زیر امور خارجه کشورمان در پایان سفر خود به آفریقای جنوبی به همراه هیئت عالیرتبه سیاسی و اقتصادی دقایقی قبل پرتوریا را به مقصد کامپالا پایتخت اوگاندا ترک کرد.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر خود به آفریقای جنوبی به همراه هیئت عالیرتبه سیاسی و اقتصادی دقایقی قبل پرتوریا را به مقصد کامپالا پایتخت اوگاندا ترک کرد.
ظریف در کامپالا با رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه این کشور دیدار و در خصوص مناسبات دو جانبه، گسترش روابط اقتصادی و سیاسی ایران و اوگاندا گفتوگو میکند.
همچنین در این سفر و با حضور وزیر امور خارجه بیمارستان ۵۰ تخت خوابی که توسط جمهوری اسلامی ایران از بودجه کمکهای توسعه ای احداث و تکمیل شده است، افتتاح میشود.
برگزاری نشستهای اقتصادی و تجاری نیز از برنامههای هیئت عالیرتبه اقتصادی همراه وزیر امور خارجه در این سفر است.
برچسبها: پاتوق رضا
شهید سرلشکر عصام زهرالدین که به نماد مقاومت در سوریه مشهور شده بود در مبازه با داعش در نزدیکترین منطقه با این گروه تروریستی میجنگید.
به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از ابتدای بحرانی که تروریستها در سوریه آغاز کردند، دولت سوریه در یک موضع قدرتمند و مستحکم با کمک محور مقاومت در مقابل آنها ایستاد. در طرف مقابل داعش، جبهه النصره، احرارالشام، جیش الفتح، نورالدین زنکی و چندین و چند گروه تروریستی که در سوریه ویرانی به بار می آوردند و به فجیع ترین شکل ممکن زنان، مردان و کودکان سوری را به قتل میرساندند، مورد حمایت آشکار عربستان، قطر، اسرائیل و آمریکا قرار داشتند که حمایت این کشورها از تروریستها عمدتا در کمک های مالی و تجهیزاتی خلاصه می شد.
هفته گذشته بود که خبری تلخ، شیرینی پیروزیهای اخیر محور مقاومت را سرلشکر «عصام زهرالدین» در جریان عملیات پاکسازی محله «حویجه صکر» در غرب شهر دیرالزور در اثر انفجار مین های کار گذاشته شده توسط عناصر تروریستی تکفیری داعش به شهادت رسید.
عصام زهرالدین از فرماندهان بزرگ ارتش سوریه بود که از اولین روزهای جنگ در استان دیر الزور به نبرد و جنگی تمام عیار با تروریستهای داعشی پرداخت. فرماندهی که نیروهای خاص خود را داشت و تعداد زیادی از این نیروها نیز در راه مبازه با تروریسم و مقاومت در برابر آنها به شهادت رسیدند.
شهید سرلشکر، عصام زهرالدین، فرمانده گارد ریاست جمهوری سوریه بود که از زمان آغاز بحران در عملیات های مهمی از جمله پاکسازی غوطه شرقی شرکت داشت ؛ شهید عصام در جریان محاصره شدن شهر دیرالزور با تعدادی از یارانش به این شهر رفت و با مقاومت ۴ ساله از نفود تروریست های داعش به شهر محاصره شده دیرالزور جلوگیری کرد.
این شهید بزرگوار که نام کاملش ولد العمید زهر الدین است در سال 1961 در استان سویدا به دنیا آمد. عبد الکریم زهر الدین پدر بزرگ او وزیر دفاع اسبق سوریه بود و اکثر اعضای خانواده او نیز مشغول خدمت در ارتش این کشور هستند.
یکی از علل موثر در شهرت این فرمانده شهید سوری حضور طولانی مدت وی به همراه نیروهای خود در مبازه با داعش در نزدیکترین منطقه به این گروه تروریستی است. یکی از ویژگی های بارز این فرمانده شجاع سوری مقاومت در محاصره طولانی مدت در برابر تروریستها و عدم تسلیم در برابر آنها با وجود شهادت تعدادی زیادی از نیروهای تحت امرش بود که این موضوع بیش از پیش باعث افرایش خشم تروریستها نسبت زهرالدین و نیروهای تحت امر وی شد.
تروریست های داعش قبل از آزادسازی شهر دیرالزور تلاش های زیادی برای ورود به این شهر انجام دادند و حتی موفق شدند ارتباط شهر دیرالزور را با فرودگاه قطع کنند اما با مقاومت کم نظیر سرلشکر عصام و همرزمانش، ناکام ماندند.
شهید سرلشکر عصام زهر الدین که به نماد مقاومت در سوریه مشهور شده بود در لیست ترور سازمان جاسوسی رژیم غاصب صهیونیستی(موساد) قرار داشت و چندین بار توسط عوامل رژیم صهیونیستی مورد سوءقصد قرار گرفت.
یکی از ویژگی های بارز این فرمانده شجاع سوری مقاومت در محاصره طولانی مدت در برابر تروریستها و عدم تسلیم در برابر آنها با وجود شهادت تعدادی زیادی از نیروهای تحت امرش بود که این موضوع بیش از پیش باعث افرایش خشم تروریستها نسبت زهرالدین و نیروهای تحت امر وی شده بود.
سرلشکر «عصام زهرالدین» از شخصیتهای برجسته نظامی سوریه بوده که گروههای تروریستی وابسته به القاعده و داعش از عملیاتی که این شخص فرماندهی میکند بسیار واهمه دارند. وی از اهالی استان "السویدا" سوریه بوده و فرماندهی یک گروه عملیاتی حرفهای را عهدهدار است.
سرلشکر "زهرالدین" در لیست سیاه سازمان جاسوسی رژیم غاصب صهیونیستی(موساد) قرار داشت و چندین بار توسط عوامل رژیم صهیونیستی مورد سوءقصد قرار گرفته بود که خوشبختانه موفق به ترور وی نشده بودند.
امروز نهال محور مقاومت به درختی بارور و تنومند تبدیل شده که با خون شهیدانی چون زهرالدینها، همدانیها و حججیها آبیاری شده و در مسیر خود ثابت قدم است. هدف اصلی تکفیریها در سوریه مقابله با مقاومت است. ارتش سوریه یک ارتش عقیدتی محسوب میشود که در نظر این ارتش حمایت از مقاومت یک اصل است و تاکنون نشان داده تا آخرین لحظه پای آرمانهای مقاومت ایستاده است همانطور که مقاومت پای سوریه ایستاده است...
برچسبها: پاتوق رضا
عضو مجمع نمایندگان فارس گفت:برخی با الهام گرفتن از بیگانگان مقبره کوروش را محل عقدهگشایی خود قرار دادند و نشان دادند اعتقادی به ملیت و مذهب ندارند.
محمدجواد جمالی عضو مجمع نمایندگان استان فارس در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به هنجارشکنیهایی که سال گذشته در مراسم بزرگداشت کوروش (7 آبان) روی داد، گفت: در اینکه کوروش یکی از پادشاهان بزرگ ایران باستان بوده و باید او را تکریم کرد هیچ شکی نیست اما مراسم سال گذشته حاکی از آن بود که عوامل ضدانقلاب میخواهند به نحوی تاریخ و هویت ملی ما را مخدوش کنند و به یکباره همهچیز را بر هم زنند.
عضو مجمع نمایندگان استان فارس با اشاره به اینکه کوروش منشأ خدمات بسیار ارزندهای بود و برای شناساندن ایران باستان به دنیا تلاش زیادی کرد، متذکر شد:کوروش، نماد هویت ایرانی است.
جمالی تصریح کرد: این ضدانقلابها با شعارها و برنامههای هنجارشکنانه خود میخواهند نشان دهند کسانی که موافق و طرفدار کوروش هستند، با انقلاب سنخیتی ندارند.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که از این روز سوء استفاده کردند میهنپرست نیستند، گفت: یکی از مشخصههای اصلی کوروش میهنپرستی بود اما این افراد با الهام گرفتن از بیگانگان و اقدامات ساختارشکنانه مقبره کوروش را محل عقدهگشایی خود قرار دادند و به همگان فهماندند که اعتقادی به ملیت و مذهب ندارند.
عضو مجمع نمایندگان استان فارس با بیان اینکه اصلا مشخص نیست روز 7 آبان برای بزرگداشت کوروش از کجا آمده و چه مبنایی دارد، خاطر نشان کرد: اقداماتی چون سجده و طواف آرامگاه کوروش با باورهای وی در تعارض است.
برچسبها: پاتوق رضا
سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه گفت: مقامات روس خواستار حفظ برجام هستند و موضع اخیر آمریکا را غیر عاقلانه و ناقض حقوق بینالملل دانستهاند.
«مهدی سنایی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه در گفتوگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به بیان دیدگاههای خود در خصوص چشمانداز روابط ایران و روسیه، تحولات کردستان عراق و برجام پرداخت که مشروح این گفتگو را در ادامه میخوانید.
باشگاه خبرنگاران جوان: چشم انداز روابط ایران و روسیه را چگونه میبینید؟
سنایی: از جنبه سیاسی روابط ایران و روسیه در دورههای گوناگون تاریخی از فضای بینالمللی تأثیر پذیرفته و نقش منفی عامل سوم در روابط دو کشور، تأثیرگذار بوده است، رهبران دو کشور تلاش دارند این تأثیر گذاری منفی را از بین ببرند و در سالهای اخیر به میزان زیادی موفق بودهاند. روابط ایران و روسیه اکنون شاهد دوره اوج خود است که بیسابقه به نظر میرسد. روابط سیاسی در بالاترین سطوح قرار داشته و روندی شتابان دارد.
مشکلات موجود بیشتر به جنبه تعاملات اقتصادی و فقدان زیر ساختها مربوط میشود. واقعیت این است که روابط اقتصادی و تجاری همپای روابط سیاسی رشد نکرده است. دو کشور صادر کننده انرژی هستند و طرفهای اصلی تجاریشان خریداران انرژی آنها هستند. میان دو کشور با این ویژگی، تعاملات اقتصادی مشابه دو کشور فروشنده و خریدار انرژی شکل نمیگیرد و دشواری بیشتری دارد.
در چهار سال گذشته زمینههای قانونی فراهم شده و تفاهمنامههایی که بسترهای لازم برای توسعه تعاملات دو کشور در زمینههای مختلف اقتصادی را فراهم میآورد، ایجاد شدهاند. واقعیت این است که بخشهای اقتصادی و بهویژه بخش خصوصی باید ظرفیت و توان خود جهت استفاده از این فضای جدید در روابط را افزایش دهند.
در مجموع میتوانم اطمینان دهم که آینده نوید بخشی در زمینههای مختلف در روابط دو کشور وجود دارد. نشانههای رشد تعاملات اقتصادی میان دو کشور نیز بروز کرده است و در سالهای آینده بیشتر خود را نشان خواهد داد.
باشگاه خبرنگاران جوان: روسیه در خصوص تحولات کردستان چه مواضعی دارد و آیا مذاکرات و هماهنگیهایی با آنها داشتهاید؟
سنایی: مواضع مقامات دولت روسیه در چارچوب تأکید بر یکپارچگی و تمامیت ارضی عراق بیان میشود و دولت روسیه بر ادامه گفتگوهای میان اکراد و دولت مرکزی جهت رسیدن به راه حل مرضی الطرفین ( مورد پسند هر دو طرف) تأکید دارند. اینکه روسیه موضع اعلامی نرم تری نسبت به ایران و ترکیه در این زمینه داشته به دلیل سرمایه گذاریهای روسیه در کردستان و روابط تاریخی با کردهاست.
در این چارچوب، رایزنی و مشورت میان ایران و روسیه در ابعاد مختلف مشکلات منطقه وجود دارد. طبیعی است که هر گونه اقدامی که منجر به بیثباتی بیشتر در منطقه شود به خصوص در شرایطی که همه توان موجود باید صرف از بین بردن گروههای تروریستی در عراق و سوریه شود، میتواند فضایی برای بازسازی و قدرتیابی مجدد گروههای تروریستی ایجاد کند.
باشگاه خبرنگاران جوان: در ایران رگه هایی از روس هراسی و در روسیه رگه هایی از ایران هراسی دیده می شود. این اقدامات چه تأثیری بر روابط دو کشور دارد؟
سنایی: به نظر می رسد این رویکرد ریشه در گفتمان تاریخ محور و شاید فضای روانی جنگ سرد و دوره شوروی دارد. فضای بین المللی وضعیتی سیال دارد به همین دلیل نمی توان در طول تاریخ، تصویری ثابت و بدون تغییر از کشورها ارائه کرد.
در واقع نگاه به کشورها باید به روز شود. باید برای آینده طراحی داشت نه اینکه در گذشته تاریخی متوقف ماند. واقعیات ایران امروز و روسیه امروز با آنچه برخی القا می کنند، متفاوت است. امروز دو کشور در صحنه بین المللی در بسیاری از مسائل رویکردهای مشترکی دارند. مخالفت با یکجانبه گرایی، مبارزه قاطع و همه جانبه با پدیده تروریسم، مقابله با قاچاق مواد مخدر و تلاش برای ایجاد ثبات در مناطق خاورمیانه و آسیای مرکزی و قفقاز در راستای منافع دو کشور است. تهدیدهای مشترکی همچون تحریم های ظالمانه غربی و یکجانبه گرایی آمریکا، باعث نزدیکی دو کشور شده است.
همه اینها در کنار رفت و آمد گردشگران میان دو کشور که رو به افزایش است بتدریج در حال تغییر دادن شرایط به سمت و سوی بهتر است.
باشگاه خبرنگاران جوان: روسیه در خصوص شکننده شدن برجام هشدار داده است. مواضع روس ها در زمینه کارشکنی های آمریکا چیست؟
سنایی: برجام محصول تلاش های همه طرف های شرکت کننده در مذاکرات بود که روسیه نقش مهمی در آن داشت. طبیعتا وقتی یک کشور قصد دارد این توافق مهم بین المللی را بهم بزند، اولا زمینه بروز یک ناهنجاری حقوقی در روابط بین الملل را فراهم می آورد که نتایج نامطلوبی خواهد داشت. دیگر اینکه برجام توافقی بود که در آن، دیپلماسی پیروز شد و همه طرف ها خود را برنده آن تلقی می کردند یعنی بازی برد - برد بود.
اینکه ترامپ با هدف از بین بردن تمام دستاوردهای اوباما در سیاست خارجی و داخلی آمریکا، دست به چنین اقدامی بزند، نه تنها موجب نارضایتی روسیه، بلکه سایر طرف های دخیل در مذاکرات بخصوص کشورهای اروپایی میشود. در واقع شکننده شدن برجام، به معنی شکننده شدن توافقات بین المللی و شکننده شدن دیپلماسی است. مقامات روس به صراحت موضع خود را اعلام کرده اند و خواستار حفظ برجام هستند و موضع اخیر آمریکا را غیر عاقلانه و ناقض حقوق بین الملل دانسته اند.
باشگاه خبرنگاران جوان: ارزیابی شما از عملکرد روسیه در تحولات خاورمیانه (سوریه، یمن، عراق) چیست؟
سنایی: نکته محوری در ایفای نقش روسیه در تحولات خاورمیانه، مقابله با دو مقوله «تروریسم» و «یکجانبه گرایی» بوده است. غربی ها بویژه آمریکا، تروریست ها را به دو گروه خوب و بد تقسیم می کنند و از برخی از این گروه ها حمایت بعمل می آورند. در واقع این، نوعی هنجار سازی توسط غرب و نوعی استاندارد دوگانه است که باید با آن برخورد کرد.
جمهوری اسلامی ایران و روسیه طی اقدامی هماهنگ، به مقابله واقعی و بدون اغماض با همه گروه های تروریستی پرداخته اند و نتایج مثبت آن آشکار شده است. نکته دیگر اینکه قابل قبول نیست که غرب برای منطقه خاورمیانه طراحی کند و آن را اجرایی نماید. در واقع طراحی های غربی برای منطقه شکست خوردند و مجموعه این تحولات و واقعیات میدانی، بسیاری از کشورها را بر آن داشته تا واقعیات را بپذیرند و بتدریج از مواضع اولیه خود در قبال سوریه فاصله بگیرند.
آنچه مهم است این است که همکاری ایران و روسیه در خصوص سوریه، مهار بحران در این کشور و ممانعت از پیاده شدن توطئه های خارجی، تاکنون بسیار سازنده و موفق ارزیابی می شود.
باشگاه خبرنگاران جوان: روس ها چقدر به تعهدات خود در قبال تصمیمات اتاق عملیات جهارجانبه پایبند بودهاند؟
سنایی: کارکرد اتاق عملیات چهارجانبه هماهنگی های فنی- نظامی است و با هدف هماهنگی و مبادله اطلاعات شکل گرفته است. در واقع تشکیل چنین مرکزی برای هماهنگی اقدامات 4 کشور در راستای مبارزه با تروریست ها ضرورت داشت و پیروزی های بدست آمده و ضربات کاری که بر داعش و سایر گروه های تروریستی وارد شده، نشان دهنده موفقیت این ساختار در انجام اقدامات هماهنگ است.
باشگاه خبرنگاران جوان: حضور همزمان ایران و روسیه در مذاکرات آستانه چقدر می تواند به افزایش تعداد نقاط کاهش تنش در سوریه کمک کند؟
سنایی: ایده مذاکرات آستانه با توافق ایران و روسیه در گرماگرم پیروزهای ارتش سوریه در شهر حلب شکل گرفت و این ایده با پیوستن ترکیه به آن تقویت شد. یکی از دستاوردهای مهم مذاکرات آستانه، شکل گیری مناطق کاهش تنش در سوریه بوده است که تاکنون چهار منطقه، ایجاد شده است.
امید می رود که این مناطق در آینده افزایش یابد زیرا روند پیوستن گروه های مسلح به روند مذاکرات و مناطق کاهش تنش در حال افزایش است. مذاکرات آستانه و توفیقات حاصل از آن، نشان داد رویکرد جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و ترکیه رویکردی واقع بینانه بوده است. چنانچه مقایسه ای بین مذاکرات ژنو و مذاکرات آستانه انجام شود، مشخص می شود که در ژنو مذاکرات پیش نرفت اما در آستانه پیش رفت و این دقیقا به ترکیب کشورهای حاضر در این دو روند باز می گردد زیرا کشورهای حاضر در مذاکرات آستانه مصمم به مبارزه با تروریسم بودند اما در ژنو ترکیب مختلط بود و بنابراین توفیق چندانی نداشت.
برچسبها: پاتوق رضا
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در پیامی، درگذشت جلال طالبانی رئیس جمهور پیشین عراق را تسلیت گفت.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت جلال طالبانی رئیس جمهور پیشین عراق و دبیر کل اتحادیه میهنی کردستان عراق را تسلیت گفت.
متن پیام سردار سلیمانی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خبر درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر، رئیس جمهور فقید عراق جناب آقای جلال طالبانی نه تنها مردم مسلمان عراق بلکه همه ملت های منطقه را متاثر و متالم نمود.
مرگ شخصیت مجاهدی که قریب به بیش از شصت سال برای آزادی ملت عراق اعم از عرب، کُرد، ترکمن، شیعه، سنی، مسیحی و ایزدی مبارزه نمود، مردی که به حق کلمه «مام» برازنده او بود. شخصیتی که بارها سنگر خود را سنگر دفاع از شیعه، سنی، کُرد و عرب قرار داد.
منزلت این مرد بزرگ هنوز در بین ملت عراق شناخته نشده است، کما اینکه در کردستان عراق نیز آنگونه که باید، فرصت شناساندن و شناخت این رجل بارز حاصل نشد.
طالبانی مردی بزرگ بود که ریاست های جدید بر بزرگی او نیفزود بلکه جایگاه ها را ارزشمند و بزرگ نمود. شخصیتی که بارها موجب نجات ملت عراق از گرداب ها، کشمکش ها و تفرقه ها گردید.
این مصیبت برای مردم کردستان عراق بیش از دیگر آحاد ملت این کشور سنگین تر است و به خوبی می دانند که طالبانی بزرگ با چه مهارت و حکمتی در کنار حقوق دیگر اقوام عراقی، حقوق مردم کردستان عراق را در قانون اساسی تصویب و تثبیت نمود.
شخصیت بزرگی که پیوسته استقلال و یکپارچگی عراق را مد نظر داشت و معتقد بود حقوق همه اقوام و مذاهب عراقی می بایست در قالب یک کشور واحد در قانون اساسی دیده و گنجانده شود.
پارلمان و دولت کنونی عراق که نماد حضور همه قومیت ها، اقوام و مذاهب گوناگون عراق است نمونه بارزی از حکمت این مرد بزرگ و چریک خستگی ناپذیر است که با درایت و کمک دیگر رهبران عراقی به خوبی طراحی و اجرا گردید.
طالبانی بزرگ در استراتژی خود جهان اسلام را مامن و کشورهای همسایه خصوصاً جمهوری اسلامی ایران را عمق این استراتژی می دانست، لذا در تمام بحران ها و کشمکش ها این دو بعد بعنوان خط قرمز غیرقابل عدول، مدنظر برای آن بزرگوار محسوب می شد و از آن مراقبت می نمود.
بر همین اساس، در زمان اشغال عراق توسط آمریکا برغم حساسیت های بالای اشغالگران، طالبانی بزرگترین مانع بر سر راه تخریب رابطه استراتژیک ملت عراق با جمهوری اسلامی ایران بود و با مهارت و حکمت خاص خود ایران را پیوسته پشتوانه ملت عراق قرار داد و خواهان این پیوستگی برای همیشه بود و به این دلیل جمهوری اسلامی ایران را وطن دوم خود می دانست.
طالبانی بدون اعتنا به مخالفت های آمریکا در زمان اشغال عراق، به دلیل فهم دقیق از حقایق منطقه، پیوسته از همبستگی ملت های عراق و ایران و دیگر کشورهای منطقه دفاع نمود.
ویژگی و برجستگی دیگر این شخصیت مبارز بزرگ این بود که اجازه ورود و ظهور و هیچ گونه مشروعیتی به دشمنان عالم اسلامی خصوصاً رژیم صهیونیستی نداد و او به خیلی از شخصیت های اسلامی اعم از شیعه و سنی کمک نمود و در رشد و توسعه عالم اسلامی خصوصاً در صحنه عراق نقش اساسی داشت.
طالبانی از اخلاق و ادب ویژه اسلامی برخوردار بود که این برجستگی ادب و اخلاق او، ایشان را تبدیل به یک شخصیت قابل احترام برای همه شخصیت های و مسئولین جهان نموده بود.
کتابخانه او مملو از کتاب های اسلامی و سرگذشت مبارزان بود، لذا طالبانی ضمن درس آموزی از مکتب اسلام و بزرگان آن که این مسئله در رفتار و اخلاق او کاملاً نمایان بود از سرگذشت دیگر مبارزان جهان نیز بخوبی درس آموزی نموده بود و این دو ویژگی باعث شده بود وی محور و مرکز رجوع عموم قومیت ها و گروههای عراقی برای حل و فصل مناقشات قرار گیرد.
امروز جای آن دوست عزیز و فقید خالی است و بحران کنونی در کردستان عراق ناشی از خلاء وجود چنین شخصیت حکیم و موقعیت شناسی می باشد. شخصیتی که پیوسته نه تنها بر موج احساسان سوار نمی شد بلکه احساسات را در یک چارچوب منطقی و عقلانی هدایت می نمود.
طالبانی عمر خود را فدای ملت عراق نمود و حقیقتاً باید ایشان را شهید راه عراق دانست. رحمت واسعه خداوند بر آن مرد بزرگ باد که پیوسته مرهمی بر زخم های ملت عراق در زمان حکومت ستمگر بعث و پس از آن نیز علمدار وحدت و یکپارچگی عراق بود.
طالبانی مدرسه خاصی تاسیس کرد که امیدواریم شاگردانی که در این مدرسه درس خوانده و تربیت شده اند راه آن بزرگ مرد را در پیش گیرند که آن راه همواره تاکید دیگری بر خود بود و ترجیح وحدت بر تفرقه و تفکیک و رجحان منطق بر احساسات و اولویت همسایه بر بیگانه و برتری اسلام بر کفر و ترجیح آزادی بر اشغالگری و ترجیح فلسطین بر رژیم صهیونیستی، دیگر برجستگی هایی که ذکر آن نیازمند کتاب های قطوری می باشد.
اینجانب خود را در غم از دست دادن این مرد بزرگ و استاد وارسته مبارزه و شخصیتی که از اخلاق و ادب اسلامی بهره های فراوانی برده بود، عزادار می دانم و این حزن بزرگ را به خانواده محترم آقای طالبانی، همسر و فرزندانش و دیگر رهبران کردستان عراق خصوصاً حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق تسلیت عرض می نمایم و برای آن دوست سفر کرده مجاهد، مغفرت و رحمت واسعه الهی و برای خانواده بزرگوارش صبر و اجر از خداوند سبحان خواستارم.
سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی
برچسبها: پاتوق رضا
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: رفتار آمریکا جهانیان را کلافه کرده است و وقت آنست که به آمریکا درسهای جدید داده شود.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرتیپ پاسدار سیدمسعود جزایری سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر قرار دادن نام سپاه در لیست گروههای تروریستی با صدور اطلاعیهای گفت: ظاهرا دولت ترامپ حرفی جز دشنام را نمیفهمد و نیاز به شوکهایی دارد که مفهوم جدید قدرت در جهان امروز را متوجه شود.
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: اگر قرار بود خط سیر رو به رشد توان دفاعی کشور تحت تأثیر یاوهگوییهای بیگانه قرارگیرد، اصولا این حرکت غرورانگیز را شروع نمیکردیم و اکنون در مرحلهای هستیم که حرفهای زیادی در این عرصه برای گفتن داریم.
سردار جزایری تأکید کرد: سیاست و منطق جمهوری اسلامی ایران در راستای ارتقای قدرت دفاعی کشور یک مسئله تردید ناپذیر است و امروز در حالی که آمریکاییها رسما و صراحتا ما را تهدید نظامی میکنند مردم جهان به درستی این تدبیر دقیق، بیشتر واقف میشوند.
وی در پایان با بیان اینکه مقابله با تجاوزگری آمریکا یک امر جدی و تمرین شده است، تصریح کرد: دوران حضور و سلطه آمریکا در غرب آسیا به پایان رسیده و مدتها از مرگ خاورمیانه جدید آمریکایی گذشته است.
برچسبها: پاتوق رضا
کمیسیون امنیت ملی طی بیانیهای تصریح کرد: سپاه حق دارد همانگونه که با گروههای تروریستی برخورد میکند با نیروهای آمریکایی نیز برخورد کند.
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیانیهای به دنبال اظهارات اخیر رئیسجمهور آمریکا علیه سپاه پاسداران صادر کرد.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
اگر سپاه نبود کشور هم نبود. امام خمینی (ره)
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شجره طیبه انقلاب اسلامی و یادگار جاودانه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی رضوانالله تعالی علیه در همه سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی مهمترین نقش را در پاسداری از نظام جمهوری اسلامی ایران و ارزشهای انقلاب اسلامی و مردم ایفا نموده است و به همین علت همواره خار چشم دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده و هست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طول سالهای اخیر نقش ارزشمندی در برقراری امنیت در عراق و سوریه و مبارزه با گروههای تروریستی به ویژه داعش که دست پرورده آمریکا در جهان هستند ایفا نمود و اگر این نقشآفرینی نبود امروز این منطقه حساس دچار بحرانهای نگرانکنندهای بود.
اخیراً علیرغم این واقعیتها رئیسجمهور آمریکا در اظهاراتی وقیحانه تهدید نموده است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروههای تروریستی قرار خواهد داد.
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم نمودن این تفکر نابخردانه اعلام مینماید اگر چنین اظهارات احمقانهای بخواهد محقق شود کمیسیون از هر اقدام متقابل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه نیروهای آمریکایی که طبق ماده 4 قانون مقابله با اقدامات ماجراجویانه آمریکا حامی گروههای تروریستی هستند حمایت مینماید و اعلام میکند سپاه حق دارد همانگونه که با گروههای تروریستی برخورد میکند با آنها نیز برخورد نماید.
برچسبها: پاتوق رضا
سخنگوی وزارت خارجه گفت: آگوستین ماهیگا وزیر خارجه تانزانیا فردا در رأس هیئتی و برای گفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران خواهد شد.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان از سفر وزیر امور خارجه تانزانیا به ایران خبر داد و گفت: آقای آگوستین ماهیگا وزیر امور خارجه تانزانیا فردا (چهارشنبه) در رأس هیئتی و برای دیدار و گفتگو با مقامات کشورمان وارد تهران خواهد شد.
وی همچنین افزود: وزیر امور خارجه تانزانیا علاوه بر ملاقات با ظریف وزیر امور خارجه، با ریاست جمهوری و چند تن از وزرای اقتصادی دیدار و در خصوص راههای گسترش روابط دوجانبه گفتوگو خواهد کرد.
لازم به ذکر است سفیر آکردیته تانزانیا در تهران نیز روز دوشنبه در دیدار با مرتضی سرمدی قائم مقام وزیر خارجه کشورمان رونوشت استوارنامه خود را تقدیم کرد.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در دارالسلام (پایتخت تانزانیا) در سطح سفیر اداره میشود و موسی فرهنگ عهدهدار سفارت ایران در این کشور است.
برچسبها: پاتوق رضا