جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در سال‌جاری آیین‌نامه متناسب با تهدیدات را بازنگری کردیم و رزمایش‌های متنوعی را در راستای ارتقای توان رزمی در 2 حوزه رزمایش‌های غیرمترقبه و برنامه‌ریزی شده، برگزار کردیم.
به گزارش روابط عمومی ارتش،  امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در نشست خبری دهمین سفر کاروان خبری نیروی زمینی به مناطق عملیاتی جنوب غرب کشور در جمع خبرنگاران گفت: حضور کاروان‌های راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور فرصت بی‌نظیری است که سبب آشنایی جوانان با ارزش‌های انقلابی و دفاع مقدس شده و میان این عزیزان و نسل قبل پیوندی ناگسستنی ایجاد می‌کند.
وی با اشاره به خدمات نیرو‌های مسلح در جریان برگزاری اردو‌های راهیان نور افزود: نیرو‌های مسلح اعم از ارتش، سپاه و ناجا هر ساله جهت هر چه بهتر برگزار شدن این مراسم بزرگ ملی تلاش و ممارست کافی را انجام می‌دهند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه نزاجا برنامه‌های متنوعی را از جمله برگزاری اقدامات رزمی و فرهنگی در مناطق عملیاتی برای کاروان‌های راهیان نور در نظر گرفته است، گفت: اقدام جدیدی که نیروی زمینی در راهیان نور انجام داده، این است که افرادی را برای عضویابی در مسیر کاروان‌های راهیان نور قرار داده تا بتوانیم از جوانانی که دل شان در گرو انقلاب و نظام است، نیرو جذب کنیم.
وی با اشاره به اینکه نیروی زمینی همواره درحال رصد تهدیدات است، بیان داشت: در سال‌جاری آیین‌نامه متناسب با تهدیدات را بازنگری کردیم و رزمایش‌های متنوعی را در راستای ارتقای توان رزمی در 2 حوزه رزمایش‌های غیرمترقبه و برنامه‌ریزی شده، برگزار کردیم.
امیر نعمتی با بیان اینکه نیروی زمینی متناسب با نیاز‌های عملیاتی روز و خط مشی فرماندهی معظم کل قوا حرکت می‌کند، افزود: نیروی زمینی در سال‌جاری اقدامات خود را بر مبنای تحرک و چابک‌سازی و ارتقای توان رزمی قرار داده تا آنچه که مورد تایید مقام معظم فرماندهی کل قوا است، در حوزه رزم زمینی دست یابد.
وی در ادامه به 2 حادثه دلخراش زلزله غرب کشور و سقوط هواپیمای مسافربری اشاره کرد و گفت: نیروی زمینی در همان ساعات اولیه زلزله در منطقه سرپل ذهاب حضور یافت و در راستای اسکان و آواربرداری و نیز نجات هموطنان گام‌های موثری برداشت؛ هوانیروز هم در این رابطه با بیشترین پرواز و نقل و انتقال و تخلیه مجروحان، رکورد بی‌نظیری را برای خود ثبت کرد.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در حادثه سقوط هواپیمای مسافربری، نیروی زمینی به سرعت وارد منطقه شد و در کنار نیرو‌های دیگر ضمن کشف هواپیمای سقوط کرده، فورا تیم‌های نیروی مخصوص خود را به منطقه هلی‌برن کرد که فعالیت این عزیزان در انتقال اجساد و بقایای هواپیما همچنان ادامه دارد.وی افزود: یکی از افتخارات نیروی زمینی این است که امسال توسط فرماندهی معظم کل قوا به عنوان نیروی زمینی محوری ارتش خوانده شد.
امیر نعمتی سپس به اقدامات امدادرسانی و بیمارستان‌های صحرایی اشاره کرد و گفت: این نیرو در سال 96 در مناطق محروم مختلفی، چون خراسان، آذربایجان شرقی، فارس و بخش‌هایی از سیستان و بلوچستان اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی کرد و جمع کثیری از مردم را مورد امداد و معالجه قرار داد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : شنبه 26 اسفند 1396 | 23:5 | نویسنده : رضا |

 

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی راهبردی دریایی ارتش با بهره گیری از ظرفیت های انسانی و تجهیزات خود، مظهر اقتدار ملت ایران در دریا است.

به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی در مراسم دانش آموختگی دانش آموزان مرکز آموزش تخصص های دریایی باقرالعلوم(ع) رشت، دریا را برای هر کشوری فرصتی بسیار ارزشمند در راستای نیل به پیشرفت و تمدن دانست و افزود: کشورهای زیادی هستند که قدرت های معناداری در دنیا محسوب می شوند اما دریای معنادار و ارزشمندی را در دست و پیرامون خود ندارند.

وی ادامه داد: در طول تاریخ دریانوردی، برخی قدرت های استکباری با بهره گیری از دریا و ظرفیت های آن منافع نامشروعی کسب کردند و به نوعی دریا را به انحصار خویش درآوردند؛ اگر به منطقه بزرگ اقیانوس هند بنگرید، با وجود اینکه این منطقه 36 کشور را در پیرامون خود دارد، اما به غیر از ایران و چند کشور انگشت شمار، کشورهای دیگر حضور معناداری در دریا ندارند.

دریادار خانزادی بهره مندی از منافع و ظرفیت های دریا را نیازمند قدرت و داشتن قدرت را نیازمند دانش دانست و با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم اقتدار برای هر کشور گفت: اقتدار در دریا در قالب قدرت دریایی، تجلی و معنا می یابد و توانایی یک ملت برای بهره مندی از دریا، بهره گیری از منابع در اختیار است.

وی همچنین با تاکید بر لزوم بهره گیری از تجهیزات، فناوری و نیروی انسانی، به تحریم های ظالمانه استکبار جهانی علیه ملت ایران اشاره و اضافه کرد: بایستی با اتکاء به ظرفیت ها، توان داخلی و نیروی انسانی تجهیزات را بدست آوریم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش شاخصه نیروی انسانی ایران را برخورداری از ایمان، شجاعت و دانش ذکر کرد و گفت: دشمن در تلاش است بین نظام اسلامی و ملت ما، گسستگی بوجود آورد و برای رسیدن به این برنامه شوم، از ابزاری همچون فضای مجازی استفاده می کند.

دریادار خانزادی به دانش آموختگان مرکز تخصص های دریایی رشت توصیه کرد: قدر این لباس که امروز بر تن کرده اید و مفتخر به کسب درجه شده اید را بدانید چراکه شما نقطه اتکای ملت بزرگ ایران و فرمانده معظم کل قوا در دریاها هستید


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : شنبه 26 اسفند 1396 | 23:4 | نویسنده : رضا |

نماینده جنبش حماس گفت: ملت فلسطین تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی و بازگشت سرزمین و مقدسات آن به صاحبانش، مبارزه خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خالد قدومی نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس فلسطین پیامی به کنگره شانزدهم حزب مردم سالاری صادر کرد.

بخش‌هایی از این پیام به شرح زیر است:

جا دارد به خودم و همه مخلصان امت اسلام، این مسئولیت بزرگ را در برابر فلسطین و قدس یادآوری کنم به ویژه در سایه توطئه‌ای که رژیم صهیونیستی با پشتیبانی کامل آمریکا جهت تثبیت اشغال قدس و مصادره حق فلسطینی به راه انداخته است.

ما در جنبش حماس به بصیرت شما و دیگر فرزندان مخلص اسلام برای ایستادگی یکپارچه در مقابل این توطئه‌ها و جنایت‌های صهیونیستی امیدواریم.

جنایتی که رژیم صهیونیستی با وقاحت و وحشی گری بی مانندی در برابر دیدگاه جهانیان علیه ملت قهرمان فلسطین مرتکب می‌شود.

این ملت تا نابودی این رژیم و آزادی و بازگشت سرزمین و مقدسات آن به صاحبانش مبارزه خواهد کرد.

خالد قدومی نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس فلسطین


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : جمعه 11 اسفند 1396 | 21:5 | نویسنده : رضا |

وزیر خارجه گفت: به خود اجازه نمی‌دهیم افراطیون دهه ۹۰ را مسیحی بدانیم و افراطیون امروز خاورمیانه را نیز مسلمان نمی‌دانیم.

افراطیون خاورمیانه را مسلمان نمی‌دانیم/ با خطر افراط مواجهیمبه گزارش خبرنگار اعزامی حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در ضیافت شام و در جمع ایرانیان مقیم بوسنی و هرزگوین گفت: خاطرم هست بیش از ۲۴ سال قبل زمانی که در روزهای پایانی جنگ بوسنی این افتخار را داشتم که از سارایوو بازدید کنم، شهری جنگ زده که خشونت و کشتار را دیده و در برابرآن مقاومت کرده بود. امروز هم شهر شادابی را در سارایوو دیدم که آن دوران تلخ را پشت سر گذاشته و وارد مرحله سازندگی و زندگی مسالمت آمیز شده است.

وی گفت: امیدواریم هیچ جا طعم تلخ جنگ را نچشد و جاهایی که درگیر برادر کشی هستند هرچه سریعتر بتوانند راه حل سیاسی بیابند.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: ما افتخار می کنیم زمان سختی در کنار بوسنی بودیم و زمانی که جامعه جهاتی با بی تفاوتی از کنار سربنیستا عبور می کرد در کنار مردم بوسنی بودیم و امروز هم در کنار آنها هستیم.

ظریف تاکید کرد: ارتباطاتی که میان دو ملت بوده و با خون شهدای ایرانی و بوسنی رنگین شده است ادامه می یابد. ما وارد یک دوره جدید بین دو کشور شدیم. در این سفر یک هیات بلندپایه اقتصادی است که می تواند زمینه همکاری گسترده شود.

وی ادامه داد: ما امروز در این منطقه با خطر جدیدی مواجه ایم و آن خطر افراط است. افراط یکبار این منطقه را به آتش کشیده است. دین هیچ افراطی ندارد. نه افراطیون دهه ۹۰ و نه افراطیون امروز منطقه غرب آسیا.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: همان‌طور که به خود اجازه نمی دهیم افراطیون دهه ۹۰ را مسیحی بدانیم، افراطیون امروزخاورمیانه را نیز مسلمان نمی دانیم.

ظریف گفت: فرهنگ اصیل بوسنی بر اساس عرفان اسلامی و منطق وحدت بنا شده و خوشحالم این فرهنگ مقابله با خشونت و نپذیرفتن نفرت حاکم است. امروز افراط داعشی و تروریسم در منطقه خاورمیانه از نظر سرزمینی شکست خورده اما این خطر و افراد وابسته به این تفکر خطرناک که هیچ ارتباطی به اسلام ندارند هنوز هستند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : جمعه 11 اسفند 1396 | 21:5 | نویسنده : رضا |

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: بسیاری از مردم تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند و یارانه ۴۵ هزار تومانی هم کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد.

اتونشر//دولت اراده‌ای برای حذف یارانه نقدی نداردسیدناصر موسوی‌لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره وضعیت پرداخت یارانه نقدی در سال ۹۷، اظهار کرد: طبق مصوبه مجلس قرار است فقط یارانه اقشار پردرآمد حذف شود و با پیشنهاد دولت برای حذف یک‌باره یارانه ۳۰ میلیون نفر موافقت نشد.

وی با اشاره به مصوبه دولت در سال ۹۵ برای حذف یارانه کسانی که بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درآمد ماهیانه دارند، گفت: متاسفانه دولت به این مصوبه عمل نکرد.

عضو کمیسیون اقتصادی با اشاره به اظهارات نوبخت مبنی بر اینکه دولت اراده‌ای برای حذف یارانه هیچ کسی ندارد، متذکر شد: جای تعجب دارد که در آخرین روز بررسی لایحه بودجه ۹۷ آقای نوبخت بیان کرد که لیست یارانه‌بگیران در سال ۹۷ تغییری نمی‌کند.

موسوی‌لارگانی با اشاره به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر اینکه برخی مدیران با حقوق ۱۷ میلیونی یارانه هم می‌گیرند، گفت:  این مسئله ظلم در حق کسانی است که فقط با یارانه زندگی خود را می‌گذرانند.

وی با بیان اینکه از اساس ثروتمندان نباید یارانه دریافت می‌کردند، تصریح کرد: دولت نهم و دهم در این زمینه تخلف کرد و دولت آقای روحانی هم این تخلف را ادامه می‌دهد.

عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه جای تاسف است که کسانی که در ماه چندین میلیون درآمد دارند یارانه دریافت می‌کنند، افزود: باید یارانه نقدی از این افراد گرفته و در میان فقرای جامعه توزیع شود.

وی با اشاره به اینکه ۴۵ هزار تومان سال ۸۸ با ۴۵ هزار تومان فعلی قابل مقایسه نیست و تأثیری بر زندگی بسیاری از افراد جامعه ندارد، گفت: علی‌رغم درآمد دولت از افزایش قیمت حامل‌های انرژی، جای سوال است که چرا هنوز یارانه فقرا افزایش پیدا نکرده است؟

موسوی‌لارگانی با بیان اینکه امسال مصوبه‌ای در بودجه تصویب شد مبنی بر اینکه یارانه کسانی که تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند افزایش پیدا کند، اظهار کرد: بسیاری از مردم ما تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند، اما صورتشان را با سیلی سرخ نگه داشته‌اند و یارانه ۴۵ هزار تومانی هم کفاف زندگی‌شان را نمی‌دهد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : جمعه 11 اسفند 1396 | 21:3 | نویسنده : رضا |

با توجه به اینکه انتخابات آتی پارلمان عراق، اولین انتخابات پس از سقوط داعش در این کشور است، نتیجه آن تاثیر به‌سزایی در آینده سیاسی عراق خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار  حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انتخابات پارلمانی عراق از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا نظام این کشور  مبتنی بر پارلمان است. با توجه به اینکه انتخابات این دوره پارلمان عراق اولین انتخابات پس از پیروزی بغداد بر داعش است،  نتیجه آن تاثیر به سزایی در آینده سیاسی این کشور خواهد گذاشت.

چند ماه دیگر انتخابات پارلمانی عراق برگزار خواهد شد و این درحالی است که عراق طی چند سال گذشته حوادثی از جمله حضور گروهک‌های تروریستی مثل داعش و القاعده را داخل خاک خود دیده و توانسته از یک فتنه آمریکایی در قالب رفراندوم عبور کند.

شکست پروژه تجزیه طلبی عراق سبب شد تا واشنگتن این بار راه دیگری را برگزیند و شیوه دیگری را برای برهم زدن امنیت عراق انتخاب کند که در این میان می‌توان به دیدار‌های پنهان و آشکار سفیر این کشور با جریان‌های غیر قانونی و مخالف دولت مرکزی و حتی شخصیت‌های ملی عراق واحد اشاره کرد.

انتخابات پارلمانی عراق، مهر تائیدی بر پایان آمریکا در این کشور

مداخلات ایالات متحده در امور داخلی بغداد در دیدار اخیر داگلاس سیلیمان سفیر آمریکا در بغداد با عمار حکیم رئیس تحالف ملی شیعیان عراق به خوبی قابل مشاهده است. در واقع محتوای این دیدار بیشتر حول محور کاهش نفوذ ایران در عراق و کمرنگ کردن نقش حشد الشعبی می‌چرخید، اما ظاهرا آمریکایی ها نمی دانستند که سید عمار حکیم از حامیان سرسخت ایران، حشدالشعبی و محور مقاومت است.

گفتنی است ائتلاف نصر العراق متعلق به نخست وزیر عراق، ائتلاف فتح متعلق به حشد الشعبی، ائتلاف قانون وابسته به نوری المالکی و ائتلاف العراق وابسته به اهل تسنن عراق در زمره مهم‌ترین ائتلاف‌های این کشور قرار دارند که محتوای سخنان سفیر آمریکا در بغداد در مورد آنها برای به حاشیه راندن حشد الشعبی به خوبی قابل مشاهده است.

چندی پیش عواطف نعمه یکی از نمایندگان پارلمان عراق نسبت به گزارش آژانس توسعه روابط بین المللی آمریکایی مبنی بر اعزام شش مشاور بین الملل متخصص به منظور کمک به کمیسیون عالی انتخابات عراق در انتخابات پارلمانی آینده هشدار داد و گفت: "ملت عراق از گزارش این آژانس نگران شده است و ما هشدار می‌دهیم که مداخله آمریکا بصورت مستقیم در انتخابات پیامد‌های ناخوشایند خواهد داشت، چرا که اجازه دادن به این مشاوران، استقلال کمیسیون عالی انتخابات را زیر سوال می‌برد".

انتخابات پارلمانی عراق، مهر تائیدی بر پایان آمریکا در این کشور

به واقع واشنگتن بعد از برچیده شدن دولت خود خوانده داعش در عراق به دنبال تقویت گروه‌های بعثی و تروریست در این کشور است و تلاش دارد فضای داخلی عراق در آستانه انتخابات پارلمانی پر التهاب شود، به همین منظور می‌توان به تلاش رسانه‌ای برای افشای اقدامات ضد فرهنگ بومی عراق که توسط تعداد قابل توجهی از موسسات فرهنگی وابسته به آمریکا در این کشور انجام می‌شود، اشاره کرد.

اما منابع خبری اعلام کردند زمان برگزاری این انتخابات به تعویق افتاده است که این امر تهدید جدی برای عراق واحد تلقی می‌شود. به تعویق افتادن انتخابات پارلمان عراق مطابق با آنچه که پیش از این حاکم الزاملی رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق گفته بود راه را برای دخالت‌های خارجی باز می‌کند.

حیدر العبادی نخست وزیر عراق تاکنون بار‌ها اعلام کرده است که "تعویق زمان برگزاری انتخابات غیرممکن است و تلاش‌های برخی طرف‌های داخلی و خارجی در این راستا به منظور برهم زدن فرایند سیاسی در عراق صورت می‌گیرد".

از سویی دیگر واشنگتن این روز‌ها درصدد این است تا به مثابه سال‌های گذشته شرایطی برای حضور پررنگ حزب بعث فراهم کند و در این میان با توجه به تعویق این انتخابات فرصت را مغتنم شمرده و تلاش می‌کند از باقی مانده حزب بعث حمایت کند. طبیعی است تحقق این امر سبب می‌شود عراق یکبار دیگر شرایط ناامن را تجربه کند و امنیت کشورش این بار بیش از گذشته به مخاطره بیفتد.

انتخابات پارلمانی عراق، مهر تائیدی بر پایان آمریکا در این کشور

سریال مداخلات دولت های استعمارگر در عراق همچنان ادامه دارد، به گونه‌ای که بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس در پیامی توئیتری از رایزنی تلفنی خود با حیدرالعبادی نخست وزیر عراق خبر داده بود و در این باره نوشت: امروز انگلیس به حمایت‌های خود از این کشور در جلوگیری از ظهور مجدد داعش ادامه می‌دهد و در جریان این تماس همچنین درباره انتخابات و بسترسازی مناسب برای صلح و آرامش با وی رایزنی کردم.

در کلام اخر باید اذعان کرد که تا زمان اعلام شده برای برگزاری انتخابات یعنی بیست و دوم اردیبهشت ماه زمان چندانی نمانده و دولت های غربی تمام تلاش خود را در جهت ناامن‌تر کردن فضای سیاسی عراق به کار بسته اند، اما باید بدانند که عراق کشوری است دارای دولت مرکزی، وحدت و خرد که می‌تواند برای سرنوشت سیاسی خود تصمیم بگیرد، بنابراین آمریکا و انگلیس نمی‌توانند با تفرقه افکنی میان ائتلاف‌های این کشور بار دیگر امنیت این کشور را در معرض تهدید قرار دهند.

عراقی که در عرصه نظامی نشان داد که حرف های زیادی برای گفتن دارد و این موضوع را در جنگ با داعش نشان داد، حال باید این قدرت خود را در عرصه سیاست به رخ بکشد. کشوری که آمریکا بیشترین خواب را برایش دیده، روزی ورود نظامی به بهانه مبارزه با القاعده، روزی غائله کردستان، روزی داعش و روزی هم تاخیر در برگزاری انتخابات پارلمان این کشور.

پر واضح است که آمریکایی ها هم از نوع دموکرات و هم از نوع جمهوری خواه آنها هدفی مشترک دارند و آن هم تجزیه عراق است، تجزیه ای که اهدافی مثل نفت، امنیت اسرائیل و حضور در منطقه از نتایج آن است و سال هاست که در حال پیاده سازی آن هستند و هر بار با سیاست و هشیاری مردم و دولت عراق انجام نمی پذیرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : جمعه 11 اسفند 1396 | 21:2 | نویسنده : رضا |

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: آماده گسترش روابط در همه زمینه ها هستیم و در این زمینه هیچ محدودیتی نداریم.

آماده گسترش روابط در همه زمینه‌ها هستیمبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدار خود از بوسنی و هرزگوین با اوگنین تادیچ رئیس مجمع پارلمانی این کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار تادیچ ضمن خوشامدگویی به ظریف گفت: افتخار داشتم در سال 2016 به ایران سفر کنم و میهمان آقای دکتر لاریجانی باشم و خاطرات و دستاوردهای خوبی از آن سفر دارم و از نزدیک دوستی مردم ایران با ملت بوسنی را احساس کردم.

وزیر امور خارجه کشورمان هم با ابلاغ سلام گرم رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سفر بسیار پر باری داشتیم و تجار و کارآفرینان دو کشور دیدارهای کاری بسیار خوبی با هم داشتند.

وی افزود: علاقمند تداوم ثبات و دوستی در بوسنی هستیم و خواستار همکاری با همه اقوام در بوسنی و هرزگوین هستیم.

ظریف با اشاره به اینکه روابط دو ملت و روابط فرهنگی ما بسیار قدیمی و مستحکم است، افزود: آماده گسترش روابط در همه زمینه ها هستیم و در این زمینه هیچ محدودیتی نداریم.

گسترش روابط پارلمانی، افزایش تبادلات مردمی بویژه در حوزه گردشگری، گسترش روابط اقتصادی و تجاری و تسهیلات روادیدی از دیگر موضوعات مورد گفتگو در این دیدار بود.

تبادل نظر در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی و لزوم همکاری برای مبارزه همه جانبه با تروریسم و افراط گرایی از دیگر مباحث مطرح شد در این گفتگو بود.

در این دیدار همچنین نمایندگان "مجلسین نمایندگان و اقوام" بوسنی بطور جداگانه ضمن خوشامدگویی به وزیر امور خارجه آمادگی و حمایت مجالس این کشور را از گسترش روابط با ایران در همه زمینه ها و سطوح اعلام کردند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : جمعه 11 اسفند 1396 | 21:1 | نویسنده : رضا |

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: آماده گسترش روابط در همه زمینه ها هستیم و در این زمینه هیچ محدودیتی نداریم.

آماده گسترش روابط در همه زمینه‌ها هستیمبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدار خود از بوسنی و هرزگوین با اوگنین تادیچ رئیس مجمع پارلمانی این کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار تادیچ ضمن خوشامدگویی به ظریف گفت: افتخار داشتم در سال 2016 به ایران سفر کنم و میهمان آقای دکتر لاریجانی باشم و خاطرات و دستاوردهای خوبی از آن سفر دارم و از نزدیک دوستی مردم ایران با ملت بوسنی را احساس کردم.

وزیر امور خارجه کشورمان هم با ابلاغ سلام گرم رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سفر بسیار پر باری داشتیم و تجار و کارآفرینان دو کشور دیدارهای کاری بسیار خوبی با هم داشتند.

وی افزود: علاقمند تداوم ثبات و دوستی در بوسنی هستیم و خواستار همکاری با همه اقوام در بوسنی و هرزگوین هستیم.

ظریف با اشاره به اینکه روابط دو ملت و روابط فرهنگی ما بسیار قدیمی و مستحکم است، افزود: آماده گسترش روابط در همه زمینه ها هستیم و در این زمینه هیچ محدودیتی نداریم.

گسترش روابط پارلمانی، افزایش تبادلات مردمی بویژه در حوزه گردشگری، گسترش روابط اقتصادی و تجاری و تسهیلات روادیدی از دیگر موضوعات مورد گفتگو در این دیدار بود.

تبادل نظر در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی و لزوم همکاری برای مبارزه همه جانبه با تروریسم و افراط گرایی از دیگر مباحث مطرح شد در این گفتگو بود.

در این دیدار همچنین نمایندگان "مجلسین نمایندگان و اقوام" بوسنی بطور جداگانه ضمن خوشامدگویی به وزیر امور خارجه آمادگی و حمایت مجالس این کشور را از گسترش روابط با ایران در همه زمینه ها و سطوح اعلام کردند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : جمعه 11 اسفند 1396 | 21:1 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود