حجت الاسلام والمسلمین محمدحسنی، در جمع دانشجویان دانشگاه های افسری ارتش و در مراسم اختتامیه اردوی هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی گفت: ایران اسلامی خانه دلیران و شیران و تربیت یافتگان مکتب عاشورا است.

به گزارش روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش طی سخنانی در این مراسم با تبریک ایام گرامیداشت روز معلم و تقدیر و تشکر از زحمات و فعالیت های اثربخش معلمان، اساتید و پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی ایران در هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی که گنجینه ارزشمند حماسه آفرینی های رزمندگان اسلام در سالهای دفاع مقدس را به دانشجویان دانشگاه های افسری ارتش منتقل می کنند، افزود: کلیدی ترین ماموریت ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح، حفظ استقلال، امنیت و تمامیت ارضی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که این ماموریت خطیر تنها با دو ویژگی و مولفه اصلی یعنی توان رزمی مطلوب و آمادگی رزمی محقق خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در ارتش در ادامه افزود: توان و آمادگی رزمی مطلوب نیز با تحقق مولفه هایی از جمله بروز رسانی آموزش ها و مهارت های نظامی، تقویت توان جسمی، بهره برداری از تمامی ظرفیت های موجود، بهره وری و عمردهی انقلابی به تجهیزات و ادوات رزمی، ارتقای سطح تمرینات دفاعی و رزمایش ها، نوآوری و خلاقیت در تکنیک ها و تاکتیک ها، تقویت روحیه جهادی و نترسیدن از دشمن، رفع دغدغه های معیشتی، افزایش وحدت و هم افزایی بین نیروهای مسلح و استفاده شایسته از تجربیات گرانسنگ و ارزشمند دوران دفاع مقدس محقق خواهد شد که الحمدلله امروز با تدابیر و برنامه های هدفمند و انقلابی فرماندهان و مسئولان ارتش جمهوری اسلامی ایران در تمامی مولفه های یادشده فوق، گام های موثری برداشته شده و این اقدامات در حال توسعه و پیشرفت می باشد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت های اثربخش هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی گفت: این فعالیت های ارزشمند که باقیات الصالحات برای شهید صیاد شیرازی است با تلاش و همت اساتید و پیشکسوتان ارتش بویژه امیر سرتیپ آراسته به خوبی و شایستگی تداوم یافته و در انتقال تجربیات 8 سال دفاع مقدس که در واقع سرمایه ای بزرگ برای جوانان و دانشجویان دانشگاه های افسری است، موفقیت های خوبی حاصل شده است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه خطاب به دانشجویان دانشگاه های افسری ارتش گفت: پیشکسوتان شما در ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیروهای مسلح از دوران دفاع مقدس تا امروز با شجاعت، ایثار و ازخودگذشتگی در مقابل دشمنان نظام مقدس اسلامی ایستادند، دشمن را به خاک مذلت نشاندند و وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند و اینک این امانت به دست شما جوانان پرشور و انقلابی سپرده می شود و بدانید که نسل آینده نیز از شما انتظار دارند همان گونه که پیشکسوتان شما از ایران اسلامی محافظت و پاسداری کردند شما نیز با اقتدار و صلابت، محافظت و پاسداری نمایید و به دنیا بگویید که ایران اسلامی خانه دلیران و شیران و تربیت یافتگان مکتب عاشورا است و هیچکس اجازه فکر تجاوز به کشور و ملت ما را ندارد و گرنه پاسخی بسیار سخت و پشیمان کننده دریافت خواهد کرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا - ارتش

تاريخ : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397 | 18:30 | نویسنده : رضا |

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: هیچکس نمی‌تواند بین سپاه و ارتش اختلاف ایجاد کند، که اینگونه صحبت‌ها از دهان هرکس خارج شود یا ناآگاه است و یا دشمن و باید با آن مقابله کرد.

به گزارش روابط عمومی ارتش به نقل از باشگاه خبرنگاران، امیردریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره اینکه چگونه می‌توان اقتدار دریایی ایران را به جهان ثابت کرد، گفت: اقتدار دریایی کشور ما بود که موجب شد ششمین اجلاس فرماندهان نیرو‌های دریایی کشور‌های حاشیه اقیانوس هند در تهران برگزار شود.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه همه باید اقتدار ما را بپذیرند، افزود: همه باید حضور ما در دریا‌های آزاد را ببینند؛ کمکی که جمهوری اسلامی ایران با نیروی دریایی خود در برقراری امنیت دریا‌های آزاد کرده، بسیار زیاد بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امروزه اختلافی بین ارتش و سپاه وجود دارد، گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اعم از سپاه، ارتش و بسیج و تمامی ملت با هم بودند که توانستند در مقابل رژیم بعث عراق ایستادگی کنند و این اتحاد دائما در شرف تقویت است.

سیاری با بیان اینکه در آن مقطع جهان دوقطبی بود، ادامه داد: آن‌ها تمام امکانات را پای کار آوردند تا ما را شکست دهند، اما عامل پیروزی ما اتحادی بود که بین همه وجود داشت.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش خاطرنشان کرد: مطمئن باشید این مسیر با اقتدار ادامه دارد و هیچ کسی نمی‌تواند بین سپاه و ارتش اختلاف ایجاد کند؛ شما بدانید که اینگونه صحبت‌ها از دهان هرکس خارج شود یا ناآگاه است و یا دشمن و باید با آن مقابله کرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا - ارتش

تاريخ : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397 | 18:29 | نویسنده : رضا |
سیب و چای سبز، هر دو جرو خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان و دارای ارزش تغذیه‌ای بالا هستند.
محققان آمریکایی به تازگی دریافته‌اند که مصرف همزمان سیب و چای سبز و ترکیب آنتی‌اکسیدان‌های این دو خوراکی مغذی، می‌تواند با پیشگیری از گرفتگی و سختی عروق، راه مطمئنی برای مبارزه با حمله یا سکته‌های قلبی باشد. 
 
از طرف دیگر، همراهی سیب و چای سبز می‌تواند باعث کاهش سطح کلسترول خون و راه میانبر دیگری برای حفظ سلامت سیستم قلبی و عروقی هم باشد. 
 
یکی دیگر از عجایب سیب برای حفظ و ارتقا سلامتی، نتایج تحقیقات جدید محققان دانشگاه کورنل است. 
 
محققان این دانشگاه پیشنهاد کرده‌اند که قبل از رفتن به خرید، یک عدد سیب بخورید. در تحقیقی که روی ۱۲۰ شرکت‌کننده صورت گرفت، مشخص شد که افرادی که قبل از رفتن به خرید، یک عدد سیب خورده بودند، تا ۲۸ درصد تمایل بیشتری برای خرید میوه‌ها و سبزی‌ها از خود نشان می‌دهند. 
 
به‌علاوه، محققان دانشگاه کورنل به این نکته هم اشاره کرده‌اند که مصرف سیب با محافظت سلول‌ها در برابر استرس‌های اکسیداتیو، جلوی ابتلا به بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر را هم می‌گیرد.

برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397 | 18:8 | نویسنده : رضا |

لی هادی از رزمندگان دفاع مقدس، برای بار دوم به جبهه اعزام شد و در عملیات خیبر شرکت کرد که در اسفندماه سال ۶۲ در حین این عملیات، اسیر شد.

 
گفتگوی خواندنی با دندانپزشکی که اسیر شد+ تصاویر
به گزارش اکونا پرس،

 متولد دوم بهمن سال ۱۳۴۵ است؛ او کلاس سوم دبیرستان و حدوداً ۱۶ ساله بود که برای نخستین بار از طریق جهاد سازندگی به منطقه عملیاتی رمضان در جبهه‌های جنوب اعزام شد. کلاس چهارم دبیرستان بود که برای بار دوم به جبهه اعزام و در عملیات خیبر شرکت کرد و در اسفندماه سال ۶۲ در حین عملیات خیبر، اسیر شد.

به گفته خودش دقیقا شش سال و شش ماه در اردوگاه موصل اسیر بود. علی هادی، هم‌اکنون بازنشسته نیروهای مسلح و دندانپزشک است. با او درباره روزهای اسارت به گفت‌وگو نشستیم.

چطور شد که اسیر شدید؟

یادآوری روزهای سخت اسارت برایم تلخ نیست. یادآوری این روزها به مثابه یادآوری یک روز طاقت فرسای گرم روزه‌دار است که به هنگام افطار می‌خواهد لحظاتش را برایت تعریف کند. به هرحال خوشحالم که توانستم تکلیف را انجام دهم. تعریف کردن روزهای اسارت برای افرادی که اطلاعی از آن روزها ندارند، بسیار سخت است. زمانی که اسیر شدم، زخمی بودم و تقریبا حالت بی‌هوشی به سر می‌بردم چراکه چهار ترکش (دو ترکش در پا، یک ترکش در کمر و یک ترکش در پهلویم) اصابت کرده بود. دو هفته‌ای در بیمارستان بصره بستری و سپس به اردوگاه موصل تقریبا به شمال عراق منتقل شدم و همه اسارتم را در این اردوگاه گذراندم.

از روزهای اسارتتان برایمان بگویید؟

من یکی از اسرای اردوگاه دو هزار نفری موصل بودم و اکثریت هم سن و سال من بودند. نوجوان ۱۷ ساله‌ای که وسط دشمن اسیر است و هیچ روزنه‌ای از آزدی نمی‌دیدند. هرنوع خشونتی را از دشمن بعثی توقع داشتیم. آنها از هیچ چیزی دریغ نمی‌کردند. ما در این وضعیت باید روحیه‌هایمان را حفظ می‌کردیم تا هدفمان گم نشود. باید امیدمان را از دست نمی‌دادیم و توکلمان به خدا بود. در اسارت با کمبود غذا و پوشاک روبرو بودیم. زخم جراحتم شش ماه طول کشید و گاهی زخم عفونت می‌کرد. در اردوگاه هم نه پانسمانی بود و نه کسی که بتواند زخمم را مداوا کند. همه اینها سختی‌های اسارت است که حتی درصدی از آن در فیلم‌ها و سریال‌ها منتقل نشد.

متأسفانه در فیلم‌هایی که تولید شده آنقدر سطح اسارت ایرانی‌ها را تنزل داده‌اند که باورپذیری‌اش برای مردم سخت شده است، زیرا تنها از یک بعد اسرا را نشان دادند که توسط عراقی‌ها کتک می‌خوردند در صورتی که روزهای کتک خوردن از دست عراقی‌ها روزهای خوش اسرا بود و آنقدر روزهای سخت‌تراز شلاق خوردن و شکنجه شدن داشتیم که حد نداشت. شلاق خوردن و شکنجه شدن، سال اول اسارت بود و در سال‌های دوم و سوم سختی‌ها بیشتر می‌شد که یکی از آن دوری و دلتنگی برای خانواده و ابهام در سرنوشتمان بود. در یکی از روزهای اسارت، نصف شب ازخواب بیدار شدم و پیرمردی را دیدم که گوشه‌ای کز کرده و گریه می‌کند. فردا صبح متوجه شدیم که صلیب سرخ نامه و عکسی از خانواده‌اش را برایش آورده است. البته آن روزها متأهل نبودم و درک خاصی از این موضوع نداشتم اما دلتنگی و بلاتکلیفی، روزهای اسارت را سخت‌تر می‌کرد. به هرحال نمی‌دانستیم که چه زمانی آزاد می‌شویم.

یکی دیگر از مصیبت‌های اسارت، دیدن افرادی بود که کم آورده و به نوعی قاطی کرده بودند. آنها روحیه‌شان را از دست داده بودند. دیدن این افراد، اسارت را برایمان بسیار سخت می‌کرد. همچنین روزهایی را شاهد بودیم که به میان‌مان شهروندانی را می‌آوردند که در جاده بوده و اسیر شده بودند. ما بین آنها بودیم و شرایط سخت بود؛ چرا که باید به آن روحیه و امید می‌دادیم تا جاسوس عراقی‌ها نشوند. همه این مسائل پیچیدگی‌های خاص خودش را داشت. دو سال از آتش بس گذشته بود و ما در اوج بی‌خبری بودیم؛ بسیاری به ما می‌گفتند که فراموش شده‌ایم و کسی به فکر آزادیمان نیست. اگر اسیری توکل و اعتقادش به خدا را از دست دهد، آنجاست که همه چیزش را باخته و کم آورده و حتی تحمل یکساعت هم غیرممکن می‌شد.

در اسارت برنامه خاصی را پیگیری کردید؟

علاقه به قرآن و وابستگی به قرآن از دوران طفولیت در من نهادینه شده بود. پیش از انقلاب در محله‌ای که زندگی می‌کردیم، پدر و مادرم جلسات قرآنی را برای آموزش را برگزار می‌کردند. همیشه در خانه فعالیت‌هایی حول محوریت قرآن بود. یادم می‌آید که کلاس دوم بودم؛ زمان پیش از انقلاب یعنی حدودا سال ۵۲ بود که معلمم من را صدا می‌زد تا من قرآن بخوانم و همکلاسی‌هایم با من تکرار کنند. انس و الفت با قرآن از خانواده شروع شد. در اسارت نیاز به قرآن به مراتب بیشتر احساس می‌شد؛ چرا که اسارت مملو از محیط خشن و پر ازغربت است و تنها چیزی که همچون یک تکیه‌گاه یا ساحل آرامش برای بچه‌ها می‌توانست باشد، همین قرآن بود. در مدتی که از اسارت گذشت، به هر آسایشگاه که حدودا ۱۳۰ نفر بودیم، ۱۰ قرآن دادند. تعداد قرآن‌ها به نسبت تعداد اسرا کم بود اما همین تعداد قرآن هم روی زمین نمی‌ماند و از دستی به دست دیگر منتقل می‌شد. اسرا برای خواندن قرآن نوبت می‌گذاشتند و از طرفی هم در طول روز نباید بیش از ۱۰ نفر در آسایشگاه حضور می‌یافت و گاهی که یک نفر به این تعداد اضافه می‌شد، از سوی عراقی‌ها شکنجه می‌شدیم.

کم‌کم احساس کردم که باید شروع به حفظ قرآن کنم. ابتدا جزء سی را حفظ کردم. در سال‌های سوم اسارت بودم که حفظ را ادامه دادم و در نهایت پانزده جزء دوم قرآن را حفظ کردم. در دوره چهارم اسارتم، تعدادی اسرای قدیمی را به اردوگاه ما آوردند که برخی از آنها حافظ کل قرآن بودند. حضور این اسرا موج عجیبی در اردوگاهمان ایجاد کرد و بسیاری از اسرا شروع به حفظ قرآن کردند. یکی از اسرا که فامیلی‌اش را به خاطر ندارم، عبدالرضا بود که با شیوه ابداعی خودش، اسرا را تشویق به حفظ قرآن کرد و تعداد بسیاری از اسرا در مدت کوتاه حافظ کل قرآن شدند.

بهترین خاطره‌ای که از روزهای اسارتتان را دارید، برایمان بگویید؟

بهترین خاطره‌ام در دوران اسارتم، تشرف به کربلا و نجف بود. پس از آتش بس، جریاناتی پیش آمد که صدام تصمیم گرفت برای وجهه خودش، اسرا را به زیارت بفرستد که البته این زیارت به دلخواه اسرا نبود و براساس اهداف شخصی‌شان بود و برایمان شروطی گذاشتند مبنی براینکه کسی آنجا شعار سیاسی ندهد، نوحه‌خوانی و عزاداری سیاسی نکند و به ازای آن اسرا هم این قول را از عراقی‌ها گرفتند که آنها هم دوربینی نیاورند و عکس صدام جلویشان نباشد. شرط‌مان برایشان ثقیل بود اما چون دستور مافوق‌شان بود، قبول کردند. سفر بسیار خوبی بود و یکی از بهترین خاطراتم در دوران اسارت به شمار می‌رفت.

آزاده علی هادی

بدترین خاطره دوران اسارت‌تان چه بود؟

حقیقا تلخ‌ترین دوران اسارت، رحلت امام راحل بود. تقریبا اواخر عمر امام بود که رادیو از بیماری امام خبر داد. از آنجا که فکر می‌کردیم، شاید فریب عراقی‌ها برای تضعیف روحیه اسرا باشد، چندان خبر را باور نکردیم اما یک روز روزنامه‌ای برایمان آوردند که در آن عکسی از حالت بیماری امام راحل در بیمارستان منتشر شده بود که فردی در حال سوپ دادن به ایشان بود. آنجا بود که دل‌هایمان لرزید و دست به دعا و توسل شدیم. یک لحظه نمی‌توانستیم باور کنیم که ما باشیم و امام راحل نباشد. همان یک عکس سیاه و سفید، اردوگاه را زیر و رو کرد. روحیه اسرا به هم ریخته بود و جلسات دعا را متداوم برگزار کردیم تا اینکه در روزنامه خبر رحلت امام را دیدیم. آنقدر دیدن و شنیدن این خبر برایمان در غربت سخت بود که باور کردنی نیست.

وضعیتتان در اردوگاه به لحاظ مکانی چطور بود؟

اردوگاه موصل ۱۴ آسایشگاه بزرگ و دو آسایشگاه کوچک با حدود ۲ هزار اسیر داشت. جایی که ما برای خوابیدن داشتیم، به اندازه عرض شانه هر اسیر و شاید چندسانتی متر بیشتر بود.

به‌نظر شما چگونه می‌توان پیام اسرای دیروز، رزمندگان دیروز و شهدا را به نسل امروز که چندان تصوری از آن روزها ندارند، منتقل کرد؟

البته قبول دارم تا حد زیادی از جوانان و نوجوانان با این مسائل بیگانه باشند، البته به معنای این نیست که ما ناموفق بودیم. فکر می‌کنم تا حدودی عملکردمان موفقیت‌آمیز بود که شهید حججی نمونه بارز یک جوان دهه هفتادی است. جوانان این‌چنینی در جامعه بسیارند. آن دوره که به جبهه رفتیم، درصدمان همچون امروز بود. آن زمان هم عده‌ای بودند که اهل خطر بودند و پای کارآمدند. تعدادی هم موافق بودند اما به میدان نیامدند و تعدادی هم کاری به این موضوعات نداشتند. امروزه مشکلمان جوانان نیستند، بلکه بزرگترها و مسئولان هستند. کسانی که دم از انقلابی‌گری و پیروی از امام می‌زدند، امروز زیرپایشان لرزیده است. بزرگانمان دچار چنین آفتی شده‌اند که البته عجیب نیست؛ چراکه وقتی به تاریخ و سیره ائمه نگاه می‌کنیم، شاهد هستیم که شیطان دست بردار نیست و قسم خورده که دست از بشر برندارد و تا کنون هم شیطان به این قسمش پایبند است. بزرگان و مسئولان ما یکی پس از دیگری، پایشان می‌لرزد و از خط و ریل ولایت پیاده می‌شوند.

نسل جوان حق دارد بترسد با این اشراف‌زدگی که در بین مسئولان شاهد هستیم و رفاه طلبی که در بین آقایان وجود دارد. مسئولانی که دنیا طلب و دنیا دوست شده‌اند. نسل جوان باید به چه کسی نگاه کند. وقتی این نسل جوان مسئولان را می‌بیند، حق دارد که بگویم انقلابی که دم از آن می‌گویید، این است؟ وقتی در این شرایط کنونی که زندگی افراد به سختی می‌گذرد اما فلان مسئولان سطح زندگی‌اش عالی است، آیا جوان امروزی می‌تواند انقلاب را باور کند؟ شعارهای انقلاب ما این نبود. همه این موارد مهم است که دست به دست هم داده تا جوان امروز ما باور نکند. در روزگاری جوانانی که جانشان را بر کف گذاشتند و به جبهه‌ها رفتند، وقتی در سپاه می‌گفت که بیاید حقوق‌تان را بگیرید، رزمندگان ناراحت می‌شدند که ما مگر برای پول به جبهه رفتیم. کسی نمی‌آمد که حقوقش را بگیرد.

آیا این مسائل را می‌توانیم برای جوان امروزی تعریف کنیم؟ آیا او باور می‌کند با شرایطی که امروزه شاهد حقوق‌های نجومی مسئولان هستیم. نسل جوان امروز ما حق دارد. البته آنقدر این مسائل را برای جوانان گفته‌ام که در وجودشان خودم را می‌بینم. همان نوجوان ۱۶ ساله را در وجود پسرانم می‌بینم. کم‌کاری‌های بسیاری شده است. امروزه چند فیلم درباره آزادگان تولید شده است؟ با این اوصاف چگونه می‌توانیم پیام را منتقل کنیم. کتاب‌های بسیاری منتشر شده اما چند درصد از جوانان اهل مطالعه هستند؟ ای کاش صداوسیما به جای هزینه کردن برای برنامه‌های سرگرم‌کننده، قدری به این موضوعات توجه کند.

آزاده علی هادی

اگر روزی پسرهای‌تان بخواهند به سوریه اعزام شوند، موافقت می‌کنید؟

حقیقتا اگر بگویند و قصد رفتن داشته باشند، حتما موافقت می‌کنم. البته شرایط سوریه رفتن با جنگ دیروزمان متفاوت است. آن روزها یک دانش‌آموز دوره کوتاهی می‌دید و اعزام می‌شد اما برای سوریه شرایط خاصی می‌طلبد. البته این روحیه را در پسرانم می‌بینم و بسیار اشتیاق و اراده دارند. البته خودم هم اگر پایش بیفتد، خواهم رفت. خدا می‌داند که یکی از بزرگترین آرزو و حسرتم این است که از این وادی جدا افتاده‌ام و مسیر زندگی‌ام اینطور شد که جدا بیفتم.

از آن روزهای اسارت یادگاری هم دارید؟

بله از دوران مجروحیتم، دوترکش در ریه دارم که به هرحال اذیت و آزار خود را دارد.

در جامعه کنونی چه چیزی شما را بیشتر اذیت می‌کند؟

آزاردهنده‌ترین موضوع این است که حرف ولی فقیه زمین می‌ماند. مسئولانی هستند که یا تظاهر می‌کنند که ایشان را قبول دارند، اما در عمل قبول ندارند و بدتر از آنها که دهن کجی می‌کنند. خلاصه پیام همه شهدا این است که پشتیبان ولی فقیه باشیم. اگر روزی برسد که صحنه‌ای ببینم و یا خبری بشنوم که حرف مقام معظم رهبری عمل نشده است، بدترین روز من است. هرجا کمبود، مشکل و ناکامی در کشور داریم، ناشی از سرپیچی از دستورات ایشان است. 

 اما جمله پایانی...

امیدواریم عاقبتمان ختم به خیرشود که ختم به خیر چیزی به جز شهادت نیست.

 


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1397 | 15:26 | نویسنده : رضا |
ک دیپلمات اسرائیلی فاش کرد
 
رژیم صهیونیستی از روسیه خواست نیرو‌های ارتش سوریه را به سامانه دفاع موشکی اس ۳۰۰ مجهز نکند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از یک دیپلمات روسی نوشت: اسرائیل از روسیه خواسته نیرو‌های نظام سوریه را به سامانه دفاع موشکی اس۳۰۰ مجهز نکند.

وزارت خارجه اسرائیل واکنشی به این مسئله نشان نداده است.

روزنامه "کومرسانت" روسیه به نقل از کارشناسان روسی نوشته است: در صورتی که روسیه، سوریه را به این موشک‌ها مجهز کند احتمالا اسرائیل پاسخ منفی نشان دهد و ممکن است منطقه‌ای را که این موشک‌ها در آنجا مستقر می‌شود، مورد هدف قرار دهند.

این روزنامه نوشت: دیپلمات‌های اسرائیلی و روسی برای کاهش تنش میان دو طرف تلاش کردند. معیار دیگری برای روابط با روسیه و سیاست متقابل برای ممانعت از برخورد‌ها وجود دارد.

به گفته یک مسئول اسرائیلی این معیار این است که آیا روس‌ها از سامانه اس۳۰۰ در سوریه برای حمله به جنگنده‌هایمان استفاده خواهند کرد یا خیر.

خبرگزاری "تاس" روسیه به نقل از سرگئی لاوروف، وزیر خارجه این کشور نوشت که کشورش هنوز تصمیمی درباره مجهز کردن سوریه به سامانه موشکی پیشرفته از نوع اس۳۰۰ نگرفته است.

لاوروف گفت: در صورتی که چنین تصمیمی بگیریم آن را اعلام خواهیم کرد. هیچ مانع اخلاقی برای مجهز کردن نظام سوریه به سامانه موشکی اس۳۰۰ وجود ندارد.

مسئولان اسرائیلی نگران این هستند که استقرار این موشک‌ها تحرکاتشان را در حریم هوایی سوریه با مشکل مواجه کند.

سامانه اس۳۰۰ نه تنها می‌تواند جنگنده‌ها را ساقط کند بلکه توانایی سرنگون کردن موشک‌های بالستیک با دور بیش از ۱۵۰ کیلومتر را هم دارد.

برچسب‌ها: پاتوق رضا- اسراپیل- روسیه- سوریه

تاريخ : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1397 | 15:24 | نویسنده : رضا |

 

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دیدار با خانواده اولین شهید مدافع حرم ارتش محسن قوطاسلو گفت: مهمترین رسالت همه آحاد ملت، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا است و با حفظ این راه می توانیم آرمان های شهدا را پاسداری کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین عباس محمد حسنی بیان داشت: روایتی از حضرت رسول اکرم نقل شده است که می فرمایند . هیچ کس نیست که وارد بهشت شود ولی دلش بخواهد از بهشت خارج شود جز شهید که دوست دارد از بهشت بیرون آید، شهید دوست دارد برگردد و ده مرتبه دیگر به شهادت برسد .

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد:خداوند متعال عنایت ویژه ای به شهدا و خانواده های معظم آنها دارد و این افتخار نصیب هر کس نمی شود .

وی در پاسخ به این سوال که چرا عده ای لیاقت پیدا می کنند که به درجه شهادت نایل شوند افزود: این موضوع ریشه در پدر ، مادر و آن لقمه حلالی دارد که در خانواده های شهدا می شود پیدا کرد .

وی همچنین به پدر شهید مدافع حرم ارتش گفت: از شناختی که از شما، مادر و خانواده شهید قوطاسلو پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که اگر شما شهید نداشتید، اصلا حق شما ادا نمی شد .

حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی ادامه داد: رسالتی که بر دوش همه ما است رسالت بسیار سنگینی است و به فرجام نیک رساندن این رسالت جز با لطف خدا و در سایه دعای خود شهید و خانواده های آنها میسر نمی شود.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان خاطر نشان کرد: فرهنگ زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در جامعه و از جمله در ارتش جمهوری اسلامی ایران موج می زند و امیر فرماندهی کل ارتش در این راه نورانی حمایت های مطلوبی را در دستور کار خود قرار داده است  و ان شا الله که ما نیز به وظیفه خود عمل کنیم




برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1397 | 15:22 | نویسنده : رضا |

 

 

فرماندهان کل ارتش و سپاه تاکید کردند: با عنایت به فرمایش مقام عظمای ولایت برای هم افزایی در بین نیروهای مسلح این مهم در اولویت اهداف ما قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی ارتش: امیر سر لشکر ستاد سید عبدالرحیم موسوی پس از نشست مشترک با فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و گروهی از فرماندهان ارتش و سپاه که در ستاد فرماندهی کل ارتش انجام شد، در جمع خبرنگاران اعلام کرد: هم افزایی نیروهای مسلح از مهمترین و در الویت اهداف ما است.

وی افزود: امسال به شکرانه خداوند روز ارتش و پاسدار با هم مقارن شده بود و این مهم زمینه برگزاری این نشست صمیمی قرار گرفت.

سرلشکر موسوی اظهار داشت: در این نشست جمعی از فرماندهان ارتش و سپاه، روسای سازمان های عقیدتی سیاسی و نمایندگی ولی فقیه و حفاظت  اطلاعات حضور داشته و برای هر چه بهتر اجرایی شدن فرمان حضرت آقا مبنی بر هم افزایی در بین نیروهای مسلح بحث و تبادل نظر شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز پس از دیدار با فرمانده کل ارتش در جمع خبرنگاران ضمن تبریک اعیاد بزرگ شعبانیه گفت: دیدار امروز به دعوت ارتش و امیر موسوی به انجام رسید.

سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری در عین حال با بیان اینکه در سال چندین نشست وحدت آفرین با ارتش داریم، گفت: مهمترین هدف دیدار امروز با توجه به صحبت های موثر و ارزشمند امیر موسوی در روز جانباز، تشکر و قدردانی از ایشان بود.

وی در پایان گفت: امیدوارم همیشه حافظ وحدت باشیم و بیشتر به آن عمق ببخشیم.

این نشست صمیمی که با اقامه نماز جماعت آغاز شده بود پس از گفت و گوهای فرماندهان ارتش و سپاه برای اجرای برنامه ها و اقدامات مشترک در راستای بازدارندگی و ارتقای آمادگی های دفاعی برای مقابله متناسب با هرگونه تهدید احتمالی ادامه و با گرفتن عکسی به یادگار خاتمه یافت.

 


برچسب‌ها: پاتوق رضا - ارتش

تاريخ : چهار شنبه 5 ارديبهشت 1397 | 15:21 | نویسنده : رضا |

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح روز سه‌شنبه همراه با یک هیئت عالی‌رتبه نظامی راهی مسکو شد. هدف از انجام این سفر که به‌دعوت ارتشبد سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه صورت گرفته بود، حضور و سخنرانی در یک اجلاس مهم امنیتی تحت عنوان اجلاس امنیتی مسکو (MCIS-2018) بود.

موضوع اصلی سفر به مسکو و رایزنی با مقامات نظامی کشورهای مختلف جهان، "تحولات منطقه" و در صدر آنها تحولات سوریه و مقابله با تروریسم بوده است، چیزی که دقیقاً مقارن شد با اجلاس مهم سران کشورهای ایران، روسیه و ترکیه در آنکارا.

کشور سوریه به‌دلیل تهاجم گسترده تکفیری‌ها به آن و سقوط بخش اعظمی از این کشور در سالیان اخیر و سپس بازپس‌گیری مناطق تحت اشغال تکفیری‌ها توسط ارتش سوریه و نیروهای مقاومت اسلامی، در سالیان اخیر کانون توجه قدرت‌های بزرگ منطقه‌ای و جهانی بوده و کشورهای بسیاری در حوزه‌های مختلف امنیتی و نظامی، در این کشور ــ چه علیه تروریست‌ها و چه له تروریست‌ها ــ حضور داشته‌اند که در این میان، ایران و روسیه به‌عنوان دو قدرت اثرگذار در منطقه با درخواست دولت قانونی سوریه، کمک‌های زیادی در جهت مقابله با تروریست‌ها به ارتش و نیروهای مقابله‌کننده با تکفیری‌ها در این سال‌ها کرده‌اند.

تحولات سوریه و مبارزه با تروریسم به‌دلیل اهمیت بالایش، در سالیان اخیر کانون اصلی مذاکرات در اجلاس‌های مهم امنیتی ــ نظامی جهان بوده و بر همین منوال، اجلاس 2روزه امنیتی مسکو نیز تحت الشعاع این مسئله قرار داشت.

در ذیل، نگاهی داریم به 8 نکته امنیتی ــ نظامی که امیر حاتمی وزیر دفاع کشورمان در جریان سفر به روسیه در دیدارها و سخنرانی‌هایش بیان کرده است:

1 ــ پیشنهاد تشکیل کمیسون مشترک نظامی میان ایران و بلاروس

ــ امیر حاتمی: امیدواریم مناسبات دفاعی و نظامی دو کشور متناسب با روابط سیاسی فی‌مابین توسعه یافته و در آینده شاهد تشکیل نشست‌های کارشناسی و تخصصی بین دو کشور باشیم.

ــ وزیر دفاع بلاروس با ابراز علاقه جهت توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور تصریح کرد: امیدواریم با تشکیل کمیسیون‌های همکاری‌های مشترک با حضور کارشناسان و متخصصین فنی و نظامی دو کشور، همکاری‌های دوجانبه را‌ گسترش دهیم.


2 ــ  توسعه توان موشکی برای دفاع مشروع منطقه‌ای

ــ ایران تقویت قدرت دفاعی و اقتدار دفاع بازدارنده به‌ویژه در حوزه موشکی را حق طبیعی خود در دفاع مشروع منطقه‌ای می‌داند و توسعه و تقویت آن را برای مقابله با تهدیدات متنوع و نوظهور ضروری می‌داند و با قاطعیت آن را پیگیری خواهد کرد.


3 ــ لزوم همکاری منطقه‌ای برای مقابله با تروریسم سایبری

ــ تهدیدات تروریسم در ابعاد مجازی، سایبر، عملیات ایذایی و انتحاری یا قلمروسازی در جغرافیای دولت‌های آشوب‌زده، همکاری کشورهای منطقه در عرصه اطلاعاتی و امنیتی را به ضرورتی حتمی تبدیل نموده است. تجربه همکاری میان کشورهای سوریه، عراق، ایران و روسیه در مقابله با داعش که اخیراً ترکیه نیز به این روند پیوسته، می‌­تواند الگویی برای تسرّی آن به تمامی کشورهای منطقه باشد.

ــ شکست کامل گروه تروریستی داعش، نیازمند شناخت و شکست دادن تمامی ابعاد فکری، رفتاری و عملیاتی آن است. این نقش‌ها در قلمروی مجازی، عملیات ایذایی و انتحاری، گرگ‌های تنها و استقرار سرزمینی یا قلمرو‌سازی در جغرافیای دولت‌های آشوب‌زده بازنمایی و حفظ می‌شود و همه این فضاها قابلیت تبدیل به فضای تهدید علیه کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای را دارا هستند.


4 ــ "نظم امنیتی آسیایی"

جمهوری اسلامی ایران معتقد است که در روند بحران‌های نوظهور، افراط‌گرایی و تروریسم مهم‌ترین چالشی است که جان میلیون‌ها انسان را برای آینده پیشِ‌رو در بالاترین سطح تهدید می‌کند و مقابله مؤثر با این تهدید مشترک و ایجاد ثبات و امنیت پایدار در منطقه، مستلزم اتخاذ سیاست دفاعی همکاری‌جویانه و پیگیری نظم امنیتی آسیایی مبتنی بر پیوندهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی درون‌منطقه‌ای است.


5 ــ تداوم همکاری نظامی ایران و روسیه در سوریه

ــ همکاری‌های دو کشور در چارچوب موافقت‌نامه همکاری‌های نظامی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه که در سال 2015 امضا شد، رشد خوبی داشته است.‌

ــ همکاری‌های ایران و روسیه ‌تا نابودی کامل تروریسم در سوریه ادامه خواهد داشت؛ این ‌همکاری‌ها ‌براساس عهدی که برای نابودی تروریست بسته بودیم انجام شد و بر عهد خود ‌با روسیه در این زمینه ‌وفاداریم.


6 ــ پیش‌بینی برای آغاز دور جدید تنش‌ها در منطقه

ــ شکست داعش به‌مثابه شکست سیاست منطقه‌ای آمریکا است و لذا به‌ظن بسیار قوی باید انتظار داشت که این شکست آغاز یک دوره جدید از خصومت‌ها و تنش‌های منطقه‌ای برای پر کردن خلأهای کنونی و رقابت تثبیت حضور قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در نقاط مواجه با بی‌ثباتی شود. 7 ــ "ائتلاف آمریکا و ائتلاف مقاومت در سوریه"

ــ دو ائتلاف در مبارزه با تروریست‌ها در سوریه عمل کردند؛ یکی ائتلاف مربوط به محور مقاومت و با پشتیبانی بی‌دریغ روسیه که مبارزه واقعی را با تروریست‌ها داشت و منجر به شکست داعش شد و یک طرف هم ائتلاف به‌رهبری آمریکا که بسیار گزینشی عمل و در واقع تروریست‌ها را مدیریت کرد، هر جا مطابق منافع‌شان بود از آنها پشتیبانی کردند و هرجا با منافع‌شان در تضاد بود با آن به مقابله پرداختند.


8 ــ ترامپ و تیم افراطی او؛ "شرایط سخت‌تری پیش‌ِروی منطقه است"

ــ تا زمانی که عوامل اصلی ایجاد داعش پابرجاست و در شرایطی که تسلیح کشورهای متجاوز و آشوب‌ساز تحت قراردادهای ده‌ها میلیارد دلاری برخی کشورهای منطقه با غرب و به‌ویژه آمریکا استمرار داشته باشد و تا زمانی که دولت آمریکا منفعت‌طلبی را محور سیاست خارجی خود قرار داده و بر عدم مسئولیت‌پذیری در قبال سیاست‌های نابخردانه خود در صحنه بین الملل ادامه دهد که البته با روی کار آمدن دونالد ترامپ و تیم افراطی وی هیچ چشم‌انداز روشنی بر آن متصور نیست، باید منتظر ماند که این خطر از جایی دیگر ظهور و بروز پیدا کند و شرایط سخت‌تر و پیچیده‌تر را برای منطقه رقم بزند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 27 فروردين 1397 | 18:41 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود