"خونین‌ترین" جنگ های منطقه با واسطه "رژیم سعودی"
اخیرا ادعایی ضد ایرانی از سوی یک ژنرال سعودی مطرح شده است.

عربستان سعودی یک بازیگر مخرب در منطقه غرب آسیاست و تلاش می کند تا نقش ممتاز جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال ببرد.

مقامات و رسانه های رژیم سعودی به صورت مستمر ضد جمهوری اسلامی ایران ادعاهایی را مطرح می کنند که البته در این زمینه با اسرائیل یک رقابت جدی و تنگاتنگ دارند به نحوی که به گفته فرمانده کل سپاه عربستان امروز در مقابله با انقلاب اسلامی از اسرائیل تندتر شده است.

مقامات سعودی در حالی ضد جمهوری اسلامی ایران اتهام زنی می کنند که خود چند جنگ مهم منطقه ای را به راه انداختند و در کشورهای مختلف منطقه با جنگ نیابتی تنش آفرینی کرده اند و زیر ساخت کشورهای منطقه را هدف قرار دادند. اخیرا یکی از ژنرال های سعودی ادعایی را ضد جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است.



**بازخوانی ادعا "عسیری"

"احمد عسیری،" مشاور وزیر دفاع عربستان درباره رزمایش  "رعد شمال"  گفت: هدف از رزمایش رعد شمال بالابردن سطح آمادگی جنگی نیروهای شرکت‌کننده است. وی افزود: این رزمایش بر جنگ چریکی و نیروهای غیرنظامی متمرکز است و نیروهای شرکت کننده یاد خواهند گرفت که چگونه با تروریسم و جنگ چریکی مقابله کنند.

وی مدعی شد: ایران اولین کشوری است که شبه نظامیان را برای مداخله در امور کشورهای منطقه بکار گرفت. عسیری تصریح کرد: کشورهای شورای همکاری خلیج فارس تمامی اقدامات لازم را برای محافظت از امنیت ملی خود اتخاذ خواهند کرد.

 تحلیلگران معتقدند که رزمایش "رعد شمال"  با هدف تلاش عربستان برای مداخله زمینی در سوریه جهت جنگ با داعش برگزار می شود. داعش که یکی از گروه های تروریستی و شبه نظامی محسوب می شود و مناطق زیادی را در عراق، لیبی و سوریه اشغال کرده است همواره بر جنگ چریکی تکیه می کند و این مسئله مقابله با آن را دشوار می سازد.

بیش از یکسال است که عربستان جنگ یمن را به راه انداخته و  با ایجاد یک ائتلاف تلاش کرده تا به زیرساخت ها و ملت یمن ضربه بزند و نظام مردمی این کشور را سرنگون کند که تاکنون موفق نشده است.

ارتش و نیروهای مردمی یمن توانسته اند در یکسال اخیر به صورت همه جانبه از خود دفاع کنند که  در این پروسه صدها نظامی سعودی در جنگ یمن جان خود را از دست داده اند و ده ها خودرو زرهی آن ها منهدم شده است .

علاوه بر این در حوزه جنگ موشکی نیز انصارالله و ارتش دست برتر را داشتند و  ده ها موشک به سمت مواضع ارتش عربستان و ائتلاف وابسته شلیک کنند که نمونه آن شلیک موشک "توچکا" ، "قاهر" ، "صرخه"  و ... است.


**موشک ویرانگر "توچکا"

موشک ویرانگر "توچکا"  توانسته بارها تلفات سنگینی از سعودی ها بگیرد و این موضوع آن ها را به صورت جدی نگران کرده است که باعث شده تا سربازان سعودی قدرت این موشک را به خوبی احساس کنند.

  علاوه براین یک ادعای مضحک از سوی مقامات عربستان مطرح شده و آن دخالت ایران در جنگ های منطقه بوده و آن ها به صورت جدی جنگ یمن را پیش می کشند.

المانیتور گزارش داد: ایران ثابت کرده است به 6 دلیل به دخالت نظامی در جنگ یمن علاقه ای ندارد.  نخست، توجه به وضع کنونی ایران مهم تر از دخالت در این جنگ است. بنابراین برای ایرانی که در حال حاضر بدلیل حضور در سوریه و عراق با چالش تهدیدهای تروریستی مواجه است، دخالت در جنگ یمن در ارجعیت قرار ندارد.  دوم، در طول تاریخ ایران آموخته است که گسترش حضور خود در مناطق مختلف ممکن است پیامدهای سیاسی ناگواری داشته باشد. تهران از قابلیت های استراتژیک خود آگاه است و می داند به عنوان مثال دخالت در جنگ یمن، هیچ تاثیر مثبتی در قدرتش ندارد.

سوم، با توجه به تهدیدهای منطقه ای برای امنیت ملی ایران، مبارزه با تروریسم در اولویت برنامه های این کشور قرار دارد. "حسن روحانی،" رئیس جمهور ایران و "محمد جواد ظریف،" وزیر امور خارجه این کشور از هر فرصتی برای اثبات این اولویت استفاده کرده اند. به عقیده آنها، پس از امضای توافق هسته ای، بزرگترین چالش برای این کشور تروریسم منطقه ای و گروه تروریستی داعش است که سعی دارد با هدف قرار دادن متحدان ایران، به مرزهای غربی این کشور نزدیک شود. چهارم، دولت روحانی بر این باور است که بهبود جایگاه منطقه ای و بین المللی ایران با اقدامات مسئولانه ایجاد می شود. دخالت نظامی در یمن به هیچ وجه یک اقدام مسئولانه محسوب نمی شود. در واقع این مسئله تنها بر عملیات غیرمسئولانه عربستان سعودی در یمن سرپوش می گذارد. ایران نمی خواهد به عربستان سعودی فرصت دهد تا از پذیرش مسئولیت جنگ یمن شانه خالی کند.

پنجم، ایران در جنگ یمن دخالت نمی کند؛ زیرا از اهداف رسانه های عربستان اطلاع دارد. ریاض به سختی در تلاش است منطقه را علیه تهران برانگیزد. هرگونه اقدام نظامی از جانب ایران علیه یمن می تواند به قصد رژیم آل سعود کمک کند.

ششم، ایران و متحدانش می دانند یمن به افراد جنگجو نیاز ندارد؛ بلکه بیشتر نیازمند جت های جنگنده، موشک، بالگرد و تجهیزات نظامی سنگین است. به دو دلیل مهم ایران چنین نیازهایی را در یمن برآورده نخواهد کرد. نخست، این مسئله می تواند توافق هسته ای ایران و قدرتهای جهانی را بر باد دهد. دوم، این مسئله ایران و عربستان سعودی را مورد رویارویی مستقیم قرار می دهد. هیچ یک از این مسائل برای تهران خوشایند نیست. پس از توافق هسته ای، ایران به دنبال بهبود روابط اقتصادی و مبارزه با تروریسم است. دخالت در جنگ یمن به حصول این اهداف کمکی نخواهد کرد.

به عبارت بهتر این رژیم سعودی است که به دنبال تنش آفرینی و ایجاد جنگ های نیابتی در منطقه بوده و این موضوع به صورت مشخص در سوریه و عراق دیده می شود که عربستان با حمایت از تروریست ها آن ها را برای مقابله با نظام عراق و سوریه تحریک می کند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: جنگ افزارسیاسی
برچسب‌ها: برچسب‌ها: پاتوق رضا- جنگ ، عربستان ، داعش ، رژیم سعودی ، سوریه ، اسرائیل - ,

تاريخ : شنبه 29 اسفند 1394 | 20:28 | نویسنده : رضا |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود