کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بابیان اینکه کسی که نقد میکند نباید مورد توبیخ قرار بگیرد، گفت: طرح کلی نظام سلامت اگر بازهم چند برابر مبلغ تزریق شود، مشکلات این طرح حل نخواهد شد.
به گزارش شریان نیوز،حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در همایش عدالت در سلامت» که عصر امروز پنجشنبه 14 اردیبهشت از سوی جامعه پزشکی حامی رئیسی در اریکه ایرانیان برگزار شد، حضور یافت.
رئیسی در این همایش بابیان اینکه انشاءالله به برکت این ایام و حضرت حجت (عج) خداوند برکات خود را بر نظام و امت ما نازل کند، گفت: حقیقت آن است که مسئله سلامت یک ضرورت اجتماعی است و بر عهده دولت است تا جامعه از سلامت جسم و روح برخوردار باشد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افزود: پیشگیری، درمان و ارتقای سلامت باید مورد تأکید باشد و با توجه به سازوکارهای پیشگیری نوبت به درمان نخواهد رسید.
وی بابیان اینکه در موضوع ریز گردها و محیطزیست باید گامهایی برداشته شود تا نوبت به مشکلات تنفسی و ریوی نرسد، تصریح کرد: طرح کلی نظام سلامت اگر درمانمحوری شود یک نگاه است اما اگر با توجه به اصل پیشگیری و درمان و ارتقای سلامت استوار شود، جامعنگری است.
رئیسی افزود: همه اجزا باید در مسئله سلامت و پزشکی دیده شود؛ طرح کلی سلامت در کشور ایجاد شد و اینجا باید نگاه سیاسی کنار رفته و عملیاتی باشد.
وی ادامه داد: اینکه بتوانیم هزینه درمان را در خانواده کاهش دهیم امر پسندیدهای است اما باید دید به نفع بیمار تحقق پیدا کرد یا با افزایش تعرفهها سهم او هم بیشتر شد؟
رئیسی با تأکید بر اینکه دولت باید بهنقد توجه کند، اظهار داشت: باید با نقد بهصورت غنیمت برخورد شود نه مزاحم و مشکل؛ و کسی که نقد میکند نباید مورد توبیخ قرار بگیرد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: در این طرح تشکیل پرونده سلامت الکترونیک باید موردتوجه قرار گیرد و این گام باید برداشته شود؛ نظام نوین ارجاع و پزشک خانواده حتماً باید موردتوجه قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: نباید شاهد ورشکسته شدن بیمهها در این زمینه باشیم و این نشان میدهد یک جای کار ایراد دارد.
رئیسی با اشاره به اینکه 44 هزار میلیارد تومان بودجه معاونت درمان است، تأکید کرد: باید به نگاه منتقدان در طرح سلامت توجه شود و به عدم پرداخت حقوق و یارانه پرستاران توجه نشده است.
وی ادامه داد: در این قضیه مسئله درمان بدون نگاه سیاسی باید نگاه اندیشمندان و دلسوزان که سوابق درخشان پزشکی دارند توجه شود، طرح کلی نظام سلامت اگر بازهم چند برابر مبلغ تزریق شود مشکلات این طرح حل نخواهد شد، سلامت برای همه و عدالت در سلامت باید موردتوجه ویژه قرار گیرد.
برچسبها: :پاتوق رضا-رئیسی-منتقد - توبیخ -,
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اظهارات محمد بن سلمان معاون جانشین پادشاه عربستان را تهدیدی آشکار علیه ایران براساس بند ۴ از ماده دوم منشور ملل متحد و اعتراف به همکاری های این رژیم با اقدامات خشونت آمیز و تروریستی در داخل ایران خواند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ غلام علی خوشرو روز پنجشنبه در نامه ای خطاب به دبیرکل و رئیس شورای امنیت سازمان ملل اظهارات روزسه شنبه12اردیبهشت ماه محمدبن سلمان معاون جانشین پادشاه عربستان و وزیر دفاع این کشور علیه ایران راکه گفته بود، هدف ما کشاندن نبرد به داخل مرز های ایران است، تهدید آشکاری علیه حمهوری اسلامی ایران و نقض بند 4 از ماده 2 منشور ملل متحدخواند.
خوشرو در ادامه این نامه ضمن رداتهامات بی اساس رژیم سعودی تاکید کرده است که چنین اظهاراتی نه تنها تهدیدی علیه ایران به شمار می رود بلکه به منزله پذیرش صریح همدستی رژیم سعودی با اقدامات تروریستی و خشونت بار در داخل ایران است که شهادت 9 تن از مرزبانان ایرانی به دست اشرارمسلح مورد حمایت مالی سعودی آخرین نمونه آن محسوب می شود.
نماینده کشورمان در سازمان ملل متحد افزوده است:این تهدید و اعتراف آشکار از سوی رژیمی صورت می گیرد که خود پیشینهای طولانی درحمایت ازتجاوزگری واستفاده از گروههای تروریستی و افراطی در جهت نیل به اهداف کوته بینانه و جاهطلبیهای خطرناک خود در منطقه و ورای آن دارد.
وی اضافه کردکه منطقه ما و جهان طی چهار دهه گذشته به دلیل وسواس های بیجای سعودی ها نسبت به ایران که بخوبی در اظهارات فوق هم متبلور است، صدمات فراوانی را متحمل شده وسیاست های غیرمسئولانه، تحریکآمیز و شوم، تشویق و حمایت مالی از افراط گرایی در جهان و ماجراجوییهای کوته بینانه و ناموفق سعودی در منطقه از همین رویکرد سرچشمه می گیرد.
خوشرو در نامه خود نوشته است که باید به همه - از جمله مقامات سعودی - این واقعیت را یادآورشویم که همین وسواس بیجا منجر به حمایت بی دریغ پادشاهی سعودی از صدام حسین در جریان تجاوز وی به ایران طی سالهای 1980 تا 1988 شدوپیامدهای مصیبت بار این حمایت به صدها هزار ایرانی قربانی تجاوز صدام علیه ایران و قربانیان استفاده از سلاح شیمیایی محدود نشد بلکه در پی تجاوز وی به کویت ، دامن کل منطقه و حتی خود عربستان سعودی را نیز گرفت و در واقع هیولایی که خود آفریده بود سرانجام به جان خودش افتاد.
در ادامه این نامه آمده است: ایجاد القاعده و طالبان در دهه 90، حمایت از ترور و بی ثباتی در عراق از سال 2003 و تشکیل و حمایت مالی و تسلیحاتی از داعش و جبهه النصره و دیگر سازمانهای تروریستی در عراق و سوریه طی چندسال گذشته تجسم همین وسواس غلط سعودی است که موجب ناامنی و رنج فراوان در سراسر جهان شده است.
نماینده کشورمان از جامعه جهانی خواسته است تااقدامات لازم را جهت وادار کردن عربستان سعودی به توقف حمایت بی پروا از تروریسم و افراط گرایی در منطقه و سرتاسر جهان و به ویژه پایان دادن به تجاوز آشکار و گسترده، قتل عام و تحمیل قحطی برمردم یمن بعمل آورد.
سفیر و نماینده دائم کشورمان گفته است که جمهوری اسلامی ایران برخلاف رهبران سعودی اعتقاد دارد صلح و ثبات منفعت مشترک تمامی دولتهای منطقه خلیج فارس است و هیچ کشوری نمی تواند امنیت خویش را به بهای به خطر انداختن امنیت دیگران به دست آورد.
وی تصریح کرده است که جمهوری اسلامی ایران هیچ علاقه یا منفعتی در تشدید تنش در میان همسایگان خویش ندارد و همچنان آماده گفت وگو و همراهی جهت تقویت ثبات در منطقه، مبارزه با خشونت افراطی بیثباتکننده و نفی تنفر فرقهای هست و امیدوار است که عربستان سعودی نیز تسلیم این ندای عقلانیت شود.
سفیر و نماینده ایران در نهایت خواستار ثبت این نامه به عنوان سندی رسمی در شورای امنیت سازمان ملل شده است.
برچسبها: پاتوق رضا- :ابی کفایتی دولت سعودی شاهزاده سعودی عربستان سعودی
به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، پایگاه "امریکن کانسروتیو" (American Conservative) با انتشار گزارشی تحت عنوان "چه کسی در حال نابود کردن سوریه است؟" به انتقاد از اقدام غیرقانونی دولت ترامپ در حمله موشکی به سوریه و همچنین جنایات کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، اسرائیل و ترکیه در حمایت از تروریست ها و شبه نظامیان سوری برای جلوگیری از گسترش نفوذ ایران در منطقه پرداخته است.
در این گزارش آمده است:
«کشورهای عربی حاشیه خلیخ فارس، اسرائیل و ترکیه، وجود هرج و مرج در سوریه و سپردن این کشور به گروه های خود مختار را بر وجود اسد ترجیح می دهند.
منشور سازمان ملل متحد که تمامی کشورهای عضو سازمان ملل آن را امضاء کرده و بر تمام قطعنامه ها و توافقات دیگر حاکم است، عنوان می کند که سازمان ملل موظف است هرگونه تهدید نسبت به صلح در جهان، نقض صلح و اقدام تجاوزگرانه را شناسایی کرده و بوسیله اقدامات نظامی یا غیر نظامی برای بازگرداندن صلح و امنیت جهانی اقدام نماید.
قضات در جریان محاکمه رهبران مجرم جنگ جهانی دوم در دادگاه نورنبرگ* به این جمع بندی رسیدند که آغاز کردن یک جنگ تجاوزکارانه "نه تنها یک جنایت بین المللی، بلکه خطیرترین جنایت بین المللی است که تنها تفاوت آن با سایر جرائم جنگی دراین است که این جنایت به تنهایی زشتی و پلیدی همه آنها را دربردارد."
بر اساس قانون اساسی آمریکا نیز تنها کنگره آمریکا قدرت و اختیار اعلام جنگ را دارد و رئیس جمهور آمریکا تنها در صورت لزوم واکنش به تهدیدی ناگهانی و عدم وجود زمان کافی برای فرایند عادی، اختیار اعلام جنگ را خواهد داشت.
پس چگونه آمریکا در 6 آوریل به سوریه که یکی از اعضای سازمان ملل متحد است و دارای دولتی است که در عرصه بین المللی به عنوان حکومتی مستقل به رسمیت شناخته می شود، حمله کرد؟ این در حالی است که سوریه تهدیدی قریب الوقوع برای آمریکا به حساب نمی آید و حمله را علیه ایالات متحده صورت نداده و با واشنگتن در جنگ نیست.
حمله موشکی به سوریه که بسیاری از منتقدان با تاخیر زیاد به انتقاد از آن پرداخته و عنوان کردند که با قوانین بین المللی و حتی قوانین آمریکا، تعارض داشته است. البته باید گفت که واژه غیرقانونی زمانی اعتبار دارد که قدرتی برای اعمال قانون وجود داشته باشد؛ اما به نظر می رسد تمایلی از سوی سازمان ملل متحد برای اعمال قانون در رابطه با آمریکا وجود ندارد و حتی اگر هم اقدامی صورت گیرد، آمریکا از قدرت وتوی خود در شورای امنیت سازمان ملل برای رد هر گونه اقدام نامطلوب استفاده خواهد کرد.
واشنگتن از سال ها پیش برای تغییر رژیم سوریه اقدام کرده و به مسلح کردن و آموزش به اصطلاح شورشیان علیه حکومت بشار اسد پرداخته است؛ با این امید واهی که رژیمی طرفدار غرب در این کشور جایگزین شود و همیشه نسبت به عواقب این اقدام و امکان استفاده تروریست ها از خلا موجود پس از کنار زدن حکومت سوریه بی توجه بوده است.
با وجود آشفتگی و به هم ریختگی سیاست های آمریکا در قبال سوریه، بازیگران دیگری در منطقه هستند که به خوبی می دانند که در سوریه به دنبال چه هستند و برای به دست آوردن آن باید چه کنند. عربستان سعودی و قطر نیز در حال جنگی غیر قانونی علیه سوریه هستند و جالب است که با مقاومت خاصی از سوی جامعه بین الملل نیز مواجه نمی شوند. آن ها پس از سال 2011 به حمایت مالی و تسلیحاتی مخالفان سوری در داخل این کشور پرداخته اند. دلیل این اقدامات هم آن است که سوریه به متحدی برای ایران و حزب الله لبنان تبدیل شده و تهدید تشکیل حلقه ای از سرزمین های تحت کنترل شیعیان وجود دارد که به تقویت جایگاه ایران در منطقه می انجامد؛ ایرانی که عربستان سعودی آن را دشمن منطقه ای خود می داند.
اینکه مردم سوریه از تغییرات بهره ای می برند یا نه، برای عربستان سعودی اهمیتی ندارد؛ سعودی ها به دنبال سوریه ای هستند که تحت کنترل کشورهای عربی باشد و روابط خود با ایران را قطع کرده است، هر چند سوریه از هم بپاشد و اقلیت ها در این کشور در فشار باشند و حکومتی مرکزی در کار نباشد؛ برای ریاض مهم آن است که اتحاد سوریه با ایران از بین برود.
ترکیه نیز به خاطر مشکلات خود با کردهای سوریه، به دنبال رفتن اسد است؛ ترکیه از گذشته داعش حمایت کرده و مجروحان آن ها را در بیمارستان های خود درمان کرده است و به آن ها اجازه داده که در امنیت کامل در خاک ترکیه گروه های خود را سازمان دهی کنند؛ چرا که گروه های تروریستی، دشمن کردها بوده اند. ادعاهای قابل پذیرشی نیز وجود داشته که آنکارا تسلیحات شیمیایی که چند مرتبه علیه شهروندان سوری مورد استفاده قرار گرفته و دولت بشار اسد را به خاطر آن مورد سرزنش قرار می دهند، در اختیار تروریست ها قرار داده است. سرنگون کردن جنگنده سوری در دسامبر 2015 نیز تلاشی خام و ناماهرانه از سوی ترکیه برای کشاندن آمریکا و ناتو به جنگ علیه اسد و مسکو بوده است.
مقامات اسرائیلی نیز به روشنی اعلام کرده اند که ترجیح می دهند سوریه در دست شورشیان میانه رو باشد تا دولت اسد. بر اساس گزارش ها، اسرائیل به شبه نظامیان از جمله تروریست های داعش، خدمات درمانی ارائه می کرده است. آنچه ظاهر است این است که یک آتش بس عملی میان نظامیان اسرائیلی و تروریست های داعش وجود داشته است. از سوی دیگر اسرائیل اخیرا چندین حمله هوایی را علیه سوریه به انجام رسانده است.
پس پاسخ این سؤال که "چه کسی در حال نابود کردن سوریه است؟"، تقریبا تمامی این کشورها هستند. هرچند انگیزه های متفاوتی در میان است و بازیگران کلیدی برای توجیه قتل عام ادامه دار در این کشور دلایل متفاوتی می آورند و با توجه به گزارشات و اظهار نظرهای منتشر شده توسط وزارت خارجه و دفاع در واشنگتن، ریاض، آنکارا و تل آویو، خروج از این باتلاق، بسیار سخت به نظر می رسد.»
* دادگاه نورنبرگ در ۲۰ نوامبر ۱۹۴۵ میلادی پس از پایان جنگ جهانی دوم به منظور محاکمهٔ ۲۲ تن از رهبران آلمان نازی که باعث کشتهشدن بیش از ۵۰ میلیون نفر و متلاشی شدن زندگی میلیونها انسان بودند، توسط متفقین جنگ جهانی دوم تشکیل شد. این دادگاه در شهر نورنبرگ آلمان برگزار شد و هشت قاضی آن از آمریکا، بریتانیا، روسیه و فرانسه بودند.
برچسبها: :پاتوق رضا-آمریکا | اسرائیل | سوریه | جنگ | ایران -,
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: انتخابات تجلی اراده مردم در نظام جمهوری اسلامی برای اداره کشور است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: انتخابات تجلی اراده مردم در نظام جمهوری اسلامی برای اداره کشور است.
به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم در همایش بصیرت مسئولین و فرماندهان آجا که به میزبانی قرارگاه عملیاتی جنوب غرب در استان خوزستان برگزار شد طی سخنانی انتخابات را مظهر دموکراسی و مردم سالاری دینی دانست و تصریح کرد: برگزاری انتخابات برکات و آثار بسیار مطلوبی برای کشور از جمله تحکیم بنیان و پایههای عظیم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد.
وی با بیان اینکه انتخابات نمایش اعتماد مردم به نظام اسلامی است، افزود: انتخابات نشانه نهادینه شدن مردم سالاری دینی و موثرترین وسیله برای تحقق آرمانهاست.
نماینده ولی فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه با بیان اینکه انتخابات در ایران اسلامی برخلاف نظام دموکراسی غرب که فرمایشی است همواره با حضور و مشارکت حداکثری و بدست خود مردم برگزار میشود، خاطرنشان کرد: مطمئن هستیم مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی امسال نیز همانند تمام دورههای قبل با حضور حداکثری در انتخابات اراده سیاسی خود را برای اداره کشور به نمایش خواهند گذاشت.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران الگویی از مردم سالاری دینی در مقابل دموکراسی غربی ارائه داد، افزود: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز در دیدار اخیرشان با ارتشیان فرمایشاتی در این خصوص داشتند که مردم سالاری را باید در چارچوب معیارهای اسلامی دنبال کرد و جمهوری اسلامی ما مفتخر به برگزاری 34 انتخابات موفق در این چارچوب شده است.
وی در ادامه به ویژگیهای انتخابات در نظام جمهوری اسلامی و تفاوت آن با حکومتهای دموکراتیک غربی پرداخت و در این باره افزود: اولین ویژگی این است که رأی دادن در نظام جمهوری اسلامی ایران یک تکلیف الهی و شرعی به حساب میآید و صرفاً یک اقدام سیاسی نیست بلکه یک اقدام ریشهای، عقیدتی و الهی است و بر اساس این تکلیف شرعی است که مردم نسبت به سرنوشت خودشان حساس میشوند.
وی یادآور شد: دومین ویژگی انتخابات در ایران اسلامی حق الناس بودن رأی مردم است، این امر باعث میشود که نه تنها به شکل ظاهری بلکه به شکل عینی و ذهنی امکان تخلف و فساد در انتخابات به کمترین میزان ممکن برسد در حالی که در نظامهای دموکراتیک غرب چنین دیدگاه الهی و شرعی نسبت به حق الناس بودن رأی مردم وجود ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم سومین ویژگی منحصر به فرد انتخابات در نظام اسلامی را انتخاب فرد اصلح از سوی مردم عنوان و تصریح کرد: این ویژگی نیز در جوامع غربی وجود ندارد.
وی ویژگیهای لازم برای یک رئیس جمهور منتخب در ایران را تدین، امانتداری، صداقت، اخلاص، شجاعت، توانمندی، حلم، استقامت و ایستادگی در برابر دشمن برشمرد و گفت: شخص رئیس جمهور در نظام اسلامی صرفا مسئول ساختن و سامان امور دنیوی مردم نیست بلکه در قبال رشد معنویت مردم نیز مسئول است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه انتخابات موجب ثبات سیاسی در کشور نیز خواهد شد، افزود: انتخابات سالم سطح رضایتمندی را در کشور افزایش میدهد و این مسئله موجب ایجاد تعادل و ثبات و ایجاد امنیت پایدار و موثر در کشور خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم تأکید کرد: انتخابات از اهمیت بالا و فراوانی برخوردار است و دشمن نیز بدنبال این است که با مشارکت پایین به کشور ضربه بزند. البته تاکتیک امروز دشمن با گذشته متفاوت شده بطوریکه در گذشته با شیوه تحریم انتخابات در صدد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران بودند ولی امروز عنوان میشود که به افرادی رأی دهید که تفکراتشان نزدیک به غرب است.
وی در ادامه با برشمردن اهمیت و آثار انتخابات، افزایش کارایی و مقبولیت نظام، ثبات سیاسی و تطبیق بیشتر دیدگاه های دولت و مردم را از جمله آثار برگزاری انتخابات دانست.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان گفت: خدا را شاکریم که مردم ما آگاه، هوشمند، هوشیار و زمان شناس هستند و حضوری موثر در انتخابات پیش رو خواهند داشت و البته نتیجه انتخابات هرچه که باشد پیروز نهایی ملت قهرمان ایران اسلامی است
برچسبها: :پاتوق رضا ارتش -,
معاون رئیسجمهور عراق ضمن اعلام اینکه منطقه با وضع سخت مواجه است، بر لزوم توسعه روابط بین تهران و بغداد تاکید کرد.
برچسبها: پاتوق رضا - سیاسی
پالایشگاه ستاره خلیج فارس که نشان از توانمندی کشور در تولید سازههای عظیم صنعتی است؛ آشکار کننده نقش قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران در طراحی پروژههای صنعتی است.
این دستاورد مهم که نشان از توانمندی کشور در تولید سازه های عظیم صنعتی است؛ آشکار کننده نقش قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طراحی و ساخت ستاره خلیج فارس است.
حضور و نقش آفرینی قرارگاه خاتم الانبیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شرایط مساعدی را برای افزایش تولیدات صنعتی و پتروشیمی فراهم آورده است. سردار سرتیپ عباد الله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این زمینه می گوید: اواخر اسفند پارسال تولید بنزین در این پالایشگاه آغاز شد و تا سه هفته آینده واحد تولید بنزین با اکتان بالای 90 درصد آن هم به بهره برداری می رسد.
سردار عبداللهی افزود : با بهره برداری از این پالایشگاه ایران هم در تولید بنزین خودکفا می شود و هم در زمره کشورهای صادر کننده بنزین قرار می گیرد (بیشتر بخوانید).
سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه در این زمینه می گوید: با بهره برداری از پروژه بزرگ" پالایشگاه ستاره خلیج فارس" نه تنها کشور از واردات بنزین بی نیاز خواهد شد، بلکه این امکان را به ما میدهد که به بازار صادرات بنزین ورود کنیم.
وی با بیان اینکه سپاه همواره توانمندیهای خود را در حوزه سازندگی به دولتها عرضه کرده است، گفت: سپاه توانمندی دولتها و خدمات آنها به مردم را به عنوان دستاوردهای نظام تلقی کرده و صادقانه تلاش میکند تا اقدامات اساسی برای برون رفت کشور از تحریمهای اقتصادی صورت بگیرد و تاثیرات قابل ملاحظهای در رفع بیکاری و رفاه و معیشت مردم عزیزمان داشته باشد (بیشتر بخوانید).
در مجموع هم افزایی بیشتر دولت و سپاه می تواند موجبات گسترش تولیدات صنعتی را فراهم آورد که تاکنون این موضوع به طور کامل محقق نشده است.
موضوعات مرتبط: اخبار
برچسبها: پاتوق رضا
چهار هیأت از جانب رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منازل شماری از جانبازان در تهران، از رشادت، صبر و استقامت ایثارگران تجلیل کردند.
حجج اسلام آقایان شهیدی محلاتی، تقوی، قمی و حاجعلیاکبری به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب، با حضور در منازل تعدادی از جانبازان ضمن گفتگو با آنان و کسب اطلاع از شرایط زندگی، درمان، کار و مشکلاتشان، از ایثارگری و فداکاری جانبازان سرافراز دفاع مقدس قدردانی کردند.
موضوعات مرتبط: اجتماعیاخبار
برچسبها: پاتوق رضا
رؤسای ستاد کل نیروهای مسلح ایران و سوریه با تأکید بر تحکیم و توسعه بیشتر روابط نیروهای مسلح دو کشور، تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کردند.
بنابراین گزارش، سفر هیأت سوری با هدف تحکیم و توسعه بیشتر روابط و مناسبات نیروهای مسلح دو کشور و هماهنگسازی دیدگاههای طرفین پیرامون شرایط سیاسی ـ نظامی منطقه و بررسی آخرین وضعیت میدانی نبرد علیه تروریستها در سوریه انجام پذیرفته است.
در این دیدار سرلشکر باقری با تحسین مقاومت شجاعانه مردم و ارتش سوریه برابر جنایتهای تروریستهای تکفیری و تجاوزات و مداخلههای منطقهای، پیروزی بزرگ اخیر ارتش و نیروهای مردمی سوریه در آزادسازی شهر حلب و مردم مظلوم فوعه و کفریا از دست تروریستها را مورد ستایش قرار داد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با همتای سوری خود با محکوم کردن تجاوزهای هوایی آمریکا و رژیم صهیونیستی به سوریه تصریح کرد: مردم سوریه با حفظ وحدت و وفاق ملی و انجام گفتوگوهای سوری ـ سوری بایستی هوشمندانه مراقب توطئههای خارجی در ایجاد تفرقه در این کشور باشند.
سپهبد علی عبداله ایوب رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سوریه هم در این دیدار با ارائه گزارش از آخرین تحولات میدانی و شرایط مبارزه با تروریستهای تکفیری، روابط سیاسی و نظامی ایران و سوریه را در سطح عالی ارزیابی کرد و گفت: مقام شامخ شهدای مدافع حرم را که با کمکهای مستشاری خود نقش تعیینکنندهای در ادامه مقاومت و دستیابی مردم و نیروهای مسلح سوریه به پیروزیهای بزرگ برابر تروریستها و تجاوزات رژیم صهیونیستی ایفا کردهاند را گرامی میداریم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سوریه تأکید کرد: سیاستهای مدبرانه جمهوری اسلامی ایران در حمایت از صلح و ثبات منطقه و جهان اسلام و احترام به حاکمیت قانونی و وحدت سرزمینی کشورهای منطقه مورد تقدیر کشورهای مستقل و آزادگان عالم میباشد.
موضوعات مرتبط: نظامی
برچسبها: پاتوق رضا -