امام صادق علیه السلام هشت تسبیحی که مادرشان حضرت زهرا (س) به تعلیم جبرئیل می گفتند را بیان کردند.
تسبیحات   تسبیحات ۸ گانه حضرت زهرا (س) بعد از نماز
 

 

 

عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (ع) قَالَ كَانَتْ لِأُمِّي فَاطِمَةَ (ع) رَكْعَتَانِ تُصَلِّيهِمَا عَلَّمَهَا جَبْرَئِيلُ (ع) فَإِذَا سَلَّمَتْ سَبَّحَتِ التَّسْبِيحَ وَ هُوَ «سُبْحَانَ ذِي الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِيفِ سُبْحَانَ ذِي الْجَلَالِ الْبَاذِخِ الْعَظِيمِ سُبْحَانَ ذِي الْمُلْكِ الْفَاخِرِ الْقَدِيمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْبَهْجَةَ وَ الْجَمَالَ سُبْحَانَ مَنْ تَرَدَّى بِالنُّورِ وَ الْوَقَارِ سُبْحَانَ مَنْ يَرَى أَثَرَ النَّمْلِ فِي الصَّفَا سُبْحَانَ مَنْ يَرَى وَقْعَ الطَّيْرِ فِي الْهَوَاءِ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَكَذَا وَ لَا هَكَذَا غَيْرُهُ».

 

امام صادق عليه السلام فرمود: مادرم فاطمه عليها السلام دو ركعت نماز مى‏خواند كه جبرئيل عليه السلام آن را به او ياد داده بود و چون سلام مى‏ داد، تسبيح را اين گونه مى‏ گفت:

 

منزه است خداوندگارِ شُكوه و بلندمرتبه و باعظمت!

 

منزه است خداوندگار عزّت و والامقام و بارَفعت!

 

منزه است پادشاه سرفراز ديرين!

 

منزه است خداوندگار بهجت و زيبايى!

 

منزه است آن كه رداى روشنايى و وقار پوشيده است!

 

منزه است آن كه ردّ پاى موران بر تخته ‏سنگ!

 

منزه است جايگاه فرود آمدن پرندگان هوا را مى ‏بيند!

 

منزه است آن كه اين گونه است و جز او اين گونه نيست!».

 

جمال الأسبوع بكمال العمل المشروع، ص: 263، سیدبن طاووس.

 

 


موضوعات مرتبط: فرهنگی
برچسب‌ها: رچسب‌ها: پاتوق رضا -تسبیحات | حضرت زهرا(س) | سبک زندگی حضرت

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:37 | نویسنده : رضا |

خودتان بسازید: بهار پشت در است، کمتر از ۵ روز دیگر نوروز از راه می رسد، سفره هفت سین تان آماده است؟ سبزه های تان قد کشیده اند؟ سمنو را خریده اید؟ سکه ها را برق انداخته اید؟ راستی حال تخم مرغ رنگی های تان چطور است؟ آن ها را رنگ کرده اید؟ آماده اند تا بر سر سفره حاضر شوند یا هنوز هم همان طور سفیده مانده اند تا شما برایشان تصمیم بگیرید؟ البته می دانم که تصمیم گرفتن برای تزیین تخم مرغ ها یکم سخت است،. ما برای تان طرح هایی را آماده کرده ایم که می توانید از آن ها برای تزیین تخم مرغ های رنگی امسال تان استفاده کنید. 

تزیین تخم مرغ های هفت سین با تکه پارچه و کاغذ


موضوعات مرتبط: اجتماعی
برچسب‌ها: رچسب‌ها: پاتوق رضا - تخم مرغ رنگی سفره هفت سین عیدانه چیدانه عیدانه چیدانه عیدانه و چیدانه - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:34 | نویسنده : رضا |
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم:
اعضای مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم صبح امروز(سه‌شنبه) با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

اعضای مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردندبه گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در دیدار اعضای مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با تبیین جایگاه و نقش بی بدیل و تأثیرگذار حوزه علمیه قم در پیروزی انقلاب اسلامی به برخی تلاشها برای انقلاب زدایی از حوزه های علمیه اشاره و تأکید کردند: حوزه علمیه قم باید همچنان یک «حوزه انقلابی و مهد انقلاب» باقی بماند و رسیدن به این هدف نیازمند اندیشه، تدبیر و برنامه ریزی دقیق است.

رهبر انقلاب اسلامی سخنان خود را با بیان مقدمه ای درخصوص تأثیرگذاری حوزه علمیه قم در پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار آن و نسبت حوزه علمیه قم با انقلاب آغاز کردند و گفتند: دو جریان در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی تأثیرگذاری آشکار داشتند ۱- دانشگاه ۲- حوزه علمیه.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به وجود مبارزات دانشگاهی در نقاط مختلف جهان بدلیل فضای طبیعی دانشگاهها و آشنایی دانشجویان با مسائل روز افزودند: مبارزات دانشجویی در ایران، چه در دوره مبارزات اسلامی و چه قبل از آن هم وجود داشت اما مبارزات دانشجویی بدلیل دامنه محدود تأثیرگذاری آن هیچگاه به یک تحول و انقلاب در کشور منتهی نشد.

ایشان تأثیرگذاری حرکت و مبارزه دانشگاهی در پیروزی انقلاب اسلامی را به دلیل حضور عامل اصلی یعنی مبارزات روحانیت دانستند و خاطرنشان کردند: ما قدردان مبارزات دانشجویان هستیم اما اگر این مبارزات بدون حضور مبارزات روحانیت بود، قطعاً به همان محیط دانشگاه محدود می شد و به اتمام می رسید.

رهبر انقلاب اسلامی، «فراگیر بودن و تأثیرگذاری» را دو ویژگی حرکت روحانیت در انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: حوزه علمیه قم از دو بخش «مرجعیت و طلاب» تشکیل شده است که امام (ره) به عنوان بخش مرجعیت، اعلامیه می دادند و سخنرانی می کردند اما آن بخشی که سخنان و دیدگاههای امام (ره) را به عمق جامعه و تا دور دست ترین مناطق رساند، روحانیت و طلاب بودند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر حوزه علمیه قم نبود، حرکت امام (ره) شاید به موفقیت نمی رسید و این، نشان دهنده نقش حوزه علمیه قم در شکل گیری و استمرار انقلاب اسلامی است.

 ایشان افزودند: آن نیرویی که مردم را به خیابانها آورد و آن راهپیمایی های بزرگ و میلیونی را شکل داد، تأثیرگذاری طلاب بود که فکر و نیت امام (ره) را در دورترین نقاط کشور نیز منتقل کردند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه حلقه واسط میان امام (ره) و شکل گیری انقلاب اسلامی، حوزه علمیه قم بود، خاطرنشان کردند: با توجه به نقش ممتاز و بی بدیل حوزه علمیه قم در پیروزی انقلاب اسلامی، اکنون انگیزه ها و طرح هایی برای «انقلاب زدایی» از حوزه علمیه وجود دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: اگر بخواهیم  نظام اسلامی همچنان «اسلامی و انقلابی» بماند باید حوزه علمیه، «انقلابی» بماند زیرا اگر حوزه علمیه انقلابی نماند، نظام در خطر «انحراف از انقلاب» قرار خواهد گرفت.

ایشان با تأکید بر اینکه باید از هرگونه تلاشی برای «انقلاب زدایی» از حوزه های علمیه احساس خطر کرد، افزودند: باید با فکر و تدبیر و برنامه ریزی حکمت آمیز، با این خطر مقابله کرد تا حوزه علمیه قم همواره یک حوزه انقلابی و مهد انقلاب باقی بماند و بینش و حرکت انقلابی در آن توسعه یابد.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به شیوه های مخالفت با انقلاب افزودند: گاه به صراحت با اصل انقلاب مخالفت می شود اما گاهی غیرمستقیم با مبانی و مبادی اعتقادی انقلاب مخالفت می شود که باید در این زمینه حساس بود و تأکید مکرر بر ضرورت هوشیاری در مقابلِ استکبار و امریکا به همین علت است.

ایشان علت اصلی مخالفت نظام سلطه با جمهوری اسلامی را ایستادگی ایران در مقابل نظام ظالمانه جهانی برشمردند و خاطرنشان کردند: اگر این ایستادگی نباشد هر اسم و شکلی داشته باشید، نظام سلطه با شما مخالفتی نخواهد داشت.
رهبر انقلاب اسلامی مخالفت با مبانی و مسائل مورد تأکید امام حکیم و بصیر و هوشیارِ ملت را از دیگر شیوه های مخالفت غیرمستقیم با انقلاب و نظام اسلامی خواندند و افزودند: معنای حقیقی تقابل سیاسی و تبلیغی با مبانی و تأکیدات امام خمینی (ره) ، ضدیت با اسلام سیاسی و اسلام نابی است که اولین بار پس از صدر اسلام در ایران به تشکیل حکومت پرداخته است.

ایشان در بیان راه حل مقابله با حرکتی که تضعیف تفکر و روحیه انقلابی را در حوزه ها دنبال می کند گفتند: مجموعه های دست اندرکار حوزه به ویژه مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم می توانند با گسترش برنامه ریزی شده ارتباط منظم و محتوایی با بدنه حوزه، تشکیل گروههای فکری برای دستیابی به راههای صحیح ترویج تفکرات انقلابی، شناسایی و حل مشکلات و شبهات ذهنی طلاب در این زمینه نقش مؤثری ایفا کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای مجمع نمایندگان طلاب را پدیده بسیار خوبی ارزیابی کردند که باید از لحاظ قانونی و جایگاهی و نیز از لحاظ درونی و محتوایی تداوم یابد و تقویت شود.

ایشان افزودند: با این نگاه و با برنامه ریزی لازم و در پرتو فضل الهی صدها مدرس موفق و انقلابی تربیت می شوند و با تکیه بر رابطه قلبی و معنوی طلاب و مدرسین، در حوزه های علمیه،  تفکر و روحیه انقلابی هرچه بیشتر ترویج خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان سخنانشان تأکید کردند: با وجود برخی پدیده های نامطلوب در گوشه و کنار، جهت گیری کلی حرکت کشور، خوب و رو به پیشرفت است و افق آینده به لطف پروردگار در همه زمینه ها روشن است.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی‌نژاد رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم گزارشی از طرح‌ها و فعالیت‌های این مجمع و برنامه‌های آن بیان کرد.


موضوعات مرتبط: اجتماعی
برچسب‌ها: برچسب‌ها: پاتوق رضا - رهبر معظم انقلاب ، دیدار ، طلاب ، حوزه علمیه - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:32 | نویسنده : رضا |
اخیرا "عمر البشیر" سخنان تند و گستاخانه ای مطرح کرد.

سخنان تند و گستاخانه  سودان یکی از همپیمانان رژیم سعودی در حمله به یمن و تهاجم به ملت مظلوم این کشور بود که البته دلارهای سعودی یکی از عوامل انگیزش "خارطوم" بوده است.

رئیس جمهور سودان  اخیرا به شکل ویژه ای با سیاست های "ریاض" همسو شده و گرایش به سمت پادشاهی عربستان داشته که البته برخی تحلیل ها می گویند که رژیم سعودی دلارهای بسیاری را در این راه صرف کرده است.

اخیرا "عمر البشیر" رئیس جمهور سودان اظهارات تند و گستاخانه ای را علیه "ایران-حزب الله-سوریه" مطرح کرده و سخنان عجیب و قابل تاملی را مطرح کرده که تمجید از عربستان ، لزوم اشغال سوریه توسط اسرائیل از رئوس آن بود.



***بازخوانی اظهارات "عمر البشیر"

"عمر البشیر" رئیس جمهور سودان بار دیگر مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران اهداف توسعه طلبانه‌ای در «خارطوم» داشته است و به همین دلیل این کشور روابط خود را با تهران قطع کرده است. البشیر در گفت‌وگو با روزنامه سعودی " عکاظ"   اعلام کرد که سودان روابط قدیمی و برجسته‌ای با عربستان دارد و امنیت این کشور بر امنیت سودان ارجحیت دارد. البشیر با تأکید بر اینکه امنیت «ریاض» خط قرمز سودان است، گفت: "برای [عملیات] توفان قاطع [در یمن] تردید نکردیم؛ زیرا وضعیت بد یمن را دنبال می‌کردیم. وضعیت یمن خطری برای همه منطقه بود؛ زیرا اگر حوثی‌ها می‌توانستند در یمن موفق شوند یمن آخرین ایستگاه آنها نمی‌بود"

رئیس جمهور سودان درباره تهران نیز ادعا کرد: "روشن است که ایران پروژه‌های توسعه‌طلبانه‌ای دارد. ما از این مسئله خبر نداشتیم و از تحرکات، طرح‌ها و تلاش آنها برای شیعه کردن مردم کشور اطلاعی نداشتیم. زمانی که به این مسئله پی بردیم مستقیما برخورد کردیم. ما مشکلات قبیله‌ای و مذهبی دیگر داریم. کشور ما نمی‌تواند مشکلات اضافی را از سوی ایران و سایر کشورها متحمل شود. لذا موضع ما در قبال آن روشن است".  وی در ادامه ادعاهای خود گفت: "عربستان از حضور و توسعه‌طلبی آنها (ایران) راضی نبود؛ زیرا حضور آنها در سودان خطری برای ما و منطقه است. ما بعدها درستی این کلام را متوجه شدیم. در واقع بدرفتاری‌ها و نیت‌ آنها این مسئله را نشان داد. از این روی آنها را از کشورمان خارج کردیم".

البشیر که پس از نزدیکی به عربستان مواضعش درباره  تهران را کاملا تغییر داده درباره راه حل بحران سوریه نیز گفت: "از روز نخست بر این باور بودیم که راه حل سوریه مسالمت‌آمیز است؛ زیرا وضعیت سوریه با هر کشور دیگری تفاوت دارد. یک اقلیت مذهبی حاکم است و این اقلیت تا آخرین قطره خون از خود دفاع می‌کند... بشار [اسد] با ایران، حزب الله و روسها همکاری می‌کند".

وی در ادمه ادعای خود تصریح کرد: «از سه سال پیش راه حل سیاسی را مطرح کردیم. در آن زمان با بشار تماس گرفتم و راه حل مسالمت آمیز را پذیرفت، ولی همچنان تعداد کشته‌ها و مهاجران افزایش می‌یابد... من شخصا بر این باورم که بشار در حال حاضر فقط با زور کناره‌گیری می‌کند... کارها در این کشور بسیار دشوار است... زمانی که درباره این راه حل سخن گفتیم مداخله ایران و حزب الله برای ما مشخص نبود. روسیه نیز در آن زمان مداخله نکرده بود".

البشیر با بیان این مطلب افزود "در سال 2013 در دوحه با معارضان سوری دیدار کردم و به آنها گفتم گزینه‌ای جز راه حل مسالمت‌آمیز و نظامی ندارند... اگر اسرائیل آن روز سوریه را اشغال می‌کرد مانند امروز نابود نشده بود و به اندازه‌ای که الان [افراد] کشته شدند کشته و آواره نمی‌شدند...بشار اسد هیچ وقت نمی‌رود... او تا زمانی که کشته شود خواهد جنگید و حزب الله، ایران و روسیه نیز با او هستند... مداخلات حزب الله مشخص است...حزب الله در [ریخته شدن] خون مردم سوریه دست دارد" . وی درباره وضعیت یمن نیز ادعا کرد: «وضعیت نظامی یمن در حال حاضر به خاطر توفان قاطع بسیار بهتر است. بسیاری از مناطق از دست حوثی‌ها آزاد شده است... اکنون زمان مناسبی است و راه حل مسالمت‌آمیز امکان دارد".  

بحث اولی که عمرالبشیر مطرح کرد اینکه امنیت سودان همان امنیت عربستان است؛ این جمله در حالی مطرح می شود که عربستان سعودی و اسرائیل نقش مهمی در بی ثبات کردن این کشور داشتند و اختلافات قومی در سودان به دلیل سرمایه گذاری های افراط گرایانه رژیم سعودی به وجود آمد.  

سودان در حالی در جنگ یمن وارد شد که جنبش انصارالله از حمایت مردمی برخوردار بوده و هست و اکنون هم بیش از 11 استان یمن را در اختیار دارد. توسعه حضور انصار الله  در حالی مطرح شده  که این جنبش در راستای دفاع از کشور یمن تشکیل شده و در سال  2009 تا 2010 آن را به خوبی نشان داد.



**شکست ائتلاف سعودی در جنگ یمن

ائتلاف سعودی که "خارطوم" نیز یکی از اعضای آن است تاکنون در جنگ یمن به توفیق مهمی دست نیافته و ارتش و انصار الله مشغول دفاع از کشور هستند و البته در مقابله به مثل هم توانایی های خود را نشان دادند.

"علی عبدالله صالح"، رییس جمهوری سابق یمن، گفت: ملت یمن در برابر متجاوزان سعودی مقاومت می کنند و آل سعود را همانگونه که در گذشته شکست دادند، این بار هم ناکام خواهند گذاشت.

صالح افزود: رژیم سعودی، ترسو است و می داند که در یمن پیروز نخواهد شد، به همین دلیل نیروهایی را از اردن، مصر و سودان و مزدورانی را گردهم آورده است و با خرید مزدورانی از داخل یمن تلاش می کند تا میان یمنی ها جنگ داخلی به راه بیندازد و این کشور را تقسیم کند، اما اینگونه نخواهد شد.

یکی از نکات قابل تامل سخنان "عمر البشیر" این است که اگر اسرائیل به سوریه حمله می کرد موضوع خیلی زودتر خاتمه یافته بود. سوال اینجاست آیا زمانی که اسرائیل حد فاصل سال های 1948 تا 1973 به کشورهای عربی حمله کرد و تجهیزات نظامی آن ها را تبدیل به تلی از خاکستر نمود ، مشکلات کشورهای عربی حل شد؟



** آیا دستاورد حمله ارتش رژیم صهیونیستی به کشورهای عربی جز "ذلت و تحقیر شدن"  سران اتحادیه عرب بود؟

آیا دستاورد حمله اسرائیل به کشورهای عربی جز این بود که صدها کیلومتر مربع از کشورهای اتحادیه به سرزمین های اشغالی ملحق شد و آیا دستاورد حمله ارتش رژیم صهیونیستی به کشورهای عربی جز ذلت و تحقیر شدن  سران اتحادیه عرب بود؟

"عمر البشیر " در حالی از اسرائیل پشتیبانی می کند که گویی به یاد ندارد اکنون مناطقی همچون "رود اردن"، "صحرای سینا" و "کانال سوئز" و "بلندی های جولان" و "مزارع شبعا" و . .. یا در اشغال اسرائیل بوده و یا در گذشته اشغال شده بود و کمی مراجعه به تاریخ لازم است.

جمهوری اسلامی ایران بیش از 5 سال است که با کمک های مستشاری خود منطقه را از تروریسم آغشته به داعش "کریدور سعودی" نجات داده و رشوه سنگین  پادشاهی عربستان به "عمر البشیر"، رئیس جمهور سودان   را از واقعیت غافل کرده است.


موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: برچسب‌ها: پاتوق رضا- عمر البشیر ، داعش ، اسرائیل ، گستاخ ، سودان ، خارطوم ، سعودی ، ضد ایران ، عربستان سعودی ، رئیس جمهورسودان - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:31 | نویسنده : رضا |
اخیرا ادعایی ضد ایرانی از سوی یک ژنرال سعودی مطرح شده است.

عربستان سعودی یک بازیگر مخرب در منطقه غرب آسیاست و تلاش می کند تا نقش ممتاز جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال ببرد.

مقامات و رسانه های رژیم سعودی به صورت مستمر ضد جمهوری اسلامی ایران ادعاهایی را مطرح می کنند که البته در این زمینه با اسرائیل یک رقابت جدی و تنگاتنگ دارند به نحوی که به گفته فرمانده کل سپاه عربستان امروز در مقابله با انقلاب اسلامی از اسرائیل تندتر شده است.

مقامات سعودی در حالی ضد جمهوری اسلامی ایران اتهام زنی می کنند که خود چند جنگ مهم منطقه ای را به راه انداختند و در کشورهای مختلف منطقه با جنگ نیابتی تنش آفرینی کرده اند و زیر ساخت کشورهای منطقه را هدف قرار دادند. اخیرا یکی از ژنرال های سعودی ادعایی را ضد جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است.



**بازخوانی ادعا "عسیری"

"احمد عسیری،" مشاور وزیر دفاع عربستان درباره رزمایش  "رعد شمال"  گفت: هدف از رزمایش رعد شمال بالابردن سطح آمادگی جنگی نیروهای شرکت‌کننده است. وی افزود: این رزمایش بر جنگ چریکی و نیروهای غیرنظامی متمرکز است و نیروهای شرکت کننده یاد خواهند گرفت که چگونه با تروریسم و جنگ چریکی مقابله کنند.

وی مدعی شد: ایران اولین کشوری است که شبه نظامیان را برای مداخله در امور کشورهای منطقه بکار گرفت. عسیری تصریح کرد: کشورهای شورای همکاری خلیج فارس تمامی اقدامات لازم را برای محافظت از امنیت ملی خود اتخاذ خواهند کرد.

 تحلیلگران معتقدند که رزمایش "رعد شمال"  با هدف تلاش عربستان برای مداخله زمینی در سوریه جهت جنگ با داعش برگزار می شود. داعش که یکی از گروه های تروریستی و شبه نظامی محسوب می شود و مناطق زیادی را در عراق، لیبی و سوریه اشغال کرده است همواره بر جنگ چریکی تکیه می کند و این مسئله مقابله با آن را دشوار می سازد.

بیش از یکسال است که عربستان جنگ یمن را به راه انداخته و  با ایجاد یک ائتلاف تلاش کرده تا به زیرساخت ها و ملت یمن ضربه بزند و نظام مردمی این کشور را سرنگون کند که تاکنون موفق نشده است.

ارتش و نیروهای مردمی یمن توانسته اند در یکسال اخیر به صورت همه جانبه از خود دفاع کنند که  در این پروسه صدها نظامی سعودی در جنگ یمن جان خود را از دست داده اند و ده ها خودرو زرهی آن ها منهدم شده است .

علاوه بر این در حوزه جنگ موشکی نیز انصارالله و ارتش دست برتر را داشتند و  ده ها موشک به سمت مواضع ارتش عربستان و ائتلاف وابسته شلیک کنند که نمونه آن شلیک موشک "توچکا" ، "قاهر" ، "صرخه"  و ... است.


**موشک ویرانگر "توچکا"

موشک ویرانگر "توچکا"  توانسته بارها تلفات سنگینی از سعودی ها بگیرد و این موضوع آن ها را به صورت جدی نگران کرده است که باعث شده تا سربازان سعودی قدرت این موشک را به خوبی احساس کنند.

  علاوه براین یک ادعای مضحک از سوی مقامات عربستان مطرح شده و آن دخالت ایران در جنگ های منطقه بوده و آن ها به صورت جدی جنگ یمن را پیش می کشند.

المانیتور گزارش داد: ایران ثابت کرده است به 6 دلیل به دخالت نظامی در جنگ یمن علاقه ای ندارد.  نخست، توجه به وضع کنونی ایران مهم تر از دخالت در این جنگ است. بنابراین برای ایرانی که در حال حاضر بدلیل حضور در سوریه و عراق با چالش تهدیدهای تروریستی مواجه است، دخالت در جنگ یمن در ارجعیت قرار ندارد.  دوم، در طول تاریخ ایران آموخته است که گسترش حضور خود در مناطق مختلف ممکن است پیامدهای سیاسی ناگواری داشته باشد. تهران از قابلیت های استراتژیک خود آگاه است و می داند به عنوان مثال دخالت در جنگ یمن، هیچ تاثیر مثبتی در قدرتش ندارد.

سوم، با توجه به تهدیدهای منطقه ای برای امنیت ملی ایران، مبارزه با تروریسم در اولویت برنامه های این کشور قرار دارد. "حسن روحانی،" رئیس جمهور ایران و "محمد جواد ظریف،" وزیر امور خارجه این کشور از هر فرصتی برای اثبات این اولویت استفاده کرده اند. به عقیده آنها، پس از امضای توافق هسته ای، بزرگترین چالش برای این کشور تروریسم منطقه ای و گروه تروریستی داعش است که سعی دارد با هدف قرار دادن متحدان ایران، به مرزهای غربی این کشور نزدیک شود. چهارم، دولت روحانی بر این باور است که بهبود جایگاه منطقه ای و بین المللی ایران با اقدامات مسئولانه ایجاد می شود. دخالت نظامی در یمن به هیچ وجه یک اقدام مسئولانه محسوب نمی شود. در واقع این مسئله تنها بر عملیات غیرمسئولانه عربستان سعودی در یمن سرپوش می گذارد. ایران نمی خواهد به عربستان سعودی فرصت دهد تا از پذیرش مسئولیت جنگ یمن شانه خالی کند.

پنجم، ایران در جنگ یمن دخالت نمی کند؛ زیرا از اهداف رسانه های عربستان اطلاع دارد. ریاض به سختی در تلاش است منطقه را علیه تهران برانگیزد. هرگونه اقدام نظامی از جانب ایران علیه یمن می تواند به قصد رژیم آل سعود کمک کند.

ششم، ایران و متحدانش می دانند یمن به افراد جنگجو نیاز ندارد؛ بلکه بیشتر نیازمند جت های جنگنده، موشک، بالگرد و تجهیزات نظامی سنگین است. به دو دلیل مهم ایران چنین نیازهایی را در یمن برآورده نخواهد کرد. نخست، این مسئله می تواند توافق هسته ای ایران و قدرتهای جهانی را بر باد دهد. دوم، این مسئله ایران و عربستان سعودی را مورد رویارویی مستقیم قرار می دهد. هیچ یک از این مسائل برای تهران خوشایند نیست. پس از توافق هسته ای، ایران به دنبال بهبود روابط اقتصادی و مبارزه با تروریسم است. دخالت در جنگ یمن به حصول این اهداف کمکی نخواهد کرد.

به عبارت بهتر این رژیم سعودی است که به دنبال تنش آفرینی و ایجاد جنگ های نیابتی در منطقه بوده و این موضوع به صورت مشخص در سوریه و عراق دیده می شود که عربستان با حمایت از تروریست ها آن ها را برای مقابله با نظام عراق و سوریه تحریک می کند.


موضوعات مرتبط: جنگ افزارسیاسی
برچسب‌ها: برچسب‌ها: پاتوق رضا- جنگ ، عربستان ، داعش ، رژیم سعودی ، سوریه ، اسرائیل - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:28 | نویسنده : رضا |
رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس‌جمهور ویتنام:
حضرت آیت الله خامنه‌ای در دیدار رئیس‌جمهور ویتنام سیاست قطعی جمهوری اسلامی را همکاری با کشورهای آسیایی از جمله ویتنام خواندند.

رئیس‌جمهور ویتنام با رهبر معظم انقلاب دیدار کردبه نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سه‌شنبه) در دیدار آقای «ترانگ تان سانگ» رئیس‌جمهوری ویتنام، به زمینه‌های متنوع اقتصادی، فنّی، تجاری و فرهنگی در گسترش روابط دو کشور اشاره و خاطرنشان کردند: شجاعت و مقاومت ملت ویتنام و شخصیتهای برجسته‌ی آن نظیر «هوشی مینه» و «ژنرال جیاپ» در مقابل تجاوزگری بیگانگان، موجب شده است که ملت شما در چشم ملت ایران، محترم و معتبر باشد و این تکریم و همدلی، زمینه بسیار مناسبی برای افزایش همکاری‌هاست.

 
رهبر انقلاب با اشاره به تلاش قدرتهای برتر دنیا برای دخالت در امور کشورهای دیگر، گفتند: این دخالتها گاه از طریق راه انداختن جنگهایی همچون جنگ ویتنام و گاهی نیز با روشهای دیگر انجام می‌شود و راه مقابله با این دخالتها، همکاری و نزدیک شدن کشورهای مستقل به یکدیگر است.
 
ایشان، سیاست قطعی جمهوری اسلامی را همکاری با کشورهای آسیایی از جمله ویتنام خواندند و افزودند: ما از همکاریهای شما در مجامع جهانی نیز مطلع هستیم و معتقدیم تا جایی که امکان و ظرفیت وجود دارد، باید همکاریها را گسترش داد.
 
در این دیدار که آقای روحانی رییس جمهور نیز حضور داشت، آقای «ترانگ تان سانگ» رییس‌ جمهوری ویتنام با تشکر از سخنان رهبر انقلاب در تجلیل از مبارزات مردم و رهبران ویتنام علیه بیگانگان، گفت: مردم ویتنام دهها سال در مقابل تهاجم خارجی‌ها مقاومت کردند تا توانستند به استقلال و آزادی دست یابند.
 
آقای «ترانگ تان سانگ» با قدردانی از حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از ویتنام در مجامع بین المللی، تاکید کرد: ویتنام نیز در محافل بین المللی از مواضع ایران حمایت کرده و استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای را حق قطعی ایران می داند و در آینده هم از مواضع ایران حمایت خواهد کرد.
 
رییس‌ جمهوری ویتنام با تأکید بر ضرورت افزایش همکاریهای دوجانبه در تمام زمینه‌ها گفت: امیدواریم ایران در چارچوب سیاست نگاه به شرق، همچون گذشته به ویتنام به عنوان یک شریک کلیدی نگاه کند.

موضوعات مرتبط: اخبارسیاسی
برچسب‌ها: برچسب‌ها: پاتوق رضا - رهبر معظم انقلاب ، دیدار ، ویتنام - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:27 | نویسنده : رضا |

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

سرلشکر فیروزآبادی با اشاره به اصرار دولت عربستان و نمایندگان گروه‌های سوری وابسته برای حذف بشار اسد گفت: این دیکته و خواست صهیونیست‌ها است.

حذف بشار اسد، دیکته و خواست صهیونیست‌ها است  به نقل از سپاه نیوز، سرلشکر سید حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به مواضع دولت سعودی و نمایندگان گروه‌های معارض سوری وابسته به آل سعود در مذاکرات جاری و آینده سوریه، اظهار کرد: انتخاب رهبر یک ملت و رئیس یک کشور با رای مردم آن کشور خواهد بود و اصرار سیاسی بر رد یا تعیین رهبر یا رئیس یک کشور، خواسته‌ای غیردموکراتیک و دشمنی با مردم‌سالای است.

وی افزود: سعودی‌ها فکر می‌کنند هنوز در 15 سال قبل زندگی می‌کنند و خواستار اقدام قدرت‌های جهانی به روش روی کارآمدن آل‌سعود و حاکمیت آنان بر سرزمین‌های اسلامی است.

سرلشکر فیروزآبادی با پوسیده خواندن اینگونه افکار و مواضع تصریح کرد: این فکر مرتجعانه، رویایی از یک خواب غیرصادقانه بوده و هرگز تعبیر نخواهد شد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اصرار دولت عربستان و نمایندگان گروه‌های سوری وابسته برای حذف بشار اسد را به معنی گسترش تروریست‌های داعش و روی کارآمدن حکومت تکفیری در سوریه دانست و تاکید کرد: حذف بشار اسد، دیکته و خواست صهیونیست‌ها است.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ امروز و مردم جهان فقط انتخاب مردم را مشروع می‌داند، تصریح کرد: سازمان ملل و آقای رئیس نیز می‌دانند که حرف سعودی‌ها قول زور است، لکن به دلایل سیاسی، حضور سعودی‌ها را تحمل می‌کنند ولی آزادگانی مانند روسیه و ایران و چند کشور عربی هستند که از مردم سوریه و نظر آنان حمایت می‌کنند.


موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: برچسب‌ها: پاتوق رضا - فیروزابادی ، ستاد کل ، نیروهای مسلح - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:26 | نویسنده : رضا |
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) گفت: قرارگاه پدافند هوایی در آمادگی کامل به سر می‌برد.

ما خود را مشغول
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، در هفدهمین یادواره، 11 شهید روستای "بالااحمد چاله پی"  شهرستان بابل، گفت: قرارگاه پدافند هوایی ارتش در حفاظت از میهن اسلامی در آمادگی کامل به سر می برد.

وی شرکت گسترده مردم در انتخابات هفتم اسفند را  از جلوه‌های عینی ظهور و بروز اراده مردمی دانست و تاکید کرد: با وجود سمپاشی‌های دشمنان ضد نظام جمهوری اسلامی ایران، این ملت با حضور گسترده خود در تمامی صحنه‌های انقلاب اسلامی قدرت اراده خود را به رخ جهانیان می‌کشاند و همواره در مواقع حساس با هوشمندی خاص، نقشه‌های دشمنان را خنثی می‌کند .

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی گفت: بیشتر شهدای گرانقدر ما جوانان بودند و آنچه امروز ضرورت دارد این است که باید برای جوانان و نوجوانان تبیین شود که چگونه این عزیزان به این جایگاه معنوی رسیدند که حاضر شدند جان خود را برای این نظام و کشور فدا کنند.

 امیر اسماعیلی به پروژه نفوذ دشمن اشاره کرد و بیان داشت: به هیچ عنوان نباید اجازه دهیم دشمنان این ملت با نفوذشان به انقلاب ما ضربه بزنند.

وی همچنین گفت: نباید اجازه دهیم دشمن وارد خاکریز ما شود و به حریم خصوصی ما نفود کند و با اهدای نرم افزارهای مجانی در پی کسب اطلاعات از ما باشد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی افزود: قرارگاه پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مولود انقلاب اسلامی است و در حفاظت از میهن اسلامی مقتدرانه در آمادگی کامل به سر می‌برد.

امیر اسماعیلی به پیشینه صلح طلبی ملت ایران در طول تاریخ نیز اشاره کرد و افزود: ما به هیچ عنوان آغازگر هیچ جنگی نبوده ایم، اما خود را مشغول لبخند دشمن نمی‌کنیم و با قدرت از کشور دفاع خواهیم کرد.

در این مراسم یاد و خاطره 11 شهید سرافراز روستای بالا احمدچاله پی شهرستان بابل گرامی داشته شد.

این روستا از توابع بخش لاله آباد است و این بخش تاکنون 252 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

استان مازندران بیش از 10 هزار و 400 شهید داده است که از این تعداد یک هزار و 713 شهید متعلق به شهرستان 520 هزار نفری بابل است.


موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: برچسب‌ها: پاتوق رضا - امیر اسماعیلی ، لبخند ، نفوذ ، دشمنی - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:24 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود