امیر دریادار سیاری با صدور پیامی فرارسیدن سالروز پدافند غیر عامل را به رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی ارتش، متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
همرزم ارجمند،
سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا جلالی
ریاست محترم سازمان پدافند غیر عامل کشور
سلام علیکم؛
پدافند غیر عامل صلح آمیزترین روش دفاع از ملت در مقابل دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران است که با وجود ناکامی‌های پی در پی هیچگاه دست از کینه‌ورزی و عداوت بر نداشته و هدفی جز نابودی حاکمیت، استقلال، کیان و هویت ایران اسلامی ندارند.
تشکیل سازمان پدافند غیر عامل به یُمن تدابیر راهبردی و دوراندیشانه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) در هشتم آبان ماه سال 1382، فصل نوینی در دفاع هوشمندانه را در دنیای مملو از منازعات و مناقشات امروز گشوده و این مهم نقش و جایگاهی حیاتی در مصون سازی کشور از طریق بالا بردن قدرت بازدارندگی، ارتقاء پایداری و آستانه مقاومت ملی و کاهش آسیب پذیری زیر ساخت‌های(حیاتی، حساس و مهم) ایفا نموده و مدیریت بحران در برابر تهدیدات متنوع فرا روی پیرامونی و فضای سرزمین نظام جمهوری اسلامی را تسهیل نموده است.
فرارسیدن هشتم آبان که به عنوان روز پدافند غیر عامل نامگذاری گردیده را به جنابعالی و تمامی تلاشگران این عرصه جهاد خاموش که روحیه امید و آرامش را در جامعه پایدار نموده اند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از درگاه خداوند متعال، توفیق تداوم خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مسئلت می نمایم.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران
دریادار دکتر حبیب الله سیاری
منبع خبر: میثا نبور

موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

تاريخ : پنج شنبه 8 آبان 1399 | 11:7 | نویسنده : رضا |

 

 فرمانده پدافند هوایی ارتش در بازدید از مرزهای شمال غرب کشور افزود: ما اجازه تعدی، تجاوز و تخلف را به هیچ کشوری درباره آسمان ایران اسلامی نخواهیم داد.

به گزارش روابط عمومی ارتش، سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده پدافند هوایی ارتش ، گفت: پایگاههای پدافند هوایی در مرزهای شمال غرب کشورمان، همانند ۳۷۰۰ نقطه هوایی در ایران 24 ساعته همه تحرکات را رصد و پایش می کنند.
فرمانده پدافند هوایی ارتش  ادامه داد: از زمان شروع مناقشه قره باغ، بهترین سامانه های پدافند هوایی را در مرزهای استانهای شمال غرب مستقر کرده ایم و آسمان این منطقه را زیر نظر داریم
منبع خبر: میثاق نیوز

برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

تاريخ : پنج شنبه 8 آبان 1399 | 11:3 | نویسنده : رضا |

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در منطقه سوم این نیرو مستقر در شهرستان کنارک از روند احداث و پیشرفت بیمارستان فوق تخصصی 64 تخت خواب خاتم الانبیاء بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در منطقه سوم نداجا مستقر در شهرستان کنارک ضمن بازدید از روند احداث و پیشرفت بیمارستان فوق تخصصی 64 تخت خوابه خاتم الانبیاء، از نزدیک در جریان ساخت اماکن رفاهی، ورزشی و درمانی در کوی سازمانی تکاوران قرار گرفت.
دریادار خانزادی با اشاره به هماهنگی‌های به عمل آمده با وزارت بهداشت و درمان کشور، ابراز امیدواری کرد: انشالله در آینده نزدیک شاهد افتتاح و بهره برداری بیمارستان فوق تخصصی 64 تخت خوابه خاتم الانبیاءدر شهرستان کنارک خواهیم بود.
دریادار خانزادی تصریح کرد: این بیمارستان بزرگترین بیمارستان نیروهای مسلح در سطح شهرستان های کنارک و چابهار است که شامل، دستگاه‌های سی تی اسکن،رادیولوژی ، اکسیژن درمانی، اتاق‌های هایپر بار HBO تراپی)  و همچنین دارای بخش‌های مختلف داخلی، جراحی، دندانپزشکی، زنان و زایمان، اطفال، اورژانس، سونوگرافی، بینایی سنجی، ICUو ccu است.
بر اساس این گزارش، دریادار خانزادی در ادامه از نزدیک از اماکن در حال ساخت شهرک تکاوران دریایی و چگونگی پیشرفت و زمان اتمام پروژه ها در منطقه سوم نداجا در شهرستان کنارک بازدید کرد.
منبع خبر: میثاق نیوز

موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

تاريخ : پنج شنبه 8 آبان 1399 | 11:2 | نویسنده : رضا |

 

امیر سرتیپ دوم صمدی عنوان کرد: در طول 8 ماه گذشته بالغ بر 35000 بیمار به صورت سرپایی به این بیماریتان مراجعه کرده اند و تا امروز 22000 سی تی اسکن ریه در این مرکز انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم صمدی رییس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش، اظهار کرد: در طول 8 ماه گذشته بالغ بر 35000 بیمار به صورت سرپایی به این بیمارستان مراجعه کرده اند که از این تعداد حدود ده درصد یعنی 3500 نفر از این افراد بستری شده اند و هم چنین روزانه حدود 150 سی تی اسکن و 140 مورد پی سی آر در این بیمارستان صورت می گیرد؛ به طوری که تا امروز 22000 سی تی اسکن ریه در این بیمارستان انجام شده است.
رییس بیمارستان بعثت نهاجا، افزود: پیرو دستور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر استفاده از حداکثر ظرفیت مراکز درمانی نیروهای مسلح، از تعداد250 تخت این بیمارستان، تعداد 150 تخت به بیماران کرونایی اختصاص پیدا می کند که درصد بسیار بالایی است و در همین راستا و در آینده نزدیک اولین مرکز پی سی آر در سطح بیمارستان های ارتش در تهران افتتاح خواهد شد و همچنین پس از سه ماه از افتتاح بخش بیولوژیک این بیمارستان، در هفته های آتی، بخشی تحت عنوان بخش بیولوژیک 2 با ظرفیت 50 تخت و مخصوص بیماران کرونایی افتتاح خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به مراجعه حدود 345 نفر در روز به اورژانس این بیمارستان که بزرگ ترین اورژانس مراکز درمانی نیروهای مسلح است؛ قصد داریم در آینده نزدیک ظرفیتی را ایجاد کنیم که مراجعان تمامی خدمات از جمله سی تی اسکن را هم در همان مرکز اورژانس دریافت کنند و با این اقدام بسیاری از کارها تسهیل خواهد شد.
امیر سرتیپ دوم صمدی خاطرنشان کرد: بیمارستان بعثت نهاجا به عنوان یکی از مراکز اصلی بستری و درمان بیماری کرونا در تهران با تمام امکانات سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی و علیرغم مشکلات زیاد در حوزه نیروی انسانی و تجهیزات پزشکی، در کنار دیگر ارکان درمانی کشور تا شکست کامل این بیماری در کنار هموطنان خواهد بود و امیدواریم که بتوانیم از تجربه مقابله با این ویروس، در جهت افزایش سطح خدمات درمانی و بهداشتی در آینده استفاده کنیم.
منبع خبر: میثاق نیوز

موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

تاريخ : پنج شنبه 8 آبان 1399 | 11:0 | نویسنده : رضا |

منافقین خیانت‌های بسیاری را علیه کشور و مردم ایران انجام دادند.

‌به گزارش  خبرگزاری میثاق نیوز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از نیرو‌های استراتژیک در ساختار نیرو‌های مسلح کشورمان به شمار می‌رود که وظیفه حراست از آسمان ایران اسلامی را برعهده دارد. کارکنان متعهد و انقلابی این نیرو از آغاز مبارزات مردمی علیه رژیم ستمشاهی با مردم همراه بودند و برای پیروزی نهضت مردمی ایران به رهبری امام خمینی (ره) تلاش‌های بسیاری کردند.

منافقین کدام خلبان ایرانی را به شهادت رساندند؟ + تصاویر

بارزترین نمونه همراهی کارکنان نیروی هوایی ارتش با حضرت امام خمینی (ره) بیعت همافران در تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۱۳۵۷ بود که آن‌ها با حضور در محل اقامت امام با ایشان بیعت کردند و  شعار می‌دادند: «ما قطره‌ای از ارتش تو هستیم، خمینی».

منافقین کدام خلبان ایرانی را به شهادت رساندند؟ + تصاویر

همه این اتفاقات گذشت و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. نیروی هوایی ارتش که حامی انقلاب بود به جنگ ضد انقلاب در کردستان رفت و حتی نخستین شهید خود برای دفاع از انقلاب به نام شهید محمد نوژه را هم در کردستان به انقلاب تقدیم کرد. چندی بعد هم با حمله صدام به کشورمان باز هم نیروی هوایی بود که به عنوان آماده‌ترین نیروی نظامی کشورمان نخستین پاسخ را به ارتش بعث داد و به آن‌ها هشدار داد که عقابان آسمان ایران مراقب تمام وطن خود هستند.

منافقین کدام خلبان ایرانی را به شهادت رساندند؟ + تصاویر

نیروی هوایی ارتش بعد‌ها و در طول دفاع مقدس علاوه بر عملیات‌های مهمی چون حمله به الولید یا اچ ۳، حمله به اوسیراک، کمان ۹۹، بمباران شهر کوت و بسیاری دیگر از عملیات‌ها نقش مهمی در نابودی توان نظامی ارتش بعثی داشت. این نیرو در این راه البته شهدای بسیاری را هم به انقلاب و کشورمان تقدیم کرده است که از معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به شهید بابایی، شهید دوران، شهید اقبالی دوگاهه، شهید خلعتبری و بسیاری دیگر اشاره کرد.  

منافقین کدام خلبان ایرانی را به شهادت رساندند؟ + تصاویر

منافقین خلق چه خیانت‌هایی علیه مردم ایران انجام دادند؟

گروهک منافقین یکی از گروهک هایی بود که خیانت های بسیاری را علیه کشورمان انجام داد. مهم ترین این خیانت ها انفجار دفتر نخست وزیری، انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، ترور مردم انقلابی و بی گناه در کوچه و خیابان و بسیاری دیگر را شامل می شود. البته آن ها در جنگ تحمیلی نیز به سوی دشمن بعثی رفتند و در چند عملیات که مهم ترین آن عملیات فروغ جاویدان بود علیه کشورشان جنگیدند و سعی داشتند تا به عنوان مزدوران صدام تا تهران پیشروی کنند. اما رزمندگان کشورمان در مقابل آن ها ایستادگی کردند و توطئه آن ها در نطفه شد. 

منافقین کدام خلبان ایرانی را به شهادت رساندند؟ + تصاویر

منیع خبر: میثاق نیوز


موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 5 آبان 1399 | 10:46 | نویسنده : رضا |

پیکر مطهر شهید «فرمان پور یعقوب» سرباز لشکر 21 حمزه ارتش که بعد از ۳۵ سال تازه تفحص و شناسایی شده است پس از تشییع در مرکز آموزش تخصص های نیروی دریایی، در تالش و زادگاهش روستای شیخ محله بخش اسالم تشییع و به خاک سپرده شد.

به گزارش روابط عمومی ارتش، پیش از ظهر یکشنبه همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) مردم شهرستان تالش بعد از ۳۵ سال انتظار فرزند دلیر و شجاع خود را که در راه حفظ وطن به جبهه‌های حق علیه باطل رفته و به شهادت رسیده بود را در آغوش گرفتند.
شهید «فرمان پور یعقوب» سرباز لشکر ۲۱ حمزه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که در تاریخ ۲۳ بهمن سال ۶۳ در شهر آبادان به شهادت رسید و پیکر مطهر این شهید گرانقدر بعد از ۳۵ سال تازه تفحص و شناسایی شده است. این شهید متولد سوم مهرماه ۱۳۴۴ اهل و ساکن روستای شیخ محله بخش اسالم شهرستان تالش بود.
مردم ولایتمدار و شهید پرور شهرستان تالش در روزهای گذشته با شنیدن شناسایی پیکر شهید «فرمان پور یعقوب» از سربازان رشید لشکر 21 حمزه نیروی زمینی ارتش بعد از ۳۵ سال، خود را آماده پذیرایی از این مهمان عزیز کرده بودند.
شهرستان تالش که به زندگی مسالمت آمیز شیعه و سنی در کنار هم مشهور و معروف است این بار نیز میزبان شهیدی اهل تسنن بود و چه خوب مردمان این دیار حق میزبانی را به جا آورده و فرزند تازه برگشته از سفر خود را پرشور در آغوش گرفتند.
مادر این شهید گرانقدر که دیگر به گفته خود شب‌ها چشم انتظار آمدنش نیست آنچه از فرزند عزیز و رشیدش به یادگار مانده و برایش آورده بودند را در آخرین وداع در آغوش کشید و وی را به خاک سپرد.
منبع خبر: میثاق نیوز

موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

تاريخ : دو شنبه 5 آبان 1399 | 10:44 | نویسنده : رضا |

به نظر می‌رسد که جنگنده‌های ایرانی ظرفیت خوبی برای صادرات به ونزوئلا دارند.

به گزارش خبرگزاری میثاق نیوز،  دو شب قبل بود که نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا طی مصاحبه تلویزیونی با شبکه دولتی ونزوئلا گفت که قرار است تا با حضور کشور‌های روسیه، چین و ایران یک شورای نظامی تشکیل داده تا به استقلال تسلیحاتی کشورش کمک کند.  

مادورو در این برنامه تلویزیونی و در جمع دو تن از فرماندهان ارشد نظامی کشور ونزوئلا گفت که قصد دارد یک شورای نظامی را تشکیل دهد تا به استقلال تسلیحاتی این کشور کمک کند. بنا به برآورد رئیس جمهور ونزوئلا تاسیس این شورا حداکثر تا اواسط ماه نوامبر طول خواهد کشید و این یعنی ونزوئلا مشتری تجهیزات دفاعی کشورمان خواهد بود.

آیا جنگنده‌های ایرانی به ونزوئلا صادر می‌شوند؟

جنگنده‌های ایرانی چه راهی پیمودند تا به صادرات برسند؟

جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور قدرتمند در تولید تجهیزات و تسلیحات دفاعی در منطقه غرب آسیا و در سطح جهان به شمار می‌رود. کشورمان از سال‌های دور یعنی سال‌های دفاع مقدس مشغول به طراحی و ساخت تسلیحات و تجهیزات بومی است که پس از گذشت چندین سال از تولید آن‌ها اگر کیفیت بالاتر از مشابه خارجی خود نداشته باشند پایین‌تر از آن‌ها نیستند.

آیا جنگنده‌های ایرانی به ونزوئلا صادر می‌شوند؟

نخستین گام‌های خودکفایی در تولید محصولات دفاعی بومی در سال‌های دفاع مقدس و در نیروی هوایی ارتش برداشته شد. در این سال‌ها ایران در حوزه قطعات هواپیما‌ها با مشکلات بسیاری روبرو شده بود چراکه این قطعات پس از اتمام ساعت‌های عمر خود دیگر قابل استفاده نبودند. پس متخصصان صنایع دفاعی کشورمان با استفاده از توان بومی خود تعمیر و اورهال قطعات هواپیما را آغاز کردند و به آن‌ها عمر دوباره‌ای بخشیدند.  

آیا جنگنده‌های ایرانی به ونزوئلا صادر می‌شوند؟

دانش متخصصان کشورمان در اورهال و بازآماد قطعات جنگنده به آن‌ها کمک کرد تا پس از پایان جنگ تحمیلی با فراغ بال بیشتر علاوه بر ادامه کار خود در اورهال قطعات به دنبال طراحی جنگنده و هواپیما‌های جنگی بروند. یکی از این مهندسان به نام سعید ثنایی از متخصصان نیروی هوایی ارتش بود که به خاطر طراحی جنگنده آذرخش از دست رهبر معظم انقلاب جایزه و نشان افتخار دریافت کرد. ایران در مسیر ساخت جنگنده‌های مختلف کار خود را از هسا درنا و تَذَرو آغاز کرد و به صاعقه و آذرخش رسید. اما آنچه دو سال پیش ایران را در آستانه خوکفایی کامل قرار داد، ساخت جت جنگنده کوثر بود.

آیا جنگنده‌های ایرانی به ونزوئلا صادر می‌شوند؟

کدام جنگنده‌های ایرانی در راه صادرات قرار دارند؟

ایران در سال های  اخیر دو جنگنده شاخص را بر اساس پلتفرم های جدید و روز دنیا طراحی کرده است. جنگنده های صاعقه و کوثر دو جنگنده ای هستند که توان رزمی نیروی هوایی ارتش را تا حدی زیادی گسترش داده اند، چراکه علاوه بر بروز بودن، کیفیت ساخت بالایی هم دارند. به همین دلیل هم به نظر می رسند که با توجه به پایان تحریم های تسلیحاتی به دلیل کیفیت بالای خود در لیست صادراتی ایران قرار بگیرند. در ادامه می خواهیم به طور اجمالی این دو جنگنده را معرفی کنیم.

آیا جنگنده صاعقه قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی را دارد؟

جنگنده صاعقه یکی از جنگنده‌های ساخت مجموعه دانشگاه هوایی شهید ستاری است که در دو نسل صاعقه ۱ و ۲ به دست متخصصان این دانشگاه ساخته شده و در سال ۱۳۸۶ رسما رونمایی شد. این جنگنده در دو نمونه پشتیبانی نزدیک و بمب افکن عملیاتی شده و در حال استفاده است. در طراحی این جنگنده از به جای سکان عادی از سکان عمودی V شکل استفاده شده و ماهیت آیرودینامیکی آن نسبت به جنگنده‌های پیش از خود تغییر یافته است.

آیا جنگنده‌های ایرانی به ونزوئلا صادر می‌شوند؟

منبع خبر: میثاق نیوز


موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 4 آبان 1399 | 13:33 | نویسنده : رضا |

 فرمانده پایگاه شهید دوران شیراز در مراسم هفتمین روز درگذشت سرهنگ خلبان توکلی عنوان کرد: سرهنگ توکلی از نخبگان نیروی هوایی، استاد برجسته جنگنده اف 4 و در جایگاه‌ جانشین تیپ شکاری و معاونت عملیات پایگاه شهید دوران منشا خدمات فراوان بود.

به گزارش روابط عمومی ارتش، مراسم هفتمین روز درگذشت سرهنگ بازنشسته خلبان هادی توکلی با حضور امیر سرتیپ دوم خلبان مسعود جعفری فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران شیراز، جمعی از خلبانان و خانواده آن مرحوم با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در جوار مزار شهدای گمنام پایگاه شهید دوران برگزار شد.
امیر سرتیپ دوم جعفری با بیان این که خلبان توکلی یکی از شجاع‌ترین و باتجربه‌ترین خلبانان شکاری نهاجا بود، اظهار کرد: او در سال ۶۵ و در اوج جنگ، زمانی که هیچ سهمیه یا بورسیه‌ اعزام به خارج از کشور وجود نداشت و اوج خطر و نهایت نیاز به فداکاری و ایثار در چنین جایگاه خطیری حس می‌شد به دانشکده خلبانی نهاجا پیوست.
وی افزود: آن مرحوم با بهره مندی از حس دلاوری، غیرت، دفاع از وطن و آرمان‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی و هم چنین با هوش و توانایی منحصر به فرد و شجاعت و غیرت کم نظیرش به سرعت تمام مراحل و آزمون ها‌ی مورد لزوم را با موفقیت کامل طی کرد و با حضور مکرر و داوطلبانه در اکثر رزمایش‌های عملیاتی نیرو، توانمندی های خود را نشان داد.
فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران شیراز ادامه داد: سرهنگ توکلی از نخبگان نیروی هوایی و استاد برجسته جنگنده اف 4 بود و در جایگاه‌های مختلف از جمله جانشین تیپ شکاری پایگاه و معاونت عملیات پایگاه و نهایتا در مدیریت بخش حادم دفتر مطالعات و تحقیقات راهبردی نهاجا منشأ خدمات و آثار بیاد ماندنی از خود شد.
 امیر سرتیپ دوم جعفری در پایان با مقایسه‌ روحیات، توانایی‌ها و انگیزه‌ وی با خلبان شهید عباس دوران اظهار داشت: اگر شرایطی مانند دفاع مقدس پیش می‌آمد سرهنگ توکلی شبیه آن چه که از دوران سراغ داریم عمل می‌کرد و هم چنین رفتار صمیمی و محبت آمیز او در بین همکاران و دوستان زبانزد و کم نظیر بود.
گفتنی است سرهنگ خلبان بازنشسته هادی توکلی یکی از نخبگان نیروی هوایی ارتش و از تیز پروازان جنگنده اف 4 بعدازظهر روز چهارشنبه ۲۳ مهرماه بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) جان به جان آفرین تسلیم کرد.
منبع خبر: میثاق نیوز

موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا-ارتش

تاريخ : یک شنبه 4 آبان 1399 | 13:31 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود