رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز با «سیدعمار حکیم» رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

لاریجانی با «سیدعمار حکیم» دیدار کردبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (دوشنبه 12 تیر) با «سیدعمار حکیم» رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

این دیدار در محل ساختمان مشروطه مجموعه بهارستان انجام شد.


موضوعات مرتبط: اخبارسیاسی
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:36 | نویسنده : رضا |

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی به بررسی حادثه ساختمان پلاسکو پرداخت و در این گزارش به شاخصه‌های مدیریت بحران تاکید شده است.

مرکز پژوهش‌های مجلس گزارشی از حادثه ساختمان پلاسکو با تاکید بر مدیریت بحران منتشر کردبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مرکز پژوهش های مجلس امروز- دوشنبه- گزارشی با عنوان «بررسی حادثه ساختمان پلاسکو» با تاکید بر مدیریت بحران منتشر کرد.

در این گزارش که در 5 بخش چکیده، مقدمه، قوانین، تکالیف و عوامل مرتبط با حادثه، جمع بندی و نتیجه گیری نهایی و منابع و مآخذ تهیه شده به بررسی حادثه ساختمان پلاسکو پرداخته است.

در مقدمه این گزارش در مورد نحوه ساخت و ساز ساختمان پلاسکو در سال 1337 اشاره شده است. همچنین در این مقدمه به تجهیزات این ساختمان و وضعیت آن در طول این سال ها پرداخته است.

در بخش قوانین، تکالیف وعوامل مرتبط با حادثه به بررسی قوانین مختلف وزارت کار، شهرداری در مورد وضعیت ساختمان ها پرداخته شده است.

در نتیجه گیری این گزارش در 28 بند آمده است:

1ـ درخصوص حادثه ساختمان پلاسکو، قوانین و عوامل متعددی دخیل هستند که نسبت سهم هریک از آنها به میزان تکلیف قانونی و نقش آفرینی دستگاه مورد نظر قابل بررسی است.

2ـ برآیند بررسی حادثه پلاسکو، ضرورت بازنگری در قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، نقش هریک از دستگاه ها و سازمان مربوطه را بیان می کند.

3ـ یکی از اصول تدوین قواعد عمومی الزام آور بودن، مسئول بودن و پاسخگو بودن متناسب با مسئولیت (ضمانت های اجرایی لازم و متناسب) است که در قوانین موضوعه و مورد بررسی، تنها به الزام آور بودن و مسئولیت حداقل توجه شده است.

ساختمان پلاسکو، به عنوان یک کارگاه بزرگ که دارای حدود 570 واحد کسب وکار و با روابط کارفرما و کارگری بود، تابع قانون کار در ابعاد حقوقی، فنی، ایمنی و بهداشت بود و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اولویت رسیدگی بر مسائل فنی، ایمنی و بهداشتی آن مکان، قلمداد می شود.

5ـ قانون کار به نحوه تعطیلی و یا پلمب بخشی از محل کار و یا تمامی آن با در نظر گرفتن تکلیف نیروی کار بعد از تعطیلی و در زمان تعلیق کارگر پرداخته است.

6ـ از آنجایی که این ساختمان در اثر قوه قهریه (آتش سوزی) آوار شد، در چنین وضعیتی امکان ادامه کسب وکار میسر نبوده و کارگر به حالت تعلیق درآمده و سازمان تأمین اجتماعی براساس حکم مقرر در ماده (2) قانون بیمه بیکاری، مکلف به پرداخت حقوق کارگران در مدت زمان تعلیق و تا زمان بازگشت به کار می باشد و ازسوی دیگر نیز مدت زمان تعلیق کارگر، جزء سنوات کار وی محسوب خواهد شد.

7ـ گزارش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صرفاً ناظر بر بازرسی های ادواری و موردی انجام شده و توصیه ها وتذکرات مبنی بر ضرورت تغییر کاربری (47) واحدی است که نوع فعالیت آنها در سال 1394 مطابق با نوع کاربری محل کسب وکار نبوده است. این نظارت ها و توصیه ها نیز موجب شد تا (20) واحد از (47) واحد از ادامه فعالیت در بخش تولیدی خود، متوقف و به فعالیت فروش و پخش بپردازند.

8ـ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف بوده تا از بُعد مسائل حقوقی (یا همان رعایت قواعد قانون کار در روابط مابین کارفرما و کارگر) و مسائل فنی و ایمنی (یا همان ضرورت رعایت ضوابط و مقررات فنی و ایمنی) به اعمال قانون بپردازد و در صورت وجود نقص فنی و ایمنی، تنها و صرفاً به یکبار اخطار به کارفرما اکتفا کند و سپس براساس تکلیف قانونی، گزارش درخواست پلمب بخشی از ساختمان و یا تمامی ساختمان را از دادستان و یا رئیس دادگاه عمومی مطالبه نماید.

9ـ تذکرات مرتبط با تغییر کاربری خارج از اختیارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشد و در حیطه تکالیف قانونی شهرداری تهران است، از این دیدگاه وزارت مذکور در صدر تقصیر و مسئول خسارات تحمیلی میباشد.

10ـ براساس قانون شهرداری، شهرداری مکلف بوده تا موارد خطر را به مالکین (یا صاحبان) ساختمان پلاسکو با قید مهلت، اخطار و اعلام نماید و در صورت عدم اقدام ازسوی مالکین (یا صاحبان آن ساختمان)، باید به عنوان مدیریت شهری و مدیریت بحران شهر تهران تمهیدات و اقدامات قانونی ازجمله هماهنگی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و برقراری ایمن سازی در این ساختمان را به عمل می آورده است.

11ـ شهرداری و سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران تا قبل از حادثه پلاسکو، هفت (7) اخطار به هیات مدیره ساختمان پلاسکو داده اند و متعاقباً در سال جاری مانور عملیات امداد و نجات و اطفای حریق ساختمان پلاسکو را برگزار کردند. درصورتی که براساس جزء «14» ماده (55) قانون شهرداری، تنها یکبار اخطار و آنهم اخطار به مالک تکلیف شده است، ازاین روی، شش (6) اخطار خارج از تکلیف قانونی صورت گرفته است. این مسئله گویای عدم رعایت حکم قانونی توسط شهرداری و عدم تمکین و همکاری هیات مدیره و مالکیت ساختمان پلاسکو در قبال تکلیف قانونی آنان می باشد که از این دیدگاه مسئول خسارت وارده شناخته می شوند.

12ـ شهرداری نمی توانسته مستقیماً کارگاه و محل کار را تعطیل نماید، اما از بابت ایمن سازی در برابر آتشسوزی می توانسته بعد از تنها یکبار اعلام اخطار به مالک جهت رفع خطر، نسبت به ایمن سازی آن ساختمان با محاسبه هزینه صدی پانزده و اخذ آن از مالک اقدام می نموده، اما بایستی در نظر داشت که اگر ایمن سازی توسط شهرداری، موجبات تعطیلی بخشی از کارگاه (یا محل کار) و یا تمامی کارگاه (یا محل کار) را به همراه داشته باشد، این اقدام دربردارنده تعلیق نیروی کار خواهد بود که قانون شهرداری در ازای این تعلیق مسکوت می باشد و قانون کار بدان پرداخته است. از این منظر، قانون کار در اولویت عملکردی بوده و شهرداری می بایستی هماهنگی لازم را با وزارت مذکور در اعمال قانون و ایمن سازی آن مکان عمومی به عمل می آورده است.

13ـ براساس اساسنامه سازمان آتشنشانی و تکالیف محوله به آن سازمان، این سازمان مکلف به یکسری از اقدامات ازجمله تهیه برنامه های ایمن سازی، نظارتی و مشورتی بوده است و می بایستی با استفاده از امکانات و توانایی های درون و برون سازمانی اقداماتی را در جهت کمک به ایمن سازی سالیانه حداقل ده درصد (10%) از اماکن عمومی و از طریق مشارکت در تأمین تجهیزات اولیه ایمنی و آتشنشانی به عمل آورد و به منظور نظارت بر حسن اجرای بازرسی ایمنی و اطمینان از رعایت ضوابط و مقررات مربوط، نسبت به انجام نظارت فنی عالی اقدام می نمود. ازسوی دیگر شهرداری های مناطق (22) گانه نیز مکلف شدند براساس اعلام سازمان آتشنشانی، اقدامات لازم جهت الزام مالک به رفع نواقص و مشکلات ایمنی ابلاغی را ظرف مدت تعیین شده در ابلاغیه به عمل آورند.

14ـ سازمان آتشنشانی ضمن برگزاری مانور به جهت آموزش فعالان آن ساختمان، در شهریورماه 1395 و پس از بازدید از ساختمان مذکور، دستورالعمل ایمنی ساختمان پلاسکو را تدوین و به هیات امنای ساختمان ابلاغ می نماید.

15ـ به نظر می رسد آنچه مانع اقدام قهری شهرداری و آتشنشانی را فراهم آورده است، اولاً اولویت قانون کار با توجه به پیش بینی وضعیت تعلیق کارگر و انعکاس آن به شورای شهر تهران در سال 1393 و ثانیاً ضعف مالی شهرداری برای اقداماتی اینچنین و وضعیت درآمدی و ضعف مالی اغلب شهرداری های مناطق تهران در قبال منابع هنگفت مورد نیاز برای اقدام به ایمن سازی این ساختمان و ساختمان هایی است که اخطارهای مشابهی را دریافت کرده اند.
16ـ غفلت و کوتاهی عملکرد دولت های ادوار در تهیه و ارائه لایحه قانونی نظام مالی و درآمدی شهرداری که از سال 1363 تاکنون مورد غفلت و اهمالکاری دولت ها قرار گرفته است نیازمند یادآوری می باشد.

17ـ براساس اعلام سازمان آتشنشانی، آتشسوزی ساختمان مذکور در ساعت 7 و 58 دقیقه و 23 ثانیه روز پنجشنبه مورخ 30/10/1395 رخ داد که پس از حدود 4 دقیقه از زمان اطلاع رسانی، نیروهای آتشنشانی در محل حضور می یابند، از این منظر بایستی بررسی شود که چرا سازمان آتشنشانی که در دقایق اولیه در محل حادثه حضور یافته است، نتوانسته آتش را مهار و خاموش کند؟

18ـ آیا حضور نیروهای آتشنشانی به همراه تجهیزات لازم بوده؟ آیا مدیریت و نحوه عملیات موجب شده تا آتشسوزی ادامه پیدا کند و موجب ریزش و آوار ساختمان شود؟

19ـ چرا در ساعت 11 و 2 دقیقه که دستور تخلیه ساختمان صادر و ریزش ساختمان در ساعت 11 و34 دقیقه یعنی حدود 3 ساعت و 35 دقیقه بعد از وقوع آتشسوزی حادث می شود، مأموران آتشنشانی همچنان در طبقات آن باقی مانده بودند؟

20ـ آیا دستور و یا مأموریتی بر ماندگاری مأموران در ساختمان صادر شده بود؟ اگر جواب این سؤال مثبت است، چرا احتمال ریزش ساختمان و خطر جانی مأمورین نادیده گرفته شده است؟

21ـ براساس قانون مدنی، مالک مسئول کلیه خساراتی است که از نتیجه بی توجهی به خطر احتمالی به بار آمده است. ازسوی دیگر مطابق حکم قانون، افراد صنفی فعال در ساختمان پلاسکو، مجمع امور صنفی و اتاق اصناف شهرستان تهران، در ازای عدم رعایت و اجرای مقررات فنی، ایمنی و حفاظتی مسئول هستند، اما به نظر می رسد که با توجه به مسئولیت مالک براساس قانون مدنی و ضرورت انجام تعمیرات و کلیه مخارجی که برای امکان انتفاع از ساختمان پلاسکو لازم بوده و درنظر گرفتن خلأ قانونی درخصوص عدم پیش بینی جبران هزینه تعیین شده برای برقراری ایمنی و رفع خطر توسط افراد صنفی و یا عدم پیش بینی شرایط معطوف به عدم توان مالی اشخاص موضوعه، در ازای عدم مسئولیت پذیری مالک، زمینه عدم تحقق این تکلیف قانونی به وجود آمده است.

22ـ نکته با اهمیت آنکه باید توجه داشت که در مواردی نظیر ساختمان پلاسکو که رابطه استیجاری قدیمی و دارای حق کسب یا پیشه یا تجارت می باشد، نظر به اینکه مالک در هنگام تخلیه ساختمان مکلف به پرداخت مبلغ سنگینی تحت عنوان حق کسب یا پیشه یا تجارت می باشد و ازسوی دیگر به دلیل قدیمی بودن رابطه استیجاری و نازل بودن نرخ اجاره بها (ولو در صورت تعدیل شدن) که مبلغ اندکی است. زمینه ای پیش می آید که مالک در چنین مواردی انگیزه چندانی به پیگیری وضعیت ساختمان خود نداشته و عملاً ساختمان در کنترل و اختیار مستأجران خواهد بود. مستأجر نیز حق تصرف برای تعمیرات اساسی ملک را ندارد. نتیجه این روند، رو به تزاید بودن فرسودگی ساختمان ها و ابنیه تجاری مشمول قانون روابط موجر و مستأجر است. برای اصلاح این وضعیت باید مقررات قانون روابط موجر و مستأجر سال (1356) و موضوع حق کسب یا پیشه یا تجارت اصلاح شود.

23ـ با توجه به صراحت قانون، شورای اسلامی شهر تهران مکلف بوده تا با نظارت لازم، دقیق و کامل، تدابیری را برای رعایت ایمنی و جلوگیری از خطر آتش سوزی به عمل بیاورد. اگر نظارتی در این خصوص صورت گرفته و یا تدابیری در ازای نظارت مذکور صورت گرفته است نیازمند مستندات مربوط به گزارش مربوطه در زمان انجام نظارت و تدابیر متخذه می باشد، اما به نظر میرسد که تصویب مقررات کلی و عامالشمول به منظور برقراری تکلیف برای شهرداری و سازمان آتشنشانی در قبال ایمن سازی ساختمان های عمومی و پر رفت وآمد نمی تواند رافع مسئولیت نظارت شورای اسلامی شهر تهران باشد، زیرا تحقق مصوبه شورا نیز نیازمند اعمال جایگاه نظارتی بود و این شورا با توجه به مشروح مذاکرات جلسه شهردار تهران درخصوص تذکرات مربوط به خطرات احتمالی ساختمان پلاسکو درصورتی که گزارش نظارتی از بابت ساختمان پلاسکو نداشته باشد و براساس آن اقدام لازم را به عمل نیاورده باشد به سهم خود مسئول است و شورا باید پاسخگو باشد.

24ـ ضرورت داشت تا شورای عالی مدیریت بحران کشور به ریاست رئیس جمهوری و همچنین سازمان مدیریت بحران کشور به ریاست معاونت وزارت کشور، زمینه تحقق تکالیف مندرج در قانون مدیریت بحران را در سطوح ملی و استانی فراهم می آوردند و بسیاری از موارد را در سطوح مدیریت بحران های استانی فراهم می ساختند.

25ـ عدم تحقق تکالیف قانون مدیریت بحران را میتوان ناشی از ضعف مدیریت، عدم برنامه ریزی و ضرورت اولویت بندی در ازای نیاز به منابع اعتباری ای دانست که در مواجهه با کسری بودجه سنواتی و محدودیت ها، در قبال ابنیه پرخطر می بایستی اعمال می شد، به عبارت دیگر ضعف هماهنگی و ضعف مدیریت بحران در سطوح ملی و محلی مشهود می باشد که به سهم خود مسئول هستند.

26ـ برخورداری از تجهیزات کافی و لازم در مواجهه با حوادثی مانند پلاسکو و وقایعی ازاین دست و میزان توانمندی مدیریت آن حوادث (در غالب ساختار مدیریت بحران) و همچنین میزان سطح آموزش مدیران سازمانی ساختارهای تشکیلات مدیریت بحران، نیازمند بازنگری و اراده جدی می باشد. از این دیدگاه اغلب مدیریت های ساختاری در سازمان های عضو مدیریت بحران، فاقد شناخت و آموزش لازم در مواجهه با انواع بحران هستند.

27ـ با توجه به تکالیف مندرج در قانون نظام صنفی و قانون نحوه فعالیت و نظارت بر فروشگاه های بزرگ، چندمنظوره یا زنجیرهای و آئین نامه اجرایی آن، سازمان بازرگانی استان و اتاق اصناف تهران و مجمع امور صنفی در ازای تکلیف قانونی در انجام بازرسی و رعایت نکات ایمنی در ساختمان پلاسکو، مسئول هستند.

28ـ در نهایت پیشنهاد می شود تا قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور در مراحل تصویب مورد توجه قانونگذاران محترم قرار گیرد و سازمان مربوطه به عنوان یک سازمان واحد و مستقل به صورت فرادستگاهی اقتدار لازم را در مراحل قبل، حین و بعد از بحران احراز نموده و در موارد مشابه مسئولیت بین دستگاه های مختلف و متعدد توزیع نشده و به عبارتی مسئولیت حادثه لوث نگردد.


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:35 | نویسنده : رضا |

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: باید براساس نیازها، اولویت‌ها و راهبرد‌های تقنینی زنان و خانواده تعیین شوند.

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از خانه ملت، نشست فراکسیون زنان مجلس با رییس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با حضور کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس، پروانه سلحشوری رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس و نماینده مردم تهران،‌ ری،‌ شمیرانات،‌اسلامشهر و پردیس در مجلس،‌ سکینه الماسی نماینده مردم دیر، کنگان،‌جم و عسلویه در مجلس، ‌سیده فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران،‌ ری،‌ شمیرانات،‌ اسلامشهر و پردیس در مجلس،‌ فریده اولادقباد نماینده مردم تهران،‌ ری،‌ شمیرانات،‌اسلامشهر و پردیس در مجلس،‌ طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی نماینده مردم تهران،‌ ری،‌ شمیرانات،‌اسلامشهر و پردیس در مجلس و پروانه مافی نماینده مردم تهران،‌ ری،‌ شمیرانات،‌ اسلامشهر و پردیس در مجلس و جمعی از فعالان حوزه زنان و خانواده و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها‌ برگزار شد.

کاظم جلالی در این نشست با اشاره به توجه نیازهای تقنینی بانوان در جامعه، گفت: در ابتدای کار فعالیت مجلس دهم به دنبال این بودیم که با تشکیل مجموعه‌ای به عنوان اتاق فکر کارهای موثری در حوزه بانوان و خانواده به اجرا برسانیم.

وی افزود: امروز باید با نگاه کارشناسی و دقیق به بخش زنان و خانواده مشکلات این بخش شناسایی شود تا براساس آن قوانین کارآمدتر و مطلوب‌تری برای رفع مسائل این بخش تدوین و به تصویب برسد.

نماینده مردم تهران،‌ری،‌شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس دهم بسیار پرشتاب کار خود را شروع کرد، تصریح کرد: برنامه ششم توسعه که در مجلس نهم به خانه ملت ارائه شد در نخستین ماه‌های مجلس دهم مورد بررسی قرار داد و از سوی دیگر بودجه سال 96 نیز در سال ابتدایی مجلس تصویب شد که در کل باعث شد تا مجلس دهم در سال نخست کار خود پرشتاب کار کند.

وی با بیان اینکه باید مسئله شناسی در حوزه زنان صورت بگیرد که چه مشکلاتی داریم، توضیح داد: باید با اولویت بندی در طول 3 سال باقی مانده فعالیت مجلس دهم گام‌های مهمی در حوزه زنان و خانواده برداریم.

جلالی با بیان اینکه ابتکار عمل در خصوص تهیه پیش نویس قوانین به دولت واگذار شده است خاطرنشان کرد: چندین سال است که این موضوع را عنوان می‌کنم اما دولت‌ها در این خصوص قانون‌نویسی اقدامات لازم را انجام نمی‌دهند.

وی ادامه داد: دوستانی که در دولت در حوزه زنان فعال هستند باید اولویت کمک در بخش زنان را به پالایش و بازنگری قوانین اختصاص دهند و تمام قوانین موجود در این بخش را با همکاری مرکز و فراکسیون زنان مورد بازنگری قرار دهند.

جلالی توضیح داد: این جمع می‌تواند به عنوان اتاق فکر مرکز پژوهش‌های مجلس درخصوص زنان و خانواده باشد و کمیته‌های مختلفی در این بخش تشکیل شود و مجمع عمومی در خصوص زنان و خانواده ایجاد شود تنقیح قوانین زنان و خانواده در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: اگر تنقیح قوانین را در دستور کار قرار دهیم پس از آن بحث نظارت به میان می‌آید که در این زمینه نیز مجلس می‌تواند به حوزه زنان و خانواده کمک نماید.

رییس مرکز پژوهش‌های مجلس بتاکید بر بررسی نیازهای قانونی زنان و خانواده، گفت: باید براساس نیازها،‌اولویت‌ها و راهبردهای تقنینی زنان و خانواده تعیین شوند.

جلالی در پایان افزود:‌ مرکز پژوهش‌های مجلس آمادگی دارد تا برای رفع مشکلات قانونی حوزه زنان و خانواده با فراکسیون زنان و خانواده، معاونت زنان ریاست جمهوری و سایر بخش‌های فعال در این حوزه تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کند.

در پایان این جلس‌ مقرر شد تا کمیته‌های تخصصی در حوزه امور زنان و خانواده تشکیل شود و جلسات کارشناسی در این کارگروه‌ها برگزارشود و نتایج آن در اتاقی فکری که در حوزه زنان و خانواده در مجلس تشکیل شده است،‌بررسی گردد تا براساس آن قوانین این حوزه احصا شود و مورد بازنگری قرار گیرند و خلاهای قانونی نیز مرتفع شوند.


موضوعات مرتبط: فرهنگی
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:34 | نویسنده : رضا |

رئیس جمهور گفت: جنگ‌های منطقه‌ای باید خاموش شود، این جنگ‌ها نه تنها در دنیای سیاست بلکه در طبیعت منطقه نیز مشکل آفرینند.

سخنرانی رئیس جمهور در همایش بین المللی مقابله با گرد و غبار آغاز شدبه گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در همایش بین المللی مقابله با گرد و غبار که صبح امروز دوشنبه (12 تیرماه) در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: موضوع محیط زیست یکی از مسئله‌های مهم برای سلامت و توسعه جوامع همچنین جلوگیری‌ از مهاجرت‌های بی‌رویه است.

وی افزود: برای مقابله با بحران گرد و غبار و رفع خطرات این تهدید نیازمند برنامه‌ریزی سرمایه‌گذاری و همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی هستیم.

روحانی ادامه داد: دولت یازدهم یکی از اولویت‌های خود را در ایران اولویت محیط زیست قرار می‌دهد حتی دولت یازدهم به عنوان دولت محیط زیست نامگذاری شد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: اولین تصمیم در دولت یازدهم درباره مسائل زیست محیطی بود و اولین مصوبه هم در مورد همین موضوع انجام شد. اگر اقدامات دولت یازدهم نبود امروز در غرب کشورمان نه با طوفان گرد و غبار و شن بلکه با طوفان نمک مواجه بودیم و حدود 14 میلیون نفر از مردم ایران که در استان‌های غربی زندگی می‌کنند امروز ناچار به مهاجرت می‌شدند.

تثبیت دریاچه ارومیه از افتخارات دولت یازدهم است

وی یادآور شد: تثبیت دریاچه ارومیه از افتخارات دولت یازدهم و الگوی مهم زیست محیطی برای منطقه و جهان است.

روحانی بیان داشت: به دلیل شرایط اب و هوایی با معضل دریاچه ارومیه مواجه شدیم و به دلیل کاهش ریزش آسمانی این بحران شکل گرفت، اما عدم مدیریت صحیح نسبت به منابع آب کشت‌های بی‌رویه، افقی و توسعه این کشت‌ها عدم در نظر گرفتن حق آبه‌ها و تالاب‌ها از جمله عواملی بود که باعث خشکی دریاچه ارومیه در سال 95 می‌شد و زندگی و کشاورزی مردم را تهدید می‌کرد.

رئیس جمهور اضافه کرد: دولت یازدهم اقدامات دیگری در حوزه مسائل زیست محیطی انجام داد از جمله آن می توان به احیای هور‌العظیم اشاره کرد که امروز بیش از 80 درصد این هور را آب فرا گرفته است همچنین اقدامات مختلفی برای دریاچه هامون و سایر دریاچه‌ه‌های کشور انجام شده البته این بدان معنا نیست که اقدامات ملی ما برای محیط زیست کافی بوده بلکه بدان معنا است که ما توانستیم در حد توان خود اقدامات ارزشمندی انجام دهیم.

وی گفت: مقرر بود بیش از 3 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رسیدگی به مشکلات زیست محیطی در نظر گرفته شود از این روز تا پایان سال 95 دو هزار میلیارد تومان اعتبار در این حوزه هزینه شد تا این که ارومیه به تثبیت رسید.

روحانی خاطر نشان کرد: مردم می‌توانند نسبت به آینده این دریاچه امیدوار باشند و اقدامات خود را در این حوزه تکمیل می‌کند.

رئیس جمهور متذکر شد: منشأ برخی طوفان‌ها داخلی است و حدود 2 میلیون هکتار از بیابان‌های ایران می‌تواند منشأ ریزگردها باشد، البته منشأ خارجی این پدیده قابل مقایسه با منشأ داخلی نیست چرا که پدیده ریزگرد‌ها 80 درصد منشأ خارجی و 20 درصد منشأ داخلی دارد.

وی تصریح کرد: کشورهایی از قبیل عراق، سوریه، اردن، کویت، عربستان، پاکستان، افغانستان و ترکمنستان جزء کشورهایی هستند که در منطقه منشأ گرد و غبار به داخل کشورمان به شمار می‌آیند.

روحانی خاطر نشان کرد: گاهی در یک 24 ساعت 8 میلیون مترمکعب خاک با طوفان گرد و غبار جابه‌جا می‌شود و این به معنای آثاری است که می‌تواند در زندگی، سلامت، کشاورزی، باغات و به طور کلی در محیط زیست کشور تأثیرگذار باشد.

رئیس جمهور تأکید کرد: مسئله گرد و غبار در دهه‌های گذشته در کشور ما مسبوق به سابقه بوده اما این پدیده نسبت به گذشته چند برابر افزایش یافته است.

وی افزود: اگر شاهد این رخداد در ده‌های گذشته بودیم امروز 100 یا 130 روز در طول سال شاهد وقوع این پدیده هستیم، همچنین اگر دریاچه هامون با ظرفیت 15 میلیارد متر مکعب آب می‌توانست باد‌های 120 روزه سیستان و بلوچستان مطبوع مردم کند امروز با خشکی این دریاچه و تالاب‌های اطراف معضل بزرگی برای مردم بوجود آمده است.

روحانی گفت: موضوع گرد و غبار همانند سایر مسائل زیست محیطی از حد مسائل ملی فراتر رفته است و امروز غرب و شرق آسیا، شمال آفریقا و بسیاری از مناطق جهان از این موضوع رنج می‌برند.

رئیس جمهور تصریح کرد: بی‌تردید گرد و غبار راه چاره دارد و برخی از این راه حل ها سلبی و ایجابی هستند. احداث سد‌ها و بندها بدون مطالعه می‌تواند برای آینده منطقه خطرناک باشد و بسیاری از این فعالیت‌ها باید متوقف شود.

وی تصریح کرد: نمی‌توانیم در برابر آنچه محیط زیست ما را تخریب می‌کند بی‌تفاوت باشیم، احداث سدهای متعدد در افغانستان و بند‌ها از کجکی، کمال‌خوان، سلما و دیگر سدها و بندها در شمال و جنوب این کشور در استان خراسان و سیستان و بلوچستان ما تأثیرگذار است.

روحانی تأکید کرد: اگر هامون به طور کامل خشک شود نه تنها از گردوغبار این منطقه، سیستان و بلوچستان در رنج است که حتی افغانستان هم در رنج خواهد بود و اگر جلوی طوفان‌های شن گرفته نشود همه مردم منطقه ما و کشورهای منطقه دارای مشکل خواهند شد.

وی ادامه داد: گاهی مردم ناچار به مهاجرت خواهند شد، تمدن‌ها در بخشی از سرزمین‌های قدیمی منطقه ما رخت برخواهد بست. کشاورزی، شهرسازی و زندگی مردم متوقف خواهد شد و این یک مسئولیت انسانی، بین‌المللی و منطقه‌ای برای همه ما در برابر این تهدید است.

رئیس جمهور گفت: ما نمی‌توانیم بدون همکاری با کشورهای همسایه، منطقه و جهان بر این معضل پیروز شویم.

منطقه قوی‌تر باید مدنظر ما باشد

روحانی اظهار داشت: بحث بر سر اینکه کدام کشور منطقه ما قوی‌تر باشد باید کنار گذاشته شود، قوی‌ترین کشور در منطقه نباید به عنوان هدف اول دنبال شود. منطقه قوی‌تر باید مدنظر ما باشد نه اینکه در رقابت‌های منطقه‌ای یک کشور بخواهد در برابر کشورهای دیگر منطقه قد علم کرده و قدرت خود را به رخ بکشد و شکاف و تفرقه را بیشتر کند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما یک خانواده مهم در منطقه خاورمیانه و غرب آ‌سیا هستیم، نمی توانیم از همدیگر فاصله بگیریم خانواده قوی می‌تواند در یک جمع خوب زندگی کند نه اینکه یک فرد در داخل خانواده قوی‌ باشد و بقیه ضعیف باشند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید به فکر منطقه قوی و قوی‌تر باشیم، بیان داشت: رقابت‌های مخرب نابجا را کنار بگذاریم، جنگ‌های منطقه‌ای را خاموش کنیم زیرا شعله این جنگ‌ها منجر به طوفان گرد و غبار شن هم خواهد شد نه تنها در دنیای سیاست که در طبیعت ما هم گرد و غبار و شن فراخواهد گرفت.

روحانی اذعان داشت: اگر داعش و بقیه گروه‌های تروریستی در عراق، سوریه و دیگر کشورهای منطقه به تخریب ساختمان‌ها، مزارع، شهرها و کشتن انسان‌های بی‌گناه می‌پردازند همان کشاورزی آباد منطقه تبدیل به بیابانی خواهد شد که فردا از گرد و غبارش مردم منطقه‌های عراق، سوریه، ایران و دیگران در رنج خواهند بود.

وی ادامه داد:‌ اگر تروریسم به عنوان یک معضل برای همه منطقه ما است اگر تروریسم به عنوان میکروب مسری وجود دارد که همه منطقه‌ را فرا می‌گیرد و هر آن کس و کشور و قدرت در منطقه که فکر کرده تروریسم به عنوان ابزاری برای پیشبرد سیاست‌های وی در منطقه و جهان محسوب می‌شود، کاملا اشتباه کرده است.

رئیس جمهور تأکید کرد:‌ تروریسم به عنوان یک معضل دامن همه را فراخواهد گرفت مگر آنکه همه دست به دست هم دهیم تا این معضل بزرگ را در منطقه از میان برداریم، هیچ سیاستی در منطقه و جهان موفق نخواهد بود مگر سیاست برد_برد.

دوران دیوارکشی‌ها پایان یافته است

روحانی بیان داشت: اگر کسی فکر کند تنها می‌تواند منافع خود را به قیمت از بین بردن منافع دیگران تأمین کند حتما اشتباه کرده ولو آمریکا باشد، هر کشوری امروز در دنیا فکر کند می‌تواند به منافع دیگران صدمه بزند و خود را محفوظ نگه دارد در خطاست و اگر هر قدرت و ابرقدرتی کشوری را تهدید کند اول زندگی ملت خودش را تهدید کرده است.

وی تصریح کرد: امروز دوران دیوارکشی‌ها پایان یافته است و اگر رهبران برخی کشورها تازه به دوران رسیده به فکر دیوار افتاده‌اند دیگر آن دوران سپری شده و باید دست به دست هم دهیم نه آنکه پا را قطع کنیم. ما باید کنار یکدیگر قرار بگیریم و نه از هم فاصله بگیریم باید با احترام به حقوق دیگران، حقوق ملت خود را حفظ کنیم نه آنکه گمان کنیم با تهدید دیگران می‌توانیم حقوق خود را حفظ کنیم.

تنها راه برای زندگی مسالمت آمیز سیاست برد_برد در مساله محیط زیست است

رئیس جمهور گفت: اگر عربستان در چنین فکری است خطا می‌کند، اگر آمریکا در چنین فکری است اشتباه می‌کند از اسرائیل نام نمی‌برم که تمام زندگی سیاسی‌اش خطا، غلط، تجاوز، اشغال و اشتباه بوده است و تنها راه برای زندگی مسالمت آمیز در منطقه حساس غرب آسیا و خاورمیانه و همه جهان سیاست برد_برد است.

روحانی ادامه داد: باید به یکدیگر کمک کنیم و در کنار هم قرار بگیریم، در بحث محیط زیست هم باید از سیاست برد_ برد استفاده کنیم.

وی تأکید کرد: باید به دنبال طرح‌هایی باشیم که هم ترکیه، عراق و ایران سود ببرند نمی‌توان در این منطقه به گونه‌ای برخورد کرد که یک کشور از سرچشمه‌های آب منتفع شده و فکر کنند آینده‌ای مطمئن برای مردم کشورش خواهد داشت.

رئیس جمهور بیان داشت: ما امروز راهی نداریم جز اینکه یکدیگر را یاری کنیم، در جمهوری اسلامی ایران طی دهه‌های گذشته 7.5 میلیون هکتار از بیابان‌های ما کنترل و تا حد زیادی مهار شده است اما در عین حال همچنان بیش از دو میلیون هکتار از بیابان‌های ما برای آنکه منشأ گرد و غبار باشد همچنان برای کشورمان و بسیاری از سرزمین‌هایی که در منطقه و حاشیه‌ ما قرار گرفته‌اند، خطرناک است.

روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اقدامات لازم در درون سرزمین خود را ضروری می‌داند و این راه را ادامه خواهد داد گفت: مهار بیابان‌ها، جلوگیری‌ از بیابان‌زایی‌ها با کشت مهار، مالچ‌پاشی و هر اقدام دیگری که امکان‌پذیر است را انجام خواهد داد اما در عین حال کشورهای همسایه و منطقه نیز باید در کنار هم قرار گیرند و به هم کمک کنند.

رئیس جمهور با بیان اینکه اقدامات با کشور عراق و افغانستان آغاز شده است، افزود: مذاکراتی هم با ترکمنستان شروع شد، باید با همه این کشورها در سایه گفت‌وگو و مذاکره به طرح‌های مشترکی برسیم که به نفع کل منطقه باشد و حس کنیم اعضای یک خانواده هستیم و برای همدیگر باید تلاش کنیم.

معضل زیست محیطی یک معضل فراملی و فرامنطقه‌ای است

وی با اشاره به اینکه اگر مردم عراق هم در رنج قرار می‌گیرند ناچار به مهاجرت می‌شوند، گفت: شهرهایی که در نزدیک مرزهای ما قرار گرفته ویران خواهد شد و به تجارت و روابط مردم  آسیب می‌رسد. آن‌ها هم ناچار به مهاجرت خواهند شد، ضرر این  مهاجرت شامل حال ما هم می شود.

رئیس قوه مجریه ادامه داد: ما باید به فکر دیگران هم باشیم و بدانیم معضل زیست محیطی یک معضل فراملی و فرا منطقه‌ای است، راه‌حل این است که روابط و تماس کشورها در این زمینه بیشتر شود و همکاری‌ها گسترده‌تر شود.

رئیس جمهور در پایان خاطر نشان کرد: سازمان ملل متحد بار سنگینی را در این زمینه بر دوش خود احساس کند و از همه توان خود برای جلوگیری از این معضل به کار بگیرد و ما بتوانیم با قطع‌نامه‌های متعدد و کمک‌های مالی و فنی بر این معضل پیروز شویم.


موضوعات مرتبط: اخبارجنگ افزارسیاسی
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:33 | نویسنده : رضا |

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نمایندگان از پاسخ‌های طیب‌ نیا و سیف در نشست کمیسیون در خصوص مشکلات سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری مانند کاسپین قانع نشدند.

پورابراهیمیبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص جلسه امروز کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در این نشست با حضور رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد به مسائل و مشکلات موسسات مالی و اعتباری پرداخته شد و سوال نمایندگان از وزیر اقتصاد در این رابطه مطرح شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: گزارشی که سیف در نشست امروز کمیسیون اقتصادی در قالب پاسخ به سوال نمایندگان درباره مشکلات موسسات مالی و اعتباری مانند کاسپین مطرح شد مورد قبول نمایندگان سوال کننده قرار نگرفت و این موضوع باعث شد که سوال از وزیر اقتصاد در صحن علنی درباره مشکلات موسسات مالی و اعتباری مطرح شود.

پورابراهیمی داورانی افزود: مجمع نمایندگان کرمانشاه نیز در خصوص مشکلات در نحوه واگذاری پالایشگاه کرمانشاه سوالات خود را مطرح کردند که نمایندگان استان کرمانشاه از پاسخ های وزیر قانع نشدند و احتمال زیاد این سوال در صحن علنی در مطرح خواهد شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: در این نشست همچنین سوال نماینده خرمشهر در خصوص مسائل زیست محیطی در حوزه نیشکر خوزستان مطرح شد و مقرر شد کارگروهی طی دو هفته در این رابطه تشکیل و رسیدگی‌های لازم را انجام دهد.

وی در ادامه افزود: موضوع روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز، وضعیت دارایی‌های ایران در خارج از کشور، مباحث کلان و منطقه‌ای در حوزه اقتصاد و مشکلات در حوزه مالیات بر ارزش افزوده از محورهای دیگر سوالات نمایندگان مجلس در نشست امروز کمیسیون اقتصادی از طیب نیا بود که برخی از نمایندگان از پاسخ های وزیر قانع و برخی نیز قانع نشدند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اقدامات وزارت اقتصاد در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در این نشست مورد بررسی قرار گرفت که البته در این رابطه هیأت تحقیق و تفحص مجلس اقدامات تکمیلی را در حوزه نحوه مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام خواهد داد.


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:31 | نویسنده : رضا |

مدیرعامل شرکت توتال فرانسه دقایقی پیش با حضور در محل نهاد ریاست جهوری با رئیس جمهور کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

روحاتی و مدیرعامل توتالبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پاتریک پویانه مدیرعامل شرکت توتال فرانسه عصر امروز دوشنبه با حضور در محل نهاد ریاست جهوری با حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:29 | نویسنده : رضا |

با ادامه روند موفقیت‌آمیز نیروهای ارتش سوریه در منطقه قنیطره، عناصر جبهه‌النصره متحمل خسارات سنگینی شدند.

به گزارش خبرنگار تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به روند موفقیت‌آمیز نیروهای ارتش سوریه در نبردهای میدانی منطقه قنیطره، تروریست‌های جبهه‌النصره متحمل خسارات سنگینی در عرصه نفراتی و تجهیزاتی شدند.

اما رژیم غاصب صهیونیستی که حامی نخست گروه‌های تکفیری در سوریه محسوب می‌شود، اقدامات بسیاری را برای نجات تروریست‌ها از شکست صورت داده است.
در ادامه صهیونیست‌ها که خطر شدیدی را از سقوط تروریست‌ها در سوریه احساس می‌کنند، اقدام به تجاوز نظامی به خاک این کشور و شلیک چندین موشک به منطقه قنیطره کرده‌اند.

*انفجارهای دمشق، نشانه شکست تروریست‌ها در میادین نبرد

177 کشته، جدیدترین جنایت ماهیانه آمریکا در رقه/ ادامه پشتیبانی صهیونیست‌ها از تروریست‌هایی که فرومی‌پاشند!

گروه‌های مسلح تروریستی اعلام کردند که هم‌زمان با پیروزی‌های بزرگ ارتش سوریه در میادین نبرد، 3 خودروی بمب‌گذاری شده را در محله‌های امن شهر دمشق منفجر کردند.

به‌نقل از خبرگزاری اعلام الحربی؛ گروه‌های ویژه با رصد و پیگیری خودرویهای بمب‌گذاری شده، مانع از ورود آن‌ها به اهداف از پیش تعیین شده تروریست‌ها شدند.

لذا تکفیری‌ها دو خودرو را در منطقه «عقدة» در جاده فرودگاه منفجر کردند، اما خودروی سوم از منطقه خارج شده و توسط نیروهای سوری محاصره شد، در این شرایط یک عنصر تروریستی اقدام به منفجر کردن خود در میدان الغدیر منطقه «باب توما» کرد که این اقدام انتحاری، موجب شهادت و زخمی شدن شمار زیادی از شهروندان سوری و وارد آمدن خساراتی به دارایی‌های عمومی شهروندان شد.

*تلفات جبهه‌النصره در حمله ناکام به حومه قنیطره/ ادامه پشتیبانی صهیونیست‌ها از تروریست‌هایی که فرومی‌پاشند!

177 کشته، جدیدترین جنایت ماهیانه آمریکا در رقه/ ادامه پشتیبانی صهیونیست‌ها از تروریست‌هایی که فرومی‌پاشند!

ارتش سوریه تلاش تروریست‌های جبهه‌النصره برای نفوذ به مواضع نظامیان سوری در جنوب شرقی منطقه «الحمیدیة» از حومه قنیطره را ناکام گذاشت.

در همین حال، عناصر تروریستی با مسلسل‌های سنگین هدف قرار گرفتند که این اقدام موجب به‌هلاکت رسیدن و زخمی شدن تکفیری‌ها و خروج اجباری آن‌ها از این منطقه شد.

ارتش رژیم صهیونیستی برای چندمین بار با شلیک سه موشک از موقعیت خود در تپه "ابوالندی" در جولان اشغالی، مواضع نیروهای ارتش سوریه را در نزدیکی ناحیه نبع الفوار از حومه قنیطره هدف قرار داد که این حمله خساراتی به‌دنبال داشت.

گفتنی است که این حملات در ادامه اقدامات رژیم صهیونیستی در پشتیبانی از تروریست‌های جبهه‌النصره به‌منظور پوشش آنان پس از شکست در شهر البعث انجام می‌شود.

گروه‌های مسلح تروریستی با شلیک تعدادی موشک به بناهای مسکونی در شهرک خان ارنبة در حومه قنیطره، تعدادی از شهروندان عادی از جمله کودکان را هدف قرار دادند.

لازم به‌ذکر است که درپی آتش ارتش سوریه در حومه قنیطره، ابوعبدالله النعیمی سکرده عمومی نظامی تروریست‌های هیئه تحریر الشام به‌هلاکت رسید.

اما منابع معارض دولت سوریه نیز به پیشروی‌های ارتش سوریه از سمت غربی به شهر البعث در حومه قنیطره اعتراف کردند. این پیشروی‌ها پس از درگیری با تروریست‌های جبهه‌النصره صورت گرفت.

*شهادت 4 شهروند سوری در حملات داعش به دیرالزور

 درپی حملات موشکی تروریست‌های داعش به محله‌های القصور و الجورة در شهر دیرالزور، دو شهروند سوری به‌شهادت رسیده و 4 تن دیگر زخمی شدند.

هم‌چنین در اثر انفجار عامل انتحاری داعش در جاده "الجزره به ابوخشب" از حومه شمال غربی دیرالزور، 9 تن از نیروهای دموکراتیک سوریه کشته شدند.

اما چند فرد مسلح ناشناس با استفاده از بمب‌های دست‌ساز، تعدادی از سکونت‌گاه‌های عناصر داعش را در شهر "الموحسن" حومه جنوب شرقی دیرالزور منفجر کردند.

*داعش عناصر خود را به‌جرم فرار از حسکه اعدام کرد

 تروریست‌های داعش 7 تن از عناصر مسلح خود را که در میان آن‌ها اتباعی از کشور عراق نیز حضور داشتند، در شهرک «مرکدة» از حومه جنوبی حسکه اعدام کردند.

این اقدام داعش پس از آن صورت گرفت که عناصر یاد شده قصد داشتند به‌سمت مناطق تحت کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه فرار کنند.

*کارنامه ماهیانه جنایات آمریکا در رقه؛ کشتار 177 نفری شهروندان سوری

 177 کشته، جدیدترین جنایت ماهیانه آمریکا در رقه/ ادامه پشتیبانی صهیونیست‌ها از تروریست‌هایی که فرومی‌پاشند!

مرکز هماهنگی تروریست‌های مسلح اعلام کرد که در حمله ائتلاف آمریکایی به شهر رقه طی ماه ژوئن گذشته، 177 تن از شهروندان کشته شده و چندین نفر دیگر هم زخمی شدند.

درگیری های شدیدی میان نیروهای دموکراتیک سوریه و تروریست‌های داعش در محله القادسیه شهر رقه و روستای "کسرة علی محمد" از حومه جنوبی این شهر در جریان است.

این درگیری‌ها در نتیجه تلاش دو طرف برای تسلط یافتن بر محله القادسیه و روستای مذکور صورت می‌گیرد.

*شکست داعش در شمال شرق منطقه خناصر/ آزادسازی 15 روستا در جنوب شرق حلب

177 کشته، جدیدترین جنایت ماهیانه آمریکا در رقه/ ادامه پشتیبانی صهیونیست‌ها از تروریست‌هایی که فرومی‌پاشند!

مرکز هماهنگی تروریست‌های مسلح اعتراف کرد که نیروهای ارتش سوریه پس از درگیری‌های گسترده با تکفیری‌های داعش در شمال شرق منطقه خناصر از حومه جنوب شرقی حلب، موفق شدند روستاهای "عطشانة، خريبة، جب العلي، حياة، خنيصر، زبد، دريهم، حقل دريهم، عقيل، سرداح، هواز، قليعة، الطونية، حميدية غربية، حميدية شرقية" را به‎تسلط خود درآورند.

یکی از موفقیت‌های قابل توجه نیروهای مقاومت در عرصه نبرد میدانی سوریه، پیشروی‌های گسترده در حومه جنوبی استان حلب است.

لازم به‌ذکر است که نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت طی روزهای اخیر موفق شدند ضمن بیرون راندن عناصر داعش از حومه جنوبی حلب، مساحتی در حدود 3000 کیلومتر مربع را از اشغال تروریست‌ها پاکسازی کنند.


موضوعات مرتبط: اخبارجنگ افزارسیاسی
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:27 | نویسنده : رضا |

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: منافقان بارها با اظهاراتشان بر صفحات سیاه و قطورشان افزوده‌اند و اقداماتی نظیر نشست پاریس هیچ تأثیری در امنیت ملی ما ندارد.

بروجردی"علاءالدین بروجردی" رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به نشست منافقان در پاریس و همراهی برخی مسئولان آمریکایی، اروپایی و عربی گفت: منافقان و آمریکایی‌ها 38 سال مشغول دشمنی با جمهوری اسلامی ایران هستند، این نشست و اظهاراتشان موضوع جدیدی نیست.

نماینده مردم بروجرد با بیان اینکه ما 17 هزار شهید ترور داریم، تصریح کرد: اکثر ترورهای صورت گرفته بر روی مردم مظلوم کشورمان به دست سازمان منفور منافقان انجام شده است، آن‌ها در دوران دفاع مقدس هم در تقابل با ملت ما به دریوزگی صدام پرداختند.

وی ادامه داد: منافقان با اخراج از عراق به مزدوری اروپایی‌ها، آمریکایی‌ها و برخی کشورهای عربی مانند عربستان سعودی روی آورده‌اند.

بروجردی با اشاره به اظهارات بیان شده در نشست اخیر منافقان مبنی بر حمایت از مخالفان نظام جمهوری اسلامی و براندازی آن از درون نیز تاکید کرد: آنها بارها و بارها با اقدامات و اظهاراتشان بر صفحات سیاه و قطورشان افزوده‌اند و مطمئنا این اقدامات هیچ تأثیری در امنیت ملی کشورمان نخواهد داشت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارحی مجلس با تاکید بر اقدام جمهوری اسلامی ایران در برابر این گونه اظهارات از سوی منافقان و برخی دولتمردان آمریکایی خاطرنشان کرد: ایران نسبت به نشست منافقان در پاریس معترض است و  ظریف وزیر امور خارجه کشورمان هم در سفر اخیر خود به فرانسه این موضوع را قویا به مسئولان آنها تذکر داده و امیدواریم که تأثیرگذار باشد.


موضوعات مرتبط: اخبارسیاسی
برچسب‌ها: پاتوق رضا-

تاريخ : دو شنبه 12 تير 1396 | 19:25 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود