فرمانده سابق سپاه تهران گفت: بعد از دوران دفاع مقدس، نیازهای نیروهای مسلح به بهترین نحو تأمین شده است.

"اسماعیل کوثری"تامین نیازهای نیروهای مسلح به بهترین نحو بعد از دفاع مقدس فرمانده سابق سپاه تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به خودکفایی در موضوع تجهیزات دفاعی اظهار داشت: در مورد تجهیزات و امکانات پس از دوران دفاع مقدس، به بهترین نحو توانستیم به نتیجه برسیم و این تجهیزات را کاربردی کرده‌ایم و طوری بوده که این‌ تجهیزات در میدان عمل، امتحان خودشان را پس داده‌اند. 
 
فرمانده سابق سپاه محمد رسول‌الله(ص) ادامه داد: سپاه و وزارت دفاع پس از دوران دفاع مقدس، شروع به تأمین نیازهای نیروهای مسلح کرده‌اند و بسیاری از این نیازها تأمین شده است.
 
وی افزود: ما حتی قبل از انقلاب موشک نداشتیم؛ خودمان در زمان دفاع مقدس، انواع و اقسام موشک‌ها را ساختیم و در بسیاری از تجهیزات دیگر نیز به خودکفایی رسیده‌ایم که این‌ها در چارچوب سلاح‌های متعارف است.
 
سردار کوثری تصریح کرد: با فرماندهی و نظارت مقام معظم رهبری، پس از دوران دفاع مقدس، پیشرفت‌های بسیار خوبی با حداقل بودجه داشتیم و ستاد کل نیروهای مسلح این موضوع را دنبال و پیگیری می‌کند و ما در بین کشورهای منطقه و با کمترین هزینه، بیشترین بازدهی را به دست آوردیم.
 
نماینده سابق مجلس در پایان خاطرنشان کرد: دولت‌مردان و مجلس باید این موضوع را در نظر داشته باشند که می‌توانیم اقتصادمان را بدون وابستگی بومی کنیم و با فعال کردن جوان‌های ایرانی که توانمندی فکری، ابتکار وخلاقیت بسیار بالایی از خودشان نشان داده‌اند، نیازهای کشورمان را تأمین کنیم.

برچسب‌ها: :پاتوق رضا - نیروهای مسلح ، تجهیزات دفاعی ، سپاه پاسداران ، وزارت دفاع-,

تاريخ : یک شنبه 28 شهريور 1395 | 10:28 | نویسنده : رضا |

  اذعان صهیونیست‌ها به توان موشکی ارتش سوریه ، استقرار روس‌ها در اتوبان "کاستلو" و ... از جمله مهمترین اخبار سوریه است.

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این بسته خبری به مهمترین اخبار سوریه در ساعات اخیر می‌پردازیم.


اگر تروریست‌ها آتش‌بس سوریه را نقض نکنند، این موضوع پایدار می‌ماند/همه به دولت قانونی این کشور پایبند باشند

اگر تروریست‌های تکفیری آتش‌بس را نقض نکنند، این موضوع پایدار می‌ماند/همه به دولت قانونی سوریه پایبند باشندوزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ممکن است پشتیبان‌های تروریست‌های تکفیری از فرصت آتش‌بس برای تجهیز این تروریست‌ها استفاده کنند.

مراسم تشییع پیکر شهید احمد غلامی برگزار شد + فیلم

مراسم تشییع پیکر شهید احمد غلامی، با حضور مقامات کشوری و لشگری، در شهر ری برگزار شد.

توافق آتش‌بس مسکو واشنگتن/ آیا خان‌طومان دیگری در راه است؟ + تصاویر

آمریکا و روسیه درباره طرحی برای آتش‌بس در سوریه به توافق رسیده‌اند که نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه از این توافق استقبال کرده است.

از تا

از تا


منابع نظامی سوری: دمشق به مسکو درباره واکنش به تجاوزات اسرائیل خبر داده بود

منابع نظامی سوری فاش کردند دمشق اخیراً به روسیه درباره پاسخ به هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی اطلاع داده بود.

دمشق: به هرگونه عملیات هوایی ترکیه که بدون هماهنگی انجام شود، پاسخ خواهیم داد

وزارت خارجه سوریه تأکید کرد ارتش ترکیه اگر عملیاتی را بدون هماهنگی دمشق انجام دهد تجاوز به خاک سوریه محسوب می‌شود.

استقرار نظامیان روس در مسیر کاستیلو برای نظارت بر آتش‌بس سوریه

رسانه‌های روسی از استقرار نظامیان این کشور در مسیر کاستیلو برای نظارت بر آتش‌بس در سوریه خبر دادند.

از تا


اذعان صهیونیست‌ها به توان بالای دفاع موشکی سوریه

روزنامه صهیونیستی معاریو اذعان کرد دفاع موشکی سوریه در برابر تجاوزگری هواپیماهای اسرائیلی، پیام روشنی برای این رژیم است.

لاوروف: آتش‌بس در سوریه زمینه را برای حل بحران این کشور فراهم می‌کند

وزیر امورخارجه روسیه در نشست خبری مشترک با همتای لوکزامبورگی خود در مسکو شرکت کرد.

ارتش سوریه یورش تروریست‌ها را به شمال غرب درعا دفع کرد

ارتش سوریه، یورش تروریست‌ها به تپه‌ای در حومه شمال غربی درعا را ناکام گذاشت و تلفات سنگینی به مهاجمان وارد کرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- ارتش سوریه ، قنیطره ، تروریست های تکفیری ، جنگنده های اسرائیلی ، کاستلو ، اتوبان کاستلو-,

تاريخ : یک شنبه 28 شهريور 1395 | 10:26 | نویسنده : رضا |

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی افق صنعت هسته ای کشور پرداخت.

تأمین ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در بلندمدتبه گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "علی اکبر صالحی" رییس سازمان انرژی اتمی ایران امشب 20 شهریور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی افق صنعت هسته ای کشور پرداخت.
 
صالحی در ابتدا با اشاره به اینکه، مطالعات توسعه اقتصادی و اجتماعی ایران در افق 20 ساله قبل از انقلاب صورت گرفته بود گفت: طی برنامه بلند مدت توصیه شده بود تا 20 هزار مگاوات در سبد برق کشور قرار بگیرد اما بعد از انقلاب به دلیل شرایط انقلاب و جنگ تحمیلی پروژه ها متوقف شد.
 
وی با بیان اینکه، در جنگ تحمیلی متوجه شوديم که باید در بسیاری از زمینه ها خود اتکا باشیم ادامه داد: طی مطالعات به عمل آمده قرار شد تا 8 نیروگاه در افق 10- 15 ساله ساخته شود.
 
رییس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه، قرار بود تا سهم تولید برق هسته ای 8- 10 درصد باشد گفت: برای انجام محاسبات دقیق بسیاری از پارامتر ها را در نظر گرفتیم همچنان ظرفیت20 هزار مگاوات را برای افق صنعت هسته ای کشور در نظر داریم.
 
وی با بیان اینکه، سوخت فسیلی برای نیروگاههايمان تقریبا مجانی است افزود: همچنان ظرفیت20 هزار مگاوات را برای افق صنعت هسته ای کشور در نظر داریم.
 
با چینی ها برای ساخت نیروگاه های هسته ای در حال مذاکره نهايی هستیم
 
وی با اشاره به اینکه، با روسیه هم در حال مذاکره هستیم گفت:  با چینی ها برای ساخت نیروگاه های هسته ای در حال مذاکرات نهایی هستیم اما به نتیجه نهایی نرسیده ايم و لذا کشورهای دیگر هم نیز در این رابطه اعلام آمادگی کرده اند.
 
بخش ساختمانی نیروگاه های جدید توسط متخصصان ایران ساخته خواهد شد
 
رییس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به اینکه، اگر روس ها سریع تر پروژه خود را تحویل دهند شرایط تشویق در نظر گرفته ایم گفت: بخش ساختمانی نیروگاه های جدید توسط متخصصان ایرانی ساخته خواهد شد به طوری که 30 درصد حجم قرارداد مربوط به این بخش می شود.
 
صالحی با بیان اینکه، بخش قابل توجهی از تجهیزات خارج از جزیره هسته ای را می توانیم بسازیم اظهار داشت: در استراتژی جدیدمان به دنبال نیروگاه های کوچک هم نیز هستیم.
 
صالحی درباره چگونگی تامین سوخت نیروگاه های در دست احداث نیز بیان داشت: تامین سوخت اختیاری است به این معنی که اگر ما اراده کنیم که سوخت نیروگاه های جدید را از روسیه بگیریم، این اختیار را داریم و روسیه نیز اعلام آمادگی کرده است.
 
وی ادامه داد: در این راستا قراردادی با روس ها برای تامین سوخت مورد نیاز خواهیم بست که قرارداد منعطفی است و بعد از یک افق ۱۵ ساله که می توانیم حداقل ۱۹۰ هزار سو داشته باشیم می توانیم سوخت مطمئن سالانه یک نیروگاه هزار مگاواتی را تامین کنیم.
 
دومین جلسه کارگروه ویژه سوخت طبق برجام هفته آینده در نیویورک تشکیل می شود
 
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه موضوع اورانیوم ذخیره 300 کیلو گرمی مانعی برای تامین سوخت نیروگاه ها نخواهد بود اعلام کرد: سوخت نیروگاه ها از ذخیره اورانیوم معاف خواهد بود و در دومین جلسه کارگروه ویژه سوخت که هفته آینده در نیویورک تشکیل می شود این معافیت مشخص خواهد شد.
 
وی همچنین اضافه کرد: در خصوص راکتور آب سنگین اراک نیز قرار شده که اولین سوخت را چین برای ما تامین کند ولی سوخت های بعدی در ایران ساخته خواهد شد و سوخت راکتور تهران را نیز خودمان تامین می کنیم.
 
بیش از هشت جلسه میان کارشناسان ایران، آمریکا و چین برای بومی سازی راکتور اراک تشکیل شده است
 
صالحی در خصوص قراردادی که برای بومی سازی راکتور اراک می بایست تنظیم می شد، گفت: تاکنون بیش از هشت جلسه بین متخصصان ایرانی ، چینی و آمریکایی در خصوص مدل سازی راکتور اراک تشکیل شده و آخرین مراحل تنظیم قرارداد انجام شده که قرار است در آینده ای نزدیک در چین امضا شود.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی خاطر نشان ساخت این یک قرارداد تجاری است که تمام ملاحظات لازم را برای مدل سازی اراک در بر می گیرد ضمن اینکه قبل از انعقاد این قراداد ما یک شرکت بزرگ را از اقدام چند شرکت در سازمان انرژی اتمی تشکیل دادیم که قریب به پانصد الی نهصد مهندس شبانه روزی بر روی طراحی راکتور کار می کنند.
 
طراحی مفهومی بازسازی راکتور آب سنگین اراک را انجام داده ایم
 
وی با بیان اینکه ایران صاحب این پروژه است اضافه کرد: براین اساس طراحی مفهومی را انجام دادیم و در اختیار مهندسین چینی و آمریکایی گذاشتیم و تبادل اطلاعات خوبی انجام شده و کار رو به پیشرفت است.
 
صالحی خاطرنشان ساخت: تعهدنامه ای که قرار بود برای بازسازی راکتور اراک صورت گیرد بیش از 95 درصد مفاد آن مشخص شده و طبق وعده ای که به ما داده شده، قرار است طی هفته های آینده این قرارداد در پکن امضا شود.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین درباره این سوال که آیا با مشکل مشتری در خصوص آب سنگین مواجه هستیم نیز اظهار داشت: این مشکل ما نیست و در برجام اینگونه آمده که ذخایر آب سنگین بیش از صد و سی تن را در معرض فروش قرار دهیم و بر این اساس اگر خریدار وجود داشته باشد آن را می فروشیم و در غیر اینصورت آن را انبار می کنیم.
 
وی یادآور شد: وقتی به زمان عملیاتی شدن برجام نزدیک می شدیم، موضوع فروش آب سنگین را با آمریکایی‌ها مطرح کردیم که در آن زمان 70 تن مازاد ذخایر آب سنگین خود را به عمان بردیم که 32 تن آن را به آمریکا فروختیم و پول آن را هم دریافت کردیم و روسیه نیز برای خرید مابقی این ذخایر ابراز تمایل کرده است و در حال حاضر نیز الزامی برای نگهداری آب سنگین در عمان نداریم.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین درباره تامین الیاف کربنی که در ساخت روتورها به کار می رود نیز بیان کرد: درباره ارسال کربنی تفاهمی انجام شده اما هنوز نهایی نشده است و نباید در کمیسیون کالاهای دو منظوره که در برجام پیش بینی شده مورد بررسی قرار گیرد.
 
صالحی ادامه داد: الیاف کربنی در داخل تولید نمی شود اما امیدواریم که صنعتگران ما به سمت تامین این کالا در داخل کشور بروند.
 
رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین در خصوص قرار دادن نام باران در قانون ویزای آمریکا هم گفت: این یک بد عهدی از سوی آمریکا بود که بعد از اعتراض ایران، آمریکا بازرگانان را از این قانون معاف کرد اما گردشگران و دانشمندان هنوز مشکل دارند.
 
در پایان صالحی درباره استقرار سامانه S300 در اطراف تاسیسات فردو نیز اظهار داشت: فردو نماد صنعت هسته ای ایران است ضمن آنکه دارای استحکامات کافی است اما از باب رساندن این پیام به بیرون که حفاظت از فردو برای یک امر حیاتی است مسلم است که نیروهای نظامی ما تمام توان خود را برای حفاظت از آن به کار خواهند بست.

برچسب‌ها: پاتوق رضا-برجام ، مذاکرات ، انرژی اتمی ، ایران ، صالحی ,

تاريخ : سه شنبه 23 شهريور 1395 | 22:10 | نویسنده : رضا |
تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه می‌شود.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه می‌شود، به شرح ذیل است؛
 
از عذرخواهی مرتضوی تا احتمال حذف
 
از عذرخواهی مرتضوی تا احتمال حذف
 
از عذرخواهی مرتضوی تا احتمال حذف
 
از عذرخواهی مرتضوی تا احتمال حذف

 


برچسب‌ها: پاتوق رضا - روزنامه های 23 شهریور-,

تاريخ : سه شنبه 23 شهريور 1395 | 22:9 | نویسنده : رضا |
وزرای خارجه آمريکا و روسيه اوایل هفته جاری از توافقی دوجانبه برای بازگرداندن صلح به سوريه خبر دادند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران  جوان، وزرای خارجه آمريکا و روسيه اوایل هفته جاری از توافقی دوجانبه برای «بازگرداندن صلح» به سوريه خبر دادند. "مسکو و کاخ سفید در مورد سوريه به توافق رسيدند"! جان کری وزير خارجه آمريکا با اعلام اين خبر گفت كه اميدوار است اين توافق صلح را به سوريه بازگردانده و موجب کاهش رنج مردم سوريه شود.
 
وزير خارجه آمريکا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که توافق جديد برای آتش‌بس سراسری در سوريه از دوشنبه شب، 12 سپتامبر همزمان با عيد قربان (روز گذشته) آغاز خواهد شد. اين توافق توقف در تمامی حملات، از جمله حملات هوایی و دسترسی‎های بشردوستانه به مناطق نيازمند در سوريه از جمله حلب را شامل می‎شود.
 
وی همچنين از ايجاد يک مرکز عمليات مشترک با روسيه برای مواضع گروه تروريستی داعش و «جفش» (جبهه‌النصره سابق) خبر داد.  وزير خارجه آمريکا اضافه کرد، انتظار دارد مسکو پايبندی دولت بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه به آتش‌بس را تضمين کند؟!  
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
خبرگزاری رسمی سوریه به نقل ازمنابع مطلع سوری گزارش کرد که این کشور با آتش بس اعلام شده از جانب آمریکا و روسیه موافقت کرده است.
 
جان کری وزیر خارجه آمریکا و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در پایان مذاکرات 14 ساعته خود در ژنو، از توافق بر سر نقشه راهی برای آتش‌بس سوریه و همچنین آغاز فرآیند عملیات سیاسی در این کشور جنگ‌زده خبر دادند.
 
کری بعد از این مذاکرات با بیان اینکه باور دارم این طرح به مذاکرات برای «توقف درگیری‌ها» منجر می‌شود، تصریح کرد: امروز آمریکا و روسیه طرحی را ارائه کردند که امیدواریم به کاهش خشونت، و کاهش آلام (مردم) منتهی شود و به از سرگیری مذاکرات صلح و انتقال سیاسی قدرت در سوریه بینجامد.
 
وزیر خارجه آمریکا افزود: آمریکا در اینجا در حال برداشتن گام‌های بیشتری است؛ زیرا روسیه از این قابلیت برخوردار است تا «بشار اسد» (رئیس‌جمهوری سوریه) را متقاعد کند تا به درگیری پایان دهد و به پای میز مذاکره بیاید و صلح برقرار شود. کری در حالی این سخنان را اظهار می‎دارد که، دولت اسد به پشتوانه ارتش و محور مقاومت مردمی قریب به شش سال است که در راه دفاع از تمامیت ارضی سوریه با تروریستها نبرد می‎کند و امروز این مقام آمریکایی از متقاعد کردن اسد بر پایان دادن بر درگیریها صحبت به میان می‎آورد؟!
 
کری خاطرنشان کرد: براساس این طرح تازه، آتش‌بس از عصر روز دوشنبه 12 سپتامبر، که با عید قربان مصادف بود، آغاز شد و چنانچه این آتش‌بس توسط همه طرف‌های درگیر به‌مدت یک هفته رعایت شود، آمریکا همکاری مشترک با روسیه برای هدف قرار دادن «جبهه  تروریستی النصره» و «داعش» را آغاز خواهد کرد.
 
لاوروف وزیر خارجه روسیه هم در پی نشست 14 ساعته خود با جان کری درباره سوریه گفت که این دیدار منجر به امضای پنج سند شد که شامل توافقاتی است که دو طرف به منظور از سرگیری روند سیاسی به آن دست یافتند.
 
خطر فروپاشی توافق با خلف وعده همیشگی طرف آمریکایی!
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
 با بررسی فضایی که در آن مذاکرات برای آینده سوریه به نتیجه رسید می‎توان گفت؛ مذاکرات کرملین - کاخ سفید «در فضایی سخت به نتیجه رسید؛ فضایی که طی بیشتر دوران اوباما با تنش همراه بود؛ فضایی که در آن دونالد ترامپ به حمایت و تحسین از ولادیمیر پوتین پرداخت؛ فضایی که در آن روس‌ها با حملات خود در سوریه برخی متحدان آمریکا را دچار آشفتگی کرد .»
 
 این روند جدید که از دیروز در سوریه آغاز شد، با بدبینی فراوان سوری‌ها (از تمام جناح‌ها) مواجه شد که خطر شکست و فروپاشی را در دل خود دارد. این چیزی است که پنتاگون و جان کری آن را تایید کرده‌اند. در این بین وزیر خارجه آمریکا می‌گوید: «هیچ‌کس این توافق را بر پایه اعتماد بنا نکرد اما اساس آن را بر نظارت و موافقت قرار دادیم.» به تعبیر کری، این طرح با تداوم 7 روزه «کاهش واقعی خشونت» و دسترسی گسترده و نامحدود بشردوستانه به مناطق ویران شده حلب و سایر مناطق محاصره‌شده شروع می‌شود. 
 
این توافق که به «برنامه کاری» معروف است چند بند دارد که مهم‌ترین آن آتش‌بس آزمایشی است که از صبح(عید قربان) آغاز شد و در پی آن تمامی طرف‌ها از جاده کاستیلو در شمال حلب عقب‌نشینی می‌کنند و توقف درگیری‌ها در جنوب و غرب حلب تضمین می‌شود.
 
 اگر این طرح اجرایی شود، روسیه و آمریکا یک «مرکز اجرایی» برقرار می‌کنند که بر اساس آن داده‌های هدف به اشتراک گذاشته شده و بمباران النصره و داعش به‌ صورت هدفمند و با هماهنگی طرفین شروع خواهد شد. به تعبیر دیگر، اگر طرح آتش‌بس توافقی در سوریه اجرا شود و 7 روز دوام بیاورد، حمله مشترک روسیه و آمریکا به مواضع گروه‌های تروریست آغاز می‌شود.
 
کارشناسان معتقدند نشست گروه 20 در چین در رسیدن به این آتش‌بس مهم بود. از طرفی فرمانده‎هان پنتاگون بر این باورند که به اشتراک‌گذاری داده‌ها با روس‌ها باعث می‌شود آنها به اطلاعاتی در مورد اینکه آمریکایی‌ها چگونه هدف را شناسایی و مورد حمله قرار می‌دهند، دست یابند. 
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
 برای کری رسیدن به توافق ماموریتی شخصی بود. او برای تعهد نظامی بیشتر در سوریه و اقدام نظامی قاطعانه‌تر در این کشور تحت‌فشار بود و همین ممکن است او را در تقابل با برخی «باز»های کاخ سفید و کنگره قرار دهد. برخی در دولت اوباما از این می‌ترسند که اگر این دوره گذار به خوبی مدیریت نشود، باعث خلأ قدرتی شود که ایران و روسیه و برخی دیگر از گروه‌ها از آن نفع ببرند. باید نیم نگاهی هم به اپوزیسیون سوری داشت.
 
 مخالفان سوری دیدگاه متنوعی در مورد این آتش‌بس دارند. برخی از گروه‌های اپوزیسیون معتقدند این آتش‌بس فرصت لازم را در اختیار مسکو- واشنگتن برای هدف قراردادنشان می‌گذارد. برخی دیگر این توافق را به مثابه تجهیز بیشتر خود برای مقابله با النصره می‌پندارند. زمان‌بندی این توافق هم مهم است.
 
مخالفان سوری می‌گویند این آتش‌بس زمانی به‌دست آمد که روس‌ها و سوری‌ها دست برتر را داشتند. آنها معتقدند این توافق زمانی به‌دست آمد که نیروهای اسد با پشتیبانی هوایی روسیه کنترل خود بر مناطقی از حلب را برقرار کرده و بنابراین در موقعیت بالایی برای معامله بودند.
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
موضوعی که در مورد این توافق باید بدان اشاره کرد این است که، هیچ اقدامی برای پاسخگو کردن طرفی که از بندهای این توافق تخطی ‌کند در نظر گرفته نشده است زیرا اکنون آمریکا فاقد ابزارهای فشار در برابر روسیه است. یکی از نقاط مبهمی که در این توافق وجود دارد و می‌تواند باعث گسست‌های آینده شود این است که آمریکا و روسیه مناطق استقرار داعش و النصره را با توافق یکدیگر هدف قرار خواهند داد اما هیچ تعریف روشنی از گروه‎های تروریستی  وجود ندارد و همین از نقاط‌شکننده این توافق است.
 
نکته قابل تامل در مورد توافق اخیر کرملین و کاخ سفید اینکه؛ تلاش آمریکا برای آتش‌بس در سوریه، برای جلوگیری از اجرای عملیات‌های روسیه، سوریه و محور مقاومت علیه تروریست‌هاست تا ضمن بازسازی و ساماندهی تروریست‌‌ها، دور جدیدی از جنگ تروریست‌ها با مشارکت مستقیم ترکیه در شمال سوریه آغاز شود.
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
خود آمریکایی‎ها بهتر از هرکسی می‎دانند که به هیچ روی در مبارزه اصولی با تروریسم جدیت به خرج نداده‎اند. حداقل در طول سالهای گذشته و آغاز تجاوزات گسترده گرو‎هک‎های مسلح تروریسم به سوریه این مطلب را ثابت کرده‎اند. مقامات کاخ سفید در طول این مدت همواره بر تروریسم دولتی و خلق گروهگهای تروریستی جهادی دامن زده و از در اختیار قرار دادن تسلیحات ساخت خود به آنها دریغ نکرده‎اند.
 
آنچه که از سابقه نه چندان درخشان ایالات متحده در توافقات گوناگون با سایر کشورها، بویژه توافقاتی از جنس راه برون رفت منطقه از یک بحران برمی‎آید، حکایت از عدم پایبندی و نقض یکطرفه توافق از جانب دولت واشنگتن را دارد. از این رو باید گفت، چندان نمی‎توان بر نقش سازنده آمریکا در حل بحران سوریه خوش بین بود.
 
 چرا که نه تنها آنها جزیی از فرآیند حل بحران سوریه نبستند بلکه واشنگتن خود بخش اعظم مشکلات را در سوریه شامل می‎شود. اما در آن سوی میدان نقش کرملین به مراتب بهتر و سازنده‎تر در تحولات سوریه بوده است. پرواز جنگنده‎های روسی بر فراز مواضع گروهک‎های تروریستی منطقه بویژه داعش و بمباران مکرر آنها خود مبین این ادعاست.
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
حضور مستشاری و نظامی مسکو در میدان سوریه ظرف چند ماه اخیر گروه‎های تروریستی حاضر در منطقه را بشدت زمین‎گیر کرده است. هدف قرار دادن  تانکرهای حامل نفت داعش توسط جنگنده‎های روسیه که برای خروج از سوریه و فروش آنها به مرزهای ترکیه در حال حرکت هستند، گام بسیار بزرگی در تضعیف جبهه تروریستها و در مقابل اقدام موثری در جهت تقویت محور مقاومت ارزیابی می‎شود..
 
این در حالی بود که در همین مقطع زمانی هواپیماهای ترابری آمریکایی و نیروهای ائتلاف ناتو برای گروه‎های تروریستی مهمات و آذوقه هلی‎برد می‎کردند. آنچه که مسلم است، روسها بعنوان یکی از حلقه‎های مستحکم محور مقاومت در اراده خود برای مبارزه جدی با تروریسم در منطقه بسیار جدی هستند.
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
 لیکن در طرف مقابل، در مورد آمریکاییها بیم آن می‏‎رود که سرویسهای امنیتی غرب و آمریکا در بازه مقرر شده برای آتش بس از فرصت استفاده کرده و به تجهیز و احیای لشکر شکست خورده و از رمق افتاده داعش و سایر گروه‎های تروریستی بپردازند. به هر جهت ساعتهای پیش رو از واقعیت موضوع و اهداف آمریکا از توافق در سوریه پرده بر می‎دارد.
 
از حضور بشار اسد در داریا تا آغاز توافق آتش بس در سوریه؟
 
در سوریه نماز عید قربان بدلیل حضور بشار در شهر داریا خبر ساز بود. این شهر بتازگی از دست مخالفان مسلح آزاد شده است. آغاز آتش بس 10 روزه دگیر خبر مهم رسانه‎ها از سوریه بود.
 
اما رییس جمهور سوریه نماز را در شهرک تازه آزاد شده داریا واقع در ریف دمشق بر پا کرد. منطقه‎ای که حدود 3 هفته پیش و بعد از توافق دولت اسد با مخالفان مسلح آزاد شد. این در حالی است که، آثار ویرانی چهار سال نبرد بر چهره شهر داریا کاملا به چشم می‎خورد.
 
رییس جمهور سوریه پس از بر پایی نماز به نقاط مختلف شهر رفت و در میان ویرانه‎ها ابراز داشت: مصمم به باز پس‎گیری همه مناطق از تروریستها هستیم، اما اگر مخالفان مسلح با ارتش سوریه درباره ترک مخاصمه توافق کنند، دولت به آن احترام می‏‎گذارد.
 
پایبندی واشنگتن به توافق با مسکو؛ علامت سوالی در بحران سوریه
 
دولت سوریه پیش‎تر از توافق آتش بسی که از روز عید قربان آغاز شده است حمایت کرد. توافقی که میان مسکو، واشنگتن بسته شده و بر اساس آن قرار است ارتش و گروه‎های مختلف مسلح تا 10 روز آینده به روی هم آتش نگشایند. گفتنی است، توافق مذکور شامل تروریستهای داعش - جبهه النصره و مزدوران تکفیری نزدیک به این گروه‎ها نیست. به نظر می‎رسد با شروع آتش بس آرامش به برخی نقاط سوریه بازگشته است.
 
در همین حال وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: با وجود آتش بس در سوریه، حملات جنگنده‌های روسیه علیه مواضع تروریستهای داعش و النصره در این کشور ادامه خواهند یافت.
 
در حالی که ارتش روسیه آسمان سوریه را برای نابودی تروریستها داعشی در می نوردد که دول غربی به خوبی می دانند که اگر ارتش روسیه به بمباران مقر تروریستهای دست نشانده آمریکا ادامه دهد خیلی زود سوریه سرپا می شود و عملا هرچه بافته بودند پنبه می شود.
 
پیرو اجرای طرح آتش بس در سوریه، برخی کارشناسان معتقدند؛ مقامات غربی و در راس آنها آمریکا تنها به دنبال وقت کشی هستند تا با طرح آتش بس‎های مصلحتی برای تروریستهای دست نشانده شان زمان بخرند تا آنها نیز از این موقعیت برای بازسازی و تجدید قوای خود بهره ببرند اما این تنها بخشی از نقشه سیاه آمریکا برای کشور سوریه است. باید در ادامه دید که آیا بخش بعدی نقشه کاخ سفید باز هم با پازل  ادعایی حذف بشار اسد از قدرت کامل می‎شود یا خیر؟

برچسب‌ها: :پاتوق رضا - روسیه ، آمریکا-,

تاريخ : سه شنبه 23 شهريور 1395 | 22:7 | نویسنده : رضا |
رییس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: آمریکا تا به حال هیچ نقش مثبتی در آزادسازی مناطق عراق و سوریه ایفا نکرده است.

آمریکا در شهر "سردار احمد وحیدی" رییس دانشگاه عالی دفاع ملی در گفتگو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  با اشاره به توافق FATF اظهار داشت: با توافق  "FATF " و هر  نوع قرارداد دیگری نباید خدشه ای به حاکمیت ملی  وارد شود، لذا نباید دسترسی‌های غیرقابل کنترل به هیچ کسی بدهیم.
 
وی ادامه داد: در این گونه قراردادها حریم خصوصی و حریم اعمال حاکمیت اشخاص حقیقی و حقوقی باید حفظ شود.
 
وزیر سابق دفاع با اشاره به  حضور آمریکایی‌ها در منطقه عنوان داشت: آمریکا تا به حال هیچ نقش مثبتی در آزادسازی مناطق عراق و سوریه ایفا نکرده و در مکان‌هایی از جمله الرمادی که ادعای حضور داشتند، ویرانه‌های بسیاری بر جای گذاشته اند.

وی افزود: نقش آمریکایی‌ها در مناطق عملیاتی سوریه و عراق ویرانگر بوده و یک شهر سوخته برجای می‌گذارند، لذا آنها تلاش دارند که بگویند ما در عملیات‌ها حضور داریم و این را موجب مشروعیت خودشان قلمداد می‌کنند.

سردار وحیدی ادامه داد: آنها نقش اصلی را در ایجاد تروریست‌های تکفیری داشتند و در تداوم حضور تروریست‌ها در مناطق مختلف اصرار می‌کنند. 

رییس دانشگاه عالی دفاع ملی در رابطه با برخی شایعات مبنی بر اینکه نیروهای حشدالشعبی برای آزادسازی موصل اقدامی صورت نمی‌دهند، افزود: این موضوع خواست و فشار آمریکایی‌ها و درواقع نوعی حمایت غیرمستقیم از داعش است، عربستان و آمریکایی‌ها مخالف حضور حشدالشعبی هستند.
 
وی ادامه داد: دلیل این شایعات هم مشخص است، چون حشدالشعبی نماینده ملت عراق است و طبیعی است با موفقیت‌هایی که آنها در عملیات‌های آزادسازی مناطق مختلف از داعش داشتند دشمنان خواستار حضور نیافتن آنها در این عملیات می‌باشند.
 
سردار وحیدی افزود: آنطور که نخست وزیر عراق و دیگر مسئولین متعهد اعلام کرده اند، آنها می‌خواهند داعش را از مناطق مختلف دور کنند و بر حضور حشد الشعبی در عملیات آزاد سازی موصل اصرار دارند و به خوبی می‌دانند که بدون حضور حشد الشعبی موصل آزاد نخواهد شد.
 
رییس دانشگاه عالی دفاع ملی در پایان خاطر نشان کرد: ایران اعلام نموده که مشاورت خودش را با کشورها و ملت‌ها در مقابله با تروریست در هر سطحی که مورد درخواست آنها باشد اعمال و انجام خواهد داد و این چه در موصل و غیر آن فرقی نمی‌کند.

برچسب‌ها: :پاتوق رضا - سوریه ، عراق ، حضورمستشاری ، نیروهای مردمی-,

تاريخ : سه شنبه 23 شهريور 1395 | 22:6 | نویسنده : رضا |

 

دومینوی تقابل "مسکو-کیف" و "مسکو-واشنگتن" و اقدامات توسعه طلبانه آمریکا در شرق اروپا موجب شده تا تحرکات نظامی "کرملین" افزایش یابد و برگزاری یک رزمایش در مقیاس وسیع مقابله با طرح های آمریکا در "کریمه" و "مرزهای شرقی روسیه" است.


به گزارش  خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روسیه و آمریکا مدت هاست که بر سر مسائل مختلف و به خصوص بحران اوکراین با یکدیگر اختلافات جدی دارند.

با شروع جنگ داخلی در اوکراین، معترضان در شرق این کشور به دنبال استقلال از "کیف" بودند و اتفاقاتی نیز در این راستا انجام شد که اعلام استقلال "شبه جزیره کریمه" در سال 2014 میلادی از جمله آن بود.

**اختلاف اساسی و اصلی "واشنگتن" و "مسکو" بر سر چیست؟

اختلاف اساسی و اصلی "واشنگتن" و "مسکو" بر سر موضوع کریمه بود که در آن  ساکنان این منطقه به استقلال از اوکراین و الحاق به فدراسیون روسیه رای دادند که این همه پرسی خشم آمریکا را برانگیخت.


پیام رزمایش

به دنبال اتفاقات پیش آمده، آمریکا نیروهای نظامی خود را در منطقه شرق اروپا گسترش داد و همچنین بیش از 4 هزار و 500 نظامی را به کشورهای همسایه یا نزدیک روسیه گسیل داد.


اقدام آمریکا خشم مقامات  "مسکو" را برانگیخت و آن ها نیز به دنبال این اقدام توان نظامی خود را در مرزهای شرقی روسیه افزایش دادند. به عبارت بهتر به ازای هر اقدام آمریکا، روس ها تحرکات نظامی متناظر با آن اقدام را در دستور کار قرار دادند.

برای مثال با گسترش پایگاه های نظامی آمریکا به منطقه شرق اروپا، روس ها سامانه های پیشرفته دفاع موشکی از جمله "اس-300" ، "اس-400" و "پانتسیر" را در مناطق شرقی و مراکز مهم از جمله  "کالینیگراد"، استالینگراد" ، "مسکو" و ...  مستقر کردند.

پیام رزمایش

پیام رزمایش


نکته حائز اهمیت اینکه رزمایش های بزرگ ارتش روسیه در ماه های اخیر نشان می دهد که ارتش این کشور  به شدت به دنبال تقویت توان دفاعی خود است. ارتش روسیه با روی لانچر فرستادن 400 موشک قاره پیما نشان داد که در صورت حمله ناتو آماده پاسخ همه جانبه است.

پیام رزمایش


همچنین یک رزمایش بزرگ از اواسط ماه سپتامبر توسط ستاد کل نیروهای مسلح روسیه تصویب شده که در آن بیش از 12 هزار نظامی روسی در حال تمرین با انواع تجهیزات نظامی هستند.

"والری گراسیموف" رئیس ستاد کل ارتش روسیه تاکید کرد هیچگاه بیش از 12 هزار و 500 نیرو در یک زمان مشخص در مانورها مشارکت نداشته اند که معنای آن، این است که مسکو هیچ پیمان بین المللی را نقض نکرده است.

اسوشیتد پرس گزارش داد: روسیه اخیرا در مانورهای نظامی گسترده در "کریمه"، موشک های کروز، راکت انداز، تانک و تازه ترین سامانه ضد هوایی خود را مستقر کرده است. روسیه در ماه آوریل سال 2014 شبه جزیره کریمه را به خاک خود ضمیمه کرد و از آن زمان تاکنون هزاران نیرو و تسلیحات سنگین به آنجا فرستاده است.

این خبرگزاری ادامه داد: وزارت دفاع روسیه دهها خبرنگار را به یک میدان تیر دورافتاده در سواحل دریای سیاه دعوت کرد تا مانورهای  پیچیده ای را که شامل چتربازان، تانک ها، موشک های کروز شلیک شده از زیردریایی و سامانه موشکی ضد هوایی اس-400 است، به نمایش بگذارد. این مانورها، که پیشتر این هفته در سراسر جنوب روسیه و کریمه آغاز شد و شامل در مجموع بیش از 120 هزار نیرو بوده، یکی از بزرگ ترین رزمایش هایی است که مسکو در سال های گذشته برگزار کرده است.

علاوه براین، روس ها سامانه های دفاع موشکی پیشرفته خود را در شبه جزیره "کریمه" نیز مستقر کردند تا از حملات احتمالی اوکراین جلوگیری کنند.

در حقیقت در رزمایش رزمایش راهبردی شش روزه روسیه، تحت عنوان "قفقاز 2016 (Kavkaz 2016)" توان ارتش در «برنامه ریزی، آمادگی و اجرای اقدامات نظامی» محک زده شده است.

 

پیام رزمایش

پیام رزمایش


**اهداف رزمایش قفقاز 2016 ارتش روسیه چیست؟

مقامات روسی پروسه برگزاری این رزمایش را موفقیت آمیز توصیف کردند و به نظر برگزاری رزمایش قفقاز 2016 با هدف هشدار به غرب برای دور شدن از مرزهای روسیه و همچنین آمادگی بیشتر در شبه جزیره کریمه برای مبارزه با تهاجم احتمالی "کیف" است.

یکی از اقدامات دیگری که ارتش روسیه در ماه های اخیر برای مقابله با اقدامات توسعه طلبانه آمریکا انجام داده آزمایش موشک های قاره پیما از جمله "سرمت" بوده است. موشک "سرمت" به گفته تحلیلگران نظامی می تواند با قدرت تخریب بالا اهداف بزرگ را از بین ببرد.

اسپوتنیک خبرگزاری رسمی روسی در توصیف این موشک جدید مدعی شد که سارمات " RS-28 " چنان قدرت تخریبی دارد که قادر است تمامی ایالت تگزاس (دومین ایالت پرجمعیت آمریکا بعد از کالیفرنیا و همچنین دومین ایالت بزرگ بعد از آلاسکا که در جنوب این کشور قرار دارد و مساحتش  696٫200 کیلومتر مربع است یا فرانسه را نابود و با خاک یکسان کند.

این موشک سرعتش از تمامی سامانه‌های دفاع موشکی موجود در جهان بیشتر است. با وجودی‌ که اطلاعات فنی کمی از مشخصات موشک جدید گزارش شده، اما برخی منابع مطلع اعلام کردند که سارمات موشکی دو مرحله‌ای است که بردش 10 هزار کیلومتر بوده و بین 4 تا 10 تن مواد منفجره در‌آن بارگذاری می‌شود.

اسپوتنیک نوشت: کلاهک‌های موشک سارمات دارای مجموعه‌ای از تجهیزات پیشرفته ضد دفاع موشکی هستند (Terminal High Altitude Area Defense ) که می‌تواند به سپر دفاع موشکی «یو .اس. ای بی ام» رخنه کند. این سامانه دفاع موشکی آمریکا موشک ضد بالستیک موشکی است که به سوی موشک‌‌ بالستیک و برای انهدام آن‌ها در آسمان پرتاب می‌شود.

موشک‌های ضدبالستیک یکی از انواع دفاع موشکی هستند که برای دفاع در مقابل این‌گونه موشک‌ها به ویژه انواع بسیار دوربرد معروف به موشک بالیستیک قاره‌پیما یا (ICBM) به کار گرفته می‌شوند.

دومینوی تقابل "مسکو-کیف" و "مسکو-واشنگتن" و اقدامات توسعه طلبانه آمریکا در شرق اروپا موجب شده تا تحرکات نظامی "کرملین" افزایش یابد و برگزاری یک رزمایش در مقیاس وسیع مقابله با طرح های آمریکا در "کریمه" و "مرزهای شرقی روسیه" است.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- موشک یارس ، موشک سرمت ، موشک قاره پیمای روسی ، موشک های بالستیک روسیه ، ارتش روسیه ، کریمه ، کرملین-,

تاريخ : سه شنبه 23 شهريور 1395 | 22:5 | نویسنده : رضا |
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش، به دعوت فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی، در رأس هیئتی بلندپایه نظامی، عازم ژوهانسبورگ شد.

امیر سیاری در راس هیئتی بلندپایه عازم ژوهانسبورگ شد

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر دریادار سیاری، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دعوت فرمانده نیروی دریایی آفریقای جنوبی در راس هیئتی بلندپایه نظامی برای بازدید از نمایشگاه تجهیزات هوایی کشور آفریقای جنوبی عازم ژوهانسبورگ شد.

برچسب‌ها: پاتوق رضا - نیروی دریایی ، دریادار سیاری ، ارتش جمهوری اسلامی ایران-,

تاريخ : سه شنبه 23 شهريور 1395 | 22:4 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود