واحد مرکزی خبر نوشت: اتحادیه اروپا امروز به دلیل اولین آزمایش موشک بالستیک بین قاره ای کره شمالی، تحریم های شدیدتری علیه این کشور در نظر گرفت تا از توسعه بیشتر تسلیحات هسته ای کره شمالی جلوگیری کند.
به گزارش آسوشیتدپرس، در همین رابطه کشورهای عضو اتحادیه اروپا اصرار دارند کره شمالی نباید از این اتحادیه انتظار امتیاز گیری داشته باشد.
بوریس جانسون وزیر امور خارجه انگلیس گفت «برخی افراد فکر می کنند ما ابتدا باید با پیونگ یانگ تعامل کنیم. ما قطعا با این موضوع مخالف هستیم. آنها باید اقدام جدی در راستای خلع هسته ای شدن کشورشان شاهد باشند.»
همچنین در بیانیه امروز، وزرای امور خارجه کشورهای اتحادیه اروپا آزمایش اوایل ماه جاری کره شمالی را محکوم و آنرا «تهدید جدید برای امنیت و صلح بین المللی» نامیدند، مقامات اروپایی همچنین پایان چنین اقداماتی را خواستار شدند.
در این بیانیه آمده است علاوه بر تحریم های کنونی، اتحادیه اروپا با هماهنگی با متحدانش و تلاش های سازمان ملل، «پاسخ های مناسب دیگری را نیز در نظر خواهد گرفت.»
برچسبها: پاتوق رضا,کره شمالی ,
در ۲۶ تیرماه، پربازدیدترین خبر به پیگیری بازداشت برادر رئیس جمهور و سخنان وزیر اسبق اطلاعات اختصاص داشت.
در پربازدیدترین خبر سرویس سیاسی امروز، وزیر اطلاعات دولت هاشمی گفت: عقد اجباری دختران منافق با پاسدارها شایعه است. در این سرویس واکنش یک اصلاحطلب به بازداشت برادر رئیسجمهور هم پربازدید بود. در این سرویس سوال شهید بهشتی از شریعتی هم پربازدید بود: چرا در زندان رژیم علیه مارکسیسم نوشتید؟
در سرویس اقتصادی پربازدیدترین خبر به آخرین قیمت خودروهای صفرکیلومتر در بازار اختصاص دارد. برای مخاطبان این سرویس مهم بود بدانند سهامدارانی که پشت در شعبه های موسسه اعتباری ثامن جمع می شوند، چه می گویند؟ همچنین در نقل قول پربازدیدی نیلی گفت: اگر برای حال صنعت فکری نشود، وضع بدتر میشود.
در سرویس فرهنگ و هنر بحث بر سر سریالهای شبکه نمایش خانگی پربازدید بود: «شهرزاد» یا «عاشقانه»، کدامیک برندهاند؟ در این سرویس نامگذاری عجیب برای فرزند خواننده سرشناس هم بازدید زیادی داشت. همچنین نقل قولی از یک کارگردان شهیر ایرانی پربازدید بود. پوراحمد گفت: امروز خوشگلهایی را وارد بازیگری سینما کردهاند که سوپراستارهای بدلیاند!
در سرویس جامعه گزارشی درباره وقتی بود که میرزاخانی جایزه گرفت و صداوسیما خبرش را در حد خبر آبوهوا خواند! در این سرویس مشخص شد حسین فریدون با آمبولانس از دادسرا خارج شد. در این سرویس جزئیات جلسه هیات امنا دانشگاه آزاد که منجر به انتخاب فرهاد رهبر شد هم بازدید زیادی داشت.
سخنان یک تحلیلگر در سرویس بینالملل پربازدید بود. بیگدلی گفت: نامۀ ژنرالهای آمریکایی دربارۀ ایران پیام مهمی داشت. در این سرویس عنوان شد گاف دختر نخستوزیر دردسرساز شد! در خبر پربازدید دیگری عنوان شد ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا سخنرانی میکند.
در سرویس فناوری اطلاعات، عشاق شبکههای اجتماعی یاد گرفتند چطور با ۱۰ نکته کلیدی دراینستاگرام استاد شوند.
در سرویس طنز هم متلک ویژه یک روزنامه به رئیس جدید دانشگاه آزاد هم بازدید زیادی داشت.
برچسبها: :پاتوق رضا,فرهنگ,رسانه,
هرام امیر احمدیان کارشناس مسائل آسیای میانه و قفقاز در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین تنش شکل گرفته بین ایران و تاجیکستان را مورد ارزیابی قرار داده است.
محمد اکبری: در روزهای اخیر فضای متشنجی بین ایران و تاجیکستان در حال شکل گیری است. تاجیکستان مراکز فرهنگی، اموزشی و علمی ایران را در این کشور تعطیل کرده است و مسیر تقابل گونه ای را پیش گرفته است. دو کشور در رابطه با حزب نهضت اسلامی تاجیکستان و حضور دبیر کل آن در ایران تناقضاتی داشته اند که باعث شده است روابط دو کشور به تیرگی گرایش داشته باشد. این در حالی است که عربستان فعالیتهای زیادی را در این کشور شروع کرده و به نظر می رسد سلفی گری و وهابیت می تواند رشد بسیاری در این کشور داشته باشد و خطر رشد آن در بین مردم فارسی زبان متصور است. در این باره با بهرام امیراحمدیان کارشناس مسائل آسیای میانه و قفقاز گفت و گو کرده ایم که از نظر می گذرانید.
تاجیکستان اقدام به تعطیلی مراکز فرهنگی، آموزشی و علمی ایران در این کشور کرده است و روند تنش آمیزی را با ایران پیش می برد. به نظرتان چرا در روزهای اخیر تنش بین ایران و تاجیکستان افزایش پیدا کرده است و چه روندی برای آینده متصور است؟
تنشی که بین ایران و تاجیکستان پیش امده البته به سالهای قبل بر می گردد که به حمایت ایران از نهضت اسلامی تاجیکستان مربوط است. حمایت ایران از این حزب بزرگنمایی شد و اعتراضاتی شکل گرفت. ایران بر اساس آنچه در قانون اساسی آمده است از جنبشهای اسلامی و غیر اسلامی آزادی بخش حمایت می کند و از این رو کمک ایران به یک حزب اسلامی غیر طبیعی به نظر نمی رسد. اگر یک ساختار سیاسی منسجم و دموکراتیک در یک کشور وجود داشته باشد، حمایت ایران از یک حزب اسلامی برای شکل دادن موازنه ای بین دولت و مردم که یک انقلاب و جنگ داخلی را پشت سر گذاشته است طبیعی می نماید.
ایران یکی از اعضای اصلی هیات صلحی بود که جنگ داخلی تاجیکستان را به صلح و ثبات منتهی کرد و یک بخش مصالحه در تاجیکستان، حزب نهضت اسلامی تاجیکستان بوده است که در تقسیم قدرت سهم داشته است. ایران از چنین جنبشی حمایت می کرد که در جنگ داخلی فضای متعادلی بوجود بیاید.
نقش ایران بسیار مثبت بود، هر چند روسیه نقش ایران را بسیار کم جلوه می داد ولی ایران یک پای ثابت مذاکرات صلح در تاجیکستان بود. بنابراین نقش ایران در ایجاد صلح و پایان دادن به یک جنگ داخلی و برادر کشی بسیار مهم بوده است. ایران این موضوع را رصد می کرد که تقسیم قدرت چه روندی را در این کشور طی می کند. ولی دولت تاجیکستان آرام آرام قدرتی را که به اپوزسیون و جنبش اسلامی داده بود گرفت و آنها را خنثی کرد و این موضوع منجر به این شد که هر گونه فعالیت جنبش های اسلامی محدود شود. نه تنها فعالیت های جنبش بلکه هر گونه تحرک و فعالیت اسلامی، حضور جوانان در مساجد، نام گذاری های اسلامی نیز محدود شد و باعث اعتراضاتی گردید. ایران به عنوان ناظر و عضوی از گروه صلح طبیعی بود که به آن اعتراض داشته باشد، اما تاجیکستان آنرا مسئله داخلی خود قلمداد کرده و این تنش را باعث شده است.
اما در حال حاضر در تاجیکستان جنبشهای افراطی در حال رشد هستند. جنبشهای افراطی که نشات گرفته از داعش و تفکرات سلفی و وهابی هستند. البته دولت تاجیکستان برای سرکوب نیروهای معتدل هم از ابزاری استفاده کرده است که برای نیروهای افراطی استفاده می شود که شاید سناریویی در کار است که حرکت های تروریستی هم به حساب حزب اسلامی تاجیکستان گذاشته شود و به این روش آنرا سرکوب کنند. تمایل زیادی برای سرکوب این حزب وجود داشته است. چون حزب نهضت اسلامی در پارلمان هم توانسته بود کرسی هایی بدست آورد ولی در تقسیم قدرت آن را کنار گذاشتند که در نهایت منجر به از هم پاشیدگی حزب شد و آنرا غیر قانونی اعلام کردند.
ایران موضعی در خصوص این تحولات داشت؟
موضع ایران این بود که این حزب در تاجیکستان بین دولت و جنبش های افراطی وزنه تعادلی بود ولی با حذف آن و تروریست اعلام کردن آن و دستگیری اعضای اصلی و تبعید و زندانی کردن، سایرین، فضای متشنجی پیش گرفته می شود. دبیر کل حزب آقای کبیری بود. غیر قانونی اعلام کردن حزب و حضور ایشان در ایران همزمان شد و در واقع ایران از ایشان به عنوان رهبر یک حزب استقبال کرده بود. اما این موضوع منجر به اعتراض شدید رحمان در تاجیکستان شد و آقای رحمان به نظر می رسد که برای قبضه کامل قدرت، این موضوع را بهانه کرد و از طرفی روابطش با ایران را به این سمت برده است.
روابط ایران با این کشور در گذشته در چه سطحی قرار داشت؟
ایران دو سرمایه گذاری مهم در این کشور کرده است. یکی سد و نیروگاه برق آبی سنگ توده و دیگری در زمانی که هیچ کس در آنجا سرمایه گذاری نمی کرد، تونل 5 کیلومتری خجند به دست ایرانیان ساخته شده است. در ضمن در بخش های مختلفی در مسائل فرهنگی و سیاسی از این کشور حمایت کرده است. کمیته امداد در آنجا فعالیت داشته و برای خانوارهای زیادی ایجاد اشتغال کرده است. در بخش رایزنی فرهنگی فعالیتهای زیادی وجود داشته است. همه اینها موضوعاتی است که از طرف ایران برای تعامل و گسترش مناسبات شکل گرفته است و در حال حاضر تاکید بر تنش از طرف تاجیکستان، به نوعی نمک نشناسی از طرف آنها محسوب می شود.
ملت تاجیکستان و ایران مسئله ای با یکدیگر نداشته و به هم علاقمند هستند. در ایران از مشاهیر و بزرگان تاجیک در مناسبات های مختلف دعوت می شود و در سطح فرهنگستان زبان و ادب فارسی همکاری های زیادی شکل گرفته است و کمک های زیادی به تاجیکستان شده است که روند گسترش تنش می تواند به دو موضوع منجر شود. یکی اینکه در داخل تاجیکستان افراط گرایان رشد خواهند کرد و وزنه ای مانند حزب نهضت اسلامی وجود ندارد و دوم اینکه این روند با مخالفت مردم و نخبگان تاجیکی روبرو خواهد شد. مردم و روشنفکران و اندیشمندان که از فعالیتهای رایزنی ایرانی بهره برده اند، در ایران و مناسبات مختلف حضور داشته اند. از این رو این روند ناسپاسی است که باید در محافل روشنفکری و رسانه ها و هم در کنفرانس ها و مجامع بین المللی باید بخاطر مقابله تاجیکستان در مقابل فعالیتهای فرهنگی ایران تقبیح شود.
عربستان در حال حاضر فعالیت زیادی در تاجیکستان شروع کرده است و به نظر می رسد که در حال گرفتن جای ایران در تاجیکستان است. این چه مسائلی را در رابطه با تربیت سلفی ها و وهابی ها در بین فارس زبان ها بوجود بیاورد؟
باید توجه داشت ما در آنجا کاستی هایی داشتیم و از لحاظ فعالیت فرهنگی فقط بر بعد دینی و مذهبی بیشتر از مسائل تمدنی و فرهنگی توجه کردیم. ولی به هر حال آموزه های شیعی به مذاق حکومتی که همه سنی مذهب هستند خوش نیامده است، ولی کشور رقیب مانند عربستان به راحتی می توانند به آنها نزدیک شوند و با این موضوع که ایران تمایل دارد محور شیعی را گسترش دهد، آنها به عنوان سرزمین وحی، آموزهای وهابی را تبلیغ کنند. وهابی گری چیزی است که در گذشته در آنجا تهدید محسوب می شد ولی در حال حاضر می تواند در فضای مستعد آنجا رشد کند. به نظر می رسد که دعوت از عربستان و اینکه گفته می شود 35 مدرسه آموزش اسلامی در آنجا شکل گیرد، در حقیقت نوعی اسلام سیاسی عربستان در آنجا توسعه پیدا خواهد کرد. آقای رحمان در محافل دینی می تواند ادعا کند که ایرانی ها می خواستند آموزه های شیعی را به ما تحمیل کنند و اکنون تلاش می کنیم با یک کشور سنی مذهب و مرکز وحی در ارتباط باشیم. مراسم بزرگداشت امام اعظم که برای ابوحنیفه برگزار شد به نظر می رسد با کمک کشورهای سنی مذهب ثروتمند بود. از این رو ایران در این مقطع زمانی ابزارهای کمی در دست دارد، ولی مجامع بین المللی و محافل فرهنگی می تواند این مسئله را تقبیح کنند و در محافل روشنفکری تاجیکستان که به ایران گرایش دارند گفته شود. این موضوع می تواند به نارضایتی مخفی در این محافل منجر شود و بصورت مبارزه مدنی بخاطر کاهش سطح روابط دو کشور مطرح شود. باید گفت تاجیکستان در این میان متضرر خواهد شد چرا که سطح روابط ایران با آنها کم بوده و آنها سود بیشتری از این رابطه داشته اند. چرا که سرمایه گذاری هایی از طرف ایران در آنجا شکل گرفته است.
به نظرتان مسیرهای دیپلماتیک باز هست و می توان فضا را تلطیف کرد؟
به نظر می رسد که در این فضای متشنج نیاز نیست عکس العمل سریعی شکل گیرد و البته دستگاه دیپلماسی قدرت و توان این را دارد که تنشها را مدیریت کند و به هر روی در روزهای آینده می تواند تحرکاتی برای این روند شکل گیرد. نگرانی نباید وجود داشته باشد. روابط با این کشور حالتی نیست که تاجیکستان سهم بالایی در مناسبات و تجارت خارجی ایران داشته باشد و از این رو طرف تاجیکی باید به تکاپو بیفتد که موضوع را حل و فصل کند.
برچسبها: پاتوق رضا- تاجیکستان,دیپلماسی,
عملیات استشهادی اخیر در مسجد الاقصی را می توان نشانه تحول و تغییر در روند مقاومت و شروع مرحله نوین انتفاضه فلسطین دانست.
محمد اکبری: مبارزان فلسطینی روز جمعه در عملیاتی استشهادی در مسجدالاقصی چند نظامی صهیونیستی را به هلاکت رساندند. چند مبارز فلسطینی پس از درگیری و تبادل آتش شدید با نظامیان صهیونیست در بابالاسباط واقع در مجموعه مسجدالاقصی دو نظامی رژیم صهیونیستی را به هلاکت رساندند. در این عملیات استشهادی سه تن از مبارزان فلسطینی نیز به شهادت رسیدند. در پی این عملیات شهادتطلبانه مقامات رژیم صهیونیستی با افزایش تدابیر امنیتی در مسجدالاقصی اعلام کردند که اجازه نخواهند داد که نماز جمعه در مسجدالاقصی برگزار شود.
این نخستین بار پس از سال 2000 است که رژیم صهیونیستی برگزاری نماز جمعه در مسجدالاقصی را ممنوع میکند.
جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با انتشار بیانیهای عملیات شهادتطلبانه این سه جوان فلسطینی را پاسخی طبیعی به تروریسم رژیم صهیونیستی و هتک حرمت مسجدالاقصی دانست و آن را تأکیدی بر استمرار انتفاضه و اعلام پشتیبانی ملت فلسطین از مقاومت قلمداد کرد.
در پی این درگیری و تبادل آتش، پلیس رژیم صهیونیستی علاوه بر بستن درهای مسجدالاقصی، که در طول 50 سال گذشته سابقه نداشته است، شیخ محمد احمد حسین، مفتی اعظم قدس، را نیز که به بسته شدن مسجدالاقصی انتقاد کرده بود بازداشت کردند.
مسلمانان فلسطینی در پی این اقدام رژیم صهیونیستی نماز را در بیرون از دیوارهای این شهر قدیمی اقامه کرده و به بسته شدن درهای مسجدالاقصی نیز اعتراض کردند.
واکنشها
وزارت امور خارجه ترکیه نیز شامگاه روز جمعه به این اقدام واکنش نشان داده و با انتشار بیانیهای ضمن انتقاد از این تصمیم خواستار باز شدن درهای مسجدالاقصی به روی نمازگزاران و ایجاد آرامش و امنیت در این مسجد شد.
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، نیز در واکنش به این اقدام رژیم صهیونیستی، آن را محکوم کرده و خواستار لغو فوری این تصمیم از سوی رژیم صهیونیستی شد.
سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز ضمن محکومیت بستن مسجد الاقصی به روی نمازگزاران، گفت: رژیم اشغالگر قدس در کنار همه جنایات، تجاوزگری ها و نقض حقوق اولیه فلسطینیان این بار در بدعتی خطرناک آزادی مذهبی و حقوق مسلمانان فلسطینی را نشانه رفته است که عواقب خطرناکی در پی خواهد داشت.
قاسمی ضمن تاکید بر لزوم بازشدن هر چه سریع تر مسجد الاقصی به روی مسلمانان از همه کشورهای آزاده جهان و مجامع بین المللی خواست این رژیم را تحت فشار قرار داده تا حداقلِ حقوق مردم سرزمین های تحت اشغال را رعایت نماید.
اهمیت عملیات استشهادی سه جوان فلسطینی در این برهه زمانی از ابعاد متفاوتی قابل بررسی است.
یکی از اهداف رژیم صهیونیستی در طول سالهای گذشته و مخصوصا بعد از بحران خاورمیانه پس از ظهور داعش، به حاشیه کشیدن موضوع فلسطین و منحرف کردن افکار عمومی از آن به سمت مسائلی دیگر بوده است. از این رو این رژیم در جهت این موضوع در راستای عادی سازی روابط خود با کشورهای عربی تلاش کرده است. این روند باعث می شد نه تنها آرمان فلسطینی مبنی بر اضمحلال رژیم صهیونیستی بلکه پروژه هایی مانند شکل گیری دو دولت دو ملت و وجود سرزمینی برای فلسطینی ها نیز به فراموشی سپرده شود و مبارزه در این راه از مسیر خود خارج شود.
از این رو این عملیات استشهادی و وادار کردن مقامات اسرائیلی به واکنشهای سریع و بازتاب این خبر از رسانه های مختلف و همچنین واکنش جامعه جهانی باعث می شود بار دیگر روند عادی سازی اسرائیلی ها در راستای تغییر پایتخت این رژیم از تلاویو به قدس به دست فراموشی سپرده شود و انتفاضه فلسطین جان دیگری پیدا می کند. این اتفاقات را می توان نشانه تحول و تغییر در روند مقاومت و شروع مرحله نوین انتفاضه فلسطین دانست.
گفته میشود این جوانان فلسطینی از اعراب ساکن مناطق ۱۹۴۸ بوده و کارتهای شناسایی آنها نشان میدهد از شهر «ام الفهم» هستند. عملیاتی از این دست توسط جوانانی از مناطق 1948 نشان می دهد علیرغم اختلافات گروههای فلسطینی، بین مردم فلسطینی رویکرد یکسانی وجود دارد و نمی توان مردم را از لحاظ نگاه به مبارزه به چندین طبقه تقسیم کرد. این می تواند چالشی جدی برای رژیم صهیونیستی در ابعاد امنیتی باشد، تشدید شرایط امنیتی برای فلسطینیان 48 می تواند موجب شتاب در پیوستن گسترده این جامعه به انتفاضه سوم و افزایش هزینه های امنیتی برای صهیونیست ها شود.
ضمن اینکه این عملیات نشان داد که سیستم امنیتی این رژیم نفوذپذیرتر از آنچیزی است که این رژیم تبلیغ میکند، به خصوص اینکه این عملیات در روز جمعه برگزار شده که شدیدترین تدابیر امنیتی علیه نمازگزاران فلسطینی اتخاذ میشود تا مانع از انجام هرگونه عملیاتی در این مناطق شود. در این باره گیلعاد اردان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با بسیار خطرناک توصیف کردن عملیات استشهادی در مسجد الاقصی اعلام کرد: این عملیات «از خطوط قرمز» اسرائیل عبور کرد.
از سوی دیگر بجز اینکه این روند تحولاتی جدید در انتفاضه فلسطینی ها به شمار می رود، نکته ای که گروههای فلسطینی و مخصوصا تشکیلات خودگردان و محمود عباس باید در نظر داشته باشند این است که جهت شکل دادن مذاکرات برای مطالبات فلسطینی ها، اهرم هایی نیاز است که وزن این گروههای فلسطینی را بالا ببرد و در میز مذاکرات بتوان از آنها بهره برد. عملیاتهای این چنینی را می توان اهرام هایی بالقوه برای بالا بردن دست برتر در مذاکرات قلمداد کرد. از این رو گروههای فلسطینی ضمن تلاش در جهت اتحاد و هم افزایی درونی، باید از جنبش درونی مردم فلسطینی استقبال کنند و روند مبارزات و به ثمر نشستن مبارزات را سرعت بخشند.
مقامات رژیم صهیونیستی به علت قرار گرفتن در فشارهای امنیتی مجبور خواهند شد پروژه انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به بیت المقدس را فراموش کنند. عملیات شهادتطلبانه فلسطینیان همچنین نشان داد که به نوعی قدس «خط قرمز» ملت فلسطین است و گروههای مبارز فلسطینی اجازه تعدی به این مکان و تغییر بافت سیاسی و جمعیتی آن را نخواهند داد و رژیم صهیونیستی در می یابد هزینه پیش بردن چنین پروژه هایی بسیار بالا خواهد بود.
برچسبها: :پاتوق رضا- قدس,
کیهان نوشت:حضور امیر حسین مقصودلو (تتلو) در مراسم یک سالگی فارس پلاس، بهانه عقدهگشاییهای تحریفآمیز علیه نیروهای انقلابی از سوی افراطیون مدعی اصلاحات شد.
تتلو پیش از این هم به ملاقات آیتالله رئیسی رفته بود. گذشته آمیخته به خلاف و خطای تتلو و خالکوبی وی طبیعتاً موجب اعتراض و انتقاد بود. اما او مدتی قبل ضمن اعلام پشیمانی و ندامت گذشته خود، عنوان کرد که توبه کرده است. وی همچنین بر دفاع از وطن در مقابل دشمنیهای رژیمهای مرتجع و آمریکا تأکید دارد و نسبت به شهدا و مدافعان حرم ابراز تواضع و احترام کرده است.
اما رویکرد نیروهای انقلابی به وی یا برخی هنرمندان که مواضع مشابهی اتخاذ کردهاند، با آشفتگی و عقدهگشایی افراطیون مدعی اصلاحطلبی مواجه شده است.
جریان حزباللهی منطق روشنی دارد: میزان حال فعلی افراد است. هرکس به جانب اخلاق و ارزشها و اسلام و ایران بازگشت، باید از او استقبال کرد. و هرکس از درون جبهه انقلاب، به بیرون از آن رفت و مقابل اصول و آرمانها ایستاد و هم پیاله با دشمنان شد- ولو سابقه خوب داشته باشد- به اعتبار امروزش باید بااو برخورد کرد.
برچسبها: :پاتوق رضا- روزنامه کیهان - اصولگرایان ,
صادق زیباکلام در روزنامه اعتماد نوشت:نحوه تعامل بین دولت آقای روحانی و اصلاحطلبان باید به گونهای باشد که بتوان به سمت یک موفقیت نسبی حرکت کرد.
خيلي اشتباه است كه بگوييم در حالي كه ما عامل پيروزي آقاي روحاني بوديم اما دولت آنطور كه بايد و شايد و در حد انتظارات در دولت به ما سهم نداد. اين جمله براي اين ارتباط بين اصلاحطلبان و دولت سم است و متاسفانه برخي چهرههاي اصلاحطلب آن را به كار بردهاند.
بايد توجه داشت كه مساله اصلي اصلاحطلبان يا دولت نيستند بلكه موضوع مهم انتخابات سال ١٤٠٠ است. هريك از اين دو جريان بر اين اساس بايد نهايت تعامل را با يكديگر داشته باشند.
ميتوان گفت كه دود عدم توفيق دولت آقاي روحاني در چشم اصلاحطلبان خواهد رفت. لذا همه آنچه در اين ميانه شكل ميگيرد بايد همكاري و يكدستي باشد. اگر اصلاحطلبان اصرار دارند كه فرد خاصي در دولت باشد از باب اين نبايد باشد كه چون اصلاحطلبان در رايآوري كمك كردهاند پس بايد سهمي را براي اصلاحات قايل شوند. به هيچوجه نبايد سهمخواهي مطرح باشد. اصلاحطلبان و جريان اعتدال بايد مثل فرزند خود به دولت آقاي روحاني نگاه كنند. تلاش كنند كه اين فرزند به بهترين نحو عمل كند.
با توجه به اينكه چه نقصهايي در كار دولت هست، بايد تلاش كرد تا نقايص رفع شود. اگر اصلاحطلبان اصرار ميكنند كه فردي در دولت باشد يا اهل سنت، كردها و زنان بايد در كابينه باشند به واسطه سهمخواهي آنان نيست بلكه به خاطر توجه به مطالبات مردم است. اين امر كمك ميكند تا وضعيت آقاي روحاني مستحكمتر شود.
برچسبها: پاتوق رضا- اصلاح طلبان - دولت دوازدهم - صادق زیباکلام -,
به گزارش خبرآنلاین، اظهارات رهبر معظم انقلاب را در ادامه میخوانید؛
*یکی از بزرگترین جرائم و گناهان رژیم محمّدرضا پهلوی، عبارت بود از اینکه کشور را از لحاظ فنّی، صنعتی و اقتصادی، وابسته نگهداشت و وابستهتر کرد.
*سرنوشت یک کشور را در نانش، در گندمش، در سیلوی گندمش، در وسیلهی آرد کردن گندمش، در مواد غذاییش و در همه چیزش، به خارج وابسته کرد!
*شما از این مواد غذایی و نان بگیرید، تا سایر چیزها، ایران به خارج از مرزها وابسته شد؛ به طوری که اگر یک وقت دشمنان اراده کنند، بتوانند این ملت را از همه چیز محروم کنند.
*کسی که اینطور کشوری درست کند و اداره نماید و به اینجا برساند، خیانتی مرتکب شده است که هیچ خیانت دیگری جز آنکه در همین سطح باشد، با آن قابل مقایسه نیست.
برچسبها: پاتوق رضا- ر محمد رضا پهلوی - آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب - ,
ایرنا نوشت: به فاصله یک روز پس از شکست طرح جایگزینی جمهوریخواهان آمریکا برای قوانین بهداشتی این کشور طرح لغو 'اوباماکر' که از سوی رهبر جمهوری خواهان سنای آمریکا به رای گیری گذاشته شده بود نیز با مخالفت سه سناتور جمهوری خواه شکست خورد.
روز گذشته با پیوستن 2 سناتور جمهوریخواه دیگربه جمع مخالفان لایحه بهداشتی مورد حمایت رییس جمهوری این کشور و رسیدن شمار جمهوری خواهان مخالف به 4 سناتور این طرح عملا با شکست روبرو شد.
ترامپ با شکست این طرح از جمهوری خواهان خواست تا ضمن بازنگری و دادن تغییرات لازم در لایحه مذکور پیشنهاد لغو قوانین بهداشتی رییس جمهوری پیشین موسوم به 'اوباماکر' را که او از ابتدای رقابت های انتخاباتی اش کمر به نابودی آن بسته است به رای بگذارند.
'میچ مک کانل' رهبر جمهوری خواه سنای آمریکا نیز صبح سه شنبه این طرح را با این توجیه که از ابتدا اطمینان داشته است طر ح جایگزینی 'اوباماکر' قادر به جلب 50 رای لازم در سنای این کشور نخواهد شد، به رای گذاشت که بلافاصله با مخالفت سه سناتور جمهوری خواه روبرو شد.
این سه سناتور که عبارتند از 'لیزا مورکوسکی' از ایالت آلاسکا، 'شلی مور کپیتو' از ویرجینیا غربی و 'سوزان کالینز' از ایات می ،با قاطعیت گفته اند که بخش های بسیاری از قانون فعلی یعنی اوباما کر را درست و موثر می دانند و حاضر به تغییر و یا از میان بردن آن ها نیستند و به همین دلیل با طرح لغو این قوانین مخالفند.
این مخالفت های پی در پی ازسوی حزب حامی رییس جمهوری آمریکا با رویکردها و قوانین مورد حمایت او در کمتر از شش ماه ، آشکارا نشانه ای از شکاف روبه گسترش میان این حزب با اواست که در صورت ادامه می تواند به عقیم ماندن بسیاری از طرح های ترامپ و انزوای او در تشکیلات سیاسی کشورش منتهی شود.
برچسبها: :پاتوق رضا- ایالات متحده آمریکا - ترامپ,