قاسمی

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ، با رد گزارش جدید حقوق بشری «اسما جهانگیر »گفت : این گزارش را به رسمیت نمی شناسیم و معتقدیم رویکردهای سیاسی و گزینشی به تضعیف جایگاه و شان حقوق بشر در جهان می انجامد .

به گزارش ایسنا،‌ بهرام قاسمی پیرامون انتشار  گزارش جدید خانم "اسما جهانگیر" گزارشگر  وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران که قرار است به نشست آتی کمیته سوم مجمع  عمومی ارائه شود، گفت: جمهوری اسلامی ایران عمیقا اعتقاد دارد گزارشی که توسط این گزارشگرِ ویژه  تهیه شده  و  ماموریت  ایشان  بر پایه  قطعنامه ای مبتنی بر اهداف و اغراضِ کاملا  سیاسی و گزینشی برخی کشورهای مشخص و با اهداف معین بر عهده گرفته است، را به رسمیت نمی شناسد و  آن را کاملا مردود و غیر قابل قبول می داند.

این دیپلمات افزود: متاسفانه به رغم پاسخ های مکرر، مفصل و مستدل جمهوری اسلامی ایران به ادعاهای بی اساس مطرح شده، محتوایِ گزارش کماکان  مبتنی بر مجموعه ای از اطلاعاتِ نادرست و پیش داوری های ناصواب در خصوص وضعیت حقوق بشر ایران و با استفاده از منابع غیر معتبر تهیه شده است که وجاهت و اعتبار گزارش را به صورت جدی خدشه دار می سازد؛ به نظر می رسد  متاسفانه  گزارشگر ویژه   چشم بر موارد متعددی از پیشرفت های حقوق بشری در ایران  فرو بسته است و همچنان با بکارگیری عباراتی مبهم و با اظهار نگرانی های بلاوجه بر اساس اطلاعات غیرموثق، سعی نموده تصویری  تاریک و یک سویه ای از وضعیت حقوق بشر در ایران ترسیم نماید ، و بی شک  این مسئله، اصل بی طرفی و  کار حرفه ای گزارشگر را تا حد  بسیاری  خدشه دار می سازد.
 
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: معتقدیم بهره گیری از رویکردهای  سیاسی ، تکراری و گزینشی از سوی  اندکی از کشورها در حوزه حقوق بشر، بخصوص در برهه ای که  بصورت همزمان، جامعه جهانی شاهد نادیده انگاشتن  موارد نقض فاحش حقوق بشر و فجایع انسانی توسط گروه های تروریستی مورد حمایت آنها در کشورهایی مانند یمن، بحرین، میانمار و ... هستیم، حاصلی جز تضعیف جایگاه و شان مقوله حقوق بشر در سطح جهان و رسوایی بیشتر مدعیان حقوق بشر در پی نخواهد داشت.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- حقوق بشر,

تاريخ : سه شنبه 4 مهر 1396 | 23:19 | نویسنده : رضا |

پیام تبریک رئیس جمهور روحانی به امیرسرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش

رئیس جمهوری در پیامی به امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، انتصاب وی از سوی رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا به سمت «فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران» را تبریک گفت.

 

رئیس جمهوری در پیامی به امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، انتصاب وی از سوی رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا به سمت «فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران» را تبریک گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، متن پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی
انتصاب شایسته جنابعالی از سوی رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا به سمت «فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران» را که نشان تعهد، دانش و سوابق ارزشمند جنابعالی در مسوولیت های مختلف نظامی و دفاعی است، صمیمانه تبریک می‌گویم.
امیدوارم با حضور مدبرانه جنابعالی، بیش از پیش شاهد اقتدار نظام اسلامی، تقویت نیروی بازدارندگی و دفاعی و صلابت نیروهای مسلح و بویژه غیورمردان و افتخارآفرینان ارتش جمهوری اسلامی ایران باشیم.
توفیقات شما را از درگاه احدیت مسألت دارم.
حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران


برچسب‌ها: پاتوق رضا- تبریک,

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396 | 22:54 | نویسنده : رضا |

ظریف: قطعنامه‌های شورای امنیت نه همه‌چیز است نه کاغذپاره

ششمین کارگاه شبیه‌سازی سازمان ملل

ظریف گفت: باید بپذیرید قدرت متصلب نظامی امروز دیگر تعیین کننده نیست و ابزارهای قدرت دیگری در اختیار داریم که می‌توانیم با آن منافع ملی‌مان را دنبال کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در ششمین کارگاه آموزشی شبیه سازی شورای امنیت با محوریت کره شمالی که در موزه صلح پارک شهر برگزار شد با بیان اینکه باید بپذیریم قدرت‌های معمول در دهه‌های ۷۰، ۸۰ و ۹۰ میلادی دیگر تعیین کننده به طور اخص نیستند و ابزارهای قدرت دیگری در اختیار داریم، افزود: این به معنای در افتادن با دنیا نیست، بلکه منظور این است که می‌توانیم با استفاده از ابزارهای قدرت امروزی از جمله گفتمان‌سازی، مفهوم‌سازی، اجماع‌ سازی و... در آینده کشورمان و کشورهای در حال توسعه تأثیرگذار باشیم.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: امروز در دنیا کنشگرانی مثل داعش، طالبان، القاعده و جبهه النصره به عنوان کنشگران غیرحکومتی هستند که بر تحولات بین‌المللی تأثیر می‌گذارند.

وی با اشاره به حضورش در اجلاس امنیتی مونیخ با بیان اینکه سوال اصلی در این اجلاس این بود که در دنیای پساغربی چه می‌گذرد، گفت: غربی‌ها در حالی به دنیای پس از خود به جدیت نگاه می‌کنند و درباره آن کتاب منتشر می‌کنند که برخی به ما در این رابطه ایراد می‌گرفتند. متأسفانه ما در داخل کشورمان باور نکردیم که به دنیای پساغربی وارد شده‌ایم اما خود غربی‌ها ‌آن را پذیرفتند. حرف من این نیست که نقش غرب پایان یافته است بلکه منظور آن است که انحصار غرب در دنیا و روابط بین‌الملل پایان یافته است.

وی ادامه داد: ما به عنوان نماینده دولت‌ها نمی‌خواهیم بپذیریم که کنشگرانی غیر از دولت‌ها وجود دارند. این در حالی است که دولت‌ها همواره به تناسب موضوع در بحث‌های بین‌المللی از جمله در بحث محیط زیست و توسعه اجتماعی و یا حقوق بشر شرکت می‌کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: دولت‌ها همواره ادعای انحصار بر روابط بین‌الملل داشته‌اند و غربی‌ها به طریق اولی این ادعا را داشته‌اند اما این ادعا پایان پذیرفته است. این مسأله را باید به عنوان یک عامل مهم در تصمیم‌ گیری‌های بین‌المللی بپذیریم که اگر انحصار دولت‌ها پایان یافته پس انحصار ابزار قدرت هم پایان یافته است.

رئیس دستگاه دیپلماسی که سابقه حضور در جلسات شورای امنیت، مجمع عمومی و دیگر بخش‌های سازمان ملل را در سال‌های گذشته به عنوان نماینده دایم ایران در این سازمان داشته است، با اشاره به ابزار قدرت در گذشته اظهار کرد: در مقطعی از روابط بین‌الملل تنها ابزار قدرت که باعث نفوذ می‌شد قدرت نظامی بود. از سیاست قایق‌های توپدار تا سیاست‌هایی که جنگ را به عنوان ابزار سیاست خارجی مشروع می‌شمرد. جنگ ابزار مشروع برای نفوذ بود. از آنجایی که قدرت در حوزه نظامی فقط خلاصه می‌شد اما به تدریج اقتصاد، فرهنگ، آموزش و مسائل دیگر به عنوان ابزارهای قدرت وارد صحنه شدند. در عین حال امروز همچنان برخی ابزارهای قدرت مقبول مانده‌اند و آنها ابزارهای قدرت معنایی هستند. کشورهای و کنشگرانی که قدرت سنتی پایینی دارند از این ابزار قدرت معنایی برای تأثیرگذاری استفاده می‌کنند. این ابزارها همان استقلال‌خواهی، داشتن پیام و گفتمان در دنیا یا اجماع‌سازی است.

ظریف گفت: کاری که در این کارگاه‌های شبیه‌سازی شورای امنیت سازمان ملل می‌کنید این است که آمیزه‌ای از قدرت یا همان قدرت‌های سنتی را مورد بررسی قرار دهید. مثلاً در بحث کره شمالی، چین و ‌آمریکا به دلیل قدرت نظامی که در اختیار دارند نقش بیشتری ایفا می‌کنند و این عامل قدرت را در مذاکراتی که در شبیه‌سازی انجام می‌دهید خواهید دید که حتماً نقش آمریکا و چین از سنگال و یا اتیوپی بیشتر است. با این حال امروز عامل دیگری برای قدرت مطرح است و آن اجماع‌سازی است که وارد شورای امنیت سازمان ملل هم شده است.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: کشورهای کوچکی مثل مالت و دماغه سبز در موضوعات بین‌المللی در شورای امنیت نقش آفرین بودند اما نه برای قدرت نظامی‌شان بلکه به خاطر ایده‌پردازی و دانش در یک حوزه خاص. مثلاً مالت در بحث حقوق دریاها نقش‌آفرین شد و دماغه سبز نیز به دلیل دانشی که در این بحث داشت یکی از مهمترین نقش‌ آفرین‌ها در حقوق دریاها است؛ بنابراین می‌بینید که این نوع از ابزارهای قدرت از کنفرانس عمومی یونسکو و مجمع عمومی به شورای امنیت رفته و در ‌آنجا با ایده‌پردازی، مفهوم‌سازی و توانمندی در اجماع‌سازی قدرت ایجاد می‌کند.

ظریف پیشنهاد کرد: کسانی که نمایندگی کشورهای غیرعضو شورای امنیت را در شبیه‌سازی بر عهده می‌گیرند با این ابزار نیز تمرین کنند. ابزارهایی از جمله فکر، اندیشه و یا گفتمان‌سازی.

وی با تاکید بر اینکه این ابزارها در بحث قدرت‌سازی مهم هستند، گفت: تصوری که ما از شرایط بین‌المللی داریم باید تغییر کند و باید بدانیم قطعنامه‌های شورای امنیت نه همه چیز هستند و نه کاغذپاره. یکی از سفرای کشورها در سازمان ملل در زمانی که بنده در سازمان ملل بودم اینگونه می‌گفت که حقوق بین‌الملل جعبه ابزار ماست، هر وقت نیاز داشتیم از آن استفاده می‌کنیم. بنابراین حقوق بین‌الملل نمی‌تواند همه چیز باشد همانطور که قدرت نمی‌تواند همه چیز باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه با بیان اینکه در بحث اجماع سازی و یا گفتمان سازی عواملی مهم هستند که یک تصمیم بین‌المللی شکل گیرد، تصریح کرد: بررسی و تمرین بر روی این مقوله امری است که باید در بحث شبیه‌سازی دنبال شود و این آموزش را در عمل به ما بدهد که از یک مفهوم متصلب قدرت که مربوط به دوران گذشته است باید به مفهوم جدید قدرت نیز پرداخته شود. پنج قدرت دایم شورای امنیت مسلماً می‌پسندند که همه دنیا باور کند همه چیز در سلاح هسته‌ای خلاصه می‌شود و کشورهای دارنده این سلاح حرف آخر را می‌زنند. اما این اتفاق نیفتاده است اگر می‌افتاد به این معنا بود که دنیا تسلط این پنج قدرت بر تمامی مناسبات بین‌المللی را باید می‌پذیرفت چرا که هر کدام از این پنج قدرت با سلاح‌هایی که در اختیار دارند می‌توانند خودشان و دشمانشان را ده‌ها بار نابود کنند که اصطلاحاً می‌گویند «نابودی تضمین شده متقابل».

ظریف افزود: بنابراین اگر تفکر متصلب از قدرت نظامی را بپذیریم باید این رویکرد را نسبت به کشورهای قدرتمند هم پذیرفت که خوشبختانه اینطور نیست.

وزیر امور خارجه کشورمان که سابقه حضور در مذاکرات مربوط به جنگ هشت ساله تحمیلی میان ایران و عراق را در سازمان ملل داشته است در ادامه بحث خود گفت: در جنک تحمیلی علیه ایران از سلاح شیمیایی استفاده شد اما همه دنیا از صدام حمایت کردند و اجازه نمی‌دادند موضوع استفاده از سلاح شیمیایی علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل مطرح شود. فراموش نکنید و گول شعارها را نخورید. ما آنجام بودیم و دیدیم تا وقتی صدام به کویت حمله نکرده بود با وجود آنکه ۶ گزارش دبیرکل وقت سازمان ملل به صراحت می‌گفت که صدام علیه ایرانی‌ها و شهروندان غیرنظامی از سلاح شیمیایی استفاده کرده است، اعضای شورای امنیت یک بیانیه و یا قطعنامه شورای امنیت که اسم عراق در آن باشد صادر نکردند. و بهترین کاری که انجام دادند این بود که بگویند استفاده از سلاح شیمیایی علیه نیروهای ایرانی. این جمله به شکلی بود که انگار خودمان علیه خودمان از سلاح شیمیایی استفاده کرده‌ایم.

رئیس دستگاه دیپلماسی اظهار کرد: ایران هزینه مقابله با قدرت متصلب آن روز را پرداخته است و نشان داد حتی در آن زمان که آن قدرت تعیین کننده نیست. بنابراین آنچه مهم است این که بدانیم و به کار بگیریم که ابزارهای قدرت دیگری وجود دارد که می‌توانیم از آنها به خوبی و با موفقیت استفاده کنیم. این به معنای در افتادن با دنیا نیست و رویکردی است که می‌تواند در آینده کشور ما و کشورهای در حال توسعه و منطقه به واسطه آن در تعاملات بین‌المللی تأثیرگذار باشند.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه سخنانش با اشاره به برگزاری ششمین کارگروه شبیه‌سازی شورای امنیت در محل موزه صلح حضور در این مکان را یادآور نکته تلخ تاریخی دانست و گفت:‌ این مکان یادآور شکست تلخ و تاریخی شورای امنیت در رابطه با استفاده وحشیانه صدام حسین از سلاح شیمیایی در جنگ علیه ایران است. جنگ تحمیلی ایران و عراق ناکامی شورای امنیت در اجرای وظایفش را یادآوری می‌کند و شورای امنیت باید مسئولیت این ناکامی را بپذیرد و در جهت جبران آن برآید.

وی در ادامه سخنانش گفت: خوشحالم که بعد از سال‌ها در جمعی حاضر شدم که یادآور دانشگاه و دانشجویان است و خوشحال‌تر از اینکه بسیاری از حاضران را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. امیدوارم شما در آینده وارد وزارت امور خارجه شوید و نمایندگان ایران در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی باشید که باعث خرسندی و افتخار ماست.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به ساختارهای بین‌المللی در دهه‌ها و سال‌های گذشته خاطرنشان کرد: در گذشته قواعد و چارچوب‌ها به لحاظ حقوق و روابط بین‌الملل مشخص بود و آنچه در شورای امنیت اتفاق می‌افتاد قابل پیش‌بینی بود. ما از ابتدای دهه ۹۰ میلادی وارد دوران جدیدی شدیم که البته با خطاهای زیادی هم روبرو بود. ایالات متحده آمریکا توهمی داشت مبنی بر اینکه پایان جهان دوقطبی به معنی آغاز دوران تک قطبی است و این توهم خساراتی را به دنیا وارد کرد که هنوز هم دنیا دارد بخشی از آن خسارت را در عراق، افغانستان، سوریه و مناطقی دیگر می‌پردازد.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا در زمان بوش مدعی نظم جدید بین‌المللی شد. نظمی که برای تحقق آن هزینه‌های مالی و معنوی بسیاری را متحمل شد. در این روند جان‌های زیادی فدا شد و سرمایه هنگفتی از سوی آمریکا و نیز مناطقی که در آن درگیری و تنش به وجود آمد هزینه شد.

ظریف گفت: نتیجه این هزینه‌ها جز خشونت و ناامنی در شرق آسیا، سوریه، عراق و افغانستان چیز بیشتری نبود.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور خاطرنشان کرد: برخلاف دیدگاه آمریکا، دوران گذار ادامه پیدا کرده است و بسیار طولانی‌تر از آنچه آمیکایی‌ها فکر می‌کردند ادامه یافت. تا امروز ۲۷ سال از دوران گذار را تجربه کرده‌ایم و معتقدم هیچ پایانی هم برای دوران گذار متصور نیست و نیاز است این دوران به خوبی شناخته شود.

ظریف در ادامه گفت: حتی در غرب موضوع دوران گذار از جهانی صحبت می‌شود که در آن نه تنها آمریکا قدرت فائقه نیست بلکه اروپا و کشورهای قدرتمند هم لزوماً در آن نقش آفرین نیستند.

وی ادامه داد: تحولات در عرصه بین‌الملل نه تنها توسط دولت‌ها شکل نمی‌گیرد بلکه در چند سال گذشته این تحولات متأثر از کنشگران غیرحکومتی بوده است.

 


برچسب‌ها: پاتوق رضا- برجام-ظریف,

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396 | 22:53 | نویسنده : رضا |

انعقاد بزرگترین قرارداد وام خارجی پسابرجام برای کشورمان

پرچم ایران و کره جنوبی

قرارداد بزرگترین وام خارجی پسابرجام ساعتی پیش در حضور رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی کشورمان و آقای چونگ مدیر اگزیم بانک کره جنوبی به ارزش تقریبی بیش از ۸ میلیارد یورو در سئول به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، هیات ایرانی که با مسوولیت محمد خزاعی، رئیس سازمان سرمایه گذاری خارجی و نمایندگانی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از بانکهای تجاری کشورمان جهت امضا قرارداد مبادله وام به ارزش بیش از ۸ میلیارد یورو به سئول سفر کرده بود ساعتی پیش طی مراسمی رسمی با حضور وی بزرگترین قرارداد وام خارجی پس از برجام امضا شد.

بر پایه این گزارش، محمد خزاعی در سخنانی در ابتدای مراسم امضای قرارداد خط اعتباری بیش از ۸ میلیارد یورویی با اگزیم بانک کره با توجه به سوابق خوب روابط و همکاری فی ما بین و با اشاره به اینکه اقتصاد کره یازدهمین اقتصاد بزرگ جهان است و توانمندیهای تکنولوژیکی مطلوبی دارد، امضا و اجرایی شدن این خط اعتباری را گامی مهم در گسترش روابط بین دو کشور دانست

وی اضافه کرد: بخشهای دولتی و خصوصی ایران میتوانند در چارچوب مقررات موجود از این وام استفاده کنند.
 
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از زحمات و تلاشهای همکاران بانک مرکزی ایران و طرف کره ای در جریان مذاکرات فشرده ماههای گذشته  تشکر و قدردانی کرد.
 
خزاعی تصریح کرد :۱۲ بانک ایرانی، بعنوان بانکهای عامل و طرف قرارداد استفاده از این وام خواهند بود.
 
بنابر گزارش شادا، مدیر اجرایی اگزیم بانک کره جنوبی نیز طی سخنانی ضمن تشکر از تلاشهای سازمان سرمایه گذاری و همکاریهای بانک مرکزی و سیستم بانکی ایران امضا و اجرایی شدن این قرارداد را گام مهمی در توسعه روابط اقتصادی دو کشور مبتنی بر تامین منافع  مشترک دانست.
 
آقای چانگ تصریح کرد: پروژه های متعددی با تایید بانک مرکزی و سازمان سرمایه گذاری ایران می توانند از این خط اعتباری بهره مند شوند.
 
این گزارش می افزاید: مبلغ وام مورد اشاره بیش از ۸ میلیارد یورو (معادل حدود ۱۰ میلیارد دلار) است و بخش دولتی و بخش خصوصی هر دو می توانند از این خط اعتباری در کلیه پروژه هایی که شرایط استفاده از وام های خارجی را داشته باشند، استفاده کنند.
 
بنابراین گزارش، پروژه‌های متعددی بویژه در حوزه بهداشت، حمل و نقل و انرژی پیش از این مورد مذاکره قرار گرفته و آماده معرفی به طرف کره ای هستند که پس از امضای قرارداد وام توسط سیستم بانکی کشور و اخذ مصوبه دولت برای تضمین وام مذکور، وزارت امور اقتصادی و دارایی برای صدور ضمانتنامه وام اقدام خواهد کرد.
 
گفتنی است: قبل از این نیز قرارداد وام ۱.۷ میلیارد دلار با اگزیم بانک چین برای برقی کردن راه آهن تهران – مشهد امضاء شد و همچنین قرارداد ۲.۲ میلیارد یورو با روسیه برای بخش انرژی و حمل و نقل امضا و اجرائی شد.
 
بر اساس این گزارش، بررسی سوابق نشان می دهد که، به دنبال مذاکرات اولیه با اگزیم بانک کره جنوبی توسط بانک مرکزی کشورمان و سازمان سرمایه گذاری خارجی جهت ارائه تسهیلاتی برای ساخت بیمارستان در کشورمان در سال ۱۳۹۳ (در دوران تحریم)، یادداشت تفاهمی در سال ۱۳۹۴ در خصوص چارچوب همکاری های مالی بین دو کشور در سال منعقد می گردد که سقف ۵ میلیارد دلار برای همکاری در زمینه بهداشت و ساخت بیمارستان در متن یادداشت تفاهم (که خارج از تحریم های موجود بوده) قید و امضاء می‌شود.
 
به دنبال رفع تحریم های ناعادلانه و طی مذاکراتی که توسط سازمان سرمایه گذاری و بانک مرکزی انجام شد و همچنین امکان استفاده از این تسهیلات برای بخش‌های دیگر کشور از جمله حوزه راه، نیروگاه ها، و ... رقم اعتبار از ۵ میلیارد یورو به بیش از ۸ میلیارد یورو افزایش می‌یابد.   پس از پیگیری‌های صورت پذیرفته در بهمن ماه سال ۱۳۹۴ پیش نویس متن موافقتنامه مالی و ضمانتنامه مربوطه از اگزیم بانک کره دریافت و توسط بانک مرکزی و بانک های عامل کشورمان و سازمان  سرمایه‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی مورد بررسی قرار گرفت و ده‌ها جلسه در این سازمان و بانک مرکزی برگزار و متون قرارداد وام و ضمانتنامه با مذاکرات رئیس کل سازمان با مقامات اگزیم بانک کره و همچنین مذاکرات همکاران بانک مرکزی که تلاش زیادی در این خصوص داشتند در اواسط تیرماه امسال آماده امضاء نهایی پس از تشریفات قانونی شد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- وام خارجی

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396 | 22:52 | نویسنده : رضا |
احمد جنتی

جنتی: دولت بداند دغدغه مردم مسائل سیاسی نیست

رییس مجلس خبرگان رهبری گفت: دولت محترم فارغ از مسائل سیاسی و حزبی به کار و تلاش بپردازد و بداند که دغدغه مردم مسائل سیاسی نیست، گرفتاری و مشکلات مردم، مسائل اقتصادی، اشتغال و رفع معضل بیکاری است.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای دوازهمین جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری که صبح امروز پنجشنبه (دوم شهریورماه) در تهران  برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر، بر استفاده برکات معنوی این ماه شریف به ویژه اعمال روز عرفه تأکید کرد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری، در ادامه با اشاره به جایگاه شهید و شهادت در اسلام به شهادت مدافع حرم اهل بیت(ع)؛ محسن حججی پرداخت و تصریح کرد: شهادت این جوان مخلص آثار و برکات فراوانی داشت و بار دیگر جامعه ما را به رایحه جهاد فی سبیل الله و شهادت در خدا عطرآگین نمود و در بین همه اقشار مردم شور و حرارتی وصف ناشدنی ایجاد کرد و من مطمئنم این شور و حال معنوی و تجلیل از خانواده آن شهید از سوی مردم تا چهلم او در کشور ما جریان خواهد داشت.

وی افزود: ان شاءالله به زودی شاهد باشیم انتقام خون این شهید عزیز از داعش گرفته شود. بی شک این شهید بزرگوار و خانواده محترم او از اخلاص بالایی برخوردار بوده اند که خداوند این چنین آنان را نزد همه مردم عزیز نموده است.

جنتی ادامه داد: به لطف خدا امروز پس از گذشت حدود ۴۰ سال از انقلاب اسلامی، شاهدیم که روحیه ایثارگری و شهادت طلبی در بین جوانان ما موج می زند به نحوی که برای حضور در جبهه های سوریه و عراق و نبرد با داعش و گروه‌های تکفیری از یکدیگر سبقت می گیرند و بحمدلله این روزها طبق اخباری که می رسد این دو کشور اسلامی از لوث وجود گروههای تکفیری و داعشی دارد تطهیر می شود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: من به جوانان عزیز توصیه میکنم  شهید حججی و دیگر شهیدان مدافع حرم را الگوی خود قرار داده و با تلاش در راه خودسازی و کسب معنویت، راه عزت دنیا و آخرت را بپیمایند.

جنتی با اشاره به شکل گیری کابینه دوازدهم، به دولتمردان توصیه کرد: دولت محترم فارغ از مسائل سیاسی و حزبی به کار و تلاش بپردازد و بداند که دغدغه مردم مسائل سیاسی نیست، گرفتاری و مشکلات مردم، مسائل اقتصادی، اشتغال و رفع معضل بیکاری است.

وی افزود: مردم اگر شاهد رونق اقتصادی در جامعه باشند پشتیبان دولت خواهند بود و امیدواریم دولت از همین ابتدای آغاز بکار سعی کند ظرف مدت کوتاهی تحولی در رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم ایجاد نماید.

 در ادامه جلسه، هیئت رئیسه محترم خبرگان رهبری، موضوعات مربوط به اجلاس آینده این مجلس را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

به گزارش ایسنا، سومین اجلاس دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری روزهای ۲۸ و ۲۹ شهریورماه در تهران برگزار خواهد شد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- جنتی- مشکلات-سیاسی,

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396 | 22:51 | نویسنده : رضا |

هراس صهیونیست‌ها از افزایش نفوذ ایران و حزب‌الله در خاورمیانه

 

المیادین گزارش داد:

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با رئیس‌جمهور روسیه از افزایش نفوذ منطقه‌ای ایران ابراز نگرانی کرد.

خطر امنیتی بزرگ ایران و حزب‌الله علیه تل‌آویوبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در گفتگو با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه ضمن ابراز نگرانی از افزایش نفوذ ایران در منطقه، درباره خطر این اتفاق برای اسرائیل هشدار داد.

منال اسماعیل، خبرنگار المیادین در این باره گزارش داد: اگر سفر نتانیاهو به سوچی روسیه برای دیدار با ولادیمیر پوتین این موفقیت را برای او به همراه داشت تا برخی از پرونده های سیاسی مهم را مطرح نماید و به نوعی توجه‌ها را از مشکلات داخلی اسرائیل منحرف کند، به نظر نمی رسد این دیدار بتواند نگرانی اسرائیل را از تحولات سوریه، به ویژه پس از اظهارنظرهای فراوان درباره پیروزی محور متشکل از ایران، حزب الله و سوریه برطرف کند.

مؤاف فاردی، خبرنگار امور سیاسی در شبکه دهم تلویزیون اسرائیل می گوید: «نتانیاهو تلاش می کند ابعاد این سفر را به رسانه ها بکشاند، رسانه ها نیز سخنانی از او را منتشر و تصاویری از این سفر را پخش کرده اند، او قبل از این سفر با رئیس موساد مشورت کرد اما به طور کلی اسرائیل بر سر دو راهی دو ابرقدرت قرار گرفته و و به نوعی سرنوشتش در دستان این دو قدرت بزرگ جهانی است.»

خبرنگار المیادین ادامه داد، نتانیاهو در دیدار با پوتین، حامل نگرانی های اسرائیل درباره توافق برای پایان دادن به درگیری در جنوب سوریه و استقرار ایران در این منطقه بود. او در این زمینه اظهارات پیشین خود را درباره خطر ایران تکرار کرد و گفت:« جناب آقای رئیس، همه ما با تلاش پیگیر بین المللی داعش را شکست داده ایم، این اتفاق مبارکی است اما آنچه که نامبارک است این است که در هر مکانی که داعش اعلام موجودیت می کند در آن مکان ایران وارد می شود. این کشور در پی تسلط بر عراق و یمن است، بر لبنان نیز به طور عملی مسلط شده است، ما فراموش نمی کنیم که این کشور هر روز اسرائیل را به نابودی تهدید می کند و از سازمان های تروریستی، حمایت مالی و تسلیحاتی می کند.»

در ادامه گزارش المیادین آمده است، بر اساس اظهارات کارشناسان، دیدار نتانیاهو از روسیه بخشی از تلاش راهبردی اسرائیل برای ایجاد جبهه ای علیه ایران است. این سفر همچنین بیانگر سطح نگرانی اسرائیل از تحولات میدانی در سوریه است.

امیر بار شالوم، خبرنگار امور نظامی در شبکه کان (در اسرائیل) می گوید: «دو چیز اسرائیل را نگران می کند، نگرانی از حضور ایران در جولان و نگرانی از آنچه که در لبنان می گذرد.»

عوزی آراد، مشاور پیشین امنیت داخلی نخست وزیر اسرائیل نیز معتقد است: «بر خلاف اظهارنظر برخی چهره ها، اوضاع اسرائیل چندان خوب نیست، حتی واقعیت خلاف این گفته است، بشار اسد در حال بهبود موقعیت خویش است و این به سود ما نیست.»

خبرنگار المیادین ادامه داد، بنا به اظهارات گیوری آیلند، رئیس پیشین سازمان امنیت داخلی اسرائیل، ششمین دیدار نتانیاهو با پوتین در دو سال گذشته، بیانگر تغییرات نامناسب راهبردی در موقعیت و جایگاه اسرائیل و وجود خطر امنیتی بزرگ ایران و حزب الله علیه تل آویو است، مطبوعات اسرائیل نوشته اند، این خطر موجب شد تا یک هیئت نظامی بزرگ از اسرائیل راهی سازمان ملل متحد شوند تا بتوانند سفرای کشورهای مختلف در سازمان ملل متحد را از خطر حزب الله در جنوب لبنان آگاه سازند.


برچسب‌ها: :پاتوق رضا- ایران-اسرائیل,

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396 | 22:50 | نویسنده : رضا |
در حاشیه گردهمایی تخصصی امنیت دریایی بالی اندونزی؛

فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز در بالی اندونزی با وزیر ارشد هماهنگی امور سیاسی و امنیتی و حقوقی این کشور دیدار کرد.

رایزنی فرمانده نداجا با وزیر ارشد اندونزی/ تاکید بر همکاری در مبارزه با تروریسم دریاییبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در بالی اندونزی با ویرانتو وزیر ارشد هماهنگی امور سیاسی، امنیتی و حقوقی این کشور جنوب شرق آسیا دیدار و گفت وگو کرد.

این دیدار در حاشیه سومین گردهمایی تخصصی (سمپوزیوم) امنیت دریایی در بالی اندونزی که با حضور ده ها فرمانده و هیات بلندپایه نیروی دریایی 54 کشور جهان در حال برگزاری است، انجام شد.

در این دیدار و مذاکره مقام های ارشد وزارت امور سیاسی، امنیتی و حقوقی اندونزی، 'ویرانتو' را همراهی می کردند و در هیات ایران نیز علاوه بر فرمانده نداجا، دریادار دوم 'حسین خانزادی' معاون طرح و برنامه نیروی دریایی، دریادار دوم 'رضا عباسی' فرمانده منطقه دوم دریایی ارتش، سرهنگ 'جهانگیر شریعت' نماینده ستاد ارتش، ناخدا یکم 'سیاسی تژاد' مشاور امنیتی، 'ولی الله محمدی نصرآبادی' سفیر کشورمان در جاکارتا و 'شهریار دسین' وابسته نظامی ایران در جاکارتا حضور داشتند.

وزیر ارشد هماهنگی امور سیاسی، امنیتی و حقوقی اندونزی در این دیدار ضمن تشکر از مشارکت دریادار سیاری و هیات بلندپایه نیروی دریایی ارتش ایران در نشست امنیت دریایی در بالی، این مشارکت و حضور را با اهمیت دانست و ابراز امیدواری کرد نتایح این گردهمایی تخصصی باعث تامین بیشتر امنیت دریاها شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن تشکر از اندونزی برای میزبانی این گردهمایی و دعوت از هیات ایرانی، گفت که مشارکت در گردهمایی تخصصی امنیت دریایی برای ایران از اهمیت بسیاری برخوردار است، چون ایران معتقد است بهره برداری از منابع غنی دریاها تنها در صورتی ممکن است که امنیت دریاها تامین شده باشد.

دریادار سیاری با تاکید بر اینکه امنیت دریاها باید توسط کشورهای مرتبط با همان منطقه که دارای حق مالکیت هستند، تامین شود، گفت که همکاری بین کشورهای مختلف منطقه امنیت دریاها را تامین می کند، به همین دلیل همکاری کشورها نه تنها باعث ایجاد امنیت بیشتر دریاها می شود، بلکه بهره برداری هر چه بیشتر از منابع دریاها توسط کشورهای مختلف را بدنبال خواهد داشت.

وی برای توسعه همکاری نیروی دریایی ایران و اندونزی چند پیشنهاد ارائه کرد که سرفصل آن برگزاری دوره های مشترک برای افسران به ویژه افسران جوان نیروی دریایی دو کشور، همکاری برای مبارزه با تروریسم دریایی و دزدی دریایی، تبادل اطلاعات با نیروی دریایی اندونزی برای مبارزه با تروریسم دریایی و دزدی دریایی و دیدار ناو گروه های دو کشور بود.

'ویرانتو' وزیر ارشد هماهنگی امور سیاسی، امنیتی و حقوقی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه موافق نقطه نظرات فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است، گفت: امنیت دریاها تنها با همکاری کشورهای مرتبط با آن پهنه آبی ممکن است و تامین خواهد شد.

وی بر توسعه و تعمیق روابط بین دو کشور در تمامی زمینه های موجود به ویژه همکاری بین نیروهای دریایی دو کشور تاکید کرد و خطاب به دریادارسیاری، گفت: از نزدیک تحولات ایران را دنبال می کنم و می خواهم به شما پیشرفت کشورتان و موفقیت در تامین رفاه مردم را تبریک بگویم.

این وزیر ارشد اندونزی که نظارت بر وزارت دفاع، پلیس، ارتش و مراکز امنیتی و انتظامی را بر عهده دارد، با استقبال از پیشنهادهای فرمانده نداجا، گفت که مطمئن است اجرایی شدن این پیشنهادها باعث توسعه هر چه بیشتر روابط دو کشور به ویژه مناسبات نیروی دریایی طرفین خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به زندگی با تسامح و تساهل اقوام و نژادهای مختلف با ادیان گوناگون در اندونزی، گفت: رویکرد متفاوت ولی متحد نقطه قوت اندونزی است و مردم این کشور در عین تفاوت با یکدیگر متحد هستند که نقطه اتکا مردم اندونزی محسوب می شود.

ویرانتو گفت: در اندونزی 5 دین اکثریت وجود دارد و پیروان این 5 دین به رغم تفاوت ها در نهایت با تسامح و تساهل و بردباری در کنار هم زندگی می کنند که نقطه قوت مردم اندونزی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار از وزیر ارشد هماهنگی امور سیاسی، امنیتی و حقوقی اندونزی دعوت کرد تا به ایران سفر کند و راه های توسعه همکاری بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

وی همچنین گفت: با اطمینان، امروز تسامح و تساهل و بردباری مردم اندونزی نتیجه سیاست های صحیح و درست بنیانگذاران و مقامات کنونی این کشور جنوب شرق آسیا است.


دریادار سیاری امنیت داخلی کشورها را نتیجه اتخاذ سیاست های دولتمردانی دانست که برای امور داخلی برنامه ریزی می کنند و گفت که امنیت برون مرزی و بین المللی نیز نتیجه همکاری کشورهای مختلف است و امنیت دریایی هم نتیجه همکاری نیروی دریایی بین کشورها است و خواستار اجرای دیپلماسی دریایی بین دو کشور شد.

وی با اشاره به ظرفیت های دو کشور ایران و اندونزی برای همکاری ها به ویژه بین نیروی دریایی دو کشور، از ویرانتو خواست از توسعه هر چه بیشتر روابط حمایت کنند.

فرمانده نداجا از این وزیر ارشد اندونزی برای سفر به جمهوری اسلامی ایران و بازدید از دستاوردهای کشورمان در حوزه های مختلف و از فرمانده نیروی دریایی ارتش اندونزی برای سفر به ایران و شرکت در اجلاس 'آیونز 2018' نیز دعوت کرد.

'ولی الله محمدی' سفیر ایران در اندونزی نیز در این دیدار با اشاره به روابط سازنده بین دو کشور و تشکیل دولت جدید ایران برای دومین دوره توسط دکتر حسن روحانی، خواستار سفر وزیر ارشد هماهنگی امور سیاسی، امنیتی و حقوقی اندونزی به ایران شدند و گفت که در این سفر ابعاد بیشتری از همکاری بین دو کشور می تواند در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی ایران، گفت: ما تجریه زیادی در مبارزه با تروریسم، جرائم فرامرزی، و جرائم تشکیلاتی داریم و تهران آمادگی دارد این تجربیات را با اندونزی به اشتراک بگذارد.
وی گفت که مطمئن است سفر ویرانتو به تهران باعث می شود این همکاری ها به صورت جدی تر دنبال شود.

وزیر ارشد هماهنگی امور سیاسی، امنیتی و حقوقی اندونزی نیز ضمن تشکر از دعوت برای سفر به ایران، گفت که تلاش می کند این سفر انجام شود.

دریادار سیاری روز چهارشنبه نیز در حاشیه این گردهمایی در بالی اندونزی به طور جداگانه با هیات بلندپایه نیروی دریایی چین و هند از جمله دریاسالار 'وانگ هی' فرمانده ناوگان دریای جنوبی چین دیدار و برای توسعه همکاری ها در زمینه های آموزشی، فنی، عملیاتی و ... گفت وگو کرد.


برچسب‌ها: :پاتوق رضا نداجا,

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396 | 22:50 | نویسنده : رضا |
قاسمی:

سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران از هر گام مثبت همسایگان برای بهبود و ارتقاء روابط فی مابین همواره استقبال کرده و بدان ارج می‌نهد.

ایران از هر گام سازنده ای برای بهبود روابط با همسایگان استقبال می کندبه گزارش حوزه سیاست خارجی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان ؛  سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص خبر تماس تلفنی وزیر خارجه قطر با وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تایید این گفتگوی تلفنی اظهار داشت: این تماس شب گذشته انجام شد و تمایل طرف قطری برای بازگرداندن سفیر خود به تهران مطرح شد که ما از این اقدام دولت قطر استقبال می کنیم.

قاسمی اضافه کرد: قبلا سفیر آن کشور برای برخی مشورت ها به دوحه فراخوانده شده بود و بازگشت مجدد شان به تهران تصمیم و اقدامی منطقی و مثبت ارزیابی می گردد.

وی تاکید کرد: همانگونه که مکررا اعلام داشتیم سیاست اصولی و همیشگی جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط با تمامی همسایگان بوده و خواهد بود و ایران همواره آمادگی دارد در چارچوب احترام متقابل و حفظ منافع مشترک، روابط بهتری با تمامی کشورهای همسایه و پیرامونی خود داشته باشد و همانگونه که وزیر امور خارجه اعلام داشتند یکی از اولویت های اساسی یا اَبَر الویت ما در سیاست خارجی کشور در دولت جدید، ارتقاء همکاری ها و اولویت دادن به توسعه مناسبات همه جانبه با کشور های همسایه خواهد بود.

قاسمی افزود: ایران معتقد است تنها راه تامین امنیت و ثبات و فراهم نمودن زمینه های توسعه اقتصادی در منطقه، عادی سازی و گسترش روابط میان کشورهای منطقه و عدم دخالت کشورهای فرا منطقه ای در امور منطقه می باشد و ایران آماده است در جهت تعامل هر چه بیشتر این کشور ها و حل و فصل برخی ابهامات و مشکلات میان آنها تلاش های سیاسی لازم را به عمل آورد. نیاز و ضرورت امروز منطقه همکاری دسته جمعی و فائق آمدن بر اختلافات و ایجاد زمینه های لازم برای رایزنی و گفتگوهای بیشتر در این منطقه حساس از جهان می باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از هر گام سازنده و مثبت همسایگان برای بهبود و ارتقاء روابط فی مابین همواره استقبال کرده و بدان ارج می نهد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- سازنده

تاريخ : دو شنبه 6 شهريور 1396 | 22:49 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود