردند و تنها جواد(ع) آنجا ایستاد. مأمون از او پرسید: چرا همراه بچهها فرار نکردى؟ فرمود: گناهى مرتکب نشدم تا از ترس بگریزم و جاده هم تنگ نیست تا آن را برایت باز کنم، از هر جا مىخواهى عبور کن! |
برچسبها: برچسبها: پاتوق رضا, نمازمسافر, حکمجالب, امامرضا, ع
به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی طی سخنانی در همایش ملی "بازخوانی ماهیت تشیع انگلیسی" با بیان اینکه مسئله تشیع انگلیسی و اسلام آمریکایی چالش بزرگ دوره جدید مبارزات فکری و جریان جامعه اسلامی است، اظهار داشت: جریان اسلام آمریکایی که در بیانات امام راحل به آن اشاره شده و هم جریان تشیع انگلیسی که اهداف جهان استکبار را دنبال میکند هر دو بسیار خطرناکند.
وی تأکید کرد: تشیع انگلیسی از اسلام آمریکایی بسیار خطرناک تر است زیرا از ابزارهای نرمتری بهره میگیرد. هرجا انحرافی که به وجود میآید و اگر آن انحراف از ابزارهای نرمتری استفاده کند خطر آن به مراتب بیشتر است.
آیت الله اراکی با بیان اینکه جریان اسلام آمریکایی با پوشش اسلام، اهداف آمریکا را دنبال میکند، اظهار داشت: منبع اصلی این جریان عربستان سعودی است و وهابیت مادر فکری این جریان است.
وی تأکید کرد: امروز شاهد خطری هستیم که اسلام آمریکایی آنرا در جهان به وجود آورده و مهمترین ابزاری که اسلام آمریکایی برای ایجاد بحران در جهان اسلام از آن بهره میگیرد ابزار تفرقه است و این ابزار توسط جریانهایی که اسلام آمریکایی آنرا به وجود آورده نظیر القاعده، طالبان، النصره و ... مورد استفاده قرار میگیرد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه آنچه امروز از جریان اسلام آمریکایی خطرش بیشتر است، تشیع انگلیسی است، گفت: آنچه در برابر اسلام آمریکایی میایستاد و مقاومت میکرد جریان اسلام اصیلی بود که رهبری آن بر عهده علمای جهان تشیع بود لذا برنامه دیگری بعد از پایان جنگ صدام علیه جمهوری اسلامی ایران و بویژه بعد از نابودی رژیم صدام اجرا شد تا جلوی این حرکت اسلام اصیل را بگیرند که در نتیجه تشیع انگلیسی به وجود آمد و یکی از هدفهای آن نفوذ در دو جامعه ایران و عراق بود زیرا اگر این دو جامعه قوی و نیرومند به هم میپیوستند سرنوشت جهان اسلام تغییر میکرد و جهان اسلام متحدتر و قدرتمندتر میشد و آنها برای مقابله با چنین اتفاقی نسبت به تقویت تشیع انگلیسی سرمایهگذاری عظیمی انجام دادند.
آیت الله اراکی در ادامه به شاخصههای جریان تشیع انگلیسی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین استراتژی تشیع انگلیسی این است که ضمن تهی کردن محتوای تشیع آنرا را در امور سطحی نگه دارد.
وی با بیان اینکه ماهیت جریان علوی ماهیت ظلمستیزی و عدالتخواهی است، اظهار داشت: و این ماهیت در ادبیات امام راحل پدیدار شد و به نوعی امام راحل احیاگر جریان استکبار ستیزی در دنیای معاصر بودند لذا این جریان انگلیسی تلاش کرد که این ماهیت اصلی را از جریان تشیع بگیرد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب تأکید کرد: رسانهها جریان تشیع انگلیسی و رؤسای این جریان تاکنون یک کلمه علیه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی سردمداران استکبار در دنیای امروز حرف نزدهاند این نشان میدهد که این جریان به دنبال چیست.
آیت الله اراکی گفت: امروز تشیع انگلیسی یکی از مهمترین اهدافش این است که تلاش میکند تا وجود استکبار مشروعیت پیدا کند و نبرد با استکبار غیر مشروع باشد، وجود رژم صهیونیستی مشروع و جنگ با این رژیم غیر مشروع باشد در حالیکه هویت شیعه ظلمستیزی و استکبارستیزی است اگر استکبارستیزی را از شیعه بگیرند دیگر چیزی از آن نمیماند.
وی افزود: آمریکا و همپیمانانش از سردمداران ظلم در جهان هستند و عربستان سعودی نیز یکی از هم پیمانان آمریکا در جهان است و هر اتفاقی که در منطقه رخ میدهد یک پایه آن عربستان سعودی است اما میبینیم که جریان تشیع انگلیسی در صحبتهای خود حتی یک موضعگیری ساده علیه عربستان نداشته است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب افزود: شاخصه دوم این جریان افراط در مسائل فرعی و تحت الشعاع قرار دادن مسائل اصلی توسط مسائل فرعی است.
آیت الله اراکی با اشاره به اینکه امام حسین (ع) می فرمایند: «قیام من برای احیای سیره جدم رسول الله(ص) است»، افزود: هویت قیام سید الشهدا برای احیای اسلام حقیقی بود بنابراین می بینیم که جریان تشیع انگلیسی سعی میکند تا اهداف قیام سید الشهدا را با یک سری از رفتارهای فرعی تحت الشعاع قرار دهد و شعائر حسینی را در یک سری رفتارهای خلاصه کند که اصلا هیچ ارتباطی به اهداف قیام حسینی ندارد.
وی با بیان اینکه آن کسی که جریان اعتقادی را به یک جریان اجتماعی جاویدان تبدیل کرد سید الشهدا بود، اظهار داشت: الان آنچه جریان اسلام ناب را به یک جریان اجتماعی عملیاتی، اثر بخش و تغییردهنده تبدیل میکند سیدالشهداء و شعائر حسینی است و انقلاب اسلامی نیز محصول شعائر سیدالشهداء است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب تأکید کرد: اگر شعائر حسینی از محتوا خالی شود تبدیل به یک سری شعارها و رفتارهای بیمحتوا میشود.
آیت الله اراکی در ادامه گفت: شاخصه سوم جریان تشیع انگلیسی مبارزه با وحدت و یکپارچگی جهان اسلام است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه در قرآن کریم ماهیت جامعه اسلامی، ماهیت جامعه واحد تعریف شده است، به آیه شریفه «إِنَّ الَّذِينَ فَرَّقُواْ دِينَهُمْ وَكَانُواْ شِيَعًا لَّسْتَ مِنْهُمْ فِي شَيْءٍ إِنَّمَا أَمْرُهُمْ إِلَى اللّهِ ثُمَّ يُنَبِّئُهُم بِمَا كَانُواْ يَفْعَلُونَ" اشاره کرد و گفت: خداوند در این آیه شریفه تأکید میکند ای رسول تو را با آنها که دين خويش فرقه فرقه کردند و دسته دسته شدند ، کاری نيست، کار آنها با خداست و خدا آنان را به کارهايی که میکردند آگاه میسازد.
وی با اشاره به اینکه یکی از مباحث علم الاجتماع اسلامی این است که جامعه بشری چگونه میتواند به جامعه واحد تبدیل شود و چه قدرتی میتواند جامعه بشری را یکی کند؟ اظهار داشت: وحدت جامعه بشر تنها از طریق پیروی از رهبری الهی میسر میشود و آن قدرتی که انسانهای پراکنده را متحد میکند ایمان اطاعت از رهبری الهی است.
آیت الله اراکی افزود: اگر جامعه اسلامی پیرو رهبری الهی شد این جامعه حقیقتا واحد میشود و اتحاد جامعه اسلامی به نفع مسلمانان و به ضرر دشمنان اسلام است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب با بیان اینکه وحدت به نفع جهان اسلام است، تأکید کرد: اما میبینیم که جریان تشیع انگلیسی به شدت مخالف وحدت جهان اسلام است.
موضوعات مرتبط: فرهنگیسیاسی
برچسبها: برچسبها: پاتوق رضا- آیت الله اراکی ، مجمع تقریب مذاهب اسلامی ، وحدت ، تشیع انگلیسی ، اسلام آمریکایی- ,
موضوعات مرتبط: ارتش جنگ افزار
برچسبها: برچسبها: پاتوق رضا- انگلیس ، موشک ، ضد زره ، جنگ- ,
موضوعات مرتبط: ارتش جنگ افزار
برچسبها: برچسبها: پاتوق رضا- شوهانی ، امنیت دفاعی ، سامانه اس 300 ، S300 ، روسیه ، عربستان سعودی ، تهدیدات ، قدرت بازدارندگی- ,
موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسبها: برچسبها: پاتوق رضا - سیاست خارجی ، آمریکا ، عربستان ، ائتلاف ضدایرانی- ,