مدیرکل امور مرزی وزارت کشور گفت: هیچ زائر ایرانی اربعین در جریان زلزله آسیب ندید و تعداد زائران ورودی از مرز دو میلیون نفر گذشت.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید آقابابائی مدیرکل امور مرزی وزارت کشور با تاکید بر صحت و سلامت تمامی زائران ایرانی اربعین حسینی که در مسیر بازگشت از داخل خاک عراق به ایران هستند، گفت: در جریان زلزله اخیر هیچ یک از زائران ایرانی آسیب ندیده اند.
مدیرکل امور مرزی وزارت کشور اظهار کرد: زائران در صحت و سلامت کامل بوده و در مسیر بازگشت به داخل کشور هستند.
وی با بیان این که تعداد زائران ورودی به داخل کشور از مرز دو میلیون نفر گذشته است، افزود: مابقی زائران نیز تا پایان ماه صفر به کشور باز می گردند.
آقابابائی گفت: در داخل مرز و خارج از مرز ایران و عراق برای هیچ یک از زائران اربعین حسینی مشکلی پیش نیامده و به تدریج وارد کشور می شوند.
دبیرستاد مرکزی اربعین حسینی افزود: بر اساس تفاهم نامه ای که با عراقی ها در این زمینه منعقد شده زائران می توانند تا یک ماه از زمان ورود به عراق در داخل خاک این کشور بمانند و پس از آن به کشورمان بازگردند.
آقابابائی همچنین در پاسخ به توئیت یکی از خبرنگاران خارجی که مدعی شده بود وزارت کشور به آنها اجازه ورود به مناطق زلزله زده نمی دهد گفت: در کلیت موضوع هر خبرنگار خارجی که بخواهد به مناطق مرزی برود از طریق وزارت ارشاد باید تقاضای خود را ارائه کند و پس از پذیرش از سوی وزارت ارشاد می تواند در مناطق مرزی فعالیت کند.
براساس اطلاعات و آمار موجود سال گذشته در حدود دو میلیون نفر از زائران ایرانی برای حضور در آیین معنوی اربعین راهی عراق شدند که این رقم امسال به دو میلیون و 350 هزار تن رسید.
برچسبها: پاتوق رضا
مقام معظم رهبری درپی وقوع زلزله در غرب کشور و جان باختن و زخمی شدن شماری از هموطنان پیامی صادر کردند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی وقوع حادثه تلخ و مصیبتبار زمینلرزه در غرب کشور که به جانباختن و زخمی شدن جمعی از هممیهنان عزیز انجامید، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی ضمن تسلیت به ملّت ایران، تأکید کردند: همه دستگاههای لشکری و کشوری با همه همت و امکانات به یاری آسیبدیدگان بشتابند.
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و اندوه فراوان خبر زمینلرزه در غرب کشور را که به جانباختن جمعی از هممیهنان عزیز و زخمی شدن جمعی بیشتر انجامیده و خسارات بسیاری پدید آورده است، دریافت کردم. وظیفهی مسئولان آن است که در همین اولین ساعات با همهی همّت و توان به یاری آسیبدیدگان بویژه در زیر آوار ماندگان بشتابند و با بهرهگیری سریع از همهی امکانات موجود، از افزایش تلفات جلوگیری کنند. ارتش و سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان کمک کنند و دستگاههای دولتی چه نظامی و چه غیر نظامی همهی توان خود را برای یاری آسیب دیدهها و خانوادههای آنان به صحنه آورند. اینجانب از اعماق دل، این حادثهی تلخ و مصیبتبار را به ملّت ایران بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و بویژه به خانوادههای مصیبتزده تسلیت عرض میکنم و متضرعانه از خداوند متعال میخواهم که این محنت و رنج را مایهی جلب رحمت و فضل خود قرار دهد و بر صبر و پایداری و مقاومت ملّت عزیزمان بیفزاید. از همهی کسانیکه میتوانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند درخواست میکنم که به یاری آسیبدیدگان بشتابند.
والسلام علیکم و رحمه الله
سیّد علی خامنهای
۲۲ آبان ۱۳۹۶
برچسبها: پاتوق رضا
یکی از وقایعی که منجر به ثبت شدن نام 13 آبان 1357 در تاریخ انقلاب اسلامی شد، تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه بود که در این گزارش شرح آن را میخوانید.
به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روز 13 آبان که در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده، یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران یعنی تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، شهادت و زخمی شدن تعدادی از دانشآموزان در 13 آبان 1357 و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 است.
در ادامه شرح یکی از وقایعی که منجر به ثبت شدن نام 13 آبان 1357 در تاریخ انقلاب اسلامی شد، را میخوانید.
کاپیتولاسیون حقی بود که به اتباع آمریکایی در ایران داده میشد و آنها را از شمول قوانین کشور مصون ومستثنی میکرد؛ در واقع در صورت ارتکاب جرم آنها در خاک کشورمان، ما حق محاکمه آنها را نداشتیم. کاپیتولاسیون ریشه در استعمارگری آمریکایی ها داشت چرا که این قانون را به کشورهای ضعیف تحت سلطه تحمیل میکردند.
کابینه اسدالله علم در سیزدهم مهر سال 1342، به دستور شاه، پیشنهاد آمریکا مبنیبر اعطای مصونیت قضایی به اتباع آمریکایی را به صورت یک لایحه قانونی در هیئت دولت تصویب کرد. زمانی که این خبر به حضرت امام خمینی(ره) رسید، ایشان را به اعتراض واداشت؛ به طوری که در 4 آبان 1343 ایشان طی نطقی تاریخی به رسوایی این اقدام ننگین پرداختند.
فرازهایی از سخنرانی ایشان چنین بود: « ... دولت با کمال وقاحت از این امر ننگین طرفداری کرد، ملت ایران را از سگهای آمریکایی پستتر کردند. اگر چنانچه کسی یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد، بازخواست از او میکنند؛ اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد بازخواست میکنند و اگر چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، مرجع ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام ایران را زیر بگیرد، هیچ کس حق تعرض ندارد...».
رژیم که در طول دو سالی که امام قیام را آغاز کرده بودند، نتوانسته بود با هیچ شیوهای، ایشان را آرام کنند، تنها یک راه پیش پای خود میدید و آن تبعید امام بود و این شد که سحرگاه 13 آبان 1343 کماندوهای مسلح اعزامی از تهران، منزل امام خمینی(ره) در قم را محاصره کردند. شگفت آنکه وقتِ بازداشت، همانند سال قبل مصادف با نیایش شبانه امام خمینی بود. حضرت امام بازداشت و به همراه نیروهای امنیتی مستقیماً به فرودگاه مهرآباد تهران اعزام و با یک فروند هواپیمای نظامی که از قبل آماده شده بود، تحت الحفظ مأموین امنیتی و نظامی به آنکارا پرواز کرد.
عصر آن روز ساواک خبر تبعید امام(ره) را به اتهام اقدام علیه امنیت کشور در روزنامه ها منتشر کرد. علی رغم فضای خفقان، موجی از اعتراض ها به صورت تظاهرات در بازار تهران، تعطیلی طولانی مدت دروس حوزه ها و ارسال تومارها و نامه ها به سازمان های بین المللی و مراجع تقلید جلوه گر شد.
آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی نیز در روز تبعید امام بازداشت و زندانی شد و پس از چندی در 13 دی ماه 1343 به ترکیه نزد پدر تبعید شد. دوران تبعید امام در ترکیه بسیار سخت و طاقت فرسا بود. حضرت امام(ره) حتی از پوشیدن لباس روحانیت در آنجا ممنوع شده بودند. اما هیچ یک از فشارهای روانی و جسمی نتوانست آن حضرت را وادار به سازش کند.
امام خمينی(ره) به هنگام تبعيد در كشور تركيه؛ تحت كنترل ماموران سرويس اطلاعات آن كشور
محل اقامت اولیه امام، هتل بولوار پالاس آنکارا (اتاق 514 ـ طبقه 4) بود. فردای آن روز برای مخفی نگاه داشتن محل اقامت، امام را به محلی واقع در خیابان آتاتورک منتقل کردند. چند روز بعد (21 آبان 1343) برای منزوی تر ساختن ایشان و قطع هرگونه ارتباطی، محل تبعید را به شهر بورسا واقع در 460 کیلومتری غرب آنکارا انتقال دادند.
در این مدت امکان هرگونه اقدام سیاسی از امام خمینی(ره) سلب شده و ایشان تحت مراقبت مستقیم مأموین اعزامی ایران و نیروهای امنیتی دولت ترکیه قرار داشتند. اقامت امام در ترکیه یازده ماه به درازا کشید. در این مدت رژیم شاه با شدت عمل بی سابقه ای بقایای مقاومت را در ایران در هم شکست و در غیاب امام خمینی(ره) به سرعت دست به اصلاحات امریکا پسند زد.
رژیم در چند مورد بر اثر فشار مردم و علما ناگزیر شد با اعزام نمایندگانی از سوی آنان برای کسب خبر از حال امام راحل و اطمینان از سلامت وی موافقت کند. در این مدت امام خمینی(ره) طی چند نامه به منسوبین خویش و علمای حوزه به صورت رمز و اشاره و در قالب دعا، استواری خود در مبارزه را یادآور شده و همچنین خواستار ارسال کتابهای دعا و کتب فقهی شدند.
اقامت اجباری در ترکیه فرصتی مغتنم برای امام بود تا تدوین کتاب تحریرالوسیله - جلد اول را آغاز کند. در این کتاب که حاوی فتاوای فقهی امام خمینی(ره) است، برای نخستین بار در آن روزها، احکام مربوط به جهاد و دفاع و امر به معروف و نهی از منکر و مسائل روز به عنوان تکالیف شرعیِ فراموش شده، مطرح شدند.
برچسبها: پاتوق رضا
دبیر شورای عالی امنیت ملی فضای حرفه ای رسانه را نیازمند یک رسانه حرفهای دانست.
به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در مراسمیست و سومین نمایشگاه مطبوعات عنوان داشت: از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛معاونت مطبوعاتی و مجموعه رسانه های کشور که با تلاش و حضور فعال خود موجب شکل گیری و غنای بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات به عنوان رخداد فرهنگی و رسانه ای منحصر بفرد شدند؛ سپاسگزاری می کنم.
وی با بیان اینکه از این که در طول هفته جاری برای دومین بار توفیق حضور در جمع پرنشاط و صمیمی فرهیختگان حوزه رسانه کشور حاصل شد بسیار خرسندم ؛ گفت: از این فرصت استفاده می کنم و از همه رسانه های مسئول و متعهد کشور که در طول سالهای پر فراز و نشیبی که پشت سر گذاردیم، همکار و همراه تاثیر گذار و ارزشمندی برای نهاد امنیت ملی کشور بودند سپاسگزاری و قدردانی می نمایم و امیدوارم که با تداوم این همکاری به ما بیش از گذشته برای خدمت گذاری به ملت شریف ایران مساعدت داشته باشند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: حضور و سخنرانی من در این مراسم به صورت طبیعی تداعی کننده ارتباط وثیقی است که میان رسانه و امنیت ملی وجود دارد و در این فرصت محدود تلاش خواهم کرد که به بخشی از تاثیر و تاثرات متقابل این دو حوزه بر یکدیگر اشاره کنم. شعار بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در سال جاری ؛رسانه های آزاد، انسجام اجتماعی، پيشرفت ملی تعیین شده است .
شمخانی تاکید کرد: ماهیت این شعار واجد اشارات روشنی از ارتباط رسانه و امنیت ملی است. بدون شک یکی از اصلی ترین مولفه های تقویت ساختار سیاسی و هم سو کننده مجموعه منابع برای تحقق اهداف راهبردی در یک کشور موضوع انسجام اجتماعی است. توسعه،تعالی و پیشرفت بدون وجود انسجام اجتماعی امکان پذیر نیست چراکه فقدان انسجام اجتماعی به هدر رفت مهمترین منبع و موتور محرکه پیشرفت یعنی سرمایه های انسانی منجر خواهد شد.
شمخانی با اشاره به اینکه در جامعه ای که امکان تعالی سرمایه های انسانی فراهم نباشد نمی توان به شکل گیری انسجام اجتماعی امیدوار بود چرا که عقب ماندگی و جهل اجتماعی مهمترین مانع برای ایجاد انسجام اجتماعی است و انسجام بر پایه رویکرد و منافع جمعی شکل می گیرد و تا زمانی که آحاد جامعه در مسیر تعالی قرار نگیرند، هویت ملی وشناخت کافی نسبت به منافع ملی ایجاد نخواهد شد ؛ عنوان داشت: بدون گفتگو،مفاهمه و اقناع سازی نمی توان به ایجاد بستر تعالی در جامعه امیدوار بود. امر ونهی در پاره ای موارد می تواند موجب شکل گیری آرامش و نظمی تصنعی در جوامع شود اما به طور قطع تعالی سرمایه های انسانی را بدنبال نخواهد داشت.
وی گفت: رسانه ها محور و پیشران اصلی برای ایجاد فضای گفتگو و تعالی و زمینه ساز نشاط و انسجام اجتماعی هستند. از جایگاه مسئول نهاد امنیت ملی کشور و به عنوان فردی که به موضوعات سیاسی،دفاعی و امنیتی اشراف دارد معتقدم که بدون ارایه تعریف مشخص از مسئولیتهای متقابلی که حاکمیت و رسانه نسبت به یکدیکر دارند نمی توان زمینه ایفای نقش حداکثری رسانه ها در حوزه تامین منافع ملی را فراهم نمود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی عنوان داشت: به میزان کاهش اصطكاك دولت وحاكميت با رسانه ها و واگذاری امور نظارت بر تخلفات حرفه ای رسانه ها به نهادهای صنفی حرفه ای و مسئولیت پذیر اعتماد متقابل میان حاکمیت و رسانه ها تقویت خواهد شد وبا رشد سرمايه اجتماعی و سپس انسجام اجتماعی شاهد تقویت مولفه های امنیت ملی خواهیم بود. اين حركت ضمن ان که آزادي مسئولانه رسانه ها را شكل مي دهد از امنيتي شدن حوزه فرهنگ که قطعا ضد انسجام اجتماعي و به تبع آن ضد امنيت ملی است جلوگیری خواهد کرد.
وی تاکید کرد: البته مسئوليت شناسي و مسئوليت پذيري جزء لاینفک ایجاد این شرایط است که به طور طبیعی بخش مهمی از ان به رسانه ها و نهادهای صنفی و حرفه ای مرابط با ان مربوط می شود. در این مسیر رسانه ها نیز متقابلا باید نشان دهند كه مرادشان از آزادي، ولنگاری و هرج و مرج نيست.باید بلوغ سیاسی و رسانه ای و تخصصی اشان را بیش از گذشته به منصه ظهور برسانند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی یادآور شد: فضای حرفه ای رسانه نیازمند رسانه حرفه ای است که مبنای فعالیتش هویت و منافع ملی باشد که ما در این بخش نیز با مشکلات قابل توجهی مواجه هستیم.
شمخانی اظهار داشت: مایلم از این فرصت استفاده کنم و ضمن تاکید بر نقشی که رسانه های کشور می توانند در تحقق مهمترین مسئله امنیت ملی کشور یعنی رفع موانع پیشرفت اقتصادی و در راس آن مبارزه قاطع و بدون تنازل با فساد اقتصادی دارند اشاره کنم. همه ما بر این باور اشتراک نظر داریم که فساد اقتصادی مهمترین عامل کاهش سرمایه اجتماعی و مانع اصلی رشد و پیشرفت اقتصادی است .ریشه های شکل گیری و خانه نشین شدن فساد در عدم پاسخگویی، عدم شفافیت، دور زدن قانون، رانت اطلاعاتی، برخوردهای سلیقه ای و تبعيض آميز و باند بازی و فامیل سالاری است. طبیعتا اگر انسان عالم را محضر خدا بداند ،در این عرصه، معصیت و فساد نمی کند.اما اگر فردیا جریانی از این فضا فاصله گرفت و احساس کرد که می تواند حیاط خلوتی را برای فرار از پاسخگویی وبی قانونی و ...ایجاد کند .
وی گفت: به عنوان نماینده افکار عمومی برای مبارزه با فساد اثبات شده با رعایت قانون و اخلاق نباید دچار لکنت شود. این روند به طور قطع ایجاد بازدارندگی خواهد کرد و به افزایش هزینه فسادو ناامن شدن فضا برای مفسدین کمک می نماید. همه باید به تیز شدن تیغ رسانه ها برای مقابله با فساد کمک نماییم و همه ابزارهای قانونی را برای ایفای نقش فعال و پیشروی رسانه ها در مقابله با فساد بکار بگیریم. رسانه ها باید بتوانندبا اقتدار کامل ضمن برخورداری از امنیت بیان، امنیت قلم و امنیت شغلی به مسئولیت خود در چارچوب قانون عمل کنند. به طور قطع عدم رعایت قانون در مواجهه با رسانه ها و برخوردهای سیاسی و سلیقه ای، جامعه رسانه ای را دچار تزلزل می کند.
وی با بیان اینکه رعایت قانون و انصاف و خودداری از رفتارهای سلیقه ای، سیاسی و خدایی نکرده منفعت جویانه از سوی رسانه نیز اصل غیر قابل تغییری است که عدم پایبندی به آن می تواند به محدود شدن فضای کنش سالم و مسئولانه رسانه ای در قبال مقابله با فساد شود؛ تاکید کرد: با این اعتقاد در طول ۴ سال گذشته همه تلاش خود را برای ایجاد فضای مفاهمه با مجموعه رسانه های کشور و همکاری مشترک برای صیانت از ارزشها،منافع و هویت ملی و ایجاد زمینه های تعالی در حوزه های سیاسی،اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مصروف نموده ایم که البته راه طولانی و پر فراز و نشیبی نیز در پیش داریم.
شمخانی خطاب به مالباختگان موسسات مالی گفت:در جریان مشکل شما هستم و در جلسه اخیر روسای قوا مشکل شما مطرح شد. مسیر چگونگی حل مشکل محل بحث است.
وی تاکید کرد: سپرده گذار ،هیات مدیره واحد پولی که دریافت کننده پول بود و بخش نظارت مرکزی بانک مرکزی سه طرف این موضوع هستند و در حال پیگیری موضوع هستند.
برچسبها: پاتوق رضا
ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: نسل جوان ایران اسلامی در راستای تداوم انقلاب اسلامی، یکپارچه و یک صدا علیه استکبار جهانی ایستادهاند.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران بهمناسبت فرارسیدن 13 آبان، روز دانشآموز و روز مبارزه با استکبار جهانی بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است: این روز، یادآور حماسه بزرگ مردان و زنانی است که با عشق و ارادت به حضرت امام (ره) و انقلاب اسلامی، ندای استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم و سلطه کشورهای استکباری عالم و متحدان غربی و منطقهای آنان را با تمام وجود فریاد زدند و امروز هم نسل انقلابی، پویا، آگاه و جوان ایران اسلامی با شور و اقتدار بیشتر و با توکل و امید به آینده در راستای تداوم انقلاب اسلامی، این میراث گرانبهای امام راحل و در راه حفظ ارزشهای انقلاب و حرمت خون شهیدان، یکپارچه و یک صدا علیه استکبار جهانی ایستاده اند.
در ادامه بیانیه آمده است: فریاد رسای «مرگ بر آمریکا» در مراسم راهپیمایی روز 13 آبان پاسخ کوبندهای به مواضع متزلزل و سخیف رئیس جمهور آمریکا در رابطه با ایران اسلامی و برخی نهادهای ارزشمند و انقلابی از جمله سپاه پاسداران میباشد، سخنانی که نشان دهنده عمق کینهتوزی و عداوت استکبار جهانی نسبت به انقلاب اسلامی و نگرانی و استیصال آنان از اقتدار و نفوذ روزافزون جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان است و به جز خواری و انزوای بیشتر استکبار در عرصه بینالمللی نتیجه دیگری برایشان در بر نخواهد داشت.
در پایان این بیانیه آمده است: آحاد فرماندهان و کارکنان غیور ارتش حزب الله ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر 13 آبان و تسلیت ایام اربعین حسینی(ع) و تجدید پیمان با آرمان های انقلابی و ضد استکباری بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ بار دیگر با فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) لبیک خواهند گفت.
برچسبها: پاتوق رضا
وزیر کشور در مراسم تشییع پیکر شهدای نیروی انتظامی گفت: پیروزیهای انقلاب و کشورمان در ابعاد مختلف را مدیون شهدا هستیم.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران گفت: هرچه داریم از خون شهدا داریم و پیروزی های انقلاب و کشور اسلامیمان در ابعاد مختلف را مدیون شهدا هستیم.
وی با تاکید براینکه باید همیشه قدردان شهدا باشیم، بیان داشت: شهدا با امام و مقام معظم رهبری میثاق بستند و مردم نیز در امتداد راه شهدا میثاق خود را با رهبری ادامه خواهند داد.
وزیر کشور در پایان گفت: امیدوارم خداوند توفیق دهد تا ما نیز لیاقت داشته باشیم و راه شهدا را ادامه دهیم.
برچسبها: پاتوق رضا
وزیر کشور در مراسم تشییع پیکر شهدای نیروی انتظامی گفت: پیروزیهای انقلاب و کشورمان در ابعاد مختلف را مدیون شهدا هستیم.
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران گفت: هرچه داریم از خون شهدا داریم و پیروزی های انقلاب و کشور اسلامیمان در ابعاد مختلف را مدیون شهدا هستیم.
وی با تاکید براینکه باید همیشه قدردان شهدا باشیم، بیان داشت: شهدا با امام و مقام معظم رهبری میثاق بستند و مردم نیز در امتداد راه شهدا میثاق خود را با رهبری ادامه خواهند داد.
وزیر کشور در پایان گفت: امیدوارم خداوند توفیق دهد تا ما نیز لیاقت داشته باشیم و راه شهدا را ادامه دهیم.
برچسبها: پاتوق رضا
مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل گفت: جریانات افراطی و تکفیری مورد حمایت آمریکا ثبات و امنیت کشورهای منطقه را نمیخواهند.
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبر ولایتی روز جمعه ۱۲ آبان ماه با سعد حریری نخست وزیر لبنان در محل کاخ نخست وزیری دیدار و ضمن ستایش پیروزیهای دولت و ملت لبنان، بر شکست قریب الوقوع همه تروریستها و جریانات افراطی و تکفیری در منطقه تاکید کرد.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل با اشاره به تحولات منطقه و پیروزیهای به دست آمده از سوی محور مقاومت افزود: پیروزی محور مقاومت، پیروزی همه ما است و در این زمینه از پیروزهایی که در برهه اخیر در لبنان در برابر گروههای تروریستی حاصل شده است، ستایش میکنیم.
ولایتی در ادامه با اشاره به ثبات و امنیت ایجاد شده در لبنان هم تاکید کرد: ایران از ثبات لبنان و دولت آن حمایت و از استقلال آن استقبال میکند و ملت لبنان، ملتی بزرگ در منطقه هستند و همواره آرزوی موفقیت برای لبنان داریم و بی تردید تشکیل دولتی ائتلافی یک موفقیت برای ملت لبنان است.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل پیروزیهای لبنان علیه تروریسم را پیروزی همه منطقه دانست و افزود: تروریستها و جریانات افراطی و تکفیری در منطقه مورد حمایت آمریکا، صهیونیستها و برخی از کشورهای منطقه هستند که ثبات و امنیت و استقلال و وحدت کشورهای منطقه را نمیخواهند و این پیروزیها نوید بخش پیروزی کامل بر این جریانات و حامیان انان خواهد بود.
مشاور مقام معظم رهبری تصریح کرد: روابط لبنان و ایران بسیار خوب و همواره رو به رشد و توسعه بوده است و جمهوری اسلامی ایران از ثبات لبنان حمایت میکند.
در ادامه این دیدار نخست وزیر لبنان هم ضمن خوش آمد گویی به مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل گفت: در منطقه با چالشهای جدی از سوی تروریستها و جریانات افراطی و تکفیری روبرو هستیم و باید تلاش کرد تا در مقابل آنان با ایستادگی به پیروزی دست یافت.
سعد حریری در ادامه به تحولات لبنان هم اشاره کرد و افزود: علیرغم برخی از اختلافات، ثبات و امنیت در لبنان ایجاد شده و همه گروهها بر این مهم تاکید و همکاری دارند.
در ادامه این دیدار نخست وزیر لبنان و مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در دیدار دیگری به صورت جداگانه به بررسی تحولات منطقهای و بین المللی پرداتند.
ولایتی به منظور شرکت در اجلاس اتحادیه علمای مقاومت با حضور شخصیتها و علمای برجسته جهان اسلام روز پنجشنبه به لبنان سفر کرده است.
دیدار با سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان، شرکت در اجلاس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) و ملاقات با دیگر مقامات عالی لبنان از دیگر برنامههای سفر مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در این سفر بوده است.
برچسبها: پاتوق رضا